gruška
|
Evo me, nisem nič brala za nazaj... samo živjo vam rečem, par dni bomo doma, v petek gremo za vikend nazaj, naslednji petek pa še za 2 tedna ... a ne, Jooly ... Taja je ful pridna, papa že vse z nami, že en mesec ji ne kuham več posebej... ful puza, še rajši vstaja na noge, se sprehaja po posteljici ali stajci gor in dol (drži se za ograjco), ali pa kjerkoli že smo, vstaja ob stolih, mizah, še na feltno od avta se je enkrat dvignila ... sekundo ni pri miru ... luštna je ... V morju tud ful uživa, še najraj v naročju, da šprica vse naokol, ali pa v čolničku, da jo Tevž vozi sem in tja... prava morska deklica... Edini "problem" (ki sem ga imela tudi pri Piki, ko je bila tok stara) je ta, da v prikolici spi pri meni, pa jo doma mal mede spanje v svoji posteljici ... zaspi brez problema, ampak se okol treh ali štirih zbudi in hoče k meni ... jo bo že minilo, ni panike No, tole sem vidla od dons: IZVIRNO SPOROČILO: Dajica ... samo nekaj me zanima, kako in ce jih, pa kdaj in s cim umivate zobke otrockom Obstajajo neki zajcki-useska, al mate ze zobne krtacke? Mi imamo zaenkrat 2 zobka, pa ji takrat, ko se spomnim (veckrat pozabim ) kar s krpico obrisem zobka. Sem brala, da se kao navadi, da je treba nekaj po ustih sarit. Kako ve to delate Jaz Taji že od rojstva čistim dlesni z ortopedsko ščetko, še bolj redno in natančno pa sva začeli, ko je začela jesti GH... odkar ima pa dva zobka, pa umivava s ščetko za otroke do enega leta (brez paste, itak ).... Zjutraj in zvečer, ko umivata zobe starejša dva, jih umijemo še Taji... se je lepo navadila in brez problema odpre usta ... Aja, Barika, pike imam zate, jih še rabiš? Jih nimam veliko, ampak nekaj pa jih je... Ti jih ta teden pošljem.... Še to: 10.8. oddajam naročilo za tupp., če katera kaj rabi... naslednje naročilo bo septembra... Uf, Sonchek, teb sem pa pozabila poslat katalog ... pa un sprej mam še zate... kdaj se dobiva? Nč, če me kej rabte, sem dosegljiva na mobiju .... UŽIVAJTE!!!!!!!!