|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
10.6.2008 12:40:22   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

A ste vedele, da se da preko GSM-ja izslediti, kje je dolocena oseba, npr. vas partner?? http://www.trackapartner.com/

Jaz sem pa mislila, da bo res pokazalo kje točno je njegova službauser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.6.2008 12:48:28   
manca
Joj, koliko je bilo pri nas danes kričanjauser posted image ...sem jo podojila po kosilu ter dala v posteljico, pa je zdržala z zaprtimi očmi samo 10 min. Potem je jokala ter kričala..sem jo pustila 5 min, šla tja ter jo probala nazaj uspavati pa ni šlo. Sem jo pustila še 10 min in je tako kričala in jokala, da ko sem tja prišla se je vsa tresla in stegovala roki, da naj jo vzamem ven iz posteljice. Pa sem jo malo potolažila ter podojila...zdaj na srečo spi, upam da bo zdržala vsaj kakšno uro.

Vrtec: danes sem klicala v vrtec, kdaj lahko pričakujem odgovor glede na to, da sem oddala pritožbo. So rekli, da bodo v četrtek imeli obravnavo ter da je prišlo 12 pritožb...držite pesti za nas.user posted image Odgovor pa lahko pričakujem v prvi polovici drugega tedna. Sem pa na spletni strani od vrtca videla, da je za prvo starostno obdobje polna cena 390 eur. Tintin, koliko je pa pri vas cena v Kr?
Pa sem si potem z programom http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout izračunala, da bi če bomo sprejeti, predvidoma plačevali 20% polne cene...ja, je bil moj v letu 2006 nekaj časa brezposeln in mi je zdaj tole kar všeč postalo ko sem izračunalauser posted image .

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.6.2008 13:09:16   
tintin
Manca, pri nas je polna cena 381 evrov za 1.starostno...mi bomo nažalost plačevali okoli 300 evrovuser posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.6.2008 13:13:27   
tintin
Manca: glede sončnih krem....ful dobra krema prav za alergike in AD je Ilrido. Kupiš v lekarni, imajo tudi otroško..Cena je okoli 6 evrov.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.6.2008 14:52:39   
ajtak
cist na hitro k mam v rokah kricaca k mu morm prepevat...

spali smo super!!! od 20h-7:20 user posted image , ob 5h je dal ati dudo in to je blo vse user posted image user posted image

drugace pri nas nic novega, ce bo vreme zdrzalo gremo pop. nosaca sprobat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.6.2008 15:14:20   
barika
Dober dan...

sma malo prej prilšla domov.
da vem povem...mojga starega M. pa fulll razganjauser posted image user posted image user posted image  (ljubezen pa to, jst se mu pa ne pustim..pol ko bi pa jst..tam ob 2.zjutraj, pa spiuser posted image user posted image )

Gruška Mučiteljica..se bi lahko kačo vrgl:
a) v lonec..pa bi imeli obaro (user posted image ),ali pa
b) na cesto ..baje, da tam ko so ljudje kač ni (moja najbližja soseda doma jih je imela doma...kobranke-nenevarne- pa ji je 1x ušla in je bila na cesti ena taka velika mesnata kača...smo točno vedl čigava je)
aja,drugače pa BAJE v Slo ni nevarnih kač..razen...
pa sej, te ne obtožujem (po moje ni junaka, ki bi je hrabro lotil...)user posted image

Naše noči so (za 1x) mirne in "dobro prevozne", razen mali v spanju z nogami tolče po jogijuuser posted image , pa maraton lavfa....majke mi, da ni 5 minut na miru, potem pa zjutraj še 1 kitico odspi, da se spočijeuser posted image user posted image

Sem pa kr jezna danes...mami me je nahecala, če grem k njej (je prišla po naju), jst tupa pa pozabim plenice doma...sma šle k eni fajn teti na obisk, pa sem samo gledala tisto plenico kdaj bo spustila..in res mali je imel tak 15cm flek na riti user posted image ...mi ni drugega preostalo,kot da sma šle do najbližje trgovine (lokalna), pa da sem tam kupila edine plenice, ,ki jih imajo na razpolago...pampers user posted image user posted image )...jst pa sovražim pamperske...kaj češ, boljš kot pa nič (aja,pa samo poljske so imeli)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.6.2008 15:16:05   
barika
aja, mi imamo pa tole-->user posted image , pa je prav fajn velika zadeva...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.6.2008 15:19:39   
ajtak
barika, kje si to kupila in kok si dala??? Rabm neki tacga za v kamp!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.6.2008 15:22:01   
barika
ajtak,ti pošljem mail

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.6.2008 15:55:00   
ajtak
hvala, sem dobila! pocakam se na tole akcijo k se zacne jutr v Tusu, da vidm kaka bo tam cena pol pa kupim user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.6.2008 18:07:18   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

A ste vedele, da se da preko GSM-ja izslediti, kje je dolocena oseba, npr. vas partner?? http://www.trackapartner.com/

Jaz sem pa mislila, da bo res pokazalo kje točno je njegova službauser posted image

hehe,jaz tut,nisem vedela za to foro ;)

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.6.2008 18:18:12   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca, pri nas je polna cena 381 evrov za 1.starostno...mi bomo nažalost plačevali okoli 300 evrovuser posted image  

a tok je vrtec?
Jau,v vrtcu delam,pa pojma nim kok stane??No,sej vem,da je po plačilnih razredih..
Aja,tok staneuser posted image user posted image user posted image .Jaz sem vseeno mislila,da manj..A ste vi višji pl.razred?Jau res nimam pojma.Men je rekla kolegica,da plačuje jasli okrog 130 evrov?Al sm narobe zastopla?

Danes pa smo mi imeli tudi slabo noč,najprej se je ob pol enajstih zbudu,in ni zaspal nazaj,2 uriuser posted image user posted image user posted image .A je bla kakšna luna al kaj?
No,ko sm končno zaspala,se je zbudu za jest,pol je blo pa že jutro....user posted image user posted image .

Oranža...hujšanje?Jaz sem skor okol padla v trgovini,sm si mogla kupit eno malo čokolado in lučkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaooo,sem zaspana,sedaj grem pa mal pospravit,pol dobim še obiske,no vsaj sama sem,pa je mir pr hiš...user posted image .

Manca,krem jaz nič ne poznam,jaz sem v lekarni kupla eucerin 25,pa mi je smotana...sm full bela,vedno k mažem...pol pa zgleda,da mi je sperma ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Zdej me pa že mal okol meče...

Ajde,pridem nazaj!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.6.2008 19:52:11   
ajtak
hej, tjas je ze v postelji in iz sobe prihajajo zvoki v stilu- nocem se spat, zakaj se noben ne igra z mano...

danes sva prvic preizkusila nosaca, ni tak fajni ko od barike in potepinke a za nas bo ok, je hauckov. Mali je uzival, ker je najbolj vazno! Edino kar je grozno je to, da smo vidl full borovnic, pa kaj ce se ne mors sklont, da bi jih nabral user posted image

glasovi so vedno glasnejsi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.6.2008 20:04:26   
barika
grozno je to, da smo vidl full borovnic, pa kaj ce se ne mors sklont, da bi jih nabral

AJA, KJE PA???user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.6.2008 20:06:42   
DEBELUŠKA30
Dajica, hvala za zajtrk, v kavo pa samo še malo mleka dolijem user posted image !
Tale fora je pa dobra user posted image user posted image user posted image , jo je treba naprej prodat user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Pa sem si potem z programom http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout izračunala, da bi če bomo sprejeti, predvidoma plačevali 20% polne cene...ja, je bil moj v letu 2006 nekaj časa brezposeln in mi je zdaj tole kar všeč postalo ko sem izračunalauser posted image .

Manca, ne veseli se prehitro, če to ugotovijo, da je bil mož v preteklem letu brezposeln, zdaj pa je zaposlen, zahtevajo zadnjo plačilno listo, al pa zadnje 3 plačilne liste (seveda če je že tri mesece v del. razmerju), in na osnovi tega izračunajo user posted image , vem iz izkušnje user posted image !!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
spali smo super!!! od 20h-7:20 user posted image , ob 5h je dal ati dudo in to je blo vse user posted image user posted image

Pri nas se bo že "oženila" pa ne bo tkole prespala user posted image user posted image user posted image !

Jest sem bla danes v Ljubljani, matr sem klela tega B****, a je mogel ravno danes priti user posted image

...se kasneje ponovno javim.......

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.6.2008 20:15:40   
barika
Pridejo  SESTRE v lekarno kupovat  kondome.
>
> Emperatriz reče: A mi lahko daste  take, ki imajo oznako  Ferarrija?
>
> Daphne dahne: Jaz bi pa take z oznako  Mercedesa .
>
> Marlena vzklikne: Najboljši so z oznako BMW-ja!
>
> Prodajalka pa  hladno odvrne: A veste kaj, fantje, za v blato je najboljši
> Jeep!
>

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.6.2008 20:17:36   
Tanayya29

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Pridejo  SESTRE v lekarno kupovat  kondome.
>
> Emperatriz reče: A mi lahko daste  take, ki imajo oznako  Ferarrija?
>
> Daphne dahne: Jaz bi pa take z oznako  Mercedesa .
>
> Marlena vzklikne: Najboljši so z oznako BMW-ja!
>
> Prodajalka pa  hladno odvrne: A veste kaj, fantje, za v blato je najboljši
> Jeep!
>

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,za crkntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.6.2008 20:19:12   
Tanayya29
Jest sem bla danes v Ljubljani, matr sem klela tega B****, a je mogel ravno danes priti

jau,njega pa ja ne...hihi.Je rekel,da je slo lepa,žena je bla pa navdušena nad sejalcem...a to je ena slika,ane?

Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.6.2008 20:54:10   
potepinka
Čer
No malo pozno ampak bo pa pasala zvečer ena tortica da se boste mal zredile,danes je Mark star 7.mesecev in časti

user posted image

Zgleda pa da ga spet matrajo zobki spet slabo jeva.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.6.2008 21:03:01   
naraščaj
Čer

Punčara že spi (kak dolg bo pa še ne vem). Močno upam, da bo vsaj mal bolš kot včeri, ko ga je srala 100 na h.

Jutr mamo posvetovalnico in ne bomo cepljeni, ker je lih prebolela 6. bolezen (men ful paše, ker gremo pol drug teden na morje, pa da slučajn še neb kaj zraven dobla in se še dodatno razštelala)

Moj je peljal nečakino domov in je kr zagreznal na kofeju user posted image  pri moji sestri,  jest sem pa zviselauser posted image . se mu zveseljem odpovem, da bi le Taja spala.

Danes je blo ful fajn na plavanju, je Taja dobla prvo diplomo pa še ati je šel znami in je snemal. Komi čakam, da bo soseda poslala filmček. In začuda je vsaj mal spala v avtu in je bla tok dobr razpoložena, je ful vriskala. Nazaj domov je pa spala ko klada, ker se je ful zmatrala.

Večerne kašice ji še zaj nisem uspela dat, ker tok skup drži usta, da dol padeš- Tiste tri žličke so ble vsepovsod dam v ustih ne, sem jo kr b banjo nesla, da sem jo ornk umila

Nč grem pod tuš preden se mi zbudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.6.2008 21:07:44   
barika
Jutr mamo posvetovalnico in ne bomo cepljeni, ker je lih prebolela 6. bolezen (men ful paše, ker gremo pol drug teden na morje, pa da slučajn še neb kaj zraven dobla in se še dodatno razštelala)

a to imaš v Celju??? Kdaj pa? ker mi2 imama tudi

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.6.2008 21:11:41   
GB
Cer vsem skupaj. Moram se takoj pohvaliti ,da smo dobili prvi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kako sem ponosna. Smo se kar dobro drzali in ni bilo nekega pretiranega jokanja ipd. Danes je popoldan mal spala se zbudila ob 14.30 in do sedaj je bila pokonci . user posted image user posted image  No upam ,da bo ponoci lepo spala in da se ne  bo zbujala ( pobozne zelje ) .

Marku cestitke za 7. mesecev in vsem ostalim  .

Nekaj sem hotela se napisat , pa sem pozabila user posted image user posted image  .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.6.2008 21:20:05   
barika
VB čestitke za zobeka!!!user posted image user posted image
veš kaj me zanima,,,verjetno veš...koliko pride poštnina, če naročim kakšno majhno stvar iz VB???nekaj bi imela pa...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.6.2008 21:26:22   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutr mamo posvetovalnico in ne bomo cepljeni, ker je lih prebolela 6. bolezen (men ful paše, ker gremo pol drug teden na morje, pa da slučajn še neb kaj zraven dobla in se še dodatno razštelala)

a to imaš v Celju??? Kdaj pa? ker mi2 imama tudi

Ja v CE ob 12,30 v ZD

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
10.6.2008 21:34:54   
Nana Liza
Mama11-Pripenjam link za urnik plavanja dojenčkov, ko sva se pogovarjali: URNIK

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.