|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
24.6.2008 18:19:25   
Anitka
Naš Gal je zaspančkal pa bo mami kaj napisala, potem pa pridejo že napovedani obiski.

No vidim, da imamo kar nekaj godrnjavčkov, sploh ponoči. Tudi naš Gal ponoči za hranjenje ne joka,ampak le godrnja in izpušča vse mogoče glasove.(Estrella lahko bi uporabila kar tvoje besede, ker je pri nas identičnouser posted image user posted image user posted image ) Med spanjem pa zna tudi smrčati in potem je uboga mami med dvema smrčačemauser posted image user posted image Na eni strani vleče ati, na drugi pa sinček.

Me je danes pediatrinja vprašala tudi glede kakanja pri Galu, ki je zaenkrat pri nas prisotno vsakodnevno nekajkrat in mi je rekla, da naj si zapomnim, da je dojen otrok lahko pokakan dnevno večkrat pa tudi, da se lahko zgodi, da kdaj 5 dni ne bo kakal in je to še vse v redu in ni nič narobe.

Janjček tudi naše detece bi čez dan včasih jedlo vaski dve urci. Se pa našemu na teži pozna, da je pravi jedec.user posted image user posted image

Jaz imam Gala tudi kar v bodiju s kratkimi rokavi in nogavičkami, ki jih občasno sezujem. Kopanje pa je itak na sporedu vsak dan in v njem zelo uživa, tudi pri umivanju glavice.user posted image user posted image user posted image Po kopanju pa ga še malo zmasiram pa je top fit za pančanje, še prej pa papanje in kakanje.user posted image user posted image

Joj, vse pišete da vam hroščeki ponoči v kosu spijo po 5 in več ur. Naš pa prvo rundo 3-4ure, nato pa na dve, dve in pol urci. Je pa HB tako, da se naje in takoj zaspi pa četudi ga po potrebi previjam.

Katy a ti v Muri pripasaš tvojo dojenčico? Pa jo imaš v čisto ležečem položaju? In hvala za lepe želje, jaz tudi upam, da bo nehal tiščati glavo nazaj.

Edinaos me veseli, da ste napredovali in v vozičku dve urci prepančali. Bo vsak dan bolje.user posted image Glede dretja in pomoči pri tem pa ti ne znam nič pametnega povedati, ker sem včasih tudi sama nemočna v tem primeru (pri krčih). Bi se najraje sama zraven njega razjokala.

Barbaw tole s tuširanjem, ko si bila oblečena mi je pa svetovno. Mi bo mogoče kdaj prav prišlo.user posted image Prvega pregleda pri G po porodu pa je tudi mene kar malce strah, sploh ker vem, da je moja G takrat na dopustu in bo po meni šaril nekdo druguser posted image

Tana77 dobrodošla. Tvoja Brina pa je rojena na isti dan kot moj Galuser posted image user posted image user posted image

Sirenaaaaaaaaaaa.....................

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.6.2008 19:18:01   
Estrella*
Špelin@: hvala, da si me spomnila. ****, ja jaz imam v glavi, da bo kar tu ostalauser posted image . Pol pa tako; prvo srečanje bo prej, pred tvojim morjem , drugo pa v jeseni. Prvo bi bilo verjetno kar na Vrhniki, ker E nima avta in sedaj so problem vozički. Moj je tako velik, da moram podrt pol zadnjega sedežauser posted image Ni bil glih pameten nakup.

Tana77; vabljeni na srečanje! Ja verjetno bo sedaj tudi Ljubljana lokacija.A si iz Šiške?

edina: tvoja bo klepetulja, moja pa bo očitno bolj po atu. Le kako se bosta potem sporazumevaliuser posted image

Anitka: tvoj mali ima pa kar kilažo. Se vidi, da pridno obdeluje zize tudi ponoč. Moja pa je mnenja, da je SPANEC BOLJŠI KOT ŽGANECuser posted image  Hrana ji je bolj postranska stvar in ponoč spi od 5 do 7h v kosu, pol pa na 3 ali pa 4 urce. Še dobro, da se je sploh tolk poredila.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.6.2008 23:06:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, user posted image  za uspešno vozičkanje.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Izkušene mamice, dej te mi plisss kakšen nasvet: KAKO OTROKA POMIRITI, KO SE TAKO MOČNO DERE, DA VES PLAV RATA??? se mi zdi, da sem takrat čisto nemočnauser posted image user posted image user posted image , sploh ne vem kaj naresti, ji dam joško pa noče, ji dam flaško pa noče, jo nosim, ji pojem, ji govorim, jo odložim, ponudim dudo, skratka nič ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image . To me v obup spravlja

Najprej en topel nasvet: mirne živce user posted image  Če ne pomaga nič od naštetega, jaz našega enostavno odložim v njegovo posteljico ali v ležalnik, v glavnem nekam na varno in ga pustim, da se zdere. Po parih minutah mu ponovno ponudim čaj in potem dudko, na katero kapnem kapljico čudežne sladkobe user posted image  (kuminov sirup ali vetrovne kapljice). Če zagrabi, super, če se pa še naprej dere, ga ponovno pustim nekaj minut. user posted image  od nekajminutnega dretja ne bo trpel posledic, tebi pa res priporočam, da si v takih trenutkih samo dopoveduješ, da ni z Anjo Tio nič narobe, da je to pač takšna faza pri user posted image , da bo minilo in da je vse ok user posted image  user posted image

hvala špelin@user posted image mi je zdaj lažje, ker vidim da se tudi vaši malčki znajo tako grdo dreti. Veš saj jaz jo tudi pustim, naj se zdere samo mi je fuuul hudo, ker imam občutek da sem slaba mama, ker ne znam svojega otroka potolažit. Pa itak, pustim jo samo par sekund, ker se fuul bojim, ker zna kar brez sape ostati od ihteuser posted image , pa se bojim najhujšegauser posted image .

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.6.2008 23:10:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana77

kdaj pa kaj vozičkate v tej vročini? mi samo do 11.00, pa potem proti večeru - v nedeljo sva brez da bi razmišljala z njo zavila v Tivoli... je bila takoj čisto mokra... ura pa okoli 15.00
sva jo kar spakirala nazaj v avto in domov... bogi otroci v tej vročini... pa še samo doji se...brez dodatne tekočine

midve z Estrello sve danes svoji damici furale do 10h, pa sta očitno obe pregoreli, saj sta potem doma obe hudiča delaliuser posted image . Tako, da bo treba uro vozičkanja prilagoditi, najkasneje do 9h.
Noraaa je ta vročina.

(odgovor članu tana77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.6.2008 23:11:11   
Anonimen
moja dva spita, pa vidim da tudi tukaj ne bom družbe našlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.6.2008 23:25:59   
tana77
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tana77; vabljeni na srečanje! Ja verjetno bo sedaj tudi Ljubljana lokacija.A si iz Šiške?

ne... iz Fužin user posted image
smo pa kar mobilni... vsaj 1x tedensko gremo npr. v Tivoli

anitka... očitno so na dan mladosti rojeni še prav posebni godrnjači user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.6.2008 6:11:19   
Estrella*
Dobro jutro!

Sem malo nos pomolila ven, pa je že sedaj vročeuser posted image . Sicer bomo pa kmalu jamrali kako moramo kidati sneguser posted image

Danes se je mala spet oddolževala za večerno hajko in je spala v kosu 7 urc (22.30h-5.30h). Zgleda, da se je vrgla po malemu, ki je že pred 2 mesecem spal celo noč(22h-8h)user posted image
No, sedaj bedimo in čaka mamico, da se ji malo posvetiuser posted image

edina: kako smo preživeli nočko? 

ne, sem se motila, sirena tuliiiiiiii

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.6.2008 6:51:05   
Katina
Prebrala sem le zadnje 2 strani.

Srečanje: tudi mi gremo konec avg. zač. sept. na dopust. Se strinjam, da moramo srečanje organizirati preden gre **** nazaj.

Špelin@ : Nujno rabim link od baby vac, prosim. Sem mislila, da ga ne bom rabila, ampak s pumpico ne gre nič ven, pa še srce se mi trga, ko mali tak tuli. Mi ga je namreč uspelo okužit z mojim prehladom in ima poln nos. Ima katera kakšen nasvet? Jaz sem par dni rabila, da sem se lahko useknila. Zgleda, da je morala ta sluz dozoreti. Srčno upam, da pri user posted image ne bo tako, ker me bo konec.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.6.2008 8:04:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Špelin@ : Nujno rabim link od baby vac, prosim. Sem mislila, da ga ne bom rabila, ampak s pumpico ne gre nič ven, pa še srce se mi trga, ko mali tak tuli. Mi ga je namreč uspelo okužit z mojim prehladom in ima poln nos. Ima katera kakšen nasvet? Jaz sem par dni rabila, da sem se lahko useknila. Zgleda, da je morala ta sluz dozoreti. Srčno upam, da pri user posted image ne bo tako, ker me bo konec.

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

Spodaj na tem linku imaš mail, kjer ga lahko naročiš, pa mislim, da je "vpletena" forumovka rija (nisem zihr, ampak se mi zdi, da bo kar prava).

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.6.2008 8:07:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Mi ga je namreč uspelo okužit z mojim prehladom in ima poln nos. Ima katera kakšen nasvet?

Fajn našopaj v nosek fiziološko, lahko tudi takole, čeprav se kruto sliši KLIK - tega sicer še jaz nisem prakticirala, ponavadi samo nalijem fiziološko noter.
Pusti ene 10 minut, potem pa poskusi posesati.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.6.2008 8:23:05   
Soncnica Sandra ***
Dobro in toplo-vroče jutro vam želim!

Pi naši hiši smo pa danes že ful aktivni od 6h zjutraj namreč. Lubi, tast in moj oče namreč postavljajo na streho ogrodje za kolektorje, da bomo imeli tople vode na pretek potem, ko bo 1x začelo vse skupaj delovati user posted image user posted image user posted image . Danes so na vrsti bolj groba dela, potem bo treba en dan še boljer zamenjati, ker imamo premalega za tako velik kolektor, potem pa rabimo še en dan "mojstra" da potegne in zveže cevi, potem pa vas vse povabim na tuširanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Drugače pa je bila Manca ponoči ful pridna. Zaspala je okrog 21.30 in je pančala vse do 6h. Bravo za našo malo junakinjo!!!
Se pa bojim, da ne bo tako vsak dan in da bomo imeli že nocoj lahko veselico user posted image

No sedaj pa grem še jaz malo na podstreho, da nasem našim možakarjem malce pijače, da mi ne dehidrirajo.

Uživajte v prazničnem dnevu!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.6.2008 8:51:51   
jana81
dobro jutro

joj ko berem kok vaši malčki dolg spijo si tud jst želim , da zvečer kasnej zaspi in spi vsaj do 6h, sej včasih mu rata tk dolg spat, sam to je bolj izjema kot pravilo.user posted image

Drgač pa sva tud midva že bla na sprehodu, ker včeri sva skor umrla, ko sva od 9h šla na sprehod in potem mami na kavo in ob pol 12 h nazaj- je blo vroče kot v peklu.

Srečanje: ja definitivno prej, ker tud mi gremo na morje konec avg. - začetek sept. pa še **** bi rada vidla preden gre.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.6.2008 8:55:31   
špelin@
Katina, imaš ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.6.2008 8:56:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Drugače pa je bila Manca ponoči ful pridna. Zaspala je okrog 21.30 in je pančala vse do 6h. Bravo za našo malo junakinjo!!!

Uau, user posted image  Manca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.6.2008 9:14:34   
tana77
dobro jutro

midve se bova pa kar sedaj odpravile na sprehod... pred tahudo vročino

kako pa kaj rešujete poplavo iz dojk ponoči???
jaz imam majico čisto premočeno - v modrcu verjetno ne spiteuser posted image
danes sem si probala nekaj nalimat čez... tiste aventove blazinice, pa so se mi uspele odlimat (bi rabla tist bel trak, s katerim ti v laboratoriju zalimajo, ko ti kri vzamejo) in sem spet bla čist mokra - groza
prav teče ven iz mene
čez dan imam seveda modrc pa blazinice
ampak ponoči sem brez, pa še nabere se ful mleka, ker papca na več ur kot podnevi

sicer imamo pa danes en mesec!!! user posted image
bi ji najraj kar torto speklauser posted image

mi gremo tudi na morje enkrat konec avgusta, začetek septembra - ko bo že malo večja, pa ne bo take vročine

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.6.2008 9:27:22   
Estrella*
Tana in Anitka: čestitke vajinim hroščkom za 1. obmesečnicouser posted image
Tana, jaz spim v modrčku in uporabljam Chichcotove blazinice za dojenje, ker se lahko drugače vsak podoj preoblačimuser posted image
Lako si pa pomagaš s tetra plenico.

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.6.2008 9:33:55   
bubica14
IZVIRNO SPOROČILO: tana77

Skrbi me pa to njeno polivanje in bruhanje. Tako rada bi, da se enkrat podojiva in da me ne bi bilo strah, da bo sedaj sedaj vse zletelo ven iz nje...po njej, po meni, po sedežni...  Enkrat na dan skoraj obvezno bruhne. Cca. 4x do sedaj je celo v loku bruhnila - ali vsaj nekaj podobnega temu, ker še nisem videla, kako res izgleda tole bruhanje v loku. Pa sem malo brskala po netu in brala o tem refluksu, pa še sedaj ne vem, ali že prvič, ko otrok tako bruhne, postavijo tako diagnozo, ali mora redno tako bruhati. Ampak sem vseeno začela sede dojiti (prej leže), pa malo drugače kupčka podirati. Ampak to šele zadnje dni, pa še ne vem, ali je kakšen efekt - do sedaj še ni tako "v loku" bruhnila.
Sicer ji pa (verjetno kot pri drugih dojenčkih) skoraj pri vsakem dojenju kaj ven iz ust priteče...za kako žličko, dve.

Hojla!

Kar se tiče polivanja sicer nimam izkušenj, ima pa podobno situacijo moja prijateljica. Mala VSAKIČ, ko podre kupčka, tudi v loku polije. Doma imajo na višini pol metra vse pošpricano. Pa nimaš kaj. Tako je. S časoma se popravi. Punčka je sedaj stara dobre 4 mesece in je veliko bolje.
Tudi ona se je sekirala, ker je imela občutek, da vse kar poje tudi polije. Včasih ji ni bilo jasno od kje vse mleko, ki ga polije. No ampak občutek jo je varal. Mala je lepo napredovala in se redila. In to ji je rekel tudi pediater. Dokler se lepo redi, ni nobenih težav. Ima mama pač več umazanih plenic (prijateljica jih vsak dan porabi 15, tako da si lahko predstavljaš, kako polivajo )

Skratka, ti mirno še naprej doji. Če poliva, to ni nujno nič hudega. Bo že pediater povedal kako in kaj. Važno je, da je mala zadovoljna in se ti zdi zdrava.

lp

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.6.2008 9:46:23   
Anonimen
Dober dan punce,

Hvala vsem da boste srečanje organizirale tako, da se lahko od vas še poslovim. Jaz grem nazaj najkasneje 4 septembra.user posted image user posted image

Naš mali je siten predvsem popoldan razlog je verjetno ta vročina, saj se sploh ne da dihat. Punce tukaj je veliko težje pri 27 -29 stopinjah (toliko imamo namreč v stanovanju) kot v Egiptu pri 45 zunaj na soncu...
Tukaj je tako visoka vlaga da se res ne da dihat... In ni čudno da so otroci sitni, jaz se tudi slabo počutim, noge imam čist zautečene kot tik pred porodom...
Pa najhuje pd vsega - še tuširat se ne smem.user posted image user posted image user posted image  To ko se s krpico umivam je en drek umivanje.
Komaj čakam da se ta reč na trebuhu vsaj toliko zaceli da mi dovolijo en pošten tuš...

No mene pa sedaj ta sluz v blatu že pošteno mede in bom kar tukaj postavila vprašanje..Morda pa ima katera od drugih uporabnic foruma tako izkušnjo, če že na majčicah ni nobene...
Mleko in mlečne izdelke sem pa dala iz jedilnika...In tako mi sedaj res ne ostane nič drugega kot ,kruh, makaroni in krompir...In spet bom imela 100 kil...
Za popizuser posted image ...
No ja jaz grem na dieto itak z 1.7. user posted image user posted image user posted image  Saj veste dober datum si je treba izbrati...user posted image user posted image user posted image  tud to je del plana.

Grem zdaj pisat vprašanje sam da najdem taprav forum...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.6.2008 11:09:16   
Estrella*
No ja jaz grem na dieto itak z 1.7. Saj veste dober datum si je treba izbrati... tud to je del plana.

Ma, ****, daj rajši izberi 5.7., ko je tud lep datum. 2.7. mam jaz RD in sem mislila, da si bomo notranjke kakšno tortico privoščileuser posted image

Suha vročina je res lažja za prenašat, pa ponavadi takrat pihlja veter in je res bolj znosno. Ko sem bila v kuala Lumpurju je bilo 40 stopin pri 98% vlagi, a si predstavljate, da je zrak tako gost in težek, da tud hitr nisi mogel hodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.6.2008 11:44:14   
Taula
Madona ste se razpisale.

tana77...midve sva pa blizu doma, če si ti iz Fužin.user posted image Tudi narava ni daleč. Z naravo se meniva za vozičkanje...samo da vročina popusti.user posted image  Kolke je pa imela 1a tako da ne povijamo na široko.

Katina...za baby vac se obrni na rijouser posted image

Majabo...naša žabi ima notri nogavičke gor ker ima ful mrzle nogice. Seveda jih zbrca dol zelo rada in ji jih ves čas nazaj gor natikam.

špelin@: super ta piko. Je pa pridna učenka, take imam jaz najraje, a kaj ko jih ne dobim.user posted image  Sej ne..sej letos sem imela same cukrčke.user posted image

Srečanje...sem za, da vas končno vidim. Na morje pa gremo mi konec avgusta/začetek septembra. Kam pa greste kaj na morje? Midva veva le da greva na Hrvaško, dalje ne upava.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.6.2008 11:54:44   
Anitka

Anitka: tvoj mali ima pa kar kilažo. Se vidi, da pridno obdeluje zize tudi ponoč.

Oja, to pa res. To noč jih je spet pridno obdeloval na dve uriuser posted image Mami je zjutraj kot zombiuser posted image

Smo pa danes stari natanko en mesec user posted image user posted image Nas je ati dopoldne že peljal v kavarnouser posted image user posted image

Tana ja , na dan mladosti so rojeni ta pravi godrnjačiuser posted image user posted image . Čestitke tudi tvoji miški za en mesec.user posted image user posted image user posted image

Eh moram it, sirena...........

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.6.2008 11:57:25   
Anitka

Anitka: tvoj mali ima pa kar kilažo. Se vidi, da pridno obdeluje zize tudi ponoč.

Oja, to pa res. To noč jih je spet pridno obdeloval na dve uri Mami je zjutraj kot zombi

Smo pa danes stari natanko en mesec Nas je ati dopoldne že peljal v kavarno

Tana ja , na dan mladosti so rojeni ta pravi godrnjači. Čestitke tudi tvoji miški za en mesec.

Eh moram it, sirena...........

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.6.2008 12:52:07   
Anonimen

No ja jaz grem na dieto itak z 1.7. Saj veste dober datum si je treba izbrati... tud to je del plana.

Ma, ****, daj rajši izberi 5.7., ko je tud lep datum. 2.7. mam jaz RD in sem mislila, da si bomo notranjke kakšno tortico privoščileuser posted image

Eh, saj me poznaš... jaz to sedaj samo še premlevam...user posted image user posted image user posted image  Sedaj sem v fazi določitve datuma potem pride faza od jutri naprej in potem pa tisto ko se zadeve resno lotim user posted image user posted image user posted image
Teško dvomim da mi bo uspelo že z 1.7. resno zagrabit...

Suha vročina je res lažja za prenašat, pa ponavadi takrat pihlja veter in je res bolj znosno. Ko sem bila v kuala Lumpurju je bilo 40 stopin pri 98% vlagi, a si predstavljate, da je zrak tako gost in težek, da tud hitr nisi mogel hodit.

Ah, to je šele bilo grozno... pa kako ljudje v takem sploh živijo??!! Mislim stari in čist ta mejčkeni...

Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.6.2008 14:05:47   
janjček
ali je katera razmišljala, da bi svojega otročka skopala zunaj, ko je taka vročina, seveda v primeru da ne piha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.6.2008 14:35:26   
nizy
katina - jaz sem sicer februarčica , pa vseeno ; jaz naši nosek čistim samo s fiziološko , pa ne samo po par kapljic ,ji kar ornk nabrizgam , pa samo začne teči z noska , pa če kakšenkrat kihne je še bolj . .... Ker teli vcumi se men zdijo mal  agresivni zaradi sluznice .user posted image

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?