|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
9.5.2008 14:35:15   
Anonimen

joj kaj jst delamuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:38:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.5.2008 14:43:50   
Anonimen
JORJA vi jutri pridete ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.5.2008 14:52:42   
tikca
Joj tle pri nas je že celo poletje user posted image , kurjo k pr norcih user posted image
Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.5.2008 14:53:50   
abc100
Med 11 in 12 smo zmenjene a ne?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.5.2008 14:54:45   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Joj tle pri nas je že celo poletje user posted image , kurjo k pr norcih user posted image
Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi?

Iz kje pa si? Sej ga lahko gor slečeš, če bo vroče.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.5.2008 14:56:46   
Anonimen
jst jo bom mela v bodiju s kr. rokavi in pa tanko majčko..pol bom pa videla, če bo ful vroče jo bom slekla.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.5.2008 14:56:57   
tikca
Med 11. in 12. ja.

Iz Ajdovščine. Prej sva šla z avtom do štacune, pa je notr kazal 29!? V avtu namreč, ne v bajti user posted image

< Sporočilo je popravil tikca -- 9.5.2008 15:02:04 >

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.5.2008 15:09:19   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Med 11 in 12 smo zmenjene a ne?

ja

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.5.2008 15:11:13   
Talika19

na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt
tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven
tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadiuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.5.2008 15:13:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt
tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadiuser posted image

evo, jst tudiuser posted image ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussualuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.5.2008 15:14:12   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobilauser posted image

tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek.
Jst  imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ.

verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla...user posted image

glede hrane za s sabo maste ful varjant. lahko nardite zelenjavni riž - ta ej lahko hladen. sej v taki vročini kot je zdej tud našim malčkom čist paše če ni tko toplo. sicer pa če skuhaš preden greš pa pol v cca 1/2 urce poješ tud ostane še toplo. lahko pa še flaško zaviješ v alu folijo in je še boljš.

če pa skuhaš juhco, pa za zraven vzameš mal kosmičev in sam zamešaš, da je prav gosto.

al pa vzameš s sabo ful gosto in v termoski nekaj vroče vode in spet zmešaš

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.5.2008 15:14:23   
zalenka

Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobilauser posted image

se da če maš ta pravo termosko user posted image user posted image user posted image

jaz mam eno tako termo flaško in nalijem juhco v aventovo flaško - ta malo, zašraufam in položim v termosko.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.5.2008 15:18:40   
zalenka
zdele sm vas pa brala en lep cajt.

midve z nitko sva zdej skor cele dneve zunaj, tak da komaj še sledim. zvečer ob 22h k pa jest pridem čvekat, pa ve v posjtlo pobrišete.

no zdele spi, tak da izkoriščam proste minutke. popoldne pa itak nardim še jogurtovo pito za jutr, zvečer pa upam da bo dans le kera kej gor user posted image

nitka se lepo zahvaljuje za čestitke. jaz priznam da pozabljam. se strinjam da bi bilo dovolj ko bo 1 leto stara.

slikce k jih popapte - eni lepši k ta drugi.

glede oblačil zdele je pa res tko k je talika napisala, an soncu pržiga, v senčki in ko mal zapiha je pa hladno.
je pa približno enako zunaj kot notri, tak da midve greve kar take ven. sam vidim da eni jih mate notri sam v bodiju. a maste tolk toplo al so vaši tolk vroči? nitka ma notr npr danes: bodi kratek rokav, čez ma tanko majčko z dolgimi rokavi in spodaj ma žabice.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 9.5.2008 15:20:49 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.5.2008 15:18:49   
Talika19

evo, jst tudiuser posted image ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussualuser posted image

ziher, je ziheruser posted image
bolje preveč kot premalo, saj ful malo prostora zavzamejo

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.5.2008 15:21:54   
Anonimen

ja, sej zato imam pa zmeraj s sabouser posted image .

joj, zdej pa že res komaj čakam jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.5.2008 15:22:18   
zalenka

pr nas je ponavadi po murfiju: ko mam sabo nič ne nucam, ko pa nimam nič, se pa pokak do vratu, prešvica da je cela mokra in za nameček še pobruha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.5.2008 15:23:06   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

glede oblačil zdele je pa res tko k je talika napisala, an soncu pržiga, v senčki in ko mal zapiha je pa hladno.
je pa približno enako zunaj kot notri, tak da midve greve kar take ven. sam vidim da eni jih mate notri sam v bodiju. a maste tolk toplo al so vaši tolk vroči? nitka ma notr npr danes: bodi kratek rokav, čez ma tanko majčko z dolgimi rokavi in spodaj ma žabice.

Za našega je notri idealno, če ima samo bodi, ker v bodiju s kratkimi rokavi in čez puloverček z dolgimi, mu je kar vroče, pa spodaj trenirko ali žabice. Pri nas se je zdej ful ogrelo, ker že sonce tako švasa. Zunaj ima pa včasih čez jaknico ali pa samo brezrokavnik. Odvisno koliko piha, saj toplo je že dovolj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.5.2008 15:23:31   
zalenka

ja, sej zato imam pa zmeraj s sabouser posted image .

joj, zdej pa že res komaj čakam jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi komaj čakam, da vas vidim in vaše user posted image

pa šparam se že cel dan za unga žar meska user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.5.2008 15:24:32   
Talika19
Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.5.2008 15:24:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

pr nas je ponavadi po murfiju: ko mam sabo nič ne nucam, ko pa nimam nič, se pa pokak do vratu, prešvica da je cela mokra in za nameček še pobruha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa itakuser posted image
kadar pa slučajno kaj pozabim doma, kako cunjco....ravno takrat se čist popaca, prešvica..tko kot si rekla zalenkauser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.5.2008 15:25:56   
Anonimen

sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bouser posted image ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamouser posted image user posted image user posted image user posted image

super si to zorganizirala resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.5.2008 15:27:47   
zalenka

sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bouser posted image ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamouser posted image user posted image user posted image user posted image

super si to zorganizirala resuser posted image user posted image user posted image user posted image

veš kako za furt na žasu se morš pa orng potrudit da ej zanič.

s pograjskim mam jes super izkušnje tak da vem da bo super. še vedno k sem tam jedla, je blo res dobr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.5.2008 15:28:08   
Talika19

saj to je res, samo vseeno je fajn, da smo tudi s ponudbo zadovoljni
itak se pa dobimo predvsem zaradi druženja in ne hrane, kajne?
pa hvala user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.5.2008 15:29:25   
saskija
joj kako sem user posted image user posted image  da nas jutri ne bo ampak nikakor ni zvedljivo, mož je samo jutri in v nedeljo doma potem pa ga ni do petka, pa se mi zdi res noro, da še čez vikend ne bi bili skupaj. samo malo pa sem tudi user posted image user posted image user posted image da noče it na piknik, škoda da ni vsaj pol tako družaben kot jazuser posted image user posted image

zalenka pa kakšno pecivce mi prišparaj

jaz sem imela danes sodelavke na obisku sem ji  pripravila:
predjed: tatarski biftek, maslo, opečen kruhek, jagode in šampanjec
glavna jed: zelenjavna lazanja (bučke, paradižnik, por , melancani) in solata
posladek: malinova torta

smo se načvekale in najedle za naprej in nazaj, pa ena mi je ful lepo torbico za mobitel prinesla

res je bilo lušnouser posted image user posted image

želim vam lep vikend in poslikajte se malo da vidim kašni ste vsi skupaj

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.5.2008 15:29:40   
Anonimen

saj to je res, samo vseeno je fajn, da smo tudi s ponudbo zadovoljni
itak se pa dobimo predvsem zaradi druženja in ne hrane, kajne?
pa hvala user posted image

valdauser posted image
nič skrbet sem ziher, da bo vse superuser posted image ...vreme že imamo čudovitouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.