![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:40:32
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Gruska - zakaj pa moras napisati, kaj ste poceli z ubogo kaco? Haloooo .... a ti je pa ne bi fentala, če bi jo našla pred hišo, kjer se igrajo otroci? Meter 15 dolga kača ... a ti slikco prilimam? Iz strahu pred tem, da bi se mojim otročkom kaj zgodilo, smo jo .... Pa ne vem zakaj ne bi napisala kaj smo z njo naredili? Da ne bo slučajno kdo mislil, da smo jo ujeli in se igrali z njo.... Noben se ni izživljal nad njo, ampak spala pa tudi ne bi mirno, če bi vedela, da se pase nekje med grmovjem, kjer se igrajo naši otroci.... Imamo ful radi živali, ampak pokaži mi junaka, ki bi rekel uboga kača in bi jo pustl tam.... Sorry, ampak me je groza že ko samo pomislim.... Ja saj vem zakaj ste ubogo kačo "fental"... ... v četrtek boš pa mela nov pas, ane ja -na to se pa sploh spomnila nisem-ti-ti Gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:41:38
|
|
|
|
Dajica
|
Se mi je Kaja ze 3x zbudila in to z jokom, tako da sem jo mogla v narocje vzet, mal pogujsat, pa je zaspala nazaj. Upam, da je bilo 3x dovolj in da bo zdej spaal do jutra....al pa vsaj tja do 4ih. Laubica-mene nic ne motijo vici, jih z veseljem preberem in se nasmejim zraven.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:43:50
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Pri nas pa tko lepo je GH , poje pa čisto vse kar ji daš, pa naj bo kislo al pa ne vem kaj! Danes sem ji dala 3 marelice, 1 jagodo in sadni jogurt, je blo tko mal kislo in je fullll jedla! Za kosilo pa pretlačeni makaroni z malo golaža in zelena solata in je tolk pojedla, da sem jo kar morala ustavit ! Zdaj grem pa spat, mož pa itak TV gleda, jaaaa fuzballllll Super za spanje Kako si ji pa dala zeleno solato?????? A jagode ji tudi daješ? A niso ful alergene?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:44:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jaz pa hujšam(spet)...hehe No,zdj,če sem lačna,najprej popijem kozarec vode,in pol vidm če sm še lačna ,valda ,da sem.... Aja dobila puzzle in jih zračim....aleluja ker smrad??? Pomoje bo cela soseska v Medvodah zaspala ob odprtem oknu,,na hitro. Sem skuhala,zelo dobro juho,njami(govejo),no se še kuha,pa vse sem polikala,a sem pridna?
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 9.6.2008 21:45:40 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:45:15
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Se mi je Kaja ze 3x zbudila in to z jokom, tako da sem jo mogla v narocje vzet, mal pogujsat, pa je zaspala nazaj. Upam, da je bilo 3x dovolj in da bo zdej spaal do jutra....al pa vsaj tja do 4ih. Pr nas pa danes ni hotla zaspat. Sem bla sigurno 20x tam.. čaj, duda, kapljice.. nič pomagalo.. Sem jo tud po mojem po ene 4h mesecih vzela iz posteljice in mal poguncala v naročju pa je zaspala. Upam da bo zdej pridno pančkala naprej..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:47:46
|
|
|
|
Tanayya29
|
Moj se pa vsak dan,ko zaspi za nočno spanje zmeri zbudi čez cca. pol ure in morm nazaj,in ga pol še ene 15 minut gugam...itd....sploh ne rabm bejbifona,ker točn vem,da se bo zbudu,ko pa potem nazaj zaspi,pa lahko prevale delam zravn,pa se ne bo zbudu....
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 9.6.2008 21:48:13 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:48:37
|
|
|
|
Tanayya29
|
Laubica super vici
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:49:17
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Se mi je Kaja ze 3x zbudila in to z jokom, tako da sem jo mogla v narocje vzet, mal pogujsat, pa je zaspala nazaj. Upam, da je bilo 3x dovolj in da bo zdej spaal do jutra....al pa vsaj tja do 4ih. Pr nas pa danes ni hotla zaspat. Sem bla sigurno 20x tam.. čaj, duda, kapljice.. nič pomagalo.. Sem jo tud po mojem po ene 4h mesecih vzela iz posteljice in mal poguncala v naročju pa je zaspala. Upam da bo zdej pridno pančkala naprej.. Skuba-kaj ji še vedno daješ vetrovne kaplice?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:49:33
|
|
|
|
Tanayya29
|
Kje pa je NIcolina??????????????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:49:59
|
|
|
|
Tanayya29
|
Pa Ilije,Mamathea????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:50:17
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jaz pa hujšam(spet)...hehe No,zdj,če sem lačna,najprej popijem kozarec vode,in pol vidm če sm še lačna ,valda ,da sem.... Aja dobila puzzle in jih zračim....aleluja ker smrad??? Pomoje bo cela soseska v Medvodah zaspala ob odprtem oknu,,na hitro. Sem skuhala,zelo dobro juho,njami(govejo),no se še kuha,pa vse sem polikala,a sem pridna? Tanay -pridna si ker kuhaš ,likaš-ker hujšaš -pa ne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:50:35
|
|
|
|
Tanayya29
|
Nč,grem kar novo brat in moj malček... Nočko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:51:43
|
|
|
|
Tanayya29
|
hujšaš -pa ne oja pa sm pridna,bom mela lepo postavo ,za v kopalke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:53:06
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 hujšaš -pa ne oja pa sm pridna,bom mela lepo postavo ,za v kopalke saj zato -ker sem ti fauš-še dojim in nema hujšanja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:53:06
|
|
|
|
Dajica
|
oranza-za cetrtek se ne vem, ce prideva, ker ima v petek nasa mami okroglo-rd, pa ce bom mogla kaj pomagat pect itd... Drugac pa bi bil ze cajt, da se "ta mlada" spoznata. V petek imamo pa pogovor z zupnikom glede krsta. Naj bi bila krscena 22, junija. Pomoje bo tako pridigo drzal... Moj je ze bil 1x pri njemu, mu je take povedal, moj ga je nekaj casa poslusal, potem pa je se moj njemu pridigo drzal. Sem se tko smejala, ko mi je razlagal, kaksne sta imela. No, na koncu je rekel, naj se oglasimo malo pred datumom. Ampak imam obcutek, da jaz mu ne uidem, ker imam samo krst, nobenih drugih zakramentov... kao kaksen zgled bom za otroka, pa se porocena nisva itd itd... Sem ze rekla mojemu, da ce bo kej kompliciral, samo spokamo, pa gremo h kateremu drugemu zupniku, ki jo bo z veseljem krstil. Tale nas zupnik je bolj med strogimi in "zoprnimi".
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:55:20
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 hujšaš -pa ne oja pa sm pridna,bom mela lepo postavo ,za v kopalke saj zato -ker sem ti fauš-še dojim in nema hujšanja ja,sj jaz preveč jem zvečer,jaz zvečer jem pice in mcdonalds,pa sendviče,zato se redim.... Sm ukinla to,danes sem sam jogurt,aja pa bounty no....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 21:57:16
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Pa Ilije,Mamathea???????? Mamathea hodi z nami na plavanje, pa je rekla (ze prejsnjic) da nima casa za RR, da ji ga Tijan prevec vzame.. Drugace so pa vsi ok. Smo pa danes na plavanju dobili oz. so nasi mali zakladki dobili diplomo! Juhu, prva diploma. Jo bomo dali v okvir pa na steno.
< Sporočilo je popravil Dajica -- 9.6.2008 21:58:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:00:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Pri nas pa tko lepo je GH , poje pa čisto vse kar ji daš, pa naj bo kislo al pa ne vem kaj! Danes sem ji dala 3 marelice, 1 jagodo in sadni jogurt, je blo tko mal kislo in je fullll jedla! Za kosilo pa pretlačeni makaroni z malo golaža in zelena solata in je tolk pojedla, da sem jo kar morala ustavit ! Zdaj grem pa spat, mož pa itak TV gleda, jaaaa fuzballllll Super za spanje Kako si ji pa dala zeleno solato?????? A jagode ji tudi daješ? A niso ful alergene? Pa sem prišla še malo nazaj Scuba, ja zadnjič v ZOO-ju je rekla Sliva, da je svojemu sončku že dala solato, jaz sem pa danes probala in jo je jedla, sem dobila občutek, da ji je bla zelooo všeč, sem pa solato na mini trakce narezala in ji dajala po en trakec skupaj s pretlačenimi makaroni in omako! JAGODE, sem ji pa tokrat dala že tretjič! Prvič sem ji dala eno jagodo (pretlačeno) skupaj z nektarino (zmiksano)! Drugič ene 5 jagod (pretlačene in ne zmiksane) z gresom in ji je blo fulll všeč, mislim da najbolj! No danes pa tretjič in to z marelicami in jogurtom! Sploh pa, kaj pa danes ni alergeno
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:05:47
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica oranza-za cetrtek se ne vem, ce prideva, ker ima v petek nasa mami okroglo-rd, pa ce bom mogla kaj pomagat pect itd... Drugac pa bi bil ze cajt, da se "ta mlada" spoznata. OOOoo bi bla ful vesela če bi vama zneslo Laubica - vici - veš da so fajni Gruška - kače pa to - jst sem sem tud proti mučenju in ubijanju(tko kt ti), ampak pomoje bi jo tud pokončala(no mož bi jo) brrrrrrr Aja punce jst bom mela v četrtek s sabo še Eneja, tko da dobrodošla kakšna družba (Emma, Pika........) Spanje: čez dan tkole: se podojiva, če ne zaspi že v naročju, ga nesem v pojstlico in mal pojamra pa zaspi. Zvečer: pa itak med dojenjem zaspi(več al manj). Nč šibam, gledam fuzbal pa moji dons zgubljajo , ampak nič še ni odločeno!!!! Še pridem..... Tanayya - jst bi tud hujšala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:06:38
|
|
|
|
Tanayya29
|
Verjetn je treba probat.... Jagode in kivi so full alergeni,sam če probaš pa ni nč,pol je pa OK,ane???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:07:46
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya - jst bi tud hujšala pa dej z mano,namest da ješ,popij vodo,boš vidla,kok je fajn
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:08:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
Aveste da je Žana rodila,6.6,punčko Kiaro(berem Novo),lepo ane?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:11:14
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Tanayya - jst bi tud hujšala pa dej z mano,namest da ješ,popij vodo,boš vidla,kok je fajn A se lahko še jaz včlanim v ta klub
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:12:50
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Tanayya - jst bi tud hujšala pa dej z mano,namest da ješ,popij vodo,boš vidla,kok je fajn A se lahko še jaz včlanim v ta klub Seveda,drugič bova pr stankotu sam vodo naročile,če bova pa še lačne pol pa še sendvič . Grem spat!Resno branje vabi . Nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.6.2008 22:13:12
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Zdaj grem pa res v mižule, me že vlakec čaka:
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.