špelin@
|
Kako kaj? A mislite, da bom zdajle sfolgala prebrat vse za nazaj - od petka? Ali bodo motnje prepogoste... ****, igralni center gre komot v kufer - no, berem, da si ga že kupila Aja, sem te hotela vprašat: Omarjev poseg je bil opravljen v splošni narkozi, ne? Kako je prestal? Držim pesti, da se lepo zaceli, in bo vse ok IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ve ki imate te igralne centre...a pustite bejbije noter , če zaspijo ali jih prestavite v posteljico? Moj mali princ ogromno prespi v igralnem centru Zdaj mu je že toliko zanimivo, da je vedno manj v ležalniku in več na igralni predlogi, kjer pač tudi občasno dremlje čez dan katy82, mi je kar pritisk narastel, ko sem brala dogajanje okrog tvoje tašče... Odkrito povem: meni bi se zrolalo!!! Dobra si, da si toliko trdna in trmasta, da lahko voziš tam še naprej. Seveda pa en velikanski za tvojega Kar se joka tvoje princeske tiče: dojenčki pač jokajo! Včasih se jih da potolažiti, drugič pa precej težje. In tašča bi to lahko vedela, najbrž njeni nuiso bili ves čas tiho. Ti si svoji Lari odlična mamica in mi gre dobesedno na kozlanje ob njenih pripombah IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@,,,meni je diagnisticirala glede na spremembe, ki so pokazale na MRT glave in glede na potek bolezni. Punkcije ni predlagala. Kakor se mi zdi, se punkcijo predlaga, če slike ne povedo dovolj. Nobena preiskava pa ni 100%. Lahko, da imaš znake, da slike pokažejo bolezen in punkcija pa nič ...potem pa so v dvomih al je al ni. Upam, da mi na to punkcijo ne bo treba nikoli it. Uf, tudi jaz si ne želim na punkcijo... Me pa čaka kmalu ponovni MRT - bomo videli potem, kako naprej IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dajte mi povejte kako zvečer vaši jenčiji zaspijo - a jih date čisto budne v posteljice, jih uspavate na rokicah...?? Naš ponavadi zaspi pri dojenju po kopanju in ga potem preložim v posteljico ali pa mu pomagam z uspavanjem na rokah Ene parkrat nam je pa že tudi uspelo, da je bil že zelo zaspan in je komaj gledal pa sva ga dala v posteljico in je zaspal. Bi bilo pa verjetno lažje, če bi imel kakšno dudico - ali? Aja pa še to, ali se vaši že tudi v posteljici tako dolgo ritajo, da se obrnejo in imajo noge na tisti strani kjer je bila prej glava? Našemu je uspelo to že dvakrat Naš zaspi tako, da ga okrog 22h po kopanju in hranjenju položim v košek in mu dam dudko. Če sitnari, mu dudko posladkam s kapljico vetrovnih kapljic. Dostikrat je treba dudko večkrat popraviti in ga božati po glavici, da lahko zaspi. Potrpljenje je božja mast V košku naš že toliko rogovili, da se tudi obrne na čisto drug konec, potem pa benti, ker ima premalo prostora Bo treba počasi misliti na posteljico, da bo bolj na komot. tana7, ne rinit v notranjost Brača, ker po tamkajšnji kamniti pustinji ne moreš nikakor vozičkati. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi bomo pa jutri dopolnili 8 tednov. aurora28, pozdravi se Ej, v temle kratkem času, ko sem brala in komentirala, sem imela že 3x motnje... Pa ni sitnaril ...
|