|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
31.7.2008 6:22:45   
tabi
Dobro jutro
Sem vam skuhala eno dobro user posted image .
Jst pa rogovilim že od 5.30 ko je šel moj v službo nazaj pa ne morem zaspatuser posted image .
Vidim da ste sinoči imele debato o čeveljčkih.Jaz sem pri Nejcu kupla prve v cicibanu softy program naprej pa v massu super fit.Ja pri devetih mesecih je imel 20 št.pol pa na 3 tedne nove,s tako hitrostjo so mu rastle do 15meseca pol se je pa vstavlo.Zdaj pri 32mesecih pa ma 26-27 št.Pri Niki bomo pa še počakali s čevelčki dokler ne bo hodila vsaj da se me drži za prst.Ima pa majčkeno nogico v primerjavi z Nejcem.Bomo videl kako bo

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
31.7.2008 7:50:21   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Tabi hvala za kavo user posted image user posted image

Lana se je tud že ob pol sedmih ko je oči vstal za v službo odločila da bo solidarna z njim in ni več hotla zaspat nazaj. Ne vem zakaj ni solidarna še čez vikende ko oči spi do cca 10h user posted image

Nam se za čeveljčke še nič ne mudi, ker se lana še ne postavlja na nogice. Hvala pa za tele nasvete. Jaz sem sicer vedla da morajo bit mehki, nisem pa poznala tehle pediped. Pa še cene niso prehude.
Mamuška ful je luškan D user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
31.7.2008 7:51:39   
scubadiver
Potepinka iskrene čestitke da si bila izžrebana v nagradni igri kozmetike Suki user posted image user posted image user posted image . sem vesela da je vsaj ena ki jo poznam user posted image . Ne pozabi poslat WahooRR svojih podatkov in katero nagrado želiš user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
31.7.2008 9:11:57   
mama11
user posted image Tabi in Mamuška.

Mi smo šele dobro padli v plazilno fazo in smo bosi. Upam pa, da ne bo kakšne rekordne rasti nog, ker bo sicer shodila v mojih čevljih user posted image

Včeraj mi je ful lepo spala čez dan - 2 uri dopoldne in 2,5 uri popoldne, potem pa še ponoči svojih 10 ur brez zvoka. Ja, toliko časa smo se dajali s tem nočnim spanjem, da me še vedno fascinirauser posted image . Moj sicer pravi, da ponoči nekajkrat zastoka (jaz ne slišim nič), ampak sama zaspi nazaj. Ajtak bravo za dnevno spanje, Tjaš je car.

Danes bomo jedli:
zajtrk: dojenje
malica: banana, slive + verjetno dojenje
kosilo: telečja juha, zdrob, korenček + verjetno dojenje
malica: jogurt, ovseni kosmiči + verjetno dojenje
večerja: lino s 5 vrstami sadja in malo ovs. kosmičev + dojenje

Popoldne gremo kupit avtosedež, ki ga sicer do jeseni ne bomo uporabljali (razen, če bi ful pognala v višino), ampak je Tobi trenutno 70 evrov cenejši v BC, tako da bomo izkoristili. Baje so jih pa že ful razprodali in imajo samo še eno ali dve barvi na voljo. Mi je všeč tudi Kiddy Infinity Pro, ampak imam občutek, da se bi naša vročekrvnica notri skuhala. Ali ga katera ima, kakšne izkušnje imate?

Neposredna povezava do sporočila: 4579
31.7.2008 9:22:14   
mklks
en velik dobro jutro za vse vas, pa tud jst častim eno kofi da se mal zbuditeuser posted image

ajtak- mal sem zamešala glede spodnjih, sprednjih dveh enk:):)
jst nikol nisem vedla točno, kater je kater zob:) se morm še naučituser posted image user posted image

ooo...debata o šulenčkih:) me  bova tud verjetno mele pedipedke, ker so mi cicibanke absolutno predrage, pa še ful se mi zdijo trde in neudobneuser posted image
sem pa dobila od tete cel kup rabljenih cicibank, od zimskih čevljev, do poletnih sandalc in copatk, sicer jih je sestrična nosila sam po mesec, misla sem ponucat mogoče samo sobne copatke, ampak baje otrok ne sme met rabljenih čeveljčkev, ker se čevelj oblikuje po posamezni nogiuser posted image user posted image
da ga ne bom kej usralauser posted image

verjetno je bolš, da ji kupim nove??

drugač pa, prej je dajica spraševala glede skutk- naša to vse je že od sedmega meseca, skute, jogurte, probale sva tud že mlečni gres, pa ni blo nič narobe, ampak vseeno bom še malo počakala s tem, na sploh, redko ji še kuham posebej zanjo, ker večinoma je že vse skupaj z nami, edin če mamo res kako svinjsko pečenko, ji ponavad kako juhico skuhamuser posted image user posted image , jo ma ful rada

ajdi bejbe, uživejte pa smo na vezi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 4580
31.7.2008 10:21:08   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

verjetno je bolš, da ji kupim nove??

Jutrouser posted image

Kdo je že rekel "ampak zame je še noooooč!"user posted image Spat sem šla ob pol devhuser posted image user posted image , ker se mi je zvečer spet zamašila ena mlečna žleza na levi strani in sem pol tuširala pa grela, da sem hudiča odprla. Ampak očitno bom zvozila brez ABuser posted image user posted image Ob 5h se je junior zmislil jestuser posted image , ob 6h bi on vstal, pa ga je pol ati mal pošlepal, preden je letel na šiht, no ob 7h je blo pa dokončno konc noči. Podočnjake imam pri kolenihuser posted image Edina dobra plat je , da danes mati cmari sardele na svojem vrtu in se ušunjamo tja na južno. Oba mulca jih obožujeta, kisu krompir je pa edian stvar, za kar se mali gospod pomatrajo tudi s koščki. DObi svojo skledo in pol not namaka tačke in nosi v usta, Usran je od peta do glave, stol ma ta plastičen al pa s polivinilom pogrnjen - in pol on jeuser posted image user posted image user posted image Je splača videt, vam povem, ker drugače se z enim rižem 3 x zadaviuser posted image user posted image

Če ti le finančno znese, naj ima bebica tja do 3. leta svoje čeveljčke. Sej ni treba, da je neka huda znamka, važno je samo, da je usnjen in prožen. Npr. Scarpa ima čist solidne Pamijeve čeveljce,  niso dragi,  so prožni, eni imajo samo usnjen vložek, najdeš pa tudi cele usnjene. Pa Mass tudi kaj naredi, da te ne useka kap ob ceni.  Kasneje je noga že tolk oblikovana, da če je čevlje nosil ZDRAV otrok, brez razvojnih težav in je podplat cel (niso pete odrajsane) ter "nepošvedran", jih komot ponosi še kdo.

Ajd, žehta e čaka, pa še kajuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
31.7.2008 10:27:35   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Popoldne gremo kupit avtosedež, ki ga sicer do jeseni ne bomo uporabljali (razen, če bi ful pognala v višino), ampak je Tobi trenutno 70 evrov cenejši v BC, tako da bomo izkoristili. Baje so jih pa že ful razprodali in imajo samo še eno ali dve barvi na voljo. Mi je všeč tudi Kiddy Infinity Pro, ampak imam občutek, da se bi naša vročekrvnica notri skuhala. Ali ga katera ima, kakšne izkušnje imate?

MI smo tud že naredili raziskovalno akcijo o sedežlih. Infinity pro je kar se tiče varnosti fajn. Otroci pa baje pod tisto mizico kr ornk kuhajo, pa še če otroček ni prav suh so ful utesnjeni. Tko da smo tega takoj sčrtali ven. Potem smo se pa odločali med Romerjem in MC. In smo se odločili da bomo kupili Romerja ker je mal širši. Je pa res, da za nas tale akcija ni prišla v poštev, ker bomo kupovali sedežek z isofixom, v akciji pa je samo navaden MC. Drugače bi verjetno vzeli Tobija..
Glede na to, da je Tamara drobna in če ne boste jemali isofixa se mi zdi, da je tale MC ki je v akciji kr super izbira. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
31.7.2008 10:28:25   
soni
Lep pozdrav!
Dolgujem še geslo za slikice:morje.

Tudi jaz si ogledujem Pedipedke in so mi zelo všeč. Lan že hodi ob opori, zato si moram zanj že kaj omislit, s Patricijo pa bova še malo počakali.

Dajica, tudi mi že kar nekaj časa jemo skutke in jogurte, Patricija ima najraje čisto navadnega, brez sadja, Lan pa skutko od Ljubljanski mlekarn, z okusom marakuje, breskev.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
31.7.2008 10:28:34   
martita
Čeveljčki, fino! Jaz si že mesece ogledujem ponudbo pedipedk in izbiram. Če bi bilo po moje, bi jih imela doma že celo omaro, tako pa čakam da se malce ohladi, ko bo čeveljčke res rabila zaradi mraza in hoje. Trenutno smo 99% bosi. Tudi če kdaj zahladi in ji dam gor nogavičke, jih ima na nogicah samo 5 minut. Najprej jih sezuje, potem še prežveči. Na začetku ji bom kupila ene Robeezke ali kaj podobnega in ene pedipedke. Pol pa sproti. Še par hudih sem najdla in izbira bo težka. Maja ima že sedaj več cunjic kot jaz in moj skupaj, mislim, da bo s čevlji enako.user posted image

Avtosedež sem jaz kupila prioriXP, ta se bo menjaval med avti, v "ta prvem" avtu bo pa en z izofixom. Še ne vem ali MC ali Romer. Itak mam še cajt za zbirat, saj preden bo mela naša pupa 9 kil, bo šla najbrž že v šolo prej.user posted image Mama11, zakaj pa ne naročiš kar prek spletne trgovine BC? Jaz take reči samo še po pošti. Nimam ne cajta ne volje hodit kupovati nekaj, kar itak vem kako zgleda.

V glavnem, mi smo skozi na nogicah, kot da riti več ni. Non stop bi stala in nekaj čivkala. Se ji zdi takooo fino gledat okoli sebe iz ene druge perspektive, da je noro. Malo se tudi prestopa. Plazilimo se zelo malo. Še to po vojaško. Nič rikverc, nič po kolenih.

Nič, grem miksat sadni obrok s skutko.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
31.7.2008 10:32:28   
ajtak
Dobro jutro user posted image

Jaz ze mal juzno pacam, mali spi- spet je zaspal cisto sam ob sumenju ene razrezane vrecke user posted image user posted image

Noc- KATASTROFA, nasega sinka toook dlesni matrajo da ni za govort user posted image , sva bedela od 1:30-3h in tudi takrat se je umiril sele ko sem ga dala k nama v pojstlo... posledicno sem cela zlamana saj mava pojstlo 140cm sirine in midva nisva lih prekle user posted image , tamali pa spi k kristus (obe roki od telesa). Vstala sem ze ob 6h, preoblekla tamalga, ga nafojtrala in dala atiju, lih za ene 15min da sem si vsaj mal kosti naravnala...
Joj, jamram k da mam 52let i ne 25 user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
31.7.2008 10:38:33   
mklks
jst sm tud gledala tega tobija, pa bom tud verjetno kar to akcijo izkoristla, se mi zdi v redu sedež pa tudi pohvalijo ga

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
31.7.2008 10:53:09   
manca
Hojlauser posted image

Smo nekaj noči že spali po 8 ur v kosu, zdaj dva dni je pa spet sranje. Če jo nesem k nama v posteljo pa ima tudi obe roki od telesa. Ne leži naravnost pač pa po strani čez oba jogija in se z glavo tišči v moj vzglavnikuser posted image ...se zna razkomotit ko kakšen kralj oz. kraljica.

Mlečne izdelke smo uvedli proti koncu junija...takrat je brez problema sprejela skutke. Zdaj pa že nekaj časa štopa s tem. Skutko poje samo pol žličke in se potem kremži ter ne odpre ust. Prav tako ji ne gre v rit kašica narejena z mlekom.  Sir na kruhu ima rada. Z mlekom bom začela delat narastke pa upam da bo to šlo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
31.7.2008 11:08:35   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: martita
Mama11, zakaj pa ne naročiš kar prek spletne trgovine BC?

Ma, rada bi dala pupo notri, da vidim, če njej ustreza. Pa blago na MC-jih je ful različno, tako da moram v živo sprobat.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
31.7.2008 11:32:01   
jooly
Manca... že zadnjič sem te hotla vprašat... kako ji ti pondiš npr. sir na kruhu al pa kislo smetano na kruhu? A sproti drobiš, al  ji daš za odgriznit...?

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
31.7.2008 11:34:05   
jooly
Dajica... a je možno, da sem jaz pred kratkim vidla tvojga user posted image  v Novi? A mu je ime na B?! Ker mu je bil en čist podoben, sam mi ni jasn, kaj bi mu lohk oblubil, da bi se šel slikat...user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
31.7.2008 12:19:09   
tabi
Ma vse je vrglo venuser posted image ,zdej se mi pa ne da več pisat grem kosilo kuhat

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
31.7.2008 12:37:06   
Tanayya29
Ojla.

Evo naši novi podatki pri skoraj 9 mesecih.

Teža 8200g,in 74,5 cm...št. zob. nič.user posted image .

No dodala sem albumček od morja in nekaj tudi od doma,geslo je danaja.
Sedaj pa grem prebrat za nazaj,ker včeraj ni blo časa.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
31.7.2008 12:38:01   
mama11
Scuba ful hvala, sem podobno razmišljala glede Kiddyja. Gremo pa popoldne v BC in jo bom dala še noter sedet; mi je pa Tobi tudi za pogledat bolj všeč. Sej pol bo pa kaj čisto **** padlo.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
31.7.2008 12:42:04   
mama11
Dajica, KM dobiva že od 6. meseca, skuto in jogurt pa od sedmega. Ima ful rada navaden jogurt; včasih ji notri zamešam sadje, ki ji ostane od dopoldanske malice, včasih pa ovsene kosmiče; rada ga ima pa tudi samega.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
31.7.2008 12:48:03   
Tanayya29
vrtec,no mi ga nismo dobili,tut še varstva nimam....
cucelj za mleko aventov cucelj št. 2,za pit imamo tupp. lonč(mal še za nazaj odgovarjam,se opravičujem)

Scuba,ma ko ga je osa pičila,je full jokal(mater osa full boli,no),pol je pa kmal pozabu,ja sem mu dala mrzle obkladke pol gor.Ni bilo pa nobene reakcij HB,ker moj je bil v otroštvu alergičen na čebelji pik(verjetno je to isto kot osa).

zbilje,super fulll fajn.

km
naš ga dobiva samo v kakšnem pireju ali pa npr. špinači,drugače pa še vedno novalac.
Ampak ,npr. če gre otrok z 11 m v vrtec je tam vsak jutr KM,to mi je full smešn,no sej je razumljivo,no....

jogurte pa jaz dajem samo navadne ali pa skuto,pa not vmešam sadje(zaradi kože).

spanje tut pr nas so bolj smotane noči zadnje čase...ah,no ja....bo že

grem lonce obračat,pa pridem pol še kaj,pa pa.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
31.7.2008 12:49:50   
Tanayya29
Čeveljčke imamo cicibanove,ene smo mu kupli....jah,res so dragi...40e...

hja,še moje gladiatorke so bolj pocen,mam pa zato dvojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
31.7.2008 12:58:22   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Scuba,ma ko ga je osa pičila,je full jokal(mater osa full boli,no),pol je pa kmal pozabu,ja sem mu dala mrzle obkladke pol gor.Ni bilo pa nobene reakcij HB,ker moj je bil v otroštvu alergičen na čebelji pik(verjetno je to isto kot osa).

mislim, da ni isto, a ti točno ne znam povedat zakaj. najbrž različna kemija, ki drugače učinkuje na telo.

Neposredna povezava do sporočila: 4597
31.7.2008 12:59:32   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: martita

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

mislim, da ni isto, a ti točno ne znam povedat zakaj. najbrž različna kemija, ki drugače učinkuje na telo.

a hvala,no pol morm bit še bolj pozorna na čebelji pik.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
31.7.2008 13:06:35   
mklks
pravjo da je razlika tud v tem, ko osa pič, ne spusti strupa- živi naprej, čebela pa po piku umre, ker spusti v telo strup in to naj bi blo usodno zanjo...ne vem no...

Neposredna povezava do sporočila: 4599
31.7.2008 13:12:23   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Dajica... a je možno, da sem jaz pred kratkim vidla tvojga user posted image   v Novi? A mu je ime na B?! Ker mu je bil en čist podoben, sam mi ni jasn, kaj bi mu lohk oblubil, da bi se šel slikat...user posted image

Ja, jooly, je bil on. Folk, ki dela pri tej reviji, hodi jest v restavracijo, kjer moj dela. In valda je moj cveka 100na uro, tko da se poznajo, pa zajebancija skoz itd....Pa so mu oni rekli, ce je za, da ga slikajo za revijo, da je on kao tak clovek za slikat, ker je taka faca in da ga hocjo in oh in sploh. user posted image Tko da so ga poslikal in je bil notri. Sej cist za foro. Moj je pa itak za vsako stvar, sam da se neki dogaja. user posted image Mislm, prejsnjic po TV, zdej v reviji.... user posted image user posted image user posted image user posted image Me prov zanima, kaj bo naslednjic.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?