|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
30.5.2008 12:51:51   
Tanayya29
Taj spi že 2h,pa nimam nč pametnga za počet,kot,da vam kopiram vice....

Evo,grem.....

aha,kanarka,pomoje tudi ni kaj hujšega.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
30.5.2008 12:55:12   
Tanayya29
No,še naš jedilnik....

Z.banana,jabolko,riž
k.riz,janež,blitva
v.sadna kašica,banana,riž

user posted image user posted image user posted image pomoje ma taj poln kufr rižauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.5.2008 13:02:30   
Tanayya29
Taja in Urban vse najboljše za 7.m.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.5.2008 13:30:10   
mama11
Danes je bila pa huda noč - spat ob 20:30, pa smo jedli ob 23:15, pa ob 2h, pa ob 4:45 in se zbudili ob 7:20. Pa vmes je ene 3x pela duda. HB, da je za lep čas konec s cepljenji, ker nam čisto vsakič podre ritem. Ampak Jooly, nočnih iger pa nimamo... motoričnih sposobnosti 9-mesečnega user posted image  pa tudi ne user posted image . user posted image  za Kim. Sva pa z mojim včeraj med 21-22h sedela zunaj na gugalniku, se stiskala in klepetala. Se mi zdi, da je že predolgo, kar sva si vzela nekaj časa zase.

Ravno se kuha cvetača. Jo bom pretlačila s kislo smetano, pa bomo videli, če gre v promet ali ne. Od zadnjega hranjenja noče nič spati, samo igrala bi se z mamico. Zdajle sem jo dala v bumbota, da pripravim cvetačo in vas vse malo pozdravim.

Tannaya, hvala za dnevno dozo smeha. Glede tašča pa, hmmm. Ne vem, kakšne odnose imate, ampak ali ji ne more tvoj reči. Morda bo lažje on opravil. Pa user posted image  za Tajevo kožo.

Manca, kaj pa z jogurtom? Moja ima čisto navadnega ful rada.

Kanarka, naša se med dojenjem non stop vleče za ušesa. Sem včeraj prosila P, da ji jih je pogledala, ker sem že mislila, da je kakšno vnetje, pa je vse OK. Jih je pač odkrila...

Debeluška, ful razumem, ker so mojemu malemu nečaku že v trebuščku odkrili, da ima povečane ledvičke, tako da se je mamica že vnaprej ful sekirala. Sicer so pri dobrem letu še vedno povečane, zaenkrat pa se refluks, ki so ga pričakovali, ni pojavil. Je pa mamica dobila za 3 mesece podaljšano porodniško. Pa bom držala pesti, da bo z Erno vse OK.

Bravo Pika, ta bo še pisateljica.

Pa še user posted image  Neli, zdaj bo tudi mamica lahko zjutraj malo potegnila, če ima že nočno polaganje ploščic user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.5.2008 13:52:17   
kanarka
Hvala vsem za pomiritev. Kaj bi brez vasuser posted image

Šibam delat.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.5.2008 15:03:37   
Oranža
Dan

Sam mal na hitrco, sem prebrala za nazaj pa itak vse pozablauser posted image

Tanayya, tašča hmmmmmmuser posted image user posted image , se strinjam z mamo11, naj ji tvoj reče, če je to za najemnino je to kr precej dnarja. Pa super za varuško

Scuba user posted image user posted image  za morje in za vrtec

Manca kaj pa breskev al pa nektarinauser posted image

Vsem slavljencem čestitke, tud unim za nazajuser posted image

Debeluška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Erno - Pa tko kot si rekla - UPANJE UMRE ZADNJEuser posted image user posted image user posted image

Kva še.....ne vem....
Jst ful ne najdem več cajtauser posted image  
Naš pikec pokec se je začel ponoči zbujatuser posted image . Sicer ni panike, ker je samo žejen, ga vzamem k sebi in mal potegne pa naprej zaspi. Sej so boščki k jim je tolk vroče. Drugač sva pa u ta hujš vročini notri oz. na balkonu, al pa pod hišo, skoz mal vetrček pihlja in je fajn.
Sem bla dons v Kr v Gibigibuser posted image user posted image user posted image ful fajn, se mormo tud tam kej dobit.
Aja je bla zadnjič patronažka tle in je bla čist navdušena nad tamalimuser posted image user posted image user posted image , V glavnem jo kr šiba, za par dobrih cm že puza user posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibam kosilo nardit
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.5.2008 15:38:58   
kanarka
Sam da vam še moje kosilo javim:

Malica: papaya že 2 dni (je pač sezona in jih obožuje)
Kosilo: včeraj: ajdova kaša, oranžna buča, por in tofu
           danes: prosena kaša, bučka prepražena na čebuli in sezamovem olju
Pop. malica: neke žitarice v mleku od Milupe

Vse je zmazala, kot da prvič hrano vidi.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.5.2008 15:43:37   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Manca, kaj pa z jogurtom? Moja ima čisto navadnega ful rada.

ne sme jogurta, saj sem jaz na mlečni dieti še.

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Manca kaj pa breskev al pa nektarina

A da ji lahko že kar nektarino dam? Breskev zna bit pa tut alergena a ne. Bom raje počakala na domače.

< Sporočilo je popravil manca -- 30.5.2008 15:47:31 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.5.2008 15:58:48   
rozika12
Ojla

dojenje dojenje kosilo (kar pride v lonec) dojenje dojenje večerja (kašica) dojeeeenje VMES pa ponudim vodo iz pipeuser posted image

Scuba, bravo za varstvo. Cena je cca taka kot bibil v vrtcu, tako bo pa sam. Super. Jaz še vedno upam na Mama Hotel.

Sem imela čistilno akcijo. Koliko praha se nabere ne omarah. Kuhinjskih. Fuj. Zdaj je prav redek zrak user posted image .

V nedeljo krst.

Vas še do konca preberem

DEBELUŠKA, si že dala gor slike? Daj namigni, prosim.user posted image

Jooly, ji redčiš mleko? Pa s katerim ji pripravljaš kašice? Jaz ji namreč, kar z vodo pripravim. Včasih kupim aptamil za 1x uporabo oz. izbrizgam, če kaj ostane po podoju.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.5.2008 16:14:13   
rozika12
Debeluška, želim ti, da se vse najboljše konča. Za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kot si sama napisala, verjeti v dobro in ne obupati.

Vrtec: tudi pri nas so vrgli ven osnovnošolce, da so povečali oddelke jaslic. Sreča. A vseeno bi imela mamo :)

Vodo, po 6. mesecu ni več potrebno prekuhat.

NanaLiza, ste že v pripravah? Lepo se imejte v nedeljo.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.5.2008 16:52:38   
nicolina
Oj,
no bom zdej lahko kaj odgovrila, ker Tin že spi 2 uri, pa jaz sem tud malce zraven. Pr nas je zgleda včerajšnje cepljenje dobro delovalo, ker spi že 2. rundo po 2 uri user posted image user posted image . ( sem včasih lahko samo sanjala o tem user posted image )

TAJA IN URBAN ČESTITKE ZA 7 MESECEV user posted image user posted image user posted image

Gruška, sem ti pozabla včeri reč user posted image user posted image  za Piko.
Debeluška, vse bo ok, boš vidla, samo ne obupat. user posted image user posted image

Tanayya, ma kaj pa vem, morda bi blo res najbolje, če ji tvoj reče. Pa hvala za vice user posted image  in super za varuško.

Scuba, čestitke za vrtec in morje. Mi še skos nimamo nič, ke rmoj dragi še ne ve točen datum za dopust ( se mora prilagajat tekem), močno upam, da bomo še dobili kaj dobrega. Druače pa Tin obožuje zelnenjavo, vglavnem kar vse je. user posted image

Kanarka, tud Tin se večkrat praska po ušesu, ima tud suho kožico za ušeski, pa ga mal srbi po moje. Drugač pa, ko se dojiva, se vleče za uho, zanimivo. user posted image

Kaj še, sigurno sem še kaj pozabla user posted image

user posted image  A dajte ve ža kaj piškotke ( zmlete med sadjem) z glutenom ali brez?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
30.5.2008 18:59:08   
juan carlos
Nicolina, jaz sem ji včeraj prvič dala piškotek brez glutena kar v roke. Podoben bebi keksom, samo ne tako sladek. Neki časa ji je blo zanimivo, potem je pa kar na lepem začela jokati. Pa seveda sem ji skoz morala dozirati vodo. Je bil keks presuh.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.5.2008 19:28:53   
Tanayya29
A dajte ve ža kaj piškotke ( zmlete med sadjem) z glutenom ali brez?

brez,enkrat sem dala z pa se je full praskal,pa ne vem a od tega?

(odgovor članu juan carlos)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
30.5.2008 19:47:41   
scubadiver
Dopust vplačan user posted image  Zdej samo še odštevamo do 28.junija. Jupi.

danes je naša princeska papala:
zjutraj: AM
malica: mango
kosilo: koromač in riž
večerja: Milupa gres
pred spanjem:  60ml AM

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

A dajte ve ža kaj piškotke ( zmlete med sadjem) z glutenom ali brez?

brez,enkrat sem dala z pa se je full praskal,pa ne vem a od tega?

Tanayya kje pa dobiš piškotke brez glutena? Jaz sem jih že iskala pa jih nisem našla.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.5.2008 20:38:33   
soni
Tudi mi smo danes praznovali 7 mesecev, zato vas častimo.
user posted image

Poizkusili smo tudi že piškotke z glutenom, samo, da moram ful paziti, ker prehitro zmehčata prevelik košček.

lp

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
30.5.2008 20:38:52   
Tanayya29
v tušu se dobijouser posted image ,bom pogledala na škatlo pa ti sporočim,kako se jim reče,samo da dam taja spat,aveste pri nas imamo novo modo.ob osmih v postelji telovadimo,in pojemo in ponovem ne zaspimo do desetih....user posted image user posted image no,par dni je že tko

Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.5.2008 20:44:53   
Tanayya29
glutano so, imajo jih na polici z zdravo prehrano,so pa bejbi piškoti, majo piškote tudi za velike.
Mi smo jih dobili v tušu v idriji.

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 30.5.2008 20:46:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.5.2008 20:47:15   
Tanayya29
pa fajn se topijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
30.5.2008 20:50:55   
tintin
Na hitro naš jedilnik.
Dopoldan: jabolko, hruška
Popoldan: Bebivita kašica bučka, koruza (bili v lj)
Zvečer: kašica vanilija

Jutri gremo na poroko (spet...že prejšnjo soboto smo bili na eni...) Jedel bo pa:
Dopoldan: maline, nektarina
Popoldan: Bebivita kašica korenje, jabolko, žitarice (spet bomo od doma...)
Zvečer: Milupa ml. kašica za lahko noč - hruška, žitarice (zmanjkalo nam je vanilijeuser posted image )

Nedelja: spet nas ne bo, gremo na piknik - bd mojega očeta
Dopoldan: jabolko, maline
Popoldan: špinača, krompir
Zvečer: Kašica Milupa

Manca: kaj pa melona?? (veliko otrok jo obožuje!) ali pa papaja, mango, marelice (običajno niso alergeni, super mange in papaje dobiš v lidlu)....Breskve so načeloma alergene, samo je dosti ljudi alergično zgolj na olupek (npr. jaz...)....Dobra kombinacija bi bile tudi maline (jaz sem jih danes dobila v hoferju) a pa češnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.5.2008 20:53:26   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

glutano so, imajo jih na polici z zdravo prehrano,so pa bejbi piškoti, majo piškote tudi za velike.
Mi smo jih dobili v tušu v idriji.

hvala ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.5.2008 20:57:50   
Tanayya29
GLUTANO KRHKI KOLAČKI, ki so brez glutena, brez jajc in brez mleka. Se kar stopijo v ustih, so pa posledično dosti suhi in pacasti. Drugače je okus kar O.K. Kupite jih lahko v TUŠ trgovinah pri dietni prehrani ali pa v specializiranih BIO trgovinah. Jaz sem iz Celja in sem jih dobila tudi v mestu v trgovini BIOTOPIC. Pakirani so v rolico po 125 g in stanejo nekaj manj kot 3 €.

sem našla nekaj o teh piškotih scubauser posted image ,sem kopiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.5.2008 21:25:25   
mamuška
Jaz sem ful leteča, včeraj sem mami ves dan pomagal njeno "Plantažo" brit in strič, dons smo mel zobarja in Kristjanu se majeta obe spodnji enkiuser posted image user posted image user posted image , pri dobrih 5-ih letih.  Adijo! Očitno je vse ta zgodnej reči po meni pobral, jaz sem tudi imeli pri 4letih vse šestice zun, pri še ne petih sem bila ob prvi mlečni zob. V glavnem za "vunvadenje" se ni odločil, bomo doma porihtal.  Jutr mamo mi z Dominikom UZ ledvic (ja, ja, na SOBOTO!!), kar slabo mi rata, se ne smem spomnituser posted image user posted image

Piškoti: kupujem Werzove, veganske, se pravi brez glutena, mleka, jajc. Eni so proseni, drugi ajdvoi, tretji pa iz riževe moke. So kar okusni. Tanyya, lahko je izpuščaj tudi od sirtoke, ki je vs icer brezglutenskih pišotih. Ali pa od jajc.

Borovnice: jaz jih dam s cukromuser posted image user posted image . Res, dam pol žličke trsnega sladkorja v skodelo borovnic. Drugače pa lahko poskusiš dat nekatrine, breskve in marelice, samo OLUPI jih. Pri nas olupljene ne delajo nobenih težav. Maline gredo tud fino zraven, naš je nor nanje. Ali mango - ni alergogen, pa ful sladek je.

Pijača: so dnevi, ko spije ful velik mleka in dnevi, ko ne spravi vanj več kot 250 ml čez cel dan. SO dnevi, ko z užitkom pije kompot ali čaj in dnevi, ko ne pije nič. S sokovi je bolj tko-tko, rajš ne kot ja, najraje ima kompot ali janež-kumina čaj. Sem seže nehala sekirat, tako zaradi mleka, kot zaradi pijače.

Na temo ne obupat:
nekaj takega kot opisuje Debeluška, je bil naš K. Pri 5 mes je ležal ko ploh, nepremično, niti glave ni ornk držal in me je Zavrlova v Mostah nazjala, kaj se ga grem, če ne vem, da imam cerebralca in kakšna zanikrna (!!) mat da sem.  Verjetno si predstavljate, da je bil zame takrat tam in v tistem trenutku konec sveta! Pritulila sem k pediatrini v Jarše in ona me je pol mal pomirila, pogledala otroka in mi napovedala, da bo ta "ploh" v 14 dneh splazil in nato ujel vse vrstnike. Točno tko je tudi blo. Pri 5,5 mes je spuzal, pri 6,5 mes pa je stal na nogah, pri 7 se je začel prestopat in je osvojil svet. X krat na dan je obhodil stanovanje ins e preprijeml ob zidu in pohištvu. Sedel je šele pri 8 mes.  Z 10-timi je shodil, trdno, ko star mornar, brez padcev in bušk. Sva pa res  garala na NFTH. Tko da z delom se da pri otrokih veliko dosežt, za obupat jeuser posted image pa zmer še dost časa.

Tašča in denar: pojma nimamuser posted image

Jedilnik: včeraj  ob 7h (auč!!) za zajtrk 150 mleka (jep, ne morš verjet!) in sinlaca not
malca: ob 11h  sadje iz kompota
kosilo: 12,30 pire z MM in meso ene sardelce (mljac mlajc mljac, kako smo se oblizovali!), potem je pa pri meni kradel (z rokico) krompirjevo solato, pri dediju pa fižolovo solato, oboje je blo za umret dobro, reakcije pa ni bilo nobene
malca ob 16h MM
ob 18,30 večerja  sadni lino z MM
ob 1h še 150 MM (jep, mlečni dan je bil!)

Danes: ob 8h 80 ml MM+rižek (več ni hotel)
ob 11,15 smo že imeli kosilo, ker smo pol šibali k zobarju, je jedel cvetačo, brokoli, grah in krompir z MM, za desert olupljene marelice
Ob 16h sadno kašo z riževimi piškotki (sadje iz kompota + marelice+piškot+30ml MM)
ob 19h je počmokal 180 mleka in milupino kašico-po flaši, ker jebil čist hin
Zdejle je ravno spil enih 60 ml kompota. je očitno ful žejen.

Jutri imami UZ, se priporočam za čimveč pesti, pol pa letimo k tašči, "he hor u une hovce od Tannaye"user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.5.2008 21:46:19   
kanarka
MAmuška, ko si že glih gor. Dej mi povej, kako pripraviš amarant, da je dober.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.5.2008 21:55:37   
scubadiver
Mamuška ful držim pestke jutri user posted image user posted image  Poročaj kako bo!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.5.2008 22:43:09   
Tanayya29
Mamuška,seveda držimo pesti za UZuser posted image ,pa pozdrav rodne kraje.

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.