mklks
|
dobro jutro punce! en za lep dan:) včeri sem se mislna še kej oglasit pa sem bla tok aut, da sem ob devetih že zaspala pred televizijo.. vidm, da se bom res mogla potrudt, da vas bom dohajala, je cel kup novih "tračev" vidm, da mate pr vas že kar polno zobkov, ema je komej tri dni nazaj dobila spodnji dve enkici , pa še to glih tolk, da se vidjo:) naraščaj- kot so že druge rekle, mi tud uporabljamo aventove stekleničke za mleko, pa imamo že kar nekej časa cucelj 4, ker se je s trojko ful matrala aja, pa še glede zobkov, jst ji že odkar je GH na vsake tolk, ne glih redno, čistim dlesni z tistim mehkim zajčkom...zdej, ko bosta pa do konca zobka zrastla, bomo šli pa kat takoj na ščetko, da se navadi čestitke vsem 9-mesečnikom!!!!! gruška, ja res bi se lahko dobile tut kej z nami, ta "novimi" čvekami, da se spoznamo no, zdej pa grem, dons spet delam, mam kar slabo vest, ker puščam svojo čmrlo že tolk zgodi v varstvu, ampak ker bo šla v vrtec, se mi zdi prav da jo počasi navajam, ker je čist preveč navezana name aja, pa še eno vprašanje- vidm, da pri vas že večina puza okoli in se dviguje- ema še čisto nič ne dela, sicer se je začela zdej počasi nagibat v položaj plazenja ampak vedno pristane na trebuščku, na nogice jo pa sicer vleče, ampak samo, ko je pri eni v naročju, v stajici pa nikakor ne zdej sem se pa res razpisala za vse nazaj:):) se tipkamo kasnej