|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Frizerka Ribnica-Kočevje
20.5.2008 23:09:41   
Nasy
no, pa sem jaz tudi najdla tole..po zaslugi dulči, koga pauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.5.2008 9:25:35   
klepetka
no ,pa da se še jaz pofočkam i n vas prav lepo pozdravim.
BOm zvečer kaj več napisala ,ker moram Lano zrihtat za spat ,pol pa kuhat ,ker imamo ob pol dveh že posvetovalnico.

Nasy,kako kaj Maša?Spite ponoči? Mi čedalje manj,ker i ma Lana čedalje več energijeuser posted image .
dulči,nič te ni opaziti v našem kloncu .SI se preselila?

srki,pa ti ,akko si ?še služiš  ali si že na bolniški?

sayuri,tebe oz tvojega avtauser posted image tud ni nič opazti pri mami v D.L. ,ko grem  na sprehod.Si vredu? Še malo pa bo ,kajne?!

lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.5.2008 10:18:00   
srki
No, pa dajmo malo klepetatuser posted image .

Joj, klepetka, si me nasmejala. Ampak, tudi sama pomislim na ubijalec mrčesa, ko izgovorim njegovo imeuser posted image .

Sayuri pa pride k staršem, sem ravno njenega brata v soboto vprašala, sem imela avto na servisu, pa je rekel, da je vsak dan domauser posted image .

Saj Lana je pa že dopolnila 5 mesecev, a ne?

Sem bila zadnjič malo pri tvojih sosedih, ki hišo zidajo.

Drugače pa še delam, se fajn počutim, upam, da tako ostane.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.5.2008 10:24:17   
klepetka
srki,Lana šele bo dopolnila 5 mesecev,zdaj je še stara dobrih 4 pa poluser posted image
.Super ,da se dobro počutiš.

Ampak veš kaj,skoz nekam krožiš okol mojih sosedovavto imaš večkart na servisu , ,pa ne zaokrožiš do mene !! ti ti ti user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.5.2008 11:12:57   
Nasy
Ja mi spimo ponoči..ma samo ponoči bolj ali manj, pa še to v dveh delih. Ampak sej bo..drugače pa čez dan - če spimo-spimo pri očiju ali mamici..v naročju..sej sem se navdla, se pa mal dol usedem, drgač bi ziher kaj delala. Edino zarad kuhanja je mal bed, sam kaj..bomo že kuhali pol, zdej kaj bolj na hitro, če sem sama.

No, kje ste zdej, babnce, da še kero spoznam, da bo kak izgovor za kofe, zaenkrat poznam samo dulči, pa še ta mi je pobegnila v moj konc-sva se zamenjaleuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.5.2008 11:18:31   
klepetka
nasy,tole spanje na rokah m i je pa zelo  poznano zadnje čase.Mi smo jo tud razvadili ,in ni šans da ne zaspi drugače kot na joški,pa potem je treba z njo zelo previdno se gibat med spanjem ,ker drugače  so oči ko sova;najbolje da sedim čisto na miru tisti čas ko spiuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.5.2008 11:29:48   
Nasy
user posted image tako kot pri nas, samo pri nas že čist od začetka edin tako zaspi

veš kaj mi je najbolj smešno, če se peljemo z avtom, mala je v lupinici, jaz sedim zadaj z njo. Že zapira očke, potem pa pridemo v kak tunel, v temo, jih pa odpre ko sovauser posted image

Zoprno tole vreme, kajuser posted image nč ne mormo ven..danes gremo k tašči proti NM, uf, kaj se veselim..user posted image bo še kak >dobronamerni <nasvet padu, kako vzgajava otroka, itak, da čist narobe. Ampak se ne sekiram več, mi gre pa na živce, to pa priznam

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.5.2008 11:40:42   
klepetka
tole glede spanja v avtu;pri nas je kriza že,če normo mal dlje na kakšnem semaforju čakat.user posted image
Ja,tole vreme je pa res kar nekaj;mogoče je še zarad tega bolj sitna.Upam  kaj kmalu na sonce ,da pičiva do Ribnice z vozičkom.Zdaj ko je malo dvignjen a(naslon mislim),se celo rada z vozičkom peljeuser posted image

Pa pri tašči zna tud kakšen pameten nasvet pasti ,ja.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.5.2008 11:47:08   
Nasy
No, pri nas v avtu še kr gre, se je navadila, da se kr vozimo-gremo večkrat k mojim, pa k njegovim vsake tolko, pa na kak pregled, itd. ma je ne pustim same zadaj, se mi zdi, da bi bil alarm, da bi jo cela Ribnica slišala. Zaspi pa bol malo.
Evo, moj možek je čudežen..jo je uspaval, zdej oba spita v najini postliuser posted image user posted image user posted image kolk časa.. 

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.5.2008 14:39:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

srki,Lana šele bo dopolnila 5 mesecev,zdaj je še stara dobrih 4 pa poluser posted image
.Super ,da se dobro počutiš.

Ampak veš kaj,skoz nekam krožiš okol mojih sosedovavto imaš večkart na servisu , ,pa ne zaokrožiš do mene !! ti ti ti user posted image

Ja, saj vem. Pa kaj, ko je zmeraj vse na knap. V soboto sem bila  pri bajti, potem po avto, potem do konca skuhat, pa spet nazaj, pa k vajam. Ah, prav leteča sem. Si ne znam več časa vzet za nič. Pri sosedih, ki hišo zidajo, pa sem bila samo par minut, toliko da sva se ustavila in jim dala nek material, ki sva jim ga pripeljali.

Mah, veš kaj, saj ko bom nehala delat (še malo), itak imam še cel dopust za izkoristit, pa malo bom tudi bolniške izkoristila, pa bo ziher več časa.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.5.2008 16:02:53   
dulcinea
Joj, ste pa naklepale. Si bom mogla prov čas vzet, da bom vse prebrala. Upam, da bo vsak dan tako, da ne bo tema zamrla.

LP, D

PS: A kaj veste, kako je s Sayuri?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.5.2008 18:49:10   
dulcinea
dulči,nič te ni opaziti v našem kloncu .SI se preselila?

Ja, za veliko noč sem se spičla z mami, pa sem spakirala in sem šla. No, s 1.aprilom sem se pa prijavila tud dol, tako da dobim prevozne stroške plačane.

Nasy, saj se spet kaj vidmo. Morm pridt pogledat Mašo.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.5.2008 9:05:30   
srki
Kaj pa je s Sayuriuser posted image . Upam, da ne kaj resnega. To, da je imela probleme z nizkim hemoglobinom, pa pristiskom, vem. Joj, zdaj me strašite. Jo pa že nekaj časa ni nič zaslediti.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.5.2008 9:44:19   
smrka
OOOOOOOOOOOOOOOO, Se dobro da mi je SRKI povedala za to temo, zdaj vas mam pa vse na kupu!

Kako ste vse po vrsti???? Nasy, a ti si tud z nasih koncev?

No na zacetku je ena sprasevala kermu frizerju hodite, jest se friziram ko pridem v Slo v Nemski vasi pri Vesni. Meni je super, sem zadovoljna z njo!

Drgac mamo pa ful lepo vreme na Svedskem, velik kolesarim, sam je dolgcaj sam se kr neki vozit... no se slaba 2 mesca pa spet pridem v "nase k" kraje, bo treba spet uzgat kak drink skupni pa mogoce se kej za pojest.. mogoce bi se blo najbl da si zorganiziramo kak piknik z otroci, pa brez descev? Kaj pravite??

NO se se kaj pisemo?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.5.2008 10:26:14   
srki
Ja, Smrka, si taprav cajt prišla sem, da sem te ujela in ti povedala.

Nassy se je preselila v naše konce, no, Dulči pa odšla, kot berem, samo še vedno bo Ribnčankauser posted image .

No, se mi zdi, da so punce kar vse predlagale to frizerko.

No, Smrka, tle je pa bolj kislo vreme.

Ko pa prideš, pa se res mormo dobit, še preden jaz krenem v Rim, pa Sayuri tudi. Kakšen piknik res ne bi bil slab.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
22.5.2008 18:01:47   
dulcinea
Ojla domačinke. Kako kaj v naem koncu? Jutri grem malo domov pogledat. Upam, da ste dobro vreme naštimale. Tukaj sije sonček, malo prej sem se pasla na češnji. Njami. To že dolgo nisem počela, da bi splezala na češnjo in jedla sproti pa dol pluvala. user posted image  Muri pa Piko sta me pa spodaj gledala.

Smrka lepo da so tudi tebe povabile. Jaz sem posala vsem, ki sem jih imela v imeniku. Pitaj boga, zakaj tebe ni med njimi. Poznate še katero, ki je iz našega konca? Dajte jo povabit na čvek.

Vidim, da se javljate bolj dopoldne tukaj. Jaz takrat veselo po razredu skačem. Zdaj so še tazadne kontrolke pa spraševanja. Pa nastopek za starše še pripravljamo. Men se pa trga od vseh listov in popravljanja. Pravijo, da smo učitelji sadomazohisti. Najprej sestavljamo kontrolko in potem mučimo z njimi otroke, potem pa moramo sebe mučit s popravljanjem. Zato pa najraje sestavim kake take kontrolke, ko morajo kaj povezat, pobravat in obkrožit. Je pol lažje pri popravljanju. No pa ne bom več težila s tem. Še en mesec pa bo konec.

Kdaj bo pa kak miting spet? Jaz ne bi čakala Smrke. No ko pa ona pride pa še enega naredimo. Bo razlog, da časti user posted image user posted image user posted image  

Srki, midve pa tud a ne?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.5.2008 20:12:54   
sayuri
Ojla punce. Evo Sayuri skor na Primorskem - al kam sodi Postojna?user posted image Sem že cel teden v porodnišnici, 7zato klepetka ne vidi več mojga avta na sprehodu user posted image . Tukaj sem seveda takoj i7zvohala net kotiček user posted image in bla ful vesela, da ste odprle to temo user posted image .

Se vam bom javljala, kolikor bom mogla (je tale kotiček kar 7zaseden). Tukaj bom 7zihr še kakšen mesec - tja do 34.tedna - da mine kri7zno obdobje. Sem pa tukaj preventivno. Hvala Bogu sem še čist 7zaprta, dobila sem injekciji 7za pljučka, mala dva mi norita po trebuhu, kot 7zmešana....user posted image , vsak dan me opazujejo, spremljajo...res mi nič ne manjka. user posted image Moj G dr. Likar je pa itak cukr od ginekologauser posted image . Dulči - poskusi poklicat v ponedeljek dopoldne v /ZD Postojna - takrat Likar dela in bodi kar v7ztrajna - se bo 7zihr kakšna sestra oglasila.

No takole - na hitro.... Se še kaj javim.... user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.5.2008 20:39:32   
dulcinea
user posted image user posted image user posted image O Sayuri.user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bi te prišla obiskat, ko se vsak dan mimo peljem.  Če poveč, kje si, v kateri stavbi, pa v katerem štuku itd. No, če je sploh dovoljeno obiskat te. Pa če bom našla cajt v tej noriji. A pol boš kar tam ostala? No, sam da bosta user posted image user posted image  vredu. Pol bomo pa pestval a? Jaz bi tudi prec imela enga cukrčka.

Glede Likarja pa sem klicala že 1. in 3. sredo v mesecu popoldne pa se niso oglasili: Sem večkrat klicala. Nisem vedela, da je treba bit tko vztrajen. Sem mislila, da imajo določeno uro za klicat. No bomo probal.  Čene bo pa Raid mogu poštimat. Saj pravi Srki da je OK.

Sayuri, naj ti ti dnevi v PO čimhitreje minejo.

LP, D

PS: Postojna je še Notranjska. Čeprav bi eni radi bili pod Primorsko.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.5.2008 21:22:42   
klepetka
ojla punce

se na hitrco pofočkam ,da ne dobim črne pike za danesuser posted image .Včeraj mi ni zneslo se zvečer javit ,ker sem kar padla v posteljo od utrujenosti.SEm imela precej "zanimiv  in prav nič dolgočasen "user posted image dan;  sem sicer že zjutraj vedela ,da bo urnik  precej  natrpan ,ampak sem mislila ,da ga bom bolj profesionalno zvozilauser posted image ;Maruša je imela včeraj verouk, mažorete ,vaje Bolera in zvečer še  plesni nastop.OB pol dveh pa še posvetovalnico z Lano.NO,in ob enih Lana kot zakleto še spi (tukaj se je začela naša avantura),jaz jo pustim samo doma in letim po Domna vvrtec ,seveda brez telefona  ,saj naj bi bla itak takoj nazajuser posted image .No in   pridem pred vrtec ,tam itak vse razrupano ,ker popravljajo cesto.Asfalt ves zrezan ,gužva u nulo ,tovornjaki od delavcev,...ma ni da ni.In jaz  očitno malo bolj hitro prišla ,zapeljem na un zrezan asvalt in precej obdrgnem obe felgi .Skoraj me je kap,ampak j... ga ,zdaj ni kaj.No ,grem po Domna not in ko prideva ven  prazna guma _presekana in to tako velika luknja.user posted image user posted image .Letim k vzgojiteljici po telefon,da sem poklicala M. da naju je prišel iskat.Med tem časom pa en kup pametnih staršev ,da naj pokličem policijo ,ekr da po taki cesti  bi pa res mogel bit vsaj  kakšen znak.Amapk še s policijo bi se takrat ukvarjala ,še tega se m i je manjkalo. M.naju pelje domov ,Lana se je med tem časom že zbudila ,začuda bla prav pridna ,jo zrihtam,M. je šel zamenjat gumo,nam pripeljal avto nazaj ,in pol smo končno šli v posvetovalnico-s skoraj dve urno zamudo.Tam pa zarad zamude sem bila deležna prav prav prijaznega komentarjauser posted image .Verouk in mažorete smo itak zamudili,generalko plesnih vaj pa ne .No in zvečer smo šli pa še na  prireditev ob 100 letnici šole. Zvečer pa sem potem še vse nas po hitrem postopku  spokala spat user posted image .No ,zdaj sem pa čist skrenila user posted image
 sayuri,user posted image ti kar počivaj ,sam da bo s pikicama vse ok.Ko te pa spustijo iz Postojne domov ,pa nam en kofe ne uide ,a?

dulcinea,bo res treba spet en miting udarit, ja.Boš povedala kdaj boš doma ,pa se bomo  prilagodile tebi,ki si od daleč zdajuser posted image

smrka , super da si se tud ti javla.Sem ravno zdaj en dan razmišljala,da je že 5 mesecev minilo od naše pice.user posted image .Tako da definitivno  ponovimo vajo ,ko prideš spet domov.Al pa piknik ,meni je čist vseeno,sam da se dogajauser posted image .

no ,tole na hitrco od mene ,gren peglat zdaj

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.5.2008 8:51:54   
srki
O, Sayuri, jaz pa Francija v soboto vprašam, če kaj prideš, pa se smejčka, pa reče, da vsak dan. No, saj ga razumem, je moški, pa o tem že ne bo z mano debatiraluser posted image .

Drugače pa, samo da bo vse OK, držim pesti. Mah, veš kaj, meni bi bilo pa  prav dolgčas, da tam ležim, pa še cel mesec boš! Boga. No, saj hudega ti itak ni, če je vse OK s tabo in user posted image user posted image .

Dulči, Raida je priporčil Likar, tako mi je Sayuri rekla in je res OK. No, saj jaz bi tudi rajši Likarja, da bi še hodil, ampak je ta res tudi fajn. Je še sestra Lili rekla, da je G s srcem, tako  kot je bil Likar.

Klepetka, madona, ta Ribnica je res čisto vsa razrita. Ko grem na pregled, še ne vem, kje naj avto pustim, kam naj grem. Sem včasih prav zmedena, ker ne poznam kakšnih stranskih potk. Tudi mami, ki dela v OŠ v kuhinji (je delala na 100 letnici), pravi, da je živ kaos. Avto kar pred ŠC pusti.

Glede ostalih punc, se mi zdi da je Maja979 iz Kočevja, pa Anitaz tudi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.5.2008 17:02:05   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: srki

O, Sayuri, jaz pa Francija v soboto vprašam, če kaj prideš, pa se smejčka, pa reče, da vsak dan. No, saj ga razumem, je moški, pa o tem že ne bo z mano debatiraluser posted image .

A ti tud Francija poznaš? user posted image  

Dulči, Raida je priporčil Likar, tako mi je Sayuri rekla in je res OK. No, saj jaz bi tudi rajši Likarja, da bi še hodil, ampak je ta res tudi fajn. Je še sestra Lili rekla, da je G s srcem, tako  kot je bil Likar.

No, če ga je Likar priporočil, potem že mora bit fajn: Itak da bi vsakega, ker je imal on dodatno delo, ko je moral v Ribnico hodit. Drugače pa bi še vedno raje Likarja, ker mi je bližje. Mislim v kilometrih, da ne bo pomote.

Ma Lili bi pa vsazga pohvalila, sam da je moški. Po moje je z uno Kastrati kar trpela a?

Glede ostalih punc, se mi zdi da je Maja979 iz Kočevja, pa Anitaz tudi.

Ja za Majo979 vem. Samo nisem nikoli imela kontakta z njo. Ne vem, če poznate Sonjah. Ona je iz Žlebiča. Jo moram še povabit.

se na hitrco pofočkam ,da ne dobim črne pike za danesuser posted image .

Ja, ja. Kar vsak dan se lepo javi, da se ne bomo pozabile.

Včeraj mi ni zneslo se zvečer javit ,ker sem kar padla v posteljo od utrujenosti.SEm imela precej "zanimiv  in prav nič dolgočasen "user posted image dan;  sem sicer že zjutraj vedela ,da bo urnik  precej  natrpan ,ampak sem mislila ,da ga bom bolj profesionalno zvozilauser posted image ;Maruša je imela včeraj verouk, mažorete ,vaje Bolera in zvečer še  plesni nastop.OB pol dveh pa še posvetovalnico z Lano.NO,in ob enih Lana kot zakleto še spi (tukaj se je začela naša avantura),jaz jo pustim samo doma in letim po Domna vvrtec ,seveda brez telefona  ,saj naj bi bla itak takoj nazajuser posted image .No in   pridem pred vrtec ,tam itak vse razrupano ,ker popravljajo cesto.Asfalt ves zrezan ,gužva u nulo ,tovornjaki od delavcev,...ma ni da ni.In jaz  očitno malo bolj hitro prišla ,zapeljem na un zrezan asvalt in precej obdrgnem obe felgi .Skoraj me je kap,ampak j... ga ,zdaj ni kaj.No ,grem po Domna not in ko prideva ven  prazna guma _presekana in to tako velika luknja.user posted image user posted image .Letim k vzgojiteljici po telefon,da sem poklicala M. da naju je prišel iskat.Med tem časom pa en kup pametnih staršev ,da naj pokličem policijo ,ekr da po taki cesti  bi pa res mogel bit vsaj  kakšen znak.Amapk še s policijo bi se takrat ukvarjala ,še tega se m i je manjkalo. M.naju pelje domov ,Lana se je med tem časom že zbudila ,začuda bla prav pridna ,jo zrihtam,M. je šel zamenjat gumo,nam pripeljal avto nazaj ,in pol smo končno šli v posvetovalnico-s skoraj dve urno zamudo.Tam pa zarad zamude sem bila deležna prav prav prijaznega komentarjauser posted image .Verouk in mažorete smo itak zamudili,generalko plesnih vaj pa ne .No in zvečer smo šli pa še na  prireditev ob 100 letnici šole. Zvečer pa sem potem še vse nas po hitrem postopku  spokala spat user posted image .No ,zdaj sem pa čist skrenila user posted image

Ojej, to pa je dan in pol. Sam res no, po Ribnci je pa prava štala. Ne vem, kje so tolk danrja dobili za prenavljanje vsega tega, ko se skoz pritožujejo, da nimajo prov nič od letnega proračuna.

dulcinea,bo res treba spet en miting udarit, ja.Boš povedala kdaj boš doma ,pa se bomo  prilagodile tebi,ki si od daleč zdajuser posted image

Ja sevede se mi boste prilagodile user posted image user posted image user posted image  No, jaz pridem skoraj vsak vikend domov. Če že pridem med tednom, imam ziher kak opravek, tako da... Sicer pa se neki s Srki menimo, da se dobimo. Eno nedeljo k bo formula na sporedu, ker baje ona takrat nima kaj počet. user posted image user posted image

smrka , super da si se tud ti javla.Sem ravno zdaj en dan razmišljala,da je že 5 mesecev minilo od naše pice.user posted image .Tako da definitivno  ponovimo vajo ,ko prideš spet domov.Al pa piknik ,meni je čist vseeno,sam da se dogajauser posted image .

A že pet mesecev je od takrat??? Joj, kako čas beži. Saj tvoja Lana bo pa kmal v šolo šla user posted image user posted image

Sem mal več napisala.... Zdaj pa grem avto peljat k mehaniku, da dobi nove bremze. Spet bodo šli evrčki.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.5.2008 19:39:08   
sayuri
Evo me doma user posted image . So me spustili za vikend domov.user posted image  Seveda sem morala Likarju in TAševmu obljubit, da bom pridna in da bom počivala user posted image . Pa strinjala sta se, da mi dobro dala sprememba okolja. user posted image  Čeprav mi v porodnišnici ni bilo čisto nič dolgčasuser posted image . Se skoz nekaj dogaja. PA ogromno sem počivala - tko, kot se počivat spodobi user posted image . TAko, da sem tudi zatekat nehala in križ me ni nič bolel user posted image . Se pravi, da sem doma vseeno preveč laufala user posted image . V ponedeljek moram nazaj notri, potem bomo pa sproti videli, kako naprej. Do 34.tedna bo sigurno takole, potem pa ni več panike, če rodim user posted image .

Dulči, res raje pokliči v ZD Postojna dopoldne - najbolje v ponedeljek (takrat jih boš zihr zihr dobila). Vendar je tko - če recimo sestra ravno kaj piše ali ima kakšne opravke s pacientko, telefon zveni v prazno. Zato bodi res vztrajna. user posted image   Če boš imela kaj časa, pa se kar ustavi v POstojni. Sem v beli stavbi - porodnišnici (modra je ZD), spodaj na ginekološkem oddelku v sobi 11. Obiske imam lahko od 12h - 20h (so me dali v nadstandardno sobo user posted image ). Imam pa dovoljene sprehode, tko da me lahko tudi pokličeš in pridem va avlo.... SAj mojo cifro itak imaš. user posted image
srki saj v soboto sem bila še doma, zato je Franci rekel, da sem vsak dan v Lazih user posted image . KAj boš kaj pripeljala avto na servis? Drugače pa tole o kavici enkrat v nedeljo, ko bo formula - sem takoj za user posted image  - samo obvestite me. user posted image  Če bom le doma in če bom lahko, se bom prikotalila user posted image .
klepetka, jao kakšne štorije si imela.user posted image  SAm tamle pri vrtcu je pa res katastrofa user posted image . Še dobro, da se nisi zakopala v tisti asfalt user posted image .
smrka še malo, pa bo poletje in boš spet doma user posted image user posted image user posted image . IMaš že plane, kdaj prideš?
Nasy vidim, da je zadovoljna s frizurco user posted image . Sicer je pa edina, ki je ne poznam in ne vem, kam bii jo dala user posted image . NAsy, v katerem bloku si? Imaš pogled na naš vrt? user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa iz našega konca še pupa25, ki se pa res čisto nič več ne javi - je polno zaposlena z enomesečno dojenčico user posted image . Pa pikica** je tudi (celo od tam doma, kot jaz prej) - samo je nisem že dolgo zasledila.

Pozdravček vsem po vrsti, pa hvala za lepe želje. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.5.2008 22:27:50   
klepetka
čer ,
evo mene na raportuser posted image

no ,očitno se bo naša tema prav lepo ukoreninilauser posted image .In prav je tako.

srki,a Anitaz je tud ribničanka?

dulči, potem je pa kar nekaj ribničank tukaj ,ko praviš da je tud sonjahuser posted image .Čeprav se m i ne sanja ,katera  bi to bila

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

smrka , super da si se tud ti javla.Sem ravno zdaj en dan razmišljala,da je že 5 mesecev minilo od naše pice. .Tako da definitivno  ponovimo vajo ,ko prideš spet domov.Al pa piknik ,meni je čist vseeno,sam da se dogaja .

A že pet mesecev je od takrat??? Joj, kako čas beži. Saj tvoja Lana bo pa kmal v šolo šla

pomota,skoraj 5 mesecev je od takrat ,ko smos e me dobile ,a ne de ? Skoraj pred porodom. Me s smrko pa smo se za veliko noč ,ja ;pa sayuri

sayuri,super ,da si doma. Filip menda skače od veseljeuser posted image .Pa saj bo ,... tale 1 meec ležanja  bo pa res minil in kar naenkart boš iz kriznega obdobja ven.user posted image user posted image
A praviš ,da ima pupa25 pa dojenčka!?Ja ,superuser posted image .Sploh je nisem videla noseče ,tako da nisem vedela.
Nasy pa tud jaz ne poznam osebno ,ampak če misli mtapravo ,potem sam ona videz.Upam da se tud še z njo spoznamo enkrat ,kajne?!
Pikico 123 p a večkrat videvam, ko vozičkamo,samo zdajle pa že kar kakšnih 14 dni ne.Upam ,da se nam tud ona pridruži tukaj.

Ko s e boste kakšno nedeljo (al pa kater drug dan) dobile na kofetu ,se bom še jaz zraven prištulilauser posted image .

zdaj pa  se počasi zmigam spat.

Lahko noč

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.5.2008 21:10:22   
klepetka
čer
ja kje pa ste vse? Kaj se pa to pravi,da se nič ne javite?!user posted image

No ,kakorkoli, lep večer vam želim

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.5.2008 10:10:10   
srki
O, dan, Ribnčankeuser posted image .

Dulči, a Lili je pol bolj  tak tak, a? Nič nisem še slišala o njen, s Kastrati al kaj je že bila bi pa človek težko našel stik, če je bila samo tihouser posted image . Ja, Francija poznam, ker nama redno servisira avto že ene par let in ga ne damuser posted image .

Sayuri, sem mislila, da si takrat že bila v bolnici. Fajn, da si bila doma in da gre na bolje. Saj še malo, pa boš odšla v Rim.

Klepetka, je hudič, a ne, če bi človek kaj klepetal, pa ne  moreuser posted image . Drugače pa Sonje ne poznam, a Pupa ima pa pupiko? No, saj ona se tukaj bolj malo javlja.

Punce, moram povedat, da sem bila v soboto v Ribnici, pa spet vse v naglici. Najprej sem šla k Osvaldu še gume menjat, je bil še Aljaž z mano pa brat. Potem pa v Špar nakupovat za RD od Aljaža. Mali me itak v štacunah tako razkuri, tako da ga več ne jemljem s sabo, bo bolje. Pa sem rekla, OK, naj gre, da ne bo spet mami na grbi, ker je moj delal pri bajti. Zato sem še brata vzela, da mi je pomagal malo stvari znosit. Pol pa itak, spet dirka domov, ker sem morala k hiši nekaj še prinest, pa si zato nikoli ne vzamem časa, sem jezna sama nase, ker si rečem, tistih nekaj minut bi si ga pa res lahko vzela. Skratka, navadila sem se, da samo še bezljam naokoli kot norauser posted image .

No, če Aljaž ne bi imel včeraj RD, pa ker je bila formula, bi si pa vzela čas in prišla dol k Isanu, ima boljši sladoled kot Kadriuser posted image .

Pridne bodite, se še kaj tipkamo. Še boljše, vidimo. Drugače pa, 19.6 imam pregled, tako da, se pa kaj slišimo prej oz. po pregledu za kakšno rečt v živo.  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?