![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pajac sem že večkrat opazila, ko daješ slikce gor pa zmerj pozabm rečt...ful imata lepo stanovanje oz. urejeno Res lepo! a to razdejanje... saj vidiš samo dnevno sobo.. Petra ne spustim drugam meni je ful všeč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:49:32
|
|
|
|
Sisy
|
za punčko so tele fuuul lepi:
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:50:16
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... kolk ojrotov? 20 eur, plačilo po predračunu, tako da so dodatni stroški samo še 0,75 eur... Tele ma na mojmu škratku...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:50:58
|
|
|
|
Sisy
|
kolk ste vzele številko? Do 12 mescov al več?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:51:41
|
|
|
|
Antigona
|
Vzela sem M, za zdele, namesto unih s flisom k jih mam že ful časa. Mam sicer čist usnjene brez flisa amapk večjo številko, pa so mu še ful preveliki... Tile so mu pa glih prov...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:51:48
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Antigona ja res je, Žan jo ful rad gleda.... sploh uvoden del, ko pujsa predstavlja svojo družino... ma to še naš Valentin gleda. ......živ žav, no pa tudi ninja želve in transformerje ( saj ne vem če sem prav napisala) Naša mulca pujse ne marata. Pa jo imamo. Je pa isto aktualno kot pri Jorji (gašper) in pa Winx. To pa erika obožuje. Pa fifi je tud kul.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:52:32
|
|
|
|
Antigona
|
jih bom mela jutr s sabo pa boš lahko probala...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:52:52
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:52:59
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kolk ste vzele številko? Do 12 mescov al več? jaz sem imela ful dilemo, potem se pa vzela L (12-18) nogico ima 11cm in ko prišeteješ 12mm, je to ravno zgornja meja številke M, pa sem potem pri naročanju spraševala in je rekla, naj raje vzamem večje, ker so dostikrat manjše številke zdej pa upam, da bodo ok in mu ne bodo ful preveliki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:53:53
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... jaz riži bižija ne bom v termovko tlačila ampak kar v aventov lonček, pa potem bom tam dodala malo vroče vode, tako sem že delala in je bilo ok
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... ja , ja bolj juhica varianta ... tam ji bom pa dala tud mau meseka pa je..nekaj toplega more pojest ke rmi že par dni skoraj nič ne je razen mleko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:54:13
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona jih bom mela jutr s sabo pa boš lahko probala... super...da vidim še kakšen material je...Če ni prevroče za na morje.... (naša ful švica u nogice)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... jaz riži bižija ne bom v termovko tlačila ampak kar v aventov lonček, pa potem bom tam dodala malo vroče vode, tako sem že delala in je bilo ok ja to je tud dobra ideja.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:55:38
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Vzela sem M, za zdele, namesto unih s flisom k jih mam že ful časa. Mam sicer čist usnjene brez flisa amapk večjo številko, pa so mu še ful preveliki... Tile so mu pa glih prov... joj zdej me pa res skrbi, da mu ne bodo ful preveliki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:57:40
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... ful so luštni..kje jih lahko kupim? cena 20 eur tukaj http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm ful so lepi!!! Ja Antigona jaz bi mu jih tudi probala prosim. sem mu včeraj kupila Cicibanove sandalčke, ful luštne ampak že št. 18. Smo mu v trgovini probali pa so ga ful motli, je kar skoz migal z nogo tak kot da bi jih hotel dol dat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:59:59
|
|
|
|
LadyB
|
Pajac, a greš na en sprehod?? Sem v Kamniku. Nimam tvoje cifre, so se mi vse zbrisale k sm nov mobi dubla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:02:56
|
|
|
|
Jumpy
|
April lepi zobki! Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-a Sem mal gledala slikice. Ful luškane otročke imate bejbe! Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje! **** kakšno darilce!!!! Saskija, ma ne se sekirat. To je bla tista baba fovš, da maš lepo postavo kljub večim porodom. Kokoš. Peter, kaj ga biksaš??? Mir! Sam, pajac, na slikcah res zgleda lepo urejeno stanovanje. Jaz pa zdaj nimam več energije, da bi bilo pospravljeno in še urejeno (ker to sta dve različni stvari, a ne ). Ko pospravim, je čez petnajst minut že nastlano vse. Nimam nobene volje. Res. V novi hiši bo nov red. In vsi se ga bodo držali..... Ja, pajade Hvala vsem za lepe želje, pa za čestitke (čeprav sem rekla, da ne).
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:03:13
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Pajac, a greš na en sprehod?? Sem v Kamniku. Nimam tvoje cifre, so se mi vse zbrisale k sm nov mobi dubla Mislim da je že odklopla računalnik... A ti pošljem njeno cifro???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:03:15
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... ja , ja bolj juhica varianta ... tam ji bom pa dala tud mau meseka pa je..nekaj toplega more pojest ke rmi že par dni skoraj nič ne je razen mleko. a noče nč druzga? Jo še zmeri nosek daje?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:05:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... ful so luštni..kje jih lahko kupim? cena 20 eur tukaj http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm ful so lepi!!! Ja Antigona jaz bi mu jih tudi probala prosim. sem mu včeraj kupila Cicibanove sandalčke, ful luštne ampak že št. 18. Smo mu v trgovini probali pa so ga ful motli, je kar skoz migal z nogo tak kot da bi jih hotel dol dat Ni panike, boste vse lahko probale... Kolk so tople ne vem, je semiš in ne gladko usnje, pa še mal puščajo barvo sem vidla.... Verjetno je pa material (semiš ali gladko usnje) odvisen od modela...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:07:03
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Dobro jutro, dober dan! Antigona za seznam: Miha 10 mesecev (par dni manj): 9160g in 70,5cm (ful malo zrasel ) ter tretji in četrti zobek 3.5.2008 Sploh ni par dni manj. Danes je star 10 mesecev. Čist pozabla. Pa ne zdej vse navalit s čestitkami, ker nisem tega napisala zato. Sej boste čestitale ko bo eno leto star (čez dva meseca). Jst pa vseeno čestitam Mihcu jaz tudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila tko kot zlijem vodo not zlijem tudi juhico in dodoam rižek. Jst imam t velko termosko in ko odšraufaš dol zaašek lahko komot preliješ. verjetn je to pol tekoče ne? bolj juhica varianta ne?Ker talika je omenjala rizi bizi...tega pa ne vem kako bi v termosko not tlačla... ja , ja bolj juhica varianta ... tam ji bom pa dala tud mau meseka pa je..nekaj toplega more pojest ke rmi že par dni skoraj nič ne je razen mleko. a noče nč druzga? Jo še zmeri nosek daje? ne čist nič druzga, cel teden sem ji kuhala svega in svašta pa nič ...pa probal mal jo silt, ker more neki pojest pa takoj v jok. Tud skutk pa tega ne je...kr glavo stran obrača... Mlekca edino še spije pa še to ful manj. Dobr je to da mi vsaj tekočino pije...Zato ji bom pa jutri kr juhco dala pa mau rižka... Ja še zemraj naga nosek, sicer precej manj ampak verjetno glih tolk da še ni taprava.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:10:01
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.