|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
27.6.2008 12:44:44   
mya26
****: Mi smo kupili takle čebriček KLIK  Notri sva natočila toplo vodo okol 37°C, sicer ga kopava v malo hladnejši. In ga potopila notr do vratu (držiš ga podbrado), mali lahko notr fino brca. In menda to pomaga, malo topla voda okoli njega, malo pa brcanje. Ko se je pokakala (v vodo) sva jo zamenjala in ponovi vajo dokler se ni skakala. POtem je bil aponavadi pomirjena. Upam, da ti uspe.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.6.2008 12:53:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** če ti malega ful zvija in ne more kakat mu daj močno cukran čaj za dojenčke ali pa kamiličnega. Verjemi, da bo drugi dan kakal. Sladkor pomaga pri prebavi in mali otroci lahko dobijo drisko zaradi prevelikega vnosa sladkorja, dojenčki pa lažje kakajo. Kapljice, ki lajšajo krče pa ponavadi tudi zapirajo. Kaj hudiča potem pomagajo pa ne vem. Nam so tiste avstrijske vseeno pomagale, samo je pa res, da pri nsa ni krčev o kolikah pa ni ne duha ne sluha. Smo premagali obdobje, pa jaz ne jem niti ene kisle stvari. user posted image  do nadaljnega. Rajši sem jaz v normalnem psihičnem in fizičnem stanju, pa še otrok ne trpi. Drugače bi se nam vsem zmešalo.

Brabaw jaz ne jem sploh več nič. Ne smem mleka in mlečnih izdelkov, ne jem kislega. Ne jem več niti surovega nič...

PA IMA ŠE ZMERI KRČE IN TO VEDNO HUJE!!! EJ, TRGA SE MI!!!

Najhuje pri vsem skupaj pa je to da je bilo pri tamali isto in sem bila z njo v ZD že kot inventar, ker enostavno nisem morala verjeti da nič ne pomaga. Se pravi 2 leti nazaj sem že to preživljala in tudi takrat smo kupili 100 kapljic od avstrije do italije od gorenjske do koroške... masirali, kopali , greli trebuščka...
PA NI ITAK NIČ POMAGALO.

In sedaj se dogaja isto in jaz spet iščem "čudežno zdravilo" in spet bom visela pri Pediatru kot inventar al kaj??user posted image user posted image
Ampak ne morem si pomagat, on vrešči in tuli jaz pa zraven njega jokam... In preklinjam to medicino in znanost, ki ne zna niti za en ušiv "prdec" neki pogruntat.

No ja po resnici povedano je sedaj še slabše imamo očitno še alergijo na KML in me še to sluzasto blato zraven skrbi...
Materinstvo je včasih res samo za tiste z trdimi živci... moji so že full zrahljani, še dobro, da sem se dala sterilizirat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.6.2008 12:55:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

****: Mi smo kupili takle čebriček KLIK  Notri sva natočila toplo vodo okol 37°C, sicer ga kopava v malo hladnejši. In ga potopila notr do vratu (držiš ga podbrado), mali lahko notr fino brca. In menda to pomaga, malo topla voda okoli njega, malo pa brcanje. Ko se je pokakala (v vodo) sva jo zamenjala in ponovi vajo dokler se ni skakala. POtem je bil aponavadi pomirjena. Upam, da ti uspe.

aha, tako to zgleda. Hvala.

Tud to bomo sprobali.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.6.2008 13:22:29   
tilči
ali katera hodi v kranj k pediatru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.6.2008 13:26:49   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Če se katera spomni, sem včeraj potožila, da Anže kašlja in ima zabasan nosek. Smo šli popoldan k p in še dobro da smo šli, saj ima začetek angine. Dobil je antibiotik (ospen) na 8h. user posted image user posted image user posted image user posted image V svojem kratkem življenju je to njegov 4 antibiotik. Le 20 dni je bil brez ab user posted image user posted image user posted image user posted image . Bošček moj. Sedaj pa so se ponovno pojavili krči in driskica. Pa komaj smo malo umirili zadevo.

Joj, revček mali. Upam, da se bo hitro porihtal user posted image

Jaz se moram pa zdajle lotit mal delat, preden pride naš spiderman iz vrtca user posted image  Grem jutri v službo po dolgem času, pa si moram mal pripravit.
Mark mi je na igralni blazini zaspal, pa ga bom kar pustila, da ga ne zdramim.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.6.2008 13:46:15   
mamin sonček
No ravnokar mi je miška zaspala.Leon kosila jaz pa sem se odločila da vas malo pogledamuser posted image

bobika: Lana anžetu pošilja enega lubčka za čimprejše okrevanje

****:enega lubčka se za tvoja sončka

PROSIM ZA NASVET

babica je vprašala našega starejšega škrata če bi šel z njo v rogaško na dopust, da bi medve z lano imele mir.jaz pa se ga neupam spustit da nebi imeli težav z astmo.kaj naj naredimuser posted image

za odgovore sem vam že naprej zahvaljujem

lepo pozdravite svoje hroščke

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.6.2008 13:54:51   
bobika
Kakanje: sedaj zaenkrat še prepogosto kaka user posted image . Smo pa imeli pri Manci velike težave z zaprtostjo. Nekje blizo drugega mesece se je začelo in trajalo do 4. Nič ni pomagalo, da bi sama od sebe začela kakati. Bila je na uz trebuščka, dabila je svečke. Trajalo je nekje 10 dni da se je pokakala. Okoli 8 dneva je postalo hudo in potem se je samo stopnjevalo. 10 dan sem ji lahko dala svečko. Vmes pa sem občasno poskusila tudi varianto, ki pa mi ni bila preveč všeč, ampak pomagalo pa je. Jaz se tega nisem preveč posluževala, ker bi se črevo lahko navadilo.
Palčko za ušesa sem močno namazala z kremo za ritko in ji mičkeno potisnila v ritko. Takoj je začela kakati.
Bila je pa tudi dojena. To se je porihtalo, ko sem ji začela uvajati sokece. Zato smo tudi tako hitro začeli z gosto hrano (pri 4 m)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.6.2008 13:56:18   
hijenca
**** moj Vid danes ni spal še niti pol ure skupaj, krče ima take, da ga kar skupaj vleče, dobro te razumem. user posted image user posted image  ampak boma to pregurale.

Eno vprašanje:

Kakšna je temperaturna razlika, če merimo telesno temperaturo pod pazduho ali v ritki??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mamin sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.6.2008 13:57:47   
katy82
MS maš predolg nick pa sem ga kr skrajšala:jst bi škratka pustila z babico v toplice,če ji lahko tolk zaupaš,da veš,da bo zanj poskrbljeno tko kot mora bit.Najbrž ga boš pogrešala sam ti bo tud pasal,da se mal odpočiješ in se posvetiš samo mali frački.Ne vem nimam še takih izkušenj

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu mamin sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.6.2008 14:32:37   
Estrella*
mamin sonček: ti sama najbolj veš kakšne kompikacije se pojavijo ob napadu. Ali ga pustit ali ne je najbolj odvisno od tega kolik zaupaš babici; torej ali ve kako ravnati v primeru napada, ali si ona upa z njim, je že skrbela zanj ko je bil bolan..... Če je odgovor Da potem bi ga jaz pustila, če pa je ne , pa ga ne bi.Zaupaj svojemu občutku.
Naš mali je imel tudi do 3,5 leta težave z dihanjem(sum na astmo), vendar smo se sedaj tega user posted image  zaenkrat rešili.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.6.2008 14:36:15   
Estrella*

Kakšna je temperaturna razlika, če merimo telesno temperaturo pod pazduho ali v ritki??

Od človeka do človeka je različno. Ponavadi je v ritki cca.0,5 st višja kot pod pazduho. Nekako velja, da ta temperat. razlika ne sme biti večja kot stopinjo celzija, drugače lahko posumimo na nepravilnosti v delovanju črevesja.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.6.2008 14:40:43   
katy82
A katera ve kdaj se začnejo razprodaje?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.6.2008 14:41:43   
tana77
Punce, rabim en hiter nasvet

Zjutraj sem imela v desni dojki zatrdlino...veliko kot en velik oreh
pa saj se mi je to že dogajalo, ali je bila pa kdaj tudi skoraj cela dojka trda
pa je šlo z masiranjem pred/po dojenju ali med dojenjem
danes pa to ne pomaga
tudi z vročo krpo kot obkladek sem si pomagala, pa NIČ
bojim se, da se mi kaj ne poslabša oz. ne naredi kakšen mastitis user posted image
ima katera kakšno izkušnjo s tem, kakšno idejo, kako bi se znebila tega "oreha"???

hvala!!

< Sporočilo je popravil tana77 -- 27.6.2008 14:42:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.6.2008 14:47:22   
kodrana
slikce naše tare
Flickr: Gelchy's Photostream

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.6.2008 14:52:47   
kodrana
katy po moje se začnejo 15.7 razprodaje.. ne vem. tam enkrat.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.6.2008 14:59:34   
Estrella*
tana77: jaz bi poskusila pod vroč tuš in s tušom malo pomasirat. Drugega se ne spomnim več, razen vse tistega kar si že napisala. Ali pa bi si probala še s pumpco do konca spraznit dojko, če misliš, da ti je mala ne sprazni tako kot bi morala. 

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.6.2008 15:07:47   
Estrella*
Katy: ponavadi se začno drugi teden julija.

kodrana: tolk lušno pupo imaš. Pa že lepe mišelinke imauser posted image A vedno tako spokojno spi? 

****:user posted image  res nimaš sreče s temi krčki. Pa saj bo kmalu minilo. Še predno se bomo zavedal se bomo že z drugim težavam obadal. Se pa dostikrat spomnim tvojega komentarja; "a mi lahko poveš kaj je luštnega do 6 meseca"user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.6.2008 15:10:50   
mya26
kodrana: Tvoja pikica je pravi sonček, fotke so super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.6.2008 15:15:21   
mamin sonček
hojlauser posted image

mi smo se zbudili še js sm malo zadremala od te vročine.No skratka poklicala sm leonovega zdravnika in še njega uprašala za nasvet.Vprašala me je kdaj smo imeli zadnji napad sm rekla,da včeraj ponoči.Rekel je da se sploh nimam kaj bat zato ker se napad nekoli ne ponovi tako hitro, naslednji bo šele čez kakšna en  mesec  prej neuser posted image user posted image user posted image  Zato se jutri naš leon odpravlja v rogaško.Da bosta lanica in mamica imeli mir.user posted image user posted image On pa je tudi tako vesel da kr v zrak skačeuser posted image user posted image .No  babici bom vseeno poleg dala pupico in inhalator.no še potem kaj napišem.Zdaj moram pa še spakirat in ga peljati k babici lana bo pa met tem pri moji mami

Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.6.2008 15:19:29   
kodrana
včeri je bla kolegica pri meni in je nardila par dobrih fotk.
je pravi bajsek, kljub temu, da ne papa tolk kot vaši. ampak se pa presenetljivo dobro redi.user posted image ima že čez 5kg.
ne, ne spi vedno tako pridno. najraje ima, če je kdo zravenuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.6.2008 15:23:39   
špelin@
O, pridno pišete user posted image

katy82, nimam pojma o razprodajah user posted image

mamin sonček, dobrodošla user posted image  Glede babice pa je tako, da če zna ravnati z malim ob težavah, naj gre, drugače pa pač ne.

kodrana, prekrasna bejbika user posted image  jaz več ne dojim. Nekaj si sicer občasno še stiskam, ampak za vzdrževanje ustrezne oz. zadostne zaloge mleka, bi morala redno črpati na 3 ure (kot piše ****), kar pa ob treh otrocih, ker sem sama za vse od jutra do večera, žal pač ne gre user posted image  

bobika, user posted image user posted image user posted image  za Anžetovo zdravje.

Naty*, user posted image  za pridnega Žana user posted image

Danes sem šla na "tehničnega" h G. Zaenkrat še k staremu, ker sem pri novi G naročena šele septembra. Bil je blazno dobre volje, kot bi požrl nore gobe user posted image  V glavnem: stanje po porodu je povsem b.p. user posted image , stanje MV (stanje sprememb) pa več kot odlično, ker so sumljive spremembe izginile, so se pozdravile, ostale so samo manjše spremembe, ki ne delujejo nevarne, tako da ni nič nujnega. Naprej me bodo pa itak spremljali v Leonišču user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.6.2008 15:25:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

"O vročini govorimo, če je merjena pod pazduho in preseže 37° C. V ustih izmerimo za 0,2° C višjo, v danki za 0,6° C, v ušesu pa 0,5° C višjo vrednost."

KLIK

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.6.2008 15:29:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Brabaw jaz ne jem sploh več nič. Ne smem mleka in mlečnih izdelkov, ne jem kislega. Ne jem več niti surovega nič...

PA IMA ŠE ZMERI KRČE IN TO VEDNO HUJE!!! EJ, TRGA SE MI!!!

Najhuje pri vsem skupaj pa je to da je bilo pri tamali isto in sem bila z njo v ZD že kot inventar, ker enostavno nisem morala verjeti da nič ne pomaga. Se pravi 2 leti nazaj sem že to preživljala in tudi takrat smo kupili 100 kapljic od avstrije do italije od gorenjske do koroške... masirali, kopali , greli trebuščka...
PA NI ITAK NIČ POMAGALO.

In sedaj se dogaja isto in jaz spet iščem "čudežno zdravilo" in spet bom visela pri Pediatru kot inventar al kaj??user posted image user posted image
Ampak ne morem si pomagat, on vrešči in tuli jaz pa zraven njega jokam... In preklinjam to medicino in znanost, ki ne zna niti za en ušiv "prdec" neki pogruntat.

No ja po resnici povedano je sedaj še slabše imamo očitno še alergijo na KML in me še to sluzasto blato zraven skrbi...
Materinstvo je včasih res samo za tiste z trdimi živci... moji so že full zrahljani, še dobro, da sem se dala sterilizirat.user posted image user posted image user posted image user posted image

**** user posted image user posted image user posted image

Naš mali princ zaenkrat (TRKAM!!!) nima tako hudih krčev, kot sta jih imeli punci, vem pa, kako je, ko si povsem nemočen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.6.2008 15:39:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
ali greste na morje v apartma ali v hotel?

Mi bomo šli konec avgusta v apartma na Lošinj user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.6.2008 15:45:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
ali greste na morje v apartma ali v hotel?

Mi bomo šli konec avgusta v apartma na Lošinj user posted image

a res?
midva tud razmišljava ali na mali lošinj ali v zadar...sicer še ne veva, ali konec avgusta ali začetek septembra...mogoče se pa kje srečamo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?