|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
28.6.2008 21:38:40   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Mi gremo v ponedeljek ali pa v soboto v Avstrijo. Če katera želi, ji lahko prinesemo tiste Babysmile plenice 66 kom za 6 eur
(jih je priporočila Tintin).
Gremo tudi v Toysa:
http://scs.toysrus.twt.de/portalbuilder/katalog.php?mode=catalog&campainID=84
http://scs.toysrus.twt.de/portalbuilder/katalog.php?mode=catalog&campainID=86
Torej, če katera kaj rabi naj mi pošlje kar ZS.

Ker noče delat gumbek za popravek bom pa sebe citirala. Gremo v Celovec (sem pozabila napisat)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.6.2008 22:34:59   
tintin
Hojla še od mene,

moj je šel na košarkarsko tekmo Slo-Hrvaška, jaz sem speglala eno goro cot (na balkonu), mladič spi...zdej pa malo posurfam in mu sledim...

Zadnje 14 dni imamo spalno krizo....ponoči se ful zbuja, dojim ga pomoje ene 3-krat, sej verjetno (upam) mu je samo vroče (oblečeno ima sicer samo kr. pižamco, nič pokrit)....vedno ko se zbudi, se začne kobacat in valda se parkrat trešči v rešetke in potem je jok...

Jaz sem danes bolj kilavo...nekaj me je prebava zj.....po kosilu, sva jedla pizzo (naredila sama) in mi ful ni pasala....zdaj sem že ok.

Jedilnik:
kašica marelice, nektarina, banana
korenje, koruza
obstgarten (pol)
za večerjo je bila planirana in narejena ml. kašica, je vse ven spljuval, potem pa pojedel pol obstgartna od malice....

vmes dojenje

Danes je po cca 2 mesecih spet spal v vozičku.... Upam, da bo še kdaj.

Ja Manca sem ti pozabila odgovorit...teh Schleckerjev je kar veliko, mi smo jih vzeli nekje na poti iz It proti Beljaku...je pa zagotovo v Celovcu kar nekaj teh trgovin....meni so plenice ful fajn! Ta pakunga ki sem jo kupila jaz je bila z 20% gratis plenicami, upam da boš te dobila tudi ti. Sicer jih je v pakungi (običajni) 44 ali 46 za isto ceno (6 evr), kar je še vedno ugodno.

Mi gremo jutri k mojim na obisk, vmes pa še  v fasungo v Leclerc. Moramo kupit jpgi (peno) za prenosno posteljico...pa še marsikaj drugega.

Sicer pa, huh ja, ugotavljam, da postaja tale naš plazilec kar naporen...ful jo hitro šiba po stanovanju in je mimogrede nekje drugje...

Lp vsem!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.6.2008 22:37:28   
jooly
Ahooooj.

Evo nas po dolgem času. Sej pridno berem, sam za kej napisat si morm pa cajt vzet user posted image
Skratka, Gruška mi je včeri fajn pritisk dvignila s tole njeno pikco in morm rečt, da na zob sploh nisem pomislla. Glede na to, da je bla tko jezna zarad vrtca, sem mislla, da bo pa še kak let na porodniški user posted image  Pa tud sicer ima vse pogoje za veliiiiko družino alla Brad & Angelina user posted image  - sam še kšnega Fikreta iz Bosne uvozta, pa bo user posted image

Morje... mi smo dal že dve rundi skoz in morm rečt, da je to vse prej kot dopust (v pravem pomenu besede). Mala mi je lezla POVSOD, sam tam kjer smo jo dal ni hotla bit. Odkrila je mravlje. Pazi to - najde mravljo, jo ujame, pofuca med prsti in revco umori, pol bi jo pa še ko pračlovek pojedla, če ne bi prihrumela grozna mama in ji jo vzela iz rok. In kaj sledi? Dretjeeee - deeeejteeee mi mojo mravljo nazaaaaaj user posted image user posted image user posted image  Poleg omenjene dobrote bi (če ne bi blo mene zraven) jedla še kamne, zemljo, liste, travo, tiste žužke, ki lezejo pa plaži, mivko... Mislm... Prava gurmanka, ni kej.user posted image

Šola... dobil smo spisek, kaj starejše dete potrebuje, da bo vzoren učenec in on bo vse to že kar šel kupit - najrajš v nedeljo ob 8h zvečer. Pa bom počakala dokler se bo le dalo, ker zna bit, da bo med poletjem prihrumela na naše TV ekrane kakšna nova risanka in bo mulo hotu met drugo torbo, pa druge zvezke...

Stajca, hojca, papa-stolček, postelca... vse lahko prodam, ker moja žverca bi samo lezla naokol in vtikala prste v vtičnice, zadnjič sem jo najdla v kopalnici, je stala ob WC-ju in grizla školjko user posted image  (btw., že neki časa se dviguje in ob opori že nardi kak korak vstran). Sesalc bom prodala, ker ga tud ne rabim več, ker mi najde in pobere ta najmanjše drobtince, take ki jih s prostim očesom 30-letnika skor ne vidiš user posted image  Stolčka za banjo tud več ne rabim, ker zleze ven user posted image  Skratka, nimam besed...

Papamo vse (razen mravelj user posted image ), edin meska ji še nisem dala. Glede na to, da izhaja iz vege familije bo mogla pač mal potrpljenja pokazat user posted image . Ampak tut to pride na vrsto. Obožuje skutke, jogurte in zelenjavo, sveže sadje mal manj, ob večernih kašicah je pa ponavadi že tko utrujena, da se ji ne da več ust odpirat.

Tok od otrok. Pa še neki od mene - dons sem nardila borovničke, še fajn ohladim, pa da se mal posedejo, pol pa nardimo piknik, pa se ga nas lohk vseh 67 (al kok nas je) z dvema litroma fajn nacuka user posted image user posted image user posted image

No, pridne bodte. Pridem še kej.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.6.2008 22:47:42   
tintin
Jolly...en question...ali gre prenosna posteljica v prikolico (tisto obično za 4 osebe) v katerega od prostorov, kjer so ležišča? 

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.6.2008 22:51:16   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jolly...en question...ali gre prenosna posteljica v prikolico (tisto obično za 4 osebe) v katerega od prostorov, kjer so ležišča? 

Ja gre. Sicer zlo na knap (mi mamo prikolico 2+2), tko da jo je treba podnevi podret in zvečer spet sestavt, ampak ni panike. Mi je itak nismo rabil, tko da - če kera rab prenosno posteljco sam za na dopust - posodim!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.6.2008 23:01:48   
Dajica
Joj jolly, ti pa me znas nasmejat z vasimi prigodami (mravljice itd..). Ampak tale tvoja Kim je pa ta prava! user posted image Da ze kar vstaja pa da ze korak naredi, ma super! user posted image Sicer bo vec dela zate, kar se cuvanja tice!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.6.2008 23:08:42   
jooly
Aja, Dajica... sem pozabla povedat, da ko sem zadnjič brala, kako s tvojim zganjata romantiko na gugalnici, sem bla fuuul vesela, da se to "še da", kljub temu tempu, ki nas priganja. In mi je prov lepo blo pr src... sam čas si je treba vzetuser posted image  Bravo, resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.6.2008 23:10:56   
tintin
OK, Jolly thanks. No, sej to da bo spal v prenosni posteljici je bolj wishful thinking, ker dosedaj se to še ni zgodilo...kamorkoli smo šli. Mi imamo prenosno posteljico trenutno na balkonu, da ga dam čez dan notri za 10 min s kupom igrač, da grem lahko vsaj na WC v miru..ker sicer ga najdem čist na drugem koncu stanovanja, kjer žveči kak fotrov superg al pa vleče kanto za smeti, da bi prišel do ak. sesalčka za njo user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.6.2008 23:17:36   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

kjer žveči kak fotrov superg al pa vleče kanto za smeti, da bi prišel do ak. sesalčka za njo user posted image  

user posted image  Itak. Pa najbolj zanimivi so kaki štriki od polnilcev za telefon. Zadnjič se je tko zaplezala, da sem jo komi odmotala user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.6.2008 23:24:26   
Oranža
Dober večer
TIN vse naj naj naj za 7 mesecevuser posted image  in čestitke za 1. zobekuser posted image user posted image

Mischika dobrodošlauser posted image

Bravo Kimuser posted image

Nč sm vas samo na hitrco pršla pozdravit. Šibam spat, je bil naporen dan.

Aja, pa Tanayyo pogrešamuser posted image  Kje si????'

Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.6.2008 23:31:24   
Oranža
Aja še to: Jooly mi smo dobili tud seznam kaj je treba za šolo in smo že kar prek neta vse naročili, tko da prvo položnico smo že plačal, druga bo v juliju tretja pa avgusta ob prevzemu pošiljke. Sem bla ful začudena, k sem mislila da bom dobila položnico z enkratnim zneskom pa imajo že kr tko zrihtano da je v 3 delih. Pa tud pravuser posted image  Edina stvar k sva jo šla posebej kupit je bla torbica za copate( strela mkkvinuser posted image user posted image ) in puščico isto od streleuser posted image user posted image . Za torbo so pa nam v šoli rekli da je najboljš da imajo prvo leto kr tisto''aktovko'' ta prozorno, ker itak jo domov nesejo samo ob petkihuser posted image user posted image . Tko da bomo torbo kupoval šele drugo letouser posted image

No zdej pa res grem spat.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.6.2008 23:34:08   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

prek neta vse naročili,

Čak, ne it še spatuser posted image  Kje prek neta??

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.6.2008 23:35:17   
jooly
Jst sem pa začela gledat Kaznilnico odrešitve, zdej pa ne morem it spat user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.6.2008 8:57:16   
jooly
Pa sej ne morem verjet... zadnja spat, prva vstat... Evo, mal kafeta v zrnju. Me prov zanima, če ma kera še tist mlinček za kavo doma ki so ga uporabljal naši ati pa mameuser posted image

user posted image

Ja sevede, juuutrooooo.

< Sporočilo je popravil jooly -- 29.6.2008 8:58:20 >

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.6.2008 9:50:58   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

prek neta vse naročili,

Čak, ne it še spatuser posted image  Kje prek neta??

Ojla,

sm ti pobegnilauser posted image user posted image user posted image . Mi smo v šoli dobili 3 sezname+kataloge, enega od DZS enega od MK in enega od Kopije, in pol sem pri Kopiji vse naročila, ker smo dobili zraven seznam, ki ga pripravijo v sodelovanju z učitelji prvih razredov, kaj otroci potrebujejo - in to vse od učbenikov, del.zvezkov do zvazkov, lepila, škarij, puščic, itd........tule si poglej www.kopija-nova.si
Če pa rabiš seznam pa povej pa ti ga magari pošljem, dodam tud katalog. user posted image

No mi bomo dons nekam odpujsali, čeprav se še niosmo odločli kamuser posted image  Mogoče na Vrbsko jezero. Tintin a rabim vinjeto do tam, in kje lohk parkiram???

< Sporočilo je popravil Oranža -- 29.6.2008 9:51:43 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.6.2008 9:53:20   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kofi jooly, tud ta je dobra v zrnju user posted image user posted image , ker men se bo kar zmešalo, naš ga tolk sračka ponoči že cel teden, da  je groza user posted image user posted image user posted image , ne pomaga ne duda, samo joška, po moje sva se ene 4x dojila, kdaj bo moje dete spalo ponoči??????????????
Jooly, sem si ful nasmejala tvojim postom, Kim je res prava akrobatka user posted image user posted image , ona že ve, kaj je dobro zajest, pa tud če so mravje... user posted image

Ja, gruška nas je res pustila  v negotovosti s tisto pikico user posted image user posted image , sm po moje je tud zobek... al pa ne

Tintin kakšno peno boš pa kupila in kje, ker jaz bi jo tud rabla za na morje, če bo sploh hotel noter spat, a to majo že fiksne, al ti odrežejo?

Ja, res kje pa je Tanayya, ni se že par dni oglasila?

Šibam, alarm...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.6.2008 11:43:52   
mama11
Se dolgo nisem javila, ker so nam nekaj pri SIOL preklapljali internet. Joj, ste naklofale, sem mislila, da ste večinoma že po dopustih. Bom poskusila na hitro pokomentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Mama11...joj. Priznam, da jaz nič ne berem in sem nekje slišala, da bo mamica ali pa mogoče preslišala in da je bilo rečeno, da je že. A je novemberkauser posted image ? Ja, kako je pa potem bila na koncertuuser posted image

Ne, mislim, da je januarka, lahko pa da sem jo zamešala s Christino Aguilera, ki je rodila fantka, mislim, da je Maks.

Pižama - zadnji teden je samo v enodelni poletni pižamici - bombaž, kratki rokavi, hlačnice do kolen; sem jo poskusila pokriti s pleničko, pa jo tako zbrca dol, da je veselje.

Spanje user posted image user posted image user posted image . Nimam pojma, ali je vročina, ali je končno "dozorela", ampak zadnji teden se ponoči ne hranimo več... sicer spi samo dobrih 9 ur (ne več 10-11), ampak vmes zahteva samo dudo. Spat gre okoli 21-21:30, zajtrk dobi ob 7h. Enkrat ji je uspelo tudi 10.5 ur v kosu, ampak tudi, če je "samo" 9, sem super zadovoljna.

Zobje - od četrtka podnevi traja uspavanje tudi po pol ure, ker ji gre zgornja leva enka ven, mislim, da sem danes že zatipala žagico, ampak moram popoldne še preveriti. Včeraj mi ni spala od 11h dopoldne do 6h popoldne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: GB
Sploh se mi ne gleda vec nogometa - navijala sem za hrvate - so izpadli , navijala za Italijane _ so izpadli . Zdej pa nevem vec za koga naj navijam.  Bom pa kr za Ruse a ne ?

Pa so tudi popušili, hmm, se te upam vprašati, za koga boš navijala danes ...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
ne, to kar mam jaz je sprej za kozo,

Upam, da si za ovco tudi dobro poskrbela user posted image . Sorry, neumestno, ampak si nisem mogla pomagat. Jogurt, jogurt, jogurt, zaradi maščobe in vode je najboljša stvar za opekline.

IZVIRNO SPOROČILO: martita
Najprej gremo gledat Sex v mestu,

Midva sva šla v torek prvič po porodu v kino, gledat Seks v mestu, ampak moram povedati, da so me razočarali... ali pa sem se odvadila videti cel film od začetka do konca user posted image . Mi je bil ful predolg, potem mi je bilo žal, da nisva šla raje gledat Indiane Jonesa.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Mene pa spet daje NESPEČNOST user posted image user posted image user posted image , na pomočččč, a ma kakšna domače zdravilo, sem že probala toplo mleko pred spanjem, pa od mete čaj ...........

Seks.

Tanayya - pazi nase, tole ni dobro. V senco in hlad!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojval

A ve še dajete otročkom za pit striktno čaj npr. od Hippa, ki je namenjen za otroke npr.od 4-meseca, pa od 6-meseca dalje..

V bistvu pije samo vodo. Ampak mislim, da ji lahko daš tudi že kak drug sadni čaj; če že uvajamo vso to hrano, pa tudi sadni čaj ne bi smel biti problem.

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
z možem sva v čudni fazi. me prav srce boli. nekam se je nekaj skrilo ...

Pride in večinoma mine . Malo pavze bo obema koristilo, potem pa s polno paro (ljubeznijo) naprej.user posted image . Pa da bo mama dobro okrevala.

IZVIRNO SPOROČILO: GB
Kje je Zirafa in Mamuska ??

Ja, Mamuška se je javila, ko je prišla z dopusta, Žirafe pa res že ful dolgo ni. A je ohcet že mimo?

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

aja, nobena ni komentirala mojga avatarja user posted image user posted image , a vam moj sofer ni vsec?

Men je ful. Pazi, pazi, saj čez kakšnih 15 let bosta pa ključe morala skrivat user posted image

Maji se je namreč koža poslabšala ( je vsa pikasta po telesu) zaradi vročine

Pikica mala, upam, da se je izboljšalo. Naša ima tudi po dekolteju vročinski izpuščaj. Kaj hočemo, če imamo pa novembrčke...

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
malček danes 1. rekel ATAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa MAMA dobila že začetek maja, ATA je pa prišel na vrsto mesec kasneje. Trenutno sta aktualni pa BABA in DADA user posted image

Pa še to imata all ekskluzivuser posted image  

No, upam, da je vsaj kakšna malenkost vključena user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ciao bejbe,

mi ponoči odhajamo na dopust, pa sem vam prišla samo povedat, da je pri nas nekaj novega user posted image  .... sicer je še majhna pikica, ampak bo kmalu zrastla ... user posted image

Uživajte, se beremo po dopustu ..... user posted image

Packa, da takole dražiš, potem pa odkuriš.... potem bo pa "samo" zobek.

OK, tole je do strani 125, zdaj pa nimam več časa, še nekaj novic od nas:

Včeraj je pa po letu in skoraj petih mesecih spet prišla teta s Krvavca... Sem pa preračunala; razen v času nosečnosti, sem teh 7,5 mesecev že skompenzirala s 5 tedni čišče po porodu... tako, da smo na pozitivni ničli. Krčev ni, pa zaenkrat tudi ni nič močna; pravzaprav je manj močna kot prej. No, bom videla, kako bo naslednje dni... No, zdaj gremo pa lahko naslednjega narest user posted image

Zadnji teden mi vedno več in več je. Pridna, pridna, končno... včeraj je npr. za kosilo pojedla celo pasirano skuto - 100g in še nekaj žličk sadne kašice - banana, mango, nektarina. Še današnji meni:

malica: maline, ribez, banana
kosilo: kvinoja, koromač, koleraba
večerja: ovseni kosmiči

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.6.2008 14:29:54   
kanarka
Mamuška...po slikcah sodeč, ni blo tako slabouser posted image . Lušni ste in kljub vsem težavam izgledate veselo.

Mishika, dobrodošla. Nikoli ni prepozno, samo zdej se pa le kaj oglasi.

Jooly...tebi ne bom napisala lušne slikce, ampak lušen post. Si nas nasmejala. Aja, naj ti naštejem nekaj stvari, s katerimi boš nadomestila proteine...upam, da ne zameriš, če pa to že vse veš, pa ignoriraj. Tofu (to vem, da veš), Azuki (bob-stročnica), sezamova semena (pražena), kuhana koruza na storžu, leča, vodna kreša, riž, oves, ječmen, brokoli, Tempeh (izdelek iz soje), Tahini (sezamovo maslo) in če jeste ribe - bela riba.

Mi smo pa bolančki. Ima vročino, cela je mokra od potenja (konstantno) in ne uspem brisati. Teče ji po kapljicah iz glave, rok, nog...prav neverjetno. In rokice ima nonstop v ustih. Predvidevam, da čakamo na zobek.   

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.6.2008 14:33:32   
mama11
user posted image Mamuška, super fotke, luštna mulca.

Dobrodošla Mishika in Vid!

Bravo Kim, jaz sem bila baje tudi ful nora na mravlje - ko so me dali puzat na travo sem našla najbližje mravljišče in malicala - in to gurmansko - kazalček sem polizala, nanj napopala par mravelj in direkt v usta; kaj hočemo, otrok že ve, kaj potrebuje, tudi če je to mravljica user posted image

Kanarka, naj ti Sara čim več pije, če tako švica.

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.6.2008 15:36:30   
kanarka
Ja Mama11, sej mi sama res ful pije. Po mojem ene 3 flaške po 150 ml dnevno + mleko in ostale juhce.

Jooly sem pa že sama hotla predlagat, da naj Kim da mal piščančka, ker punca očitno ni vege, da mravlje napadauser posted image .

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.6.2008 17:37:54   
Tanayya29
Hojla,hojla!!!!!!

No,tudi nas ni bilo od petka nič skoraj doma,zato se nisem nič javila(hvala Oranža za skrb,vedno me pogrešaš,ni čudno,da potem sanjam o tebiuser posted image user posted image .)
gruška,ja si naz zrajcala,sedaj pa si šla....tut prov....user posted image user posted image ,no kaj je zdaj zobek al kaj???
Vsem vse najboljše in vsem čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image ,mi smo še vedno brez user posted image .
Jooly jah,Kim je prava športnica,res,in ja super sem se nasmejala tudi jaz,pa tudi kanarki in njenemu odgovoru glede mravelj in mesauser posted image user posted image ....
Rozika,kako ste?Je uredu?

Pridem kasneje nazaj,obiski so se najavli mi pa imamo doma ludo stanje(ampak res atomsko bombo).

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.6.2008 17:42:25   
Tanayya29
Jooly super film je kaznilnica odrešitve.Je od S.Kinga,prav tako kot Zelena Milja.Meni sta ta dva filma fulll dobrauser posted image user posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.6.2008 17:43:13   
Tanayya29
kanarka naj se Sarika čimprej pozdravi,user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.6.2008 20:03:49   
Tanayya29
No,ja obiski pridjo kmalu,fuzbal pa touser posted image user posted image user posted image .Mi smo pospravili stanovanje(no,jaz sem pospravla),Taj se kopa(ne samuser posted image user posted image ),pol pa upam,da bo dal mir med fuzbalom.

Vam,moram povedat,da se nam je v roletah v sobi v uni škatli tam gor nardilo osje gnezdouser posted image user posted image user posted image ,mislm 2 mač,zdj smo našprical,sm jaz prej še enkrat sm tok našpricala,in upam,da jih ne bo več(sem še sebe mal našpricalauser posted image user posted image user posted image ).

Moj Taj se še nč konkretno ne puza,,mislm,pa da počas bo,in že poizkuša.

Hojico obožuje,in kr šiba z njo,tut on direkt v kable,seveda,in tudi naš liže vse kar je bljak...jaz ne vem,od kje te radosti???

No,zdaj bom pa še jaz začela odštevat dneve, do morja,še 13 grem spat,no mormo pa prej še dokonca plačat,heheuser posted image user posted image user posted image .

Nč,šibam pa še kaj pridem....

Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.6.2008 20:04:14   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image Mamuška, super fotke, luštna mulca.

Dobrodošla Mishika in Vid!

Bravo Kim, jaz sem bila baje tudi ful nora na mravlje - ko so me dali puzat na travo sem našla najbližje mravljišče in malicala - in to gurmansko - kazalček sem polizala, nanj napopala par mravelj in direkt v usta; kaj hočemo, otrok že ve, kaj potrebuje, tudi če je to mravljica user posted image

Kanarka, naj ti Sara čim več pije, če tako švica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.