Anonimen
|
Hojliiiiiiiiiiii Evo nas, mi smo prispeli danes domov ...Blo je tolk luštn, da sploh ne bi šla nazaj v Lj . Vreme odlično( samo 1 dan je deževalo), sonček, malo vetrčka...uglavnem idelani prvomajski prazniki, ki pa so prehitro minili in se bolj klavrno končali . Včeraj je Tjaša zbolela, ima čisto zabit nosek in pa vročino, ki je k sreči danes ni več . No sej ni čudno da je smrkava glede na to, da je tako vreme, ful sije sonček , potem malo zapiha, pa temparaturne razlike v apartmaju in zunja, uglavnem kr hudo... Današnja noč je bila porazna, s Simonom nisva spala niti urco, pa tolk se nama je smilila, ker ni mogla dihat...Tale nosek je res huda zadeva . No danes je malo bolje, sva takoj , ko sva prišla domov nosek sčistila s pumpico in je končno zaspala Hvala bogu za pumpico,res!! Drugače smo pa uživali, babi( tašča) je na veliko kuhala in nas razvajala...že stokrat sem povedala pa bom še enkrat, zlata je . Prave počitnice so bile, veliko smo jedli , se sončili, potepali, uživali...zvečer kartali in balinlai, uglavnem ceu žur . Sikce bom dala gor, ko bo čas...sem zdjle tolk utrujena, takoj ko smo prišli domov sva itak naredila generalko, zdej pa uživava v ležanju . Za nazaj nisem nič brala , ker res ni časa...želim pa vsem, ki ste v tem času praznovali vse najlepše , bolnim, da ste se pozdravili ...če sem pa kaj velikega zamudila boste pa tako povedale ane?
|