Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kaj jst delam
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:38:06 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA vi jutri pridete ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:52:42
|
|
|
|
tikca
|
Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:53:50
|
|
|
|
abc100
|
Med 11 in 12 smo zmenjene a ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:54:45
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? Iz kje pa si? Sej ga lahko gor slečeš, če bo vroče.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jst jo bom mela v bodiju s kr. rokavi in pa tanko majčko..pol bom pa videla, če bo ful vroče jo bom slekla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:56:57
|
|
|
|
tikca
|
Med 11. in 12. ja. Iz Ajdovščine. Prej sva šla z avtom do štacune, pa je notr kazal 29!? V avtu namreč, ne v bajti
< Sporočilo je popravil tikca -- 9.5.2008 15:02:04 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:09:19
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Med 11 in 12 smo zmenjene a ne? ja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:11:13
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi evo, jst tudi ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussual
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:14:12
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... glede hrane za s sabo maste ful varjant. lahko nardite zelenjavni riž - ta ej lahko hladen. sej v taki vročini kot je zdej tud našim malčkom čist paše če ni tko toplo. sicer pa če skuhaš preden greš pa pol v cca 1/2 urce poješ tud ostane še toplo. lahko pa še flaško zaviješ v alu folijo in je še boljš. če pa skuhaš juhco, pa za zraven vzameš mal kosmičev in sam zamešaš, da je prav gosto. al pa vzameš s sabo ful gosto in v termoski nekaj vroče vode in spet zmešaš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:14:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila se da če maš ta pravo termosko jaz mam eno tako termo flaško in nalijem juhco v aventovo flaško - ta malo, zašraufam in položim v termosko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:18:40
|
|
|
|
zalenka
|
zdele sm vas pa brala en lep cajt. midve z nitko sva zdej skor cele dneve zunaj, tak da komaj še sledim. zvečer ob 22h k pa jest pridem čvekat, pa ve v posjtlo pobrišete. no zdele spi, tak da izkoriščam proste minutke. popoldne pa itak nardim še jogurtovo pito za jutr, zvečer pa upam da bo dans le kera kej gor nitka se lepo zahvaljuje za čestitke. jaz priznam da pozabljam. se strinjam da bi bilo dovolj ko bo 1 leto stara. slikce k jih popapte - eni lepši k ta drugi. glede oblačil zdele je pa res tko k je talika napisala, an soncu pržiga, v senčki in ko mal zapiha je pa hladno. je pa približno enako zunaj kot notri, tak da midve greve kar take ven. sam vidim da eni jih mate notri sam v bodiju. a maste tolk toplo al so vaši tolk vroči? nitka ma notr npr danes: bodi kratek rokav, čez ma tanko majčko z dolgimi rokavi in spodaj ma žabice.
< Sporočilo je popravil zalenka -- 9.5.2008 15:20:49 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:18:49
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi evo, jst tudi ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussual ziher, je ziher bolje preveč kot premalo, saj ful malo prostora zavzamejo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi evo, jst tudi ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussual ziher, je ziher bolje preveč kot premalo, saj ful malo prostora zavzamejo ja, sej zato imam pa zmeraj s sabo . joj, zdej pa že res komaj čakam jutri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:22:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi evo, jst tudi ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussual ziher, je ziher bolje preveč kot premalo, saj ful malo prostora zavzamejo pr nas je ponavadi po murfiju: ko mam sabo nič ne nucam, ko pa nimam nič, se pa pokak do vratu, prešvica da je cela mokra in za nameček še pobruha
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:23:06
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka glede oblačil zdele je pa res tko k je talika napisala, an soncu pržiga, v senčki in ko mal zapiha je pa hladno. je pa približno enako zunaj kot notri, tak da midve greve kar take ven. sam vidim da eni jih mate notri sam v bodiju. a maste tolk toplo al so vaši tolk vroči? nitka ma notr npr danes: bodi kratek rokav, čez ma tanko majčko z dolgimi rokavi in spodaj ma žabice. Za našega je notri idealno, če ima samo bodi, ker v bodiju s kratkimi rokavi in čez puloverček z dolgimi, mu je kar vroče, pa spodaj trenirko ali žabice. Pri nas se je zdej ful ogrelo, ker že sonce tako švasa. Zunaj ima pa včasih čez jaknico ali pa samo brezrokavnik. Odvisno koliko piha, saj toplo je že dovolj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:23:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja, sej zato imam pa zmeraj s sabo . joj, zdej pa že res komaj čakam jutri jaz tudi komaj čakam, da vas vidim in vaše pa šparam se že cel dan za unga žar meska
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:24:32
|
|
|
|
Talika19
|
Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Joj tle pri nas je že celo poletje , kurjo k pr norcih Koliko pa je treba naše malčke jutri oblečt, ker jaz mojmu lahko dam tukaj skor kratke rokave, al pa sam bodi? na soncu je že vroče, če si v senci pa itak ni ful toplo, potem pa še veter zapiha, je pa kar hladno, tako, da je ful zoprno kako jih oblečt tam je pa tudi malo bolj hladno, ker je tekoča voda zraven tako kot je napisala Poopsika, je po mojem najbolje, jaz bom imela itak spet ful nekih cunj s seboj, kot ponavadi evo, jst tudi ...pol jih pa več kot pol ne bom rabila, as ussual ziher, je ziher bolje preveč kot premalo, saj ful malo prostora zavzamejo pr nas je ponavadi po murfiju: ko mam sabo nič ne nucam, ko pa nimam nič, se pa pokak do vratu, prešvica da je cela mokra in za nameček še pobruha to pa itak kadar pa slučajno kaj pozabim doma, kako cunjco....ravno takrat se čist popaca, prešvica..tko kot si rekla zalenka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni. sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bo ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamo super si to zorganizirala res
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:27:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni. sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bo ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamo super si to zorganizirala res veš kako za furt na žasu se morš pa orng potrudit da ej zanič. s pograjskim mam jes super izkušnje tak da vem da bo super. še vedno k sem tam jedla, je blo res dobr.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:28:08
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni. sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bo ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamo super si to zorganizirala res saj to je res, samo vseeno je fajn, da smo tudi s ponudbo zadovoljni itak se pa dobimo predvsem zaradi druženja in ne hrane, kajne? pa hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:29:25
|
|
|
|
saskija
|
joj kako sem da nas jutri ne bo ampak nikakor ni zvedljivo, mož je samo jutri in v nedeljo doma potem pa ga ni do petka, pa se mi zdi res noro, da še čez vikend ne bi bili skupaj. samo malo pa sem tudi da noče it na piknik, škoda da ni vsaj pol tako družaben kot jaz zalenka pa kakšno pecivce mi prišparaj jaz sem imela danes sodelavke na obisku sem ji pripravila: predjed: tatarski biftek, maslo, opečen kruhek, jagode in šampanjec glavna jed: zelenjavna lazanja (bučke, paradižnik, por , melancani) in solata posladek: malinova torta smo se načvekale in najedle za naprej in nazaj, pa ena mi je ful lepo torbico za mobitel prinesla res je bilo lušno želim vam lep vikend in poslikajte se malo da vidim kašni ste vsi skupaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 15:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, jaz močno upam, da bo hrana dobra in boste zadovoljni. sploh se ne sekiri...pa tud če bo vse zanič( pa itak da ne bo ) bo super že samo za to, da se vsi skupaj dobimo in vidimo, spoznamo, poklepetamo super si to zorganizirala res saj to je res, samo vseeno je fajn, da smo tudi s ponudbo zadovoljni itak se pa dobimo predvsem zaradi druženja in ne hrane, kajne? pa hvala valda nič skrbet sem ziher, da bo vse super ...vreme že imamo čudovito
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.