|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
30.7.2008 8:20:25   
9janja
Ojla mamice,

SIcer vas redno berem, oglasim se pa neuser posted image . Drugače sem tudi jaz novemberka. Hotla sem samo odgovoriti:

Naraščaj - Po moje se mora tvoja pupa kr fajn namatrat z aventovim cucljem 1, (ki je za novorojenčke) ker ji lahko za mleko kamot kupiš 4, za čaj in vodo pa mogoče 3. Vsaj tako je pri nas.

Barika - Martin ni navajen takšnega odvajanja, do zdej je bolj poredko in še to na kahlico, tak da čim več rito luftita, drugače pa jaz imam za hude čase doma canestenov puder, pa poštupam, drugače je pa najboljše, da se vnetje posuši ne uporabljaj premastnih krem ampak te, ki sušijo (Sudocrem, penaten,...) Po nobeni kremi ne bo takoj boljše, bi sem moglo pa v roku treh dni pozdraviti.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.7.2008 8:38:48   
scubadiver
ooooooooo Gruška kako lepo da si se javila. A se bomo kej vidli preden spet greste?

In Mamathea kako sem vesela da nisi pozabila na nas čveke user posted image user posted image . Upam, da se boš kaj bolj pogosto javila in da se kaj vidimo.

Naraščaj: me je sicer Janja prehitela. Lana ima zdele kak mesec za mleko cucelj 4, čaja pa ne pije več s flaške, bi ji pa dala cucelj 3. Po mojem se res matra. Sem ti pozabila včeraj odgovorit.
Kanarka čestitke za zobek user posted image

čiščenje zobkov: jaz ji vsak večer spucam s ščetko od ORal B od 4mesece do 1 leta.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sm pozabla povedat,da je včer Taja osla pičla v podplat,bogi je vreščal...

oh bogec mali . A si mu potem s čim mazala al se ti kr pusti?

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

No,super,jaz sem za zbilje,vseeno kdaj,predlagam jaz npr. Torek ob desetih ali enajstih?

men je vseeno ob kateri uri, torek mi je pa ok.. Upam da morje ne bo do takrat izhlapel

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.7.2008 8:43:59   
DEBELUŠKA30
A sem res ta prva, aja ne nisem, sam kave še ni user posted image :

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Mi tudi imamo izpuščajčke po riti, ampak jaz mislim, da so od vročine. Debeluška...a je samo na pogled določila, da so glivice? Kako jih je pa dobila?

Zadnjič je mela vneto grlo (če se spomniš, ko sem tarnala, da mi ni nič dala) je imela belo po ustih, pa je rekla da so glivice in mi dala daktarin. Tko da je pa včeraj rekla, da si jih je gotovo prenesla iz ust na spolovilo user posted image !
Moram pa reči, da sem včeraj namazala tri krat in je danes že veliko bolje user posted image !

Mamuška user posted image , pa hvala za odgovor!

Gruška, dobrodošla nazaj user posted image , jaz pa danes odrinem!

Čestitke za 9 mesecev Taji, Urbanu, Patriciji in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image !

Letim pakirat......

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.7.2008 9:12:13   
scubadiver
hvala za kofi debeluška user posted image   Krasno se imejte na morju, uživajte 100 na uro!!!!!

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 30.7.2008 9:14:02 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.7.2008 9:27:19   
mklks
dobro jutro punce! enuser posted image za lep dan:)

včeri sem se mislna še kej oglasit pa sem bla tok aut, da sem ob devetih že zaspala pred televizijo..user posted image

vidm, da se bom res mogla potrudt, da vas bom dohajala, je cel kup novih "tračev"user posted image

vidm, da mate pr vas že kar polno zobkov, ema je komej tri dni nazaj dobila spodnji dve enkiciuser posted image , pa še to glih tolk, da se vidjo:)
naraščaj- kot so že druge rekle, mi tud uporabljamo aventove stekleničke za mleko, pa imamo že kar nekej časa cucelj 4, ker se je s trojko ful matrala

aja, pa še glede zobkov, jst ji že odkar je GH na vsake tolk, ne glih redno, čistim dlesni z tistim mehkim zajčkom...zdej, ko bosta pa do konca zobka zrastla, bomo šli pa kat takoj na ščetko, da se navadi

čestitke vsem 9-mesečnikom!!!!!

gruška, ja res bi se lahko dobile tut kej z nami, ta "novimi" čvekami, da se spoznamouser posted image user posted image user posted image

no, zdej pa grem, dons spet delam, mam kar slabo vest, ker puščam svojo čmrlo že tolk zgodi v varstvu, ampak ker bo šla v vrtec, se mi zdi prav da jo počasi navajam, ker je čist preveč navezana nameuser posted image

aja, pa še eno vprašanje- vidm, da pri vas že večina puza okoli in se dviguje- ema še čisto nič ne dela, sicer se je začela zdej počasi nagibat v položaj plazenja ampak vedno pristane na trebuščku, na nogice jo pa sicer vleče, ampak samo, ko je pri eni v naročju, v stajici pa nikakor neuser posted image user posted image

zdej sem se pa res razpisala za vse nazaj:):)
se tipkamo kasnej

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.7.2008 9:43:07   
nemrak
user posted image user posted image ,
naraščaj, naša ima tudi aventove flaške, pa ima še vedno cucelj št 2, ker jo drugače zaliva. Včasih če je preveč zaspana in ji dam nočno formulo. ki je bolj gosta iam 3, pa še to na koncu zamenjam, da se uspava, ko mora počasi vleči.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.7.2008 9:55:52   
barika
Jutro!!!

GRuška, ne rabim več nalepk, hvala vseeno, bi imela pa tupp. katalog, ker si bom verjetno neki za MW privoščila, star katalog je pa hm...bog ve kje.

Martinova rit je kot nova (no skoraj), sem še našla sudocrem iz porodnišnce, pa sem ga na debelo namazala, malo še pa bo.user posted image  (je pa celo noč rit v zrak tiščaluser posted image )

Naraščaj, kaj pa če ji kupiš cuclje s spremenljivim pertokom (od 1 do 3), M. uporablja tiste, pa mu dam za čaj na 1, za mlkeko na 2, za večerjo, ko je pa gosta brozga pa na 3 (samo cucelj okoli obračaš, da ne boš mislala, kakšna znanost je touser posted image )

mklks, sej bo začela plaziti, in vstajati, še prehitrouser posted image user posted image . (rajši ne bom o tem, kaj dela Martin)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.7.2008 9:57:01   
barika
Pa smo končno dobili Vampirko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo še en lep čas čakal, ker nič ne kaže, na kakšen nov zob

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.7.2008 10:21:32   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Pa smo končno dobili Vampirko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo še en lep čas čakal, ker nič ne kaže, na kakšen nov zob

Pri nas se pa od strani že ornk vidi obrise dvojkic...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.7.2008 10:23:03   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Naraščaj: me je sicer Janja prehitela. Lana ima zdele kak mesec za mleko cucelj 4, čaja pa ne pije več s flaške, bi ji pa dala cucelj 3. Po mojem se res matra. Sem ti pozabila včeraj odgovorit.

user posted image user posted image user posted image
a je možno da zato naša ne mara pit iz dude, ker nič ven ne pride??? nikoli nismo pili iz flaše, zdej pa tudi druge tekočine noče iz flaše. nisem niti pomislila , da bi ji mogla dat večji cucelj. sam čudila sem se, ko sem sama probala iz dude pit, pa takooo počasi ven teče, da sem si še rekla, da bi jaz mogla vleč cel dan, če bi se hotela odžejat.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.7.2008 10:23:36   
BrinaS
Zivjo cveke,

mi smo sicer ze od vikenda nazaj, do racunalnika pa sem se prebila sele danes.
Verjetno ne bom uspela prebrati za nazaj, bom poskusila biti pa za vnaprej azurna.

Pocitnic, je nazalost konecuser posted image  
Tina se je zadnji mesec vsedla, postavila na noge in razvila hitro plazenjeuser posted image  Porusili smo ji ritem spanja, ki pa ga doma spet poskusam  spraviti v stare tire.
Z uvajanjem GH kar napredujemo, ceprav z zelenjavo zelo tezko. Se vedno se tudi doji.
Pa M je prisla spet nazajuser posted image

Vsem dopustnicam in dopustnikom veliko uzitkov na pocitnicah, vsem slavljencem pa iskrene cestitke!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.7.2008 10:24:06   
tabi
Dobro jutro
Taja,Urban,Patricija in Lan vse najnajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Debeluška uživajteuser posted image

Mklks tudi naša še ni taka akrobatka kot ostali novembrčki.Pogruntala je rikverc pa na vse 4 se postavi in se gunca naprej pa nazajuser posted image

Gruška dobrodošla.Ja jst sem že ena nova no berem pa vas že od samega začetka sam težko se je blo prijavituser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.7.2008 10:25:30   
BrinaS
Tabi, Mklks dobrodosli!

Debeluška uzivajte!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
30.7.2008 10:56:28   
mklks
hej!
zdej ko sem v službi in malo razmišljam o teh naših sončkih...a boste ve dale vaše že pri enem letu v vrtec al boste še počakale malo?
ker jst svojo kar moram dat, ker nimam nobenega drugega varstva, bi pa z veseljem počakala še malo, čeprav je pa tud res, da
kasnej ko gredo otroci v vrtec, težje se privadijo, ne vem no..

se mi zdi, da je men sami težje jo pustiti v varstvu, kot pa njej k ponavadi uživa sto na uro, ker jo vsi crkljajo in nosijo okoliuser posted image

se kr bojim malo, da ne bo hotla več tko z veseljem z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
30.7.2008 11:14:09   
tabi
Ja naša ne gre v vrtec ker ga nikjer ne dobimo gre pa k eni privat gospe.Jaz tudi domačega varstva nimam pa tudi če bi ga imela bi ga dala v vrtec. Prvi je šel z 11meseci v vrtec pa nismo imeli nobenih problemov z uvajanjem pa tudi bolan ni bil veliko.zdaj je v vrtcu dobrih 1.5 let pa smo preboleli 2 virozici pa vse otroške bolezni smo dal čes.Tko da kr pogumno je pa res da nas mamice bolj stiska pri srčku kot pa naše čmrle oni uživajo med sovrstnikiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
30.7.2008 11:16:43   
tabi
aja Tanayya tudi meni odgovarja v tor. za uro pa 10ih sploh če bo vroče

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
30.7.2008 11:29:13   
barika
Martin je vpisan v vrtec, če bo pa dobil, je pa drugo. Samo verjetno ne bo, ker je pri nas takšna gneča, da se lahko pod novom ubrišem. no sej po drugi strani mi pa tud paše, ker vprašanje kok hitro bom dobila (prvo) službo, ker se ful na veliko otepajo frišnih ljudi z diplomo, "brez izkušenj in znaja"user posted image , ja kdo mi bo pa dal znanje, če te nikjer ne vzamejo, vtrgovini pa ne mislim več delat (upam, vsaj da ne bo treba)user posted image  

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.7.2008 11:33:48   
tabi
Barika a je tudi pri vas tak naval v vrtcih.Pri nas se zgovarjajo da je samo letos tako ker je drugi brezplačen kao je pa vsako leto slabšeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.7.2008 11:35:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Barika a je tudi pri vas tak naval v vrtcih.Pri nas se zgovarjajo da je samo letos tako ker je drugi brezplačen kao je pa vsako leto slabšeuser posted image

jaz sem ga vpisala samo v en vrtec, 2 enoti, ker sta mi najližje, drugi so preveč oddaljeni (še posebej, če si brez avtauser posted image , avtobusi pa pri nas bolj NE vozijo, kot pa ja)user posted image

drugače pa nekaj postavljajo te kontejnerje za prvo silo.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.7.2008 11:40:16   
mklks
vidm, da mate res povsod probleme s temi vrtci- sej to je za znort, kaj pa, če otroka nimaš kje pustit, služba te pa čaka??user posted image

me sva hvala bogu doble mesto, pa še to tazadne, ampak sam da sva ga...pri nas je mogoče lažje ker smo na vasi in je manj otrok, čeprav se letos tut tle pozna naval...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.7.2008 11:54:01   
tabi
Ja jaz za prvega plačujem 190e jasli za to privat gospo bom pa odštela še 260e tko da moja plača gre po gobe.pa kaj čem službe nemorem pustit

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.7.2008 12:21:44   
mama11
Mi nismo dobili. Ful preveč nas je na čakalni listi, ampak kaj hočemo. Držim pesti za naslednje leto in HB, da imamo zlato babi.

Torek ob 10h, Zbilje user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.7.2008 12:22:39   
mklks
jst močno upam, da bom dobila kej cenej, ker imam še status študenta, k drugač ne vem kako bom to spelalauser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.7.2008 12:32:10   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Laubičarji a greste na Comtronov bike ride Pohorje, 10.8?????
BARIKA mislim da ne-nimamo tega v planu-a vi pridete sem?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
30.7.2008 13:44:00   
barika
Laubica, moj gre še z enima dvema s kolesi. Jaz bom pa doma uživala...sama ..spetuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?