aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Najprej moram natresti par vprašanj, nato bom šla brat za nazaj, če mi bo ratalo bom tudi kaj pokomentirala. 1. Ima katera izkušnje z Baby Art kit-om? Jaz sem že 2x poskušala uliti nogico iz gipsa, pa ne rata najbolje. Na pomoč , prosim za izkušnje kako naj zmešam gips, ker po navodilih ni šlo najbolje. Tudi mene to zanima, sem pa jaz na pošti kupila maso za odtis nogic in rokic, je masa že napravljena, ti jo samo oblikujem v okroglo ploščato obliko in vanjo položiš otroško rokico oz. nogico. Jaz sem to probala, ampak nisem mogla fajn narediti odtis noge, ker mora biti otroček kar močen, da pritisne z nogo v maso . Bom to maso kupila ko bo Gal ma večji. 2. V času naše nosečnosti, mislim, da kmalu po novem letu so bile na SLO1 ali SLO2 oddaje o dojenčkih - delali so "poskuse" z dojenčki različnih starosti in ugotavljali kaj vse že razumejo in dosežejo. Ali slučajno katera ve ali naslov teh oddaj (bilo jih je več) ali pa bol natančno v katerem terminu so se predvajale? Se spomnem teh oddaj, ker sem jih celo sama gledala, ampak žal nevem kako se imenujejo. 3. Baby vac: kje naj kupim ščetko za čiščenje baby vaca? Kako ga naj uporabim z usti . Je treba uporabiti celotno "napeljavo" ali samo zadnji nastavek, ki gre v nos? Mislim, da sem zasledila, da se ga da kupiti na netu. Kako ga pa uporabiti pa žal nevem. Uspela sem prebrat le to, da bom zamudila srečanje na Vrhniki , pa še tiste punce bodo tam, ki jih ne poznam. Žal imam v ponedeljek dopoldan že cel seznam opravkov, ki jih moram urediti pred . Moj Gal pa je imel do zdaj 1,5 uro histerični napad joka, je tak jokal, da nisem več vedela kaj naj naredim. Sem ga slekla, previla, šla skopati, guncali, probala sva zizat, ampak ni hotel zagrabiti, dru se je ful in me je že panika zagrabila kaj naj še naredim. Sem mu še šla meriti temperaturo pa jo je imel 35,8 hvala bogu, no potem pa sem šla nazaj v spalnico in prižgala lučko Tomy in uspavanko, no in se je začuda pomiril in nato sem mu še enkrat dala zizat in je ful vlekel in nato zaspal. Res sem bila vesela, da je zizal, se pomiril in zaspal. Vem, da se bo že okrog 22. ure spet zbudil, sam kaj naj, raje vidim, da je umirjen in gre prej spat, kot da se joče. Ubogi moj revček. kako pa ve pomirite svoje otročke?