|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
9.5.2008 10:10:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-auser posted image user posted image user posted image

a dej nehi nouser posted image ...

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.5.2008 10:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jst grem konec maja na dekliščinouser posted image ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosimuser posted image .
A lahko kako za*ebancijouser posted image ...kak vibratorček al pa bič in te varianteuser posted image

jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo

no pol bom jst tud touser posted image
moje ideje so očitnpo preveč drastičneuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.5.2008 10:12:56   
Jumpy

Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-auser posted image user posted image user posted image

Ja, res.user posted image  Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam.user posted image  Meni je še A košarica prevelika.user posted image  Skorej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.5.2008 10:13:05   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

jaz zdaj klepetam z Antigono, Peter pa....

pozorni bodite na posodo s potpurijem na omari...

user posted image

no v ustih ni imel.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

greva midva zrihtat dnevno in naju za ven..

frajerček kak je žlehtuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.5.2008 10:13:42   
Anonimen

Ja, res.user posted image  Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam.user posted image  Meni je še A košarica prevelika.user posted image  Skorej.user posted image

jst ti z veseljem odstopim pol mojega, pa bova obe zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.5.2008 10:15:15   
Jumpy

Jst grem konec maja na dekliščinouser posted image ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosimuser posted image .
A lahko kako za*ebancijouser posted image ...kak vibratorček al pa bič in te varianteuser posted image

Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko.

Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.5.2008 10:15:46   
JORJA

sma že dve!!user posted image user posted image  Sicer zdaj ko še dojim je košarica B in sem zelo srečna če bi tako tudi ostalo!!!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.5.2008 10:15:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Mi gremo  danes po Sarinem prvem spanju kupit avtosedež ....Komi čakam,ker tole prevažanje v lupinici nas vse že nervozne dela...Čist je  živčna ker skos gleda nazaj...Tko da upam da bo zdej vožnja kaj bolj prijetna...No potem pa šibamo na "testno" vožno na Zbilje,na ribico...Tam imajo najboljše postrvi daleč naokoli....Če boste kaj na tistem koncu morate obvezno probatuser posted image

Zbilje pa poznam, sam baje majo najboljše ribe pa v Dragočajni.
Sisy, jst bom živela na tistem koncu, Smlednik je 10 minut stran in to peške. Z avtom pa dve minute.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.5.2008 10:17:27   
Anonimen

Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko.

Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj.user posted image

aha podvezica, superuser posted image

hm..pa lisiceuser posted image ...jumpy razmišljaš podobno kot jstuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.5.2008 10:17:55   
birdy

Jumpy, lisiceuser posted image
Poopsi, pa tvoja ideja o biču je tud ful hudauser posted image
Vibratorčka pa jst glih ne bi. To ji daš pa za 20 obletnico porokeuser posted image  Al pa že deseto, lohk že peto...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.5.2008 10:18:13   
JORJA
Nič ve lepo klepetajte naprej, midva se grema malo posončit.....na sprehod da ne bo pomote!!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.5.2008 10:18:44   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

sma že dve!!user posted image user posted image  Sicer zdaj ko še dojim je košarica B in sem zelo srečna če bi tako tudi ostalo!!!

Jest bi mela še enga otročka sam zato, da bi mela spet velike joške.user posted image user posted image user posted image  Joke!!!!!user posted image user posted image user posted image  Po koncu dojenja so se v dveh tednih drastično zmanjšale. Sam moram rečt, da sem kar vesela, da so take kot so, ker mi povzročajo zelo malo težav. Veeeeelikih sploh ne bi želela imet. Pa brez zamere tiste, ki to bogastvo imate.user posted image  Poopsika, za en krog mi jih lahko posodiš.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.5.2008 10:19:11   
Sisy
semle mi hodmo:

http://www.ribiskadruzinakranj.si/content/ribiske_brunarice/ribiske_brunarice.asp

Birdy-a je Dragočajna tm še mal naprej? Enkrat smo šli tja pa je blo zaprtouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.5.2008 10:20:07   
birdy
Jst pa zdele mojga otroka učim spat. Madona se dere. Mam še dve minute časa pol grem pa k njej. Včer je omagala po 25 minuti.user posted image  Grem pa po uni knjigi, Spi, dete spi. Ker tole z spanjem je pri nas ratal morauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.5.2008 10:20:43   
tikca
Za dekliščino po moje, je odvisno koliko in kako se poznata s punco. Če se ful štekata, je tut vibrator fora. Mi smo ji ga kupile, pa torto naročile v obliki moškega od popka do stegen, pa GAuser posted image  je mogla pol z usti pokonc postavtuser posted image . Pa še eno rožo v loncu in jo je morala fulll zalivat, ene par litrov. Notri so bili pa kondomi in šumeča tableta na koncu in ko je voda začela topit tabletko, so kondomi začeli rast zraven rožice, smo se ful nasmejale. Samo ne vem pa kje so to nabavle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.5.2008 10:20:54   
Jumpy

aha podvezica, superuser posted image

hm..pa lisiceuser posted image ...jumpy razmišljaš podobno kot jstuser posted image

Same neumnosti nama hodijo po glavi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.5.2008 10:21:53   
kawasakica

jaz bi bla bolj vesela vibratorjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.5.2008 10:23:02   
Jumpy
Moram it. Greva z mihijem k dr. merit kisik v krvi.

Čao, lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.5.2008 10:23:32   
Jumpy

jaz bi bla bolj vesela vibratorjauser posted image

Hmmmmm..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.5.2008 10:23:42   
tikca

Moram it. Greva z mihijem k dr. merit kisik v krvi.

Čao, lepo se imejte!

Good luck user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.5.2008 13:24:42   
Talika19
Jaz pa sem dobila copatke in so res fuuul preveliki.user posted image  Bodo pa počakali, zdej bom pa kar še ene manjše naročila. Itak sem se med dvema modeloma odločala.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.5.2008 13:46:19   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jaz pa sem dobila copatke in so res fuuul preveliki.user posted image  Bodo pa počakali, zdej bom pa kar še ene manjše naročila. Itak sem se med dvema modeloma odločala.user posted image

Talika dej jih vseen jutr prinesi, da če bo še katera v dilemi katero št. vzet da bo lahko vidla razliko...

Midva sva pa že s sprehoda in sva se tud prov lepo posončla... No jst sem se, Luka se je pa bolj v senčki držal user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.5.2008 14:25:38   
Anonimen
Mene je pa moj dragi presenetil danes...ker sem tak bošček( to so njegove besedeuser posted image ) mi je za malo lepši dan prinesel parfum, ki sem si ga že dolgo želelauser posted image user posted image user posted image .
Zdej je šel pa s Tjašo ven, jst pa malo počivamuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:26:33 >

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.5.2008 14:29:10   
JORJA

Mene je pa moj dragi presenetil danes...ker sem tak bošček( to so njegove besedeuser posted image ) mi je za malo lepši dan prinesel parfum, ki sem si ga že dolgo želelauser posted image user posted image user posted image .

No tale tvoj možek te pa prav fino razvaja!!!user posted image user posted image  Priden, ni kaj!!!

In kateri je to??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.5.2008 14:32:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

No tale tvoj možek te pa prav fino razvaja!!!user posted image user posted image  Priden, ni kaj!!!

In kateri je to??

Ja JORJA prov resuser posted image

http://www.insolence.com/

diši pa omamnouser posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj meni!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:37:35 >

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.