|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.5.2008 17:02:05
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki O, Sayuri, jaz pa Francija v soboto vprašam, če kaj prideš, pa se smejčka, pa reče, da vsak dan. No, saj ga razumem, je moški, pa o tem že ne bo z mano debatiral . A ti tud Francija poznaš? Dulči, Raida je priporčil Likar, tako mi je Sayuri rekla in je res OK. No, saj jaz bi tudi rajši Likarja, da bi še hodil, ampak je ta res tudi fajn. Je še sestra Lili rekla, da je G s srcem, tako kot je bil Likar. No, če ga je Likar priporočil, potem že mora bit fajn: Itak da bi vsakega, ker je imal on dodatno delo, ko je moral v Ribnico hodit. Drugače pa bi še vedno raje Likarja, ker mi je bližje. Mislim v kilometrih, da ne bo pomote. Ma Lili bi pa vsazga pohvalila, sam da je moški. Po moje je z uno Kastrati kar trpela a? Glede ostalih punc, se mi zdi da je Maja979 iz Kočevja, pa Anitaz tudi. Ja za Majo979 vem. Samo nisem nikoli imela kontakta z njo. Ne vem, če poznate Sonjah. Ona je iz Žlebiča. Jo moram še povabit. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka se na hitrco pofočkam ,da ne dobim črne pike za danes . Ja, ja. Kar vsak dan se lepo javi, da se ne bomo pozabile. Včeraj mi ni zneslo se zvečer javit ,ker sem kar padla v posteljo od utrujenosti.SEm imela precej "zanimiv in prav nič dolgočasen " dan; sem sicer že zjutraj vedela ,da bo urnik precej natrpan ,ampak sem mislila ,da ga bom bolj profesionalno zvozila ;Maruša je imela včeraj verouk, mažorete ,vaje Bolera in zvečer še plesni nastop.OB pol dveh pa še posvetovalnico z Lano.NO,in ob enih Lana kot zakleto še spi (tukaj se je začela naša avantura),jaz jo pustim samo doma in letim po Domna vvrtec ,seveda brez telefona ,saj naj bi bla itak takoj nazaj .No in pridem pred vrtec ,tam itak vse razrupano ,ker popravljajo cesto.Asfalt ves zrezan ,gužva u nulo ,tovornjaki od delavcev,...ma ni da ni.In jaz očitno malo bolj hitro prišla ,zapeljem na un zrezan asvalt in precej obdrgnem obe felgi .Skoraj me je kap,ampak j... ga ,zdaj ni kaj.No ,grem po Domna not in ko prideva ven prazna guma _presekana in to tako velika luknja. .Letim k vzgojiteljici po telefon,da sem poklicala M. da naju je prišel iskat.Med tem časom pa en kup pametnih staršev ,da naj pokličem policijo ,ekr da po taki cesti bi pa res mogel bit vsaj kakšen znak.Amapk še s policijo bi se takrat ukvarjala ,še tega se m i je manjkalo. M.naju pelje domov ,Lana se je med tem časom že zbudila ,začuda bla prav pridna ,jo zrihtam,M. je šel zamenjat gumo,nam pripeljal avto nazaj ,in pol smo končno šli v posvetovalnico-s skoraj dve urno zamudo.Tam pa zarad zamude sem bila deležna prav prav prijaznega komentarja .Verouk in mažorete smo itak zamudili,generalko plesnih vaj pa ne .No in zvečer smo šli pa še na prireditev ob 100 letnici šole. Zvečer pa sem potem še vse nas po hitrem postopku spokala spat .No ,zdaj sem pa čist skrenila Ojej, to pa je dan in pol. Sam res no, po Ribnci je pa prava štala. Ne vem, kje so tolk danrja dobili za prenavljanje vsega tega, ko se skoz pritožujejo, da nimajo prov nič od letnega proračuna. dulcinea,bo res treba spet en miting udarit, ja.Boš povedala kdaj boš doma ,pa se bomo prilagodile tebi,ki si od daleč zdaj Ja sevede se mi boste prilagodile No, jaz pridem skoraj vsak vikend domov. Če že pridem med tednom, imam ziher kak opravek, tako da... Sicer pa se neki s Srki menimo, da se dobimo. Eno nedeljo k bo formula na sporedu, ker baje ona takrat nima kaj počet. smrka , super da si se tud ti javla.Sem ravno zdaj en dan razmišljala,da je že 5 mesecev minilo od naše pice. .Tako da definitivno ponovimo vajo ,ko prideš spet domov.Al pa piknik ,meni je čist vseeno,sam da se dogaja . A že pet mesecev je od takrat??? Joj, kako čas beži. Saj tvoja Lana bo pa kmal v šolo šla Sem mal več napisala.... Zdaj pa grem avto peljat k mehaniku, da dobi nove bremze. Spet bodo šli evrčki.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|