srki
|
Aja, Klepetka, Aljaž je zaenkrat zelo navdušen, skoz boža in lubčka trebuh, pa se pogovarja z njim, pa sprašuje, kdaj bo prišel dojenček. Skratka, je navdušen, kako bo dejansko, ko se bo otrok rodil, pa ne vem. Po mojem bo tudi kar malo "vsiljiv", pa bo skoz v njega drezal. Celo tako je navdušen, da ima svojega najljubšega medvedka-Pedeka za svojega otroka . Tlači si ga celo pod majico , ha vozi na sprehod, pa še totalno po otročje se z njim pogovarja, prav pači se. No, drugače pa mi je danes ušpičil eno neumnost, seveda skupaj z bratrančkom. Sta šla v kurilnico, vzela neko posodo, v njo nametala ful pepela, čez pa vode. Da ne govorim, da je bila cela kurilnica v vodi, pa še od pepela. Za nameček pa še njegov kakec sredi kurilnice . Jaz ne vem, kaj mu je bilo, skratka, ni mogel očitno zadržat in se je kar tam podelal. Mah, tako sem bila jezna, vem, da je otrok, da bolje v kurilnico, kot v hlače, ampak me je pogrelo in to zato, ker zadnje čase ga ful serje s tem njegovim kakanjem. Zadržuje do zadnjega, tako da ima že umazane spodnje hlačke in posledično ga zavoham. Ga nateram na WC, tam pa kaka normalno. Pa to se že vleče nekaj časa, pa sva mu napela par vzgojnih (pogovor), pa je zaleglo, je bil priden. Pa že itak je bil zelo priden, kar se tiče lulanja in kakanja brez plenice. Sedaj pa, starejši je, slabše je. Ah, sem napisala cel roman .
|