Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Luki, Antigona Mihi je imel temperaturo pri noricah kar 6 dni, in skoz smo dajali svečke na 5 ur. Po treh urah je popustila, pa sem ga kopala. Čim sem pustila , da je zrasla, je nič ni več znižalo. Pa tiste norice na ritki so bile tako grozne. Gašperju so se naredile po ustih, na glavi pa zagnojile in je moral jemati antibiotike. Samo, tolk pikast, kot je tvoj bogi Luki , pa ni bil nihče. 6. dni je trajala vročina ??? Ojojoj upam, da se pri nas počasi umirja. Ker še kak dan z tako vročino, pa bodo mene nekam odpeljal. Prej popoldan jo je imel celo že 41. Pa sva ga šla kopat in se mu je znižala na celih 39,5. In sem mu dala paracetamol pa ni nič prjel.... Tko da je prejle ob 10ih dobil spet Voltaren in zdej končno aja. Je pa danes vsaj pil. Popil je cca 1,5 dcl čaja, pa še dojila sva se kar naprej. Kolk je pa še v joškah pa ne vem. Upam, da kej. Sej drgač je tud neki GH-ja jedu, tko da lačen menda ni. Ga pa zdej ful vse srbi. Ko je na hrbtu začne prov migat sem in tja, da se prska. Pa po glavi, riti, hrbtu se praska kar z rokicami. Upam, da se mu ne bodo zagnojile. Ja Jumpy, te na riti so ble včeri tolk hude, da revež tud sedet ni mogu. Tko da je bil in včeri in danes cel dan brez pleničke. Sem vzela Žanove spodnje hlačke, not zložila ta srednje tetra pleničke, tko da k je lulal in kakal ni blo glih po stanovanju povsod. Je večinoma zadržal, no 2x sem bla pa mal mokra. Ampak se na riti že sušijo. Je ful pomagal da ni mel gor pleničke... Pa na tisti slikci od včeri se sploh še ni tolk pikic vidl. Dons je še huj. Zgleda kot bi čebelam med kradu, če veste kaj mislim. U glavnem skor ni več placa za kako piko... Zdej grem pa spat in upam, da bomo danes kaj več spali kot zadnji dve noči...