Zanica
|
Razumem kako ti je, vendar moj dragi ni tako ekstremen kot tvoj. Mene je živciralo ko bi se ustavil pri njegovih po kakšno uro vendar enkrat na mesec...... Moj ne hodi po kavarnah(nikoli tudi ni), ne dela več čez vikende, prej pa je, pa je pokapiral, da tako ne bo šlo, ker bo otrok odraščal brez njega- to pa ne , ker bi rad bil več z nami. Jaz vem da ne bi tolerirala to, da ko bi lahko bil z nami, da ta čas porabi le za se. Sej razumem da vsak rabi čas zase, vendar, če ga le imaš tako malo, pol je valjda bolj pomembna familija kot kavarna, a ne? Nekako je sprejemljivo da če smo ženske (ko smo) doma, da je hiša pošlihtana, da ne mora on glih cunje prat, kuhat in pospravljat, mene to ne moti, če mi to vrne drugače, nas pelje na izlet, gremo v sprehod, on gre sam z otrokom nekam da mam za se čas, da grem frizerju, po nakupih, kr tko... Ko mi pa moj reče, da je on tisti ki prinaša denar, pol mu pa takoj stresem vse kar JAZ delam, da bi on lahko ŠEL SLUŽIT DENAR, pol je pa ena:ena . Ja moške je treba ponavadi prisilit k pogovoru, in to naredi. Ali pomaga tudi da se dogovorita za dan ko se bosta temeljito pogovorila, obadva se lahko pripravita-posebej ti, imej dobre argumente, poskusi biti mirna, in mu razloži, pa poslušaj tudi njega kaj ima za povedat. Če te res ima radi, pol se bo pošlihtalo.
|