Tanayya29
|
Dober dan!!! Mi2 sva že nazaj iz kave(debeluška iz stankota ja),a prideš danes?Sedaj pa spi sinko..... . Debeluška za Erno ,seveda bo vse uredu!!!!!!! Tudi jaz sem dobila fajn varuško,pa še tako sva se zmenili,da bo hodila v Medvode h nam ,se mi zdi še bolj fajn,o ceni pa se bova pogovorili zvečer.Sem ji pa rekla ,da smo mlada družina,pa da žvimo v najemu,pa je rekla,nč skrbet....tko,da vam povem zvečer,kakšno ceno bo postavla . Scuba,bravo za vrtec . Jaz pa verjetn padem v drugo skupino v vrtcu,in ne več v svojo,ker imava obe s sodelavko majhne otroke(no,ona gre nazaj na porodniško),zarad tega,da ne bi bili preveč odsotni,zaradi bolezni....no,sem kar žalostna... Sonchek naš pije korenčkov sok zmešan z vodo,sam to mu fajn teče,druzga ne mara,ne ne prekuhavam več vode,tut za mleko ne,dam čez filter(britta)in mal pogrejem to je to(za mleko),za pijačo pa kar hladno vodo. Včeraj sva šla h pediatrinji še po kapljice d3,pa sem ji mal pojamrala,da se praska,in mi je dala še claritine sirup,in ponoči,se ni nič več praskal,pa fulll lepšo kožo ima zadnji mesec,sem zlo vesela . Grem pospravit,pa skuhat... Scuba,moj tudi ne mara zelenjave ,medtem,ko pri mlečnih kašicah in sadnih jamra od užitka....bemti ja!!!Danes bo koromač za južno.... Aha,ajtak veš ne jem nič tudi jaz,vse gre mimo mene,ko bi še shujšala nazaj?No,sj bomo....... Lep dan!!!!