špelin@
|
Dobro jutro Pišuka, sem zbita od tega sem in tja vlačenja otrok... Realno gledano sta bili punci na "počitnicah" dve noči in en dan, midva sva pa zapravila sredino popoldne in cel petek Moram preverit, če bi moja mami imela danes popoldne par uric časa za Gregorja, da bi šli mi v kino - smo hoteliv ZOO, ampak v tem vremenu ni šans. Punce, jaz bi bila na Vrhniki že ob 9:30. Še katera mogoče?? Anery, dajaj malemu mogoče več pit - če je dojen, ga večkrat pristavi, če ne, pa mu daj čaj ali prekuhano vodo. Pravijo, da je obarvan seč oz. seč s kristalčki lahko zaradi premalo pitja. Če se bo nadaljevalo, pa pojdi vseeno do P Vidim, da hijenca že uživa na morju... IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 kako pa ve pomirite svoje otročke? Uležem se z njim in ga močno privijem v svoj objem na dudiko mu dam kapljico tiste sladkobe "čudežne kapljice" in zapre učke ter ponavadi zaspi. Z hrano nikoli nobenega otroka nisem poskušala pomirit... Samio sem pomirila pa tako, da sem hodila z njo v naročju po stanovanju. Za ta velkega se pa ne spomnim več... Tudi jaz sem starejši dve mirila tako kot ti Samio. Malemu pa dam tudi jaz na dudko kapljico čudežne sladkobe in se pomiri tudi v ležalniku, v vozičku ali na igralni podlogi in zadremčka. Kadar je utrujen, na rokah tečnari, ker ni navajen, da bi se ga uspavalo na rokah, zato sem vsa srečna, ker se zna sam pomiriti in mirno zaspančkati Kadar pa ima fazo histeričnega dretja (zaradi preutrujenosti, krčev,...) pa itak nekaj minut čisto nič ne pomaga, zato ga pač malo pocrkljam, potem pa odložim in pustim, da se zdere. Ko manj rjove, ga lepo vzamem k sebi in spet sitsnem in pobožam, potem pa se ponavadi že umiri in ga dam v igralnico tepst igrače nad sabo IZVIRNO SPOROČILO: Katina 3. Baby vac: kje naj kupim ščetko za čiščenje baby vaca? Jaz sem jo dobila zraven - je pa res, da sem zadevo kupila v Avstriji pod malo drugačnim imenom Kako ga naj uporabim z usti . Je treba uporabiti celotno "napeljavo" ali samo zadnji nastavek, ki gre v nos? Jaz sem uporabila nastavek za v nos in cevko - brez unega nastavka, ki drugače pride v cev sesalca. mixi, a vi že papate GH? Pa sem mislila, da smo mi hitri, ko pri vsakem otroku pri štirih mesecih začenjamo No, če gre mali v slast in nima težav, potem ni panike mya26, tudi mene nekaj daje... Celo noč me je žgečkalo v grlu, danes pa imam zabasan nos in grlo, kašljam in še ob glas sem Soncnica Sandra ***, krasne fotke, se vidi, da ste res uživali IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj nisem bila najbolje in danes se nadaljuje..sprehoda mi je zneslo 100m narest in sem se raje obrnila, da se mi ne bi poslabšalo. Po teh 100 ih metrih sem bila tako utrujena, kot da bi cel dan kopala jarke Čez par dni bo že bolje, samo da sončko malo bolj posije A ti veš kdaj je zagon? A je to, če težave trajajo več kot 24 ur? Tale utrujenost je res hudič... Pa še vremenska obremenitev naredi svoje Če si "samo" (vem, da se ta beseda ne sliši prav, ampak v tem kontekstu je pod narekovaji) hudo utrujena, potem stiskam pesti, da ne gre za zagon bolezni Jaz prepoznam zagon po tem, da se začnem ful spotikati, noge me ne ubogajo, mravljinčenje,... Na srečo že dolgo (trkam!!!) ni prišlo do tega. Huda utrujenost je pa mene popadla včeraj, ko sem še celo v avtu kar zaspala (vozil je in sem si to lahko privoščila), čeprav mi to ni podobno, me je pa res tašča živčno zdelala, ker sem se zadrževala, da ji nisem povedala nekaj krepkih. Resnično stiskam pestke, da si hitro opomoreš in ne bo hujšega Žalosti me, ker je MS postala tako pogosta, toliko ljudi jo že ima... Se resno sprašujem, če je zveza z določenim cepljenjem v otroštvu res tako nedolžna oz. nepomembna... katy82, le pridružita se nam - Vrhniko najdeš tik-tak. Saj so ti že punce povedale Greš po AC v smeri proti morju in na izvozu Vrhnika dol, ptoem pa levo in malo naprej desno parkiraš. eldomy, a rampo pri Mantovi dvignejo??? Moram komu tam reči ali kaj? tana7, žal je tale vikend bolj kisel, upam, da se boste vseeno imeli lepo, čeprav ne bo mogoče kaj dosti pohajati naokoli. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Če bi vedla da bo drug tud tok priden bi šla že kr zdej v akcijo
|