Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 8:29:45
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči: ka ta je pa težka. Potem ti preostane samo to, da kar si naloćžiš na krožnik ne poješ vsega in pri vsakem obroku kaj pustiš kasso: ja ta naša Naty ima kar pogosto težave z PC jem. Jaz pa upam, da danes vidim bolj konkretno njenega Žankota, če se bo oglasila. Sicer sem ga že prav na hitro in je že orng dedec barbaw: jaz bom kupovala večinoma samo za Andraža in kakšno malenkost za Alči, da ne bo nosila samo "ponošene" cunjce, čeprav so še v zelo dobrem stanju. Se mi zdi čudno(imam jih do 3 leta), da so tako lepe, ker naš gavnar je vse zgonil v nulo Verjetno so fantje bolj nagnjeni k uničevanju in se lahko nadejamo, da bodo naše pupe bolj pazljive pri teh rečeh. Ja prav škoda je, da si tako "daleč" doma, bi te prav rada spoznala, da bi kakšno po babje rekli Imam kar veliko za delat in ni nikoli dolgčas pa vendar dneva v dan bolj pogrešam kofetkanje in čvekanje . Včasih sem imela vsaj sosede blizu, sedaj pa samo taščo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 8:49:34
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Nimam časa komentirat, bom samo malo pobezala: KAKO PA KAJ STOJIJO PLANI Z NAŠIM SREČANJEM? Uživajte v sončni soboti!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 8:57:24
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella tudi jaz imam nekaj cunj, samo je kar nekaj tipičnih fantovskih in dolgih rokavov in hlač za tako starost nimam nič. Kratkih pa koliko hočeš. Tole vreme me malo j . Drugače tudi jaz ne bi kaj dosti kupovala. Sem ji pa ful malo stvari kupila. Ko se spomnim koliko stvari sem morala za škratka kupit. Nekaj sem jih dobila, ampak niso ravno v najboljšem stanju. Se vidi, da je že kar nekaj otrok nosilo stvari, ali pa nekdo ni bil najbolj vešč pri pranju. Potem pa rečem, da je za doma ok, in potem so moji otroci skoraj kot klošarji. Se tega ne grem več. Jaka ima stvari samo za doma, ker se valja po travi, koplje po peskovniku, zemlji, sladoled ima obvezno na majici, ... Pri Maji pa imam ta najbolj ohranjene stvari, teh nekaj kar sem jih kupila in pa kar je dobila. Pa še vedno me kdo vpraša kaj imamo, punčko ali fantka. Moja pupa je vedno v roza, belem in viola skombinirana, pa voziček je čisto punčkast. Ma kaj hočejo še ti ljudje. Eni so res za na luno. Kofetkanje pa meni ni nikoli ležalo. nisem imela nikoli pravih prijateljic, v pravem pomenu besede. Mogoče bo zdaj kaj ratalo iz tega, ko imamo še eno mamico v ulici, ki ima 3 tedne staro punčko, pa v sosednji ulici je znanka rodila fantka težkega 4250. Upam, da se ni preveč namučila, ker je bila ful suha pa še med nosečnostjo se ni kaj dosti zredila. Tu pa tam bi se tudi meni kakšen kafe prilegel, samo ne v naših "vaških" kafičih, ker je abnormalna gužva. Da ne omenjam kakšni avti so parkirani spredaj. Tam se pa vidi, da še ima nekaj Slovencev višek denarja. Zdaj pa grem nekaj migat. Jako je babica spet odpeljala. Sta šla na tržnico. Mi je prav luštno, ko mi malo pomaga. Sem ji iz srca hvaležna, ker prej sem bila čisto sama za vse. Paše tole, da nekdo pomaga. Čisto sama pa vsega res ne zmorem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 9:12:20
|
|
|
|
valentina2006
|
Ja sem pa tud... DOBRO JUTRO punce... Dons bo baje lep dan, tko da ga je potrebn maximalno izkoristit... jest bom na žalost mogla , ... ... pol pa mal na sprehod s slavljencem .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 9:24:14
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro še od mene... Nejc je ravno nazaj zaspal, tako da mam čas da se malo k seb spravim. Gremo danes na fešto za pradedovih 80 let...uf kaka fešta . ČESTITKE ANJI TIJI IN MATEVŽU. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nimam časa komentirat, bom samo malo pobezala: KAKO PA KAJ STOJIJO PLANI Z NAŠIM SREČANJEM? JA TUDI MENE TO ZANIMA...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 9:54:01
|
|
|
|
jana81
|
kak sta hecna moja dva moška... oba skupaj drnjohata na postli, pa noske skup tiščita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 10:38:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kak sta hecna moja dva moška... oba skupaj drnjohata na postli, pa noske skup tiščita. pri nas pa je en moški in mala Varja , hitim še kaj narest, ker mala še drnjoha. Srečanje...mogoče sredi avgusta, ko ne bo nobena na dopustu!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 11:03:16
|
|
|
|
l.daisy
|
valentina2006, vse najboljše našemu cimrčku za dva meseca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 11:30:40
|
|
|
|
aurora28
|
Dober dan še od mene! Tehtanje uspelo in me je skoraj kap, ker moram dol spraviti 8 kil , mater imam občutek, da se bo tale teden peklensko dolgo vlekel. Čestitke Matevžu in Anji Ti-ji in čestitke Barbaw za 1A kolke . Danes kuhamo nedeljsko kosilo goveja župica, pečen krompi, govedina in zelena solata in sladica, hihi se hecam nič ne bo, nobene sladice. Super Sesil, da si se nam pridružila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 12:04:39
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy valentina2006, vse najboljše našemu cimrčku za dva meseca l.daisy: Hvala... Lepo je vidt, da se oglasiš... tud tvoje dva sta tik za petami Matevžu .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 13:15:47
|
|
|
|
sesil
|
evo, jaz sem se tudi že stehtala . in po kosilu sem si zaželela še nekaj sladkega, pa sem se zmislila da ne smem . sej nisem jedla.... danes grem pa k frizerki, ker sem že prav zapuščena. in ker striženje in barvanje traja lih ene 3 ure, sem si ponoči načrpala mleko (mater je to tečno, občudujem tiste ki to delate vsak dan), da bo naša pikica lahko jedla , ko me ne bo. pol pa grem še malo v shoping, osnovna živila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 14:48:20
|
|
|
|
MARTINA25
|
ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ. NAJ!!!! Diete ja.....jst sladkega že tko nč ne jem....čokolade se ne spomnim kdaj sem jo nazadnje jedla....v glavnem prej sem se tehtala in moram zgubit še 6 kg.Na teden mi gre dol 1kg (do zdaj).Je pa res da ne jem velik in ful velik vozičkam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 17:05:06
|
|
|
|
aurora28
|
Martina meni je dva meseca po porodu na teden šlo po 1 kilo in še več dol, ampak ta tretji mesec pa kar vse stoji in mi teža niha od -0,5 do +1 kila. Nikamor se ne premakne. V glavnem ker sem v predmenstrualni fazi bi še slona pojedla, takšne lušte imam in kar naprej hodim gledat v hladilnik, sem kar jezna nase, ker potem pa mi je žal in hudo, ker mi je še ostalo nekaj trebuha in bedrač. Pa bi tolk rada prišla na pred težo in še malo manj, da bi imela vsaj 65 kil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 17:40:11
|
|
|
|
MARTINA25
|
AURORA mene tud to najbolj skrbi......da se bo to ustavilo -1 kila na teden.Ker je pa dejstvo, da imaš lahko samo dve kili več kot prej pa ne bodo šla stare hlače čez rit......sej nam bo uspelo!!!! Drugače sem pa danes opazila na hlačkah zelo temen izcedek.....kaj je to?Menstruacija ali se je ponovila čišča ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 17:52:00
|
|
|
|
Estrella*
|
MARTINA: Tvoj izcedek bi bil bolj verjetno kot ponovna čišča. A si imela kakšne bolečine ali občutek kot pred ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 17:57:30
|
|
|
|
MARTINA25
|
Ne čist nč.......nobenih bolečin Glede mirene sem se pa odločila, da si je ne bom dala vstavit.....bomo merkali!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 18:17:45
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem tudi sprva mislila in bila odločena, da bomo merkali in si ne bi vstavila mireno, ampak da se bom vsak mesec sekirala zakaj še ni,. ne hvala , raje grem na ziher zaščito, zato ker se lahko tudi s predizlivom zanosi, no razen če uporabljaš kondom. Nekateri pravijo, da je s kondomom seksat tak kot da ližeš sladoled čez steklo. Meni osebno ni fajn seksat s kondomom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 18:46:00
|
|
|
|
MARTINA25
|
Jst z kondomi itak ne smem , glede na to da sem elergična na lateks.... Če se bo pa zgodilo, da bom zanosila z preizlivom, bo pa Tjaška dobila družbico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 18:48:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 .... bo pa Tjaška dobila družbico LEPO :-)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 18:50:57
|
|
|
|
valentina2006
|
MARTINA25: Kako je Tjaškin uček? A Prideš ta tedn na Zbilje na čvek?... pride Estrella*, pa tilči...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 26.7.2008 18:54:39
|
|
|
|
MARTINA25
|
Kdaj se pa dobimo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?