Mishika
|
Ola čveke kak dober teden vas nisem brala - ostala sem na strani 151, pa treh dneh sem že prišla na 170, še en teden pa bom na tekočem Pri nas je novega to da smo postali plazilci v stilu vojakov, posledično ga nikjer ni več varno pustit, ker ta naš mali fakin ni niti sekundo pri miru. Tud mi imamo ponoč vesele urice, mali se ful zbuja. Sma ga navadla da zaspi sam, včasih ga je še treba it mal pobožat, pa dudo popravt, sam kaj ko to spanje ne traja. Zdej že ima kr urnik zbujanja, začne se ob pol 12, pa pol 1, pa okol 2-3 tam je malca, pa prot jutru,....v glavnem men že kronično primanjkuje spanja. Pa sej ok če se zbudi da dam dudo in spi še gre, sam ko pa fant kr ne bi spal , tko da sma ga včer pač pustla mal zjokat - 15 minut, pa še en dve noči bomo probala tko, ker ni lačne, vodo mu ponudim, sam jaz pač ne morem več dežurat cele noči ob postlji , sem pa "vesela" da nimamo samo mi problemov s spanjem, ker pol bi misla da res kej zlo narobe delam. Glede hrane pa ponavad imamo zjutri mleko, pol okol 11h sadno skutko pa še mal žemljice, pol kosil - dans je jedu golaž pa polento ko velik, pol še pa sadno kašico, zvečer pa mal linota, pol pa še samo mleko čez. Zelenjava mu ne glih diši, pa teh kašic nima rad - riž, koruza, sadne,... Trenutno spi drugo rundo, pričakujem da bo zdej zdej je konec, jaz sem si pa privošla eno banjico sladoleda pa še en kofe čez Pozdrav vsem pa oljubim da bom bolj pridna za javit A lahko dast eše naju na seznam Vid 11.11.2007, 2790g, 49 cm, pa 8 zobkov mamo Hvala
|