Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ati in Tjaša mami in Tjaša David in Tjaša Babi in Tjaša No zdej pa dost ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A te je kj žvajznla? ne sicer pa nisem jst slikala ampak nečak od mojega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no samo tole sem še mogla, ker je tolk luškana
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika no samo tole sem še mogla, ker je tolk luškana Cukerček mali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:41:53
|
|
|
|
Antigona
|
Danes je naš Luki že malce bolje. Vročino ima sicer še zmeraj (je imel zjutraj spet 40 vročine), ampak vsaj pade tudi po paracetamolu... Pa tud dost boljše volje je že... Pikice se že sušijo, ima pa še zmeraj tudi nekaj frišnih. Zgleda pa grozno. A me boste sploh sprejele na pikniku? Kužen sicer več ne bo, ampak pikast bo pa ziher še zmeri ful??? Zgleda namreč tkole. Sem ga zdele slikala, ko pridno pančka...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:42:58
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika no samo tole sem še mogla, ker je tolk luškana Kaj so kjut slikice. Je Tjaška res pravi cuker
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Danes je naš Luki že malce bolje. Vročino ima sicer še zmeraj (je imel zjutraj spet 40 vročine), ampak vsaj pade tudi po paracetamolu... Pa tud dost boljše volje je že... Pikice se že sušijo, ima pa še zmeraj tudi nekaj frišnih. Zgleda pa grozno. A me boste sploh sprejele na pikniku? Kužen sicer več ne bo, ampak pikast bo pa ziher še zmeri ful??? Zgleda namreč tkole. Sem ga zdele slikala, ko pridno pančka... Ooooooooooooooooo marija,ja bogi revček
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 16:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za pohvale bogi Luki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 17:06:17
|
|
|
|
Antigona
|
A ja, za povrh vsega je pa včeraj dobil že 7. zobek, 8. se mi zdi je pa tud naoti, ker ima spodaj otečeno... Se je pa pravkar zbudil in je dobre volje, ima pa vseeno kar 39 vročine...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 17:45:07
|
|
|
|
tikca
|
lenc@ in poopsika kere kjut slikice Pa lenc@ a tist so ruske kape al kako že? najmiiii Luki bošček mali, upam, da ne srbi preveč Men so pa ugotovil žolčne kamne in moram na operacijo Sem mela že dva napada zdele v enem mescu, boli ko , sem mogla obakrat na urgenco po injekcijo, ker tablete niso nč zalegle A ima katera kakršnekoli izkušnje s tem??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 19:39:07
|
|
|
|
zalenka
|
čerko, no jaz sem jo dobro pokasirala od mojega in sm čist brez energije in švoh. pa bo že. ampak luka je pa res bošček. v tako hudi obliki pa nisem nobenga revčka še vidla. antigona valda pridite na piknik, sej pikice nimajo veze, če bodo že suhe. edin na fotkah ne bo glih maneken tikca zate tudi . ne znam ti nič pomagat, ker ne poznam kako to poteka, samo upam da boš čimprej ok. poopsika - ful ful ful lepe slikce, tjaška, mami, oči, babi in david pa . se vidi, da ste res uživali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:00:30
|
|
|
|
April
|
oj, midva sva se danes imela čudovito. mali je še nekaj pojedel, potem sva pa popoldne preživela na dolgem sprehodu z mojo prijateljico. zdaj pa že uro spi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:12:36
|
|
|
|
zalenka
|
če kero zanimajo slikce iz našega enodnevnega potepanja po luciji in portorožu si lahko pogleda na: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:16:02
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Vidim , da smo jo mi super odnesli z vodenimi kozami.....kajti Luka je pa res nastradal Tjaška....slikice so kot iz revije... in ti si prava manekenka Tikca ti verjamem da boli, ker je isto imel moj svak in je norel od bolečine!! Lina bravo za vse nasmehe Pa mene tudi zanima kdaj je bilo govora o nosečnosti..... ker vedno vse za nazaj preberem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:18:53
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka če kero zanimajo slikce iz našega enodnevnega potepanja po luciji in portorožu si lahko pogleda na: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/ super napisano in fotografirano!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:25:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ojla, se na hitr javim pol mava kinoteko v dnevni. super dan - smo bli v Mozirskem gaju in v Logarski dolini, res lepo... slike sledijo... Luka te norice so za... , jih pa vsaj ne bo nikoli več dobil, to pa definitivno! zalenka, dobr ti gre pisanje od rok... poopsie, čaw čaw lepo ste se mel, vidim mala ma enako majčko, sam mi mamo zeleno (iz okaidija) hvala za pohvale najine line, ki je res vesel otrok zaenkrat da le tak ostane siisy je že doma?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:26:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
Pa lenc@ a tist so ruske kape al kako že? najmiiii ja, kar dobr je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 20:53:04
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ojla, se na hitr javim pol mava kinoteko v dnevni. super dan - smo bli v Mozirskem gaju in v Logarski dolini, res lepo... slike sledijo... Mi pa jutri smuknemo v našo lepo dolino!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 21:24:47
|
|
|
|
kawasakica
|
sem samo zadnjo stran prebrala in si mi Poopsika naredla ful lušte s temi lepimi slikicami - sladki ste, Luka je pa taki ubogi revček - kak so ga pikice napadle sončka. Moram vam povedat, da sma včeraj šla na Koroško in sma kupla moj sanjski motor. Vem da sem neodgovorna mama, ampak sem tak srečna, da mam v garaži svoj motor. Sem se danes malo pelala, ne znam opisat...ko reklama za Mastercard Zdaj še slikico pripopam od naše žabice, potem pa sem grem malo k mojemu stisnit. Se bom v ponedeljek bolj aktivno vklopla, ko bom spet več sama.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 21:42:00
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Kakšno zatišje je tukaj. Jaz sem že vse zlikala, pogledala film, Mark spi, moj je pa šel na pijačo. Dones smo še vse rožice posadili, pa smrekove vršičke nabrali, tako, da imam skoraj vse narejeno, kar je bilo v planu za med prazniki. Poopsika in Zalenka, vidim, da ste uživali na morje. Lepe slikice in luštkani ta mali. Antigona, res je bogi Lukec, zdej je pa zadnji čas da tole že mine. Valda boste prišli na piknik, saj bistveno je, da ni več kužen. Kawasakica, lepo za motor, pa glej, da boš ful previdna. Lukec je pa že celi frajerček. Lenč@ in Jorja, super izletke ste naredili. Pa še dobra novica: zaenkrat se kaže sonček za v soboto
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 21:43:07
|
|
|
|
Talika19
|
Ker se tukaj nič ne dogaja, grem pa kar spat. Spanca itak ni nikoli preveč. No kaj je že to, preveč spanja? Lahko noč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 3.5.2008 21:44:09
|
|
|
|
Talika19
|
No pa še vsi ta bolančkani, da boste čimprej okrevali. Mark je že kar ok, malo še smrka, pa kdaj še zakašlja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 4.5.2008 8:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Jaz imam že dva dni akcijo s temi cuncami.Joj kolk je Tisa že prerastla.Malo bom še počakala,če bo kakšna kolegica zanosila,če ne bom pa prodala,ker cunjice so lepe iz H&M-a in ne bom kar pošenkala.No bom kolegicam če bo kej Kawasakica,kar motor a No sej že tvoj nik dost pove Neki je Ivi omenjala,da bi nas peljala na pikinik Moram se zment,ko pride z morja.Tako se mi je še daleč zdel piknik,naaa zdej je pa že tle
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 4.5.2008 8:58:43
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! ****, lahko te jaz peljem na piknik. Bova midva šla z obema pa bo dovolj prostora.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 4.5.2008 9:14:07
|
|
|
|
tikca
|
Dobro jutro! A katera ve a se do Polhovega gradca pride prej, če gremo iz primorske tako, da gremo do Brezovice in potem notr ali lahko že zavijemo kje iz Vrhnike?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?