|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
29.7.2008 22:02:05   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Manca, v paketu nisem našla nobene ščetke, samo Hippovo žličko. A so v Kranju drugačni paketi kot v LJ?

Tud jaz sem hotla napisat, da nisem v paketu nobene scetke dobila. user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.7.2008 22:06:17   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: manca
(a sem sploh povedala, da sem bruhala sredi ravne avtoceste v vrečko, ki je imela na žalost luknjo in se je vse skupaj kar po meni potem ulilouser posted image )

Boga..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej jaz sem pa avto krstila takrat v nosecnosti, cist novega sva kupila in sva se peljala na Roglo...pol si pa lahko mislite...ni mogel takoj ustavit, jaz pa ze polna usta in ko je koncno ustavil, je malce ze uslo po avtu, ostalo pa ven iz avta. Je moj pucal pa rekel, ja cist povsod tvoja bruhica, po vseh predalckih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
29.7.2008 22:06:33   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Manca, v paketu nisem našla nobene ščetke, samo Hippovo žličko. A so v Kranju drugačni paketi kot v LJ?

Tud jaz sem hotla napisat, da nisem v paketu nobene scetke dobila. user posted image
jaz tut ne!!!!

Zaj grem pA spat. nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
29.7.2008 22:07:40   
manca

joj, se opravičujem. sem se zdele spomnila, da sem ščetko dobila v roke zraven odpustnice in receptov...dala mi je vse to sestra na oddelku. A ve pa niste dobile?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
29.7.2008 22:08:57   
tabi
Dajica ja imam prešerna,ki je šel čez rok kot Kajauser posted image
Dajica in Manca pa po ovinkih se je pa ja luštno vozit.Jaz obožujem vožnjo po ovinkih več jih je bolje je noro.Sam kaj ko me vedno kakšen moder angelček najdeuser posted image .

Zobike:naša od kar ji rastejo še ust neče odpret si misli mami kr po svojih šaruser posted image .

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
29.7.2008 22:11:23   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Dajica in Manca pa po ovinkih se je pa ja luštno vozit.Jaz obožujem vožnjo po ovinkih več jih je bolje je noro.Sam kaj ko me vedno kakšen moder angelček najdeuser posted image .

ojojoj, kdo bi si mislil, da jih obožuješ. Ko sem bila majhna sem se spraševala, zakaj za vraga ceste niso gradili samo naravnostuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
29.7.2008 22:17:09   
mama11
joj, se opravičujem. sem se zdele spomnila, da sem ščetko dobila v roke zraven odpustnice in receptov...dala mi je vse to sestra na oddelku. A ve pa niste dobile?

Ne, nisem. Samo ključe od avta najdem pa grem direkt tja se pritožit, kaj se to pravi, kje je moja ščetka user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
29.7.2008 22:18:50   
tabi
Mogoče zato ker sem s hribov.sem mela 8km ovinkov pa še v klancuser posted image .Še bolje je pa vozit v snegu.Prej ko še nisem mela otrok me je vedno vleklo da bi kak rejli šla dirkat pa me je ati nazaj držal

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
29.7.2008 22:19:40   
manca

Ne, nisem. Samo ključe od avta najdem pa grem direkt tja se pritožit, kaj se to pravi, kje je moja ščetka user posted image

ja, kar pejt tja. Drugač pa v Kranj ulet na oddelek pa reci, da hočeš tisto Colgate prvo zobno ščetko...je tko luštno svetlo zelena, pa gor je vlakec z dvema vagončkoma.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
29.7.2008 22:20:28   
tabi
No zdej grem pa v mižule,me mojuser posted image že priganja.Lahko noč

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
29.7.2008 22:20:35   
Dajica

Ne, nisem. Samo ključe od avta najdem pa grem direkt tja se pritožit, kaj se to pravi, kje je moja ščetka user posted image .

Pa kje je moja??!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
29.7.2008 22:21:38   
manca

Ne, nisem. Samo ključe od avta najdem pa grem direkt tja se pritožit, kaj se to pravi, kje je moja ščetka user posted image .

Pa kje je moja??!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej naslednjič greste rodit v Kranj, kajne? Že zarad ščetkeuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
29.7.2008 22:23:16   
Dajica

Torej naslednjič greste rodit v Kranj, kajne? Že zarad ščetkeuser posted image

Hmmmmm, pomoje bo lazje, ce jo bom sla kupit v trgovino. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
29.7.2008 22:25:29   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Martin je pa take mozolje po riti dobil, da mi gre kr na jokuser posted image , ne vem no al so mozolji ali izpuščaji, lišaji, plenični izpuščaji... v glavnem tam okoli khmuser posted image  ima čisto rdečo, pa jajčka tudi, pa po ritnicah tiste mozolje.

ne vem, a je od vročine, ali od plenic, zdej ga imam zavitega v dve tetra plenici, pa ene kratke hlače čez. sma bila pa prej zunaj pa je imel rito skor celo uro na zraku.

Barika, jaz sem našo danes nesla k P, ker ima popolnoma isto, kot si opisala, pa je rekla, da so to glivice in je nama dala CANESTEN, da maževa trikrat na dan in to cel teden, ne glede kdaj izginejo.
Lahko ti poslikam, da vidiš, če je isto kot pri vas.

Mamathea, lepo da si se oglasila user posted image .

Naraščaj, mi že od tretjega meseca uporabljamo cucelj AVENT dvojko za vodo pit, itak drugega ne pije.

Mi pa gotovo že jutri odrinemo na dopust in ne bom mogla priti naslednji teden na Zbilje user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
29.7.2008 22:26:07   
Tanayya29
mamatheauser posted image user posted image user posted image ,smo te pogrešali.
Ja,ja jaz tud mam ščetko,sem bla v Kranjuuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
29.7.2008 22:27:14   
manca
Debeluška30, lepo se imejte na dopustuuser posted image

Zdej grem pa še pod tuš in spat...nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
29.7.2008 22:28:45   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

mamatheauser posted image user posted image user posted image ,smo te pogrešali.

Se je splačalo priti v Kranj...pa še videli sva se ob tvojem sprejemu ter potem v sobi. Pa še najina dva moža sta pametno ugotovila, da se midve očitno poznava iz tega forumauser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
29.7.2008 22:43:17   
barika
če boste še dovg o ovinkih (vavinkihuser posted image user posted image user posted image user posted image ) govorile mi bo slabo. BTW. dajica, jaz sem tud šla danes skor na Roglo s tamalimuser posted image  .

verjetno pa imajo pri nas borovnice kontra učinek ko pri drugih, pa pri meni kava in smetanauser posted image  in banane

Debeluška, če bo tole še dovg trajal grema tudi midva k P.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
29.7.2008 22:47:10   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Debeluška, če bo tole še dovg trajal grema tudi midva k P.

Midve sva dobile v sredo zvečer in vse do danes mazale z vsemi možnimi kremcami, od tea tree, do ne vem česa še vse, pa ni nič pomagalo, s canestenom si pa nisem upala, ker sem mislila, da ni za otroke user posted image user posted image , pa po cel dan jo imam skoraj brez pleničke.

Zdaj pa nočko user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
29.7.2008 22:58:28   
Tanayya29

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Se je splačalo priti v Kranj...pa še videli sva se ob tvojem sprejemu ter potem v sobi. Pa še najina dva moža sta pametno ugotovila, da se midve očitno poznava iz tega forumauser posted image

seveda,najbolj sm bla pa smotana k sm ležala na ctg-ju,pa te je G. poklicala po pravem imenu,jaz pa sm si mislna..."ma kaj ta govori,nima pojma,ona je manca"user posted image user posted image user posted image user posted image .

Noček!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
29.7.2008 23:12:34   
kanarka
Čer!

Pa smo končno dobili Vampirkouser posted image . 2 meseca smo čakali na drugi zobek in ven je pokukala dvojkica zgoraj.

Mi tudi imamo izpuščajčke po riti, ampak jaz mislim, da so od vročine. Debeluška...a je samo na pogled določila, da so glivice? Kako jih je pa dobila?

Mamathea...jaz vem, da je pred časom kar nekaj punc pisalo, da te pogreša. Res, da še nagrada za najdbo tebe ni bila razpisana, zato welcome backuser posted image

Mamuška, jaz sem imela isto zgodbo kot ti (pri meni je že bla vročina), samo takoj po porodu. 3 dni je trajalo, da sem si zmasirala ven vse vozle, sčrpala kolikor je bilo mogoče. Uporabila pa sem vroče krpe in takoj za tem svečo (ravno in dolgo), ki sem jo premazala z mandljevim oljem in potem valjala of zunaj proti bradavici. Dan in noč. Skoraj vsako uro. Pa sem jo odnesla brez AB. Je pa bilo res hudo.

Kaj sem še pozablauser posted image  

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
29.7.2008 23:22:26   
mamuška
Uf, kanarka, lepa tolažbauser posted image Gre, počasi gre na bolje, samo se pozna, ker zaradi pogreba nisem tko redno črpala, kot bi moralauser posted image Da se zdaj ne da več mastitisa fasat, sem pa , hm, tud jest mislila, pa žal zmotnouser posted image

Debeluška user posted image user posted image user posted image user posted image ciza=voziček. Jaz s Peg Peregotom vsepovsod pridem, nima čist ta velikih koles in brez zračnic je, blokiram bicikle (kolesauser posted image ) in gre ko tank, vsepovsod.

Samo tolk, da vas pozdravim, nisem dons za čvekceuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
29.7.2008 23:44:21   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Uf, kanarka, lepa tolažbauser posted image

Sori Mamyuser posted image ...sej v bistvu sem samo hotla povedati, da lahko tudi svečo uporabiš še za kaj drugauser posted image . Ostale začimbe v zgodbi pa ignoriraj. Drži se!

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
30.7.2008 0:11:22   
gruška
Evo me, nisem nič brala za nazaj... samo živjo vam rečem, par dni bomo doma, v petek gremo za vikend nazaj, naslednji petek pa še za 2 tedna ...  a ne, Jooly user posted image ...

Taja je ful pridna, papa že vse z nami, že en mesec ji ne kuham več posebej... ful puza, še rajši vstaja na noge, se sprehaja po posteljici ali stajci gor in dol (drži se za ograjco), ali pa kjerkoli že smo, vstaja ob stolih, mizah, še na feltno od avta se je enkrat dvignila user posted image ... sekundo ni pri miru ... luštna je ...
V morju tud ful uživa, še najraj v naročju, da šprica vse naokol, ali pa v čolničku, da jo Tevž vozi sem in tja... prava morska deklica...
Edini "problem" (ki sem ga imela tudi pri Piki, ko je bila tok stara) je ta, da v prikolici spi pri meni, pa jo doma mal mede spanje v svoji posteljici ... zaspi brez problema, ampak se okol treh ali štirih zbudi in hoče k meni ... jo bo že minilo, ni panike user posted image

No, tole sem vidla od dons:

... samo nekaj me zanima, kako in ce jih, pa kdaj in s cim umivate zobke otrockomuser posted image Obstajajo neki zajcki-useska, al mate ze zobne krtacke? Mi imamo zaenkrat 2 zobka, pa ji takrat, ko se spomnim (veckrat pozabimuser posted image ) kar s krpico obrisem zobka. Sem brala, da se kao navadi, da je treba nekaj po ustih sarit. user posted image Kako ve to delate user posted image user posted image user posted image

Jaz Taji že od rojstva čistim dlesni z ortopedsko ščetko, še bolj redno in natančno pa sva začeli, ko je začela jesti GH... odkar ima pa dva zobka, pa umivava s ščetko za otroke do enega leta (brez paste, itak user posted image ).... Zjutraj in zvečer, ko umivata zobe starejša dva, jih umijemo še Taji... se je lepo navadila in brez problema odpre usta ...

Aja, Barika, pike imam zate, jih še rabiš? Jih nimam veliko, ampak nekaj pa jih je... Ti jih ta teden pošljem....

Še to: 10.8. oddajam naročilo za tupp., če katera kaj rabi... naslednje naročilo bo septembra... Uf, Sonchek, teb sem pa pozabila poslat katalog user posted image user posted image user posted image  ... pa un sprej mam še zate... kdaj se dobiva?

Nč, če me kej rabte, sem dosegljiva na mobiju user posted image .... UŽIVAJTE!!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
30.7.2008 0:42:12   
gruška
Zdaj sem šla mal na hitro brat za nazaj, pa pogledam na uro in ugotovim, da smo že 30. ...
Naša Taja praznuje danes 9 mesecev user posted image user posted image user posted image
Vas častim z eno Gruškino torto (saj veste kako zgleda, a ne? Nimam fotke, da bi jo prilimala user posted image user posted image ) ... Lahko jo pa pridete v začetku septembra spet probat user posted image  ... Takrat bojo itak same torte padale, ker ima večina novembrk takrat r.d. user posted image

Aja, Ninočka, sem vidla, da boš rodila punčko 09.09.09. na najino 8. obletnico poroke user posted image  ... Sred decembra praviš, da bo pri vas ful akcija user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful je "novih" čvek, a vas bomo kaj osebno spoznale? user posted image

Ajdi babuške, grem spat....

Pa čestitke za 9 mesecev tudi Urbanu, Patriciji in Lanu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gruška -- 30.7.2008 0:49:08 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?