|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
10.8.2009 12:37:41   
smrka
Sayuri, slike so mi prov obrnjene sam ko jih dam v slikomat mi jih pa narobe obrne, ampak samo tiste ki sem jih slikala pokoncno. Da se kopat, sam ker je hladna voda.. tam do 20 stopinj... oz.. 21 se segreje cez poletje.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
10.8.2009 12:48:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Sayuri, slike so mi prov obrnjene sam ko jih dam v slikomat mi jih pa narobe obrne, ampak samo tiste ki sem jih slikala pokoncno. Da se kopat, sam ker je hladna voda.. tam do 20 stopinj... oz.. 21 se segreje cez poletje.

Brrrrrrr user posted image

ZA slikomat potem ne vem, kako se štima. Nisem še nikol tam slikic pomanjševala. user posted image  Kaj pa na www.shrani.si si že poskusila?

Drugače pa - kje ste vse ?????
Mi trije smo bili malce na vrtu. 45 minut, potem je bilo pa že prevroče., PA spet sta zaspana user posted image  Sta spala skoraj do 11h user posted image  Zgleda, da ju je včerajšnji dan utrudil. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.8.2009 12:50:59 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
10.8.2009 12:49:31   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

WAW, kakšne slikce smrka. Tiste, ko hodita tvoja dva po morju so zakon. Jst bi tud tkole enkrat..... user posted image  A se pri vas sploh da kopat v morju?

Da se, sam jst se neb. Se spomnim lani, jaz v jopi pa brezkorkavnik gor, eni so pa v vodo skakal tam bliz Smrke.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
10.8.2009 12:51:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

WAW, kakšne slikce smrka. Tiste, ko hodita tvoja dva po morju so zakon. Jst bi tud tkole enkrat..... user posted image  A se pri vas sploh da kopat v morju?

Da se, sam jst se neb. Se spomnim lani, jaz v jopi pa brezkorkavnik gor, eni so pa v vodo skakal tam bliz Smrke.

dulči, kdaj prideš v Ribnico? Greš na krvodajalsko?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
10.8.2009 15:07:04   
dulcinea
Ja Sayuri. Pridem un dan, ko bo krvodajalska. Morm it mal tažleht kri puščat. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
10.8.2009 21:22:01   
Menčy
SMRKA - čudovite fotke, prav mojstrske user posted image user posted image user posted image , kak velika je že tvoja pupa user posted image , kdaj gre pa v šolo ???
SAYURI - UAU, RES je vseh teh igral nisem še vidla, sem bila lani poleti zadnjič...super je vidt, mi smo se prjavli za 30. avgusta
KLAVDI - HVALA za vabilo, seveda pridem, sam upam, da ne bom sama, nekaj slab odtziv je danes user posted image , splloohj ne vem kje so vse, a jih je spet "zmjalu" al uživajo še v zadnjem vročem dnevu??user posted image , torej vas berem in sledim navodilom a SAYURI PRIDE, sam tok da ne bim sama, mi bo še nerodno user posted image user posted image

se beremo, grem uspavat ZZZZZaaa...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
10.8.2009 21:45:54   
Menčy

Ja Sayuri. Pridem un dan, ko bo krvodajalska. Morm it mal tažleht kri puščat. user posted image

pol se pa vidmo, pa ne na krvodajalski, saj ne da ne bi hotla, sam ne ustrezam kriterijem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
10.8.2009 21:47:16   
Menčy
a je PIKICA že doma user posted image ??

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
10.8.2009 22:15:13   
smrka
Mency s sedmimi leti bo sla v 1 razred... se tri leta ma cajta da se znori :) Danes je bila prvi dan po pocitnicah v vrtcu in je bila pridna, je rekla vzgojiteljica: kukr da ni bla na pocitnicah... smo pricakovali da bo jokala... tako da sem bla kar vesela da se je hitr vklopila.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
10.8.2009 22:37:50   
Menčy

Mency s sedmimi leti bo sla v 1 razred... se tri leta ma cajta da se znori :) Danes je bila prvi dan po pocitnicah v vrtcu in je bila pridna, je rekla vzgojiteljica: kukr da ni bla na pocitnicah... smo pricakovali da bo jokala... tako da sem bla kar vesela da se je hitr vklopila.

user posted image punca, pr nas bo jok in stok, že sedaj mi jamra :-((,
pr vas grejo eno leto pozneje v šolo, user posted image user posted image user posted image , vsaj nekateri mislijo na otroke in ne na sistemuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
10.8.2009 22:40:48   
Menčy
klavdi - boš mogla dat informacije o tvojem domovanju user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
10.8.2009 22:59:59   
klavdi*
MENČY IMAŠ ZS

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
10.8.2009 23:03:37   
klavdi*

Jutro. Alo vstat. Ponedeljek je user posted image

Mi smo se včeraj potepali po Volčjem Potoku. Mmmmmmmmmmmmmm je bilo luštno user posted image  Ni bilo tko vroče, ni bilo veliko ljudi....no, tud rož ni bilo ful neki veliko user posted image , ampak vseeno...paše tkole malce možgančke spočit. user posted image   
Menčy, imajo fuuuuuuuuuuuul igral. Nekaj tudi novih ja - to sem ocenila na uč. user posted image

Nekaj sličic....več jih je pa na FBju user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
Lepo vas je videt skupaj.Filip,Lovro in Zara so pa verjetno uživali maksimalno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
10.8.2009 23:06:43   
klavdi*

Dan! Sayuri ful lusne slike. Mi bomo sli drugo leto obvezon v Volcji potok, nisem se nikoli bila, verjamem pa da je zeloooo lepo. Mamo nacrt tudi obiskat od Bleda, Bohinja, Vintgard, Triglava... Komaj cakam.

Mi smo bili tudi v soboto in nedeljo malo na okoli. Tako lepo vreme smo imeli, da smo bli na konc dneva zelo veseli da smo se odpravili na potep. Sli smo v en gozd, kjer je najvecji slap v Skåne.. 25 metrov... user posted image user posted image Kaj bi rekli svedi ko bi vidli nas slap Slavice user posted image user posted image .. gozd je bil tako lep, tako tihozitje ... ma da dol pades... Potem smo bli se na morju, Adriana je risala srcke in rozice po mivki.. lepo je blo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Joj,kok je luštna tale tvoja Adriana.Se mi zdi,da je čisto teb podobna.Če se ne motim.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
11.8.2009 7:58:32   
Menčy
zdaj pa res ne vem...kje so vse... same pa najbrž ne bomo user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
11.8.2009 8:00:41   
Menčy
sayuri - maš ZS

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
11.8.2009 8:19:13   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Halo
            Dobro jutro
            Kje pa ste vsi zaspanci?A pride pol katera al samo menčy.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.8.2009 8:38:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

Halo
           Dobro jutro
           Kje pa ste vsi zaspanci?A pride pol katera al samo menčy.

klavdi, jaz sem zgleda včeraj površno prebrala. Sem mislila, da za včeraj velja. DAnes žal ne morem. user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
11.8.2009 8:45:29   
klavdi*
ŽENSKE.A SE POL ZMENIMO RAJŠI KDAJ ZA NASLEDNJIČ,KO BO VEČINA PRISOTNIH IN TUD VREME MAL BOLJŠE.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.8.2009 9:24:46   
Menčy
JAZ SEM ZA, IZGLEDA , DA SO VSE OSTALE NEKAKO ZAPOSLENE, SAM MEN SE KOFETKA, NI ČUDNO, KO PA TKO SLABO SPIMO
user posted image
TOREJ SE VIDIMO PRIHODNJIČ, MORDA BI BILO DOBRO, DA POVEŠuser posted image KAK DAN PREJ, IZGLEDA DA NOBENA NI POGLEDALA NA FORUM user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.8.2009 9:50:24   
dulcinea

pol se pa vidmo, pa ne na krvodajalski, saj ne da ne bi hotla, sam ne ustrezam kriterijem user posted image user posted image user posted image

Ja, sem ti fovš za kile.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.8.2009 11:25:40   
Anonimen
Samo da vas pozdravim, da boste vedele da sem se vrnila iz morja user posted image user posted image user posted image
Pa ker vem, da me že zelo pogrešate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
11.8.2009 11:32:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Vsem , ki so praznovali LOVRO , ZARA , moja mala ZOJA , TOBIJA , ŠPELA , ADRIANA...upam , da nisem koga spustilauser posted image  ŽELIM VAM VSE NAJBOLJŠE , z zamudo vendar iz srca.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.8.2009 11:50:38   
Anonimen
Morje mimo. HB. Kako lepo se je bilo vrniti domov user posted image  Letos sem se čisto "prenajedla" morja. V ponedeljek sem bila večinoma ob pralnem in sušilnem stroju, včeraj sem imela neke opravke, danes pa tudi user posted image  Ampak zdaj sem tukaj.
Še ta teden in hop v službo. Haloooo, res bo treba it. Zgodnje zbujanje, joooj kako sovražim budilke, pa doooolga vožnja do Ljubljane in spet tisto bedno parkiranje, ki sploh ne vem kje to bo.. Ampak pravijo "što se mora nije težko" user posted image
Grem zdaj po fotkota, da spravim dol tistih nekaj slikic user posted image user posted image , pa kakšno pripopam še sem gor.

Za nazaj vse najboljše vsem, ki ste praznovali, pa jim še nisem voščila.. Zala, Špelca.. user posted image  Vedno in povsod vama želim vse le najlepše!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.