Aurea
|
Pozdravljene Za nami je čudna noč - bejba se je zbudila ob 1h, nato sva se 1,5 ure izmenično dojili, potem sem zaradi bolečine v bradavicah prosila , naj naredi AM in je spila kakih 35 ml. Ni pa še zaspala... In potem sta se z atijem "zabavala" še do pol šestih zjutraj (jaz sem vmes spala - čisto crknjena ) Sploh mi ni jasno - ponoči je vedno čisto budna, čeprav paziva, da ni veliko motečih dražljajev, močne svetlobe itd. in ne zaspi nazaj, če jo položiva v posteljico, kmalu začne jokati. Ponoči jo po hranjenju dostikrat matrajo krči (podnevi je ne) in še dude ne mara - se začne kar daviti in jo izpljune v trenutku. Mah, podnevi je res carica, nobenih problemov ni z njo, samo ponoči pa žuramo Barbaw, hvala za nasvet - grem danes v DM in bom probala to mazilo. Na splošno se mi zdi, da ima Babylove kvalitetne proizvode, še posebej mi je všeč mandljevo olje z e-vitaminom, s tem sem se mazala po bušiju takoj po porodu in mi je kožo zelo lepo "vrnilo na pravo mesto", pa tudi poporodne brazdice okoli popka so kmalu izginile. Da ne omenjam zelo prijetnega vonja, mljask Sicer pa - fino, da se lepo redite Kasso, že nekaj časa se ti želim zahvaliti glede modrcev za dojenje - po tvojem nasvetu sem jih vzela v otto-tu in so res full dobri! Sploh za poletje. Kar se tiče tehtanja pa upam, da boste dobro zrihtali. Pri nas je tudi patronažka pustila tehtnico (za katero sva potem ugotavljala da itak čudno kaže - v več istočasnih poskusih je bilo včasih tudi 70g odstopanja zato sem izgubila zaupanje v tehtanje) pa se je v 1 tednu vse uredilo, mleka dovolj, princeska pa porejena V bistvu sem potem res gledala samo še na to, da so bile plenice dobro polulane in pokakane. Aurora, ne vem, kaj bi bili ti rdeči izpuščajčki... Jaz včasih opazim kakšnega na njeni koži, ampak po mojem je to normalno, dokler ni v večjem obsegu. Kaj ko bi se pozanimala pri patronažki pa tudi glede pordelega popka, da boš pomirjena? Naj bo vaš dan lep kljub dežju...
|