Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 1.5.2008 23:18:09
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz sem danes začela z ločevalno. Že četrtič to leto. Pa sem jo že opustila. Jaz pa po nobeni diete........ampak manj žri....pa nič hrane po 17uri.......pa ni sladic in podobnih stvari-beri sladoleda.......pa malce več gibanja......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 1.5.2008 23:19:48
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Urgenca se je začela........NOČKO......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 1.5.2008 23:22:23
|
|
|
|
srursa
|
Lahko noč. Pa sem sama ostala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 9:04:33
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Sončno jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 9:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Ja,pa sem imela urgenco-takoj ko se je začela je maša začela jokat (je neki sanjala),pol je Tisa začela jokat,pol sta obe jokali pa nisem vedla kero nej mirim.Obe pa sta operni pevki in imata visoki C Ko sta po mukah obe zaspali se je spet Tisa zbudila,pa potem Maša spet začne stokat pa Tiso zbudi ............................Tako smo se šli do zjutrej.Ne vem kaj jima je blo.Luna je šele v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 9:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
spet midve Dej nali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 9:14:31
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** spet midve Dej nali Evo, nalvam........ Si pa res imela urgenco.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 10:01:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
smo že odprli novo temo? a ni do 200 oz zakaj že tok prej?saj, **** bi glih tak lahk odprla 9.del z rdečo preprogo antigona, ni še treba za zobk napisat k ni več ven prilezel, a gre lahko tako pooooočasi ven? pol se je včer zbudila in zaspla ob 21.30 pa do 7h s postanki seveda in to kar nekaj...sam da se ne zbudi, to mi je važn.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 10:04:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
a bom lahko 10. del pa jaz odprla???!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 10:04:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
k otrok...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 10:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene so prisilile da odprem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 11:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a bom lahko 10. del pa jaz odprla???!!! Lahko lahko-mogoče že jutri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 11:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kaj je bilo zjutraj-vedno jih pustim mojmu da jaz v miru pojem,popijem kavo in pregledam RR.To je moj jutranji ritual.Uni trije se pa na pojstli igrajo. Kar naenkrat pa poči-sploh se nisem upala dvignit-potem pa jok.Tisa je padla s postelje Obe sva bili krvavi,ker si je jezička ranila z zobkoma.Priletela je direkt na obrazek Pa še od tepiha ima porajsan obraz.Obe sva bili krvavi Sem mojga tolk nakurila.Zaspal je namreč-Sorry ampak tud jaz sem velikokrat zaspana ampak imam odgovornost in pazim ,zlasti na tamalo. ****ti da se ne morem nikol 100% zanest na njega.Pol pa v obrambo pravi:ja kva pa k teb padeta res mi kr padata ja.Dobro vem da lahko iz takega padca nastanejo trajne posledice-velikokrat ne,ampak..... Tamala se je kmalu pomirila in pojedla zajtrk.Vse sem sprobala,če dela normalno in mislim da ni hujšega.tolk se mi smili desca bom pa ubila ****ti. Kolkrat je spal,ko sem ob pol enajstih prišla iz službe-Maša pa sama,brez nadzora Samo on je lahko zmatran jaz sem pa spočita a ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 11:39:08
|
|
|
|
abc100
|
**** - vse bo v redu. Sej bosta še veliko bušk dobile. Verjamem, da si se fajn ustrašla. Nekaj zate. Janez se je pa učeri ob rob pojstle prbiv. Je v trenutku plava buška ratala. Jest sem pa hitr s trea tree namazala in ne morš verjet, kok to nuca. Buška kr splahni, pa nč se mu ne vid. Tko da če ker buško dobi, se splmnte pa mu kr namažte.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 11:57:14
|
|
|
|
Jumpy
|
Hoj! ****, a sta punci imeli polnočni blues? Glede decov pa merkanja otrok... Jest bi tud znorela, če bi zaspal, otrok bi pa dol padu. Pa tud moj je tak, da je že večkrat kar zaspal, otroci pa sami. Po mojem bi isti izgovor najdu k tvoj, če bi se katermu kaj nardil: "Kaj pa k teb pade?" Sej Tisi bo ok. Če bi blo kaj narobe, bi se kr hitro videlo. Ja, sej bušk bodo imeli še veliko, a starši smo zato, da poskrbimo, da jih imajo čim manj. Ne mormo jih kar pustit, da delajo kar hočejo, saj še ne vedo kaj je nevarno in kaj ne. Abc, no, to s tea tree bom pa probala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 14:15:45
|
|
|
|
Antigona
|
Pri nas je pa več al manj obsedeno stanje. Luka ima že od včeraj zvečer kar naprej vročine čez 39, zvečer jo je mel celo 40,5. Ga je moj peljal k dežurnemu zdravniku in so ga zavijal v mrzle brisače pa voltaren je dobil. Mu je takrat padla temp. na 38,4, vendar je ponoči spet kuhal. Navadna svečka mu ne prime, sva ga prejle tud hladila z brisačami, pa se nikakor ne ohladi. Sploh ne vem več kaj naj nardim. Prejle sva mu spet dala voltaren ker je imel spet 40 vročine Sej vem da je zmeden napisan, ampak drgač sploh ne morem. Čist je bogi Sam nej še kdo reče, da dojenčki lažje prebolijo norice. No, tud na infekcijsko sva klicala, pa je rekla da razen tega da ga ohlajamo ne mormo narest nič drugega. Tko da smo zaenkrat doma... A ja, pa da če norice dobi od bratca/sestrice, so vedno v hujši obliki kot pri prvem ****
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 14:17:26
|
|
|
|
Antigona
|
****, dej če maš še zmer shranjen kje tist o zbijanju vročine in vročinskih krčih ko si zadnjič skenirala, mi prosim pošlji na mail (sonja.cuden@gmail.com) Hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 14:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ti poslala pa upam da čim prej zbijete vročino
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 14:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še en recept od patra Ašiča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 15:13:06
|
|
|
|
Antigona
|
hvala, upam, da nam kaj pomaga....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 15:16:09
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona hvala, upam, da nam kaj pomaga.... jaz bi tudi probala tole s kisom.ko sem bila jaz majhna sem imela velikrat vočino čez 40.pa so me zmeraj v kis ovijal ali pa kolobarje krompirja na noge.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 15:18:27
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Antigona hvala, upam, da nam kaj pomaga.... jaz bi tudi probala tole s kisom.ko sem bila jaz majhna sem imela velikrat vočino čez 40.pa so me zmeraj v kis ovijal ali pa kolobarje krompirja na noge. zdaj sem se še spomnila da je Tia od Mance(Tista ki ima dvojčke) tud pravla da ni nikakor mogla tamali pri noricah zbit vročino.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 16:15:28
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Jaz pa čakam na 8. delu, da se bo katera javila, pa nič. No saj zjutraj sem še nekako razumela, ko pa tudi sedaj ni bilo nič, mi je blo pa že ful čudno. Potem se pa spomnim, da smo mogoče že na 9. delu. Evo pa res. Antigona, tole je pa res noro pri vas. Upam, da se čimprej normalizira. ****, boga Tisa, jaz bi tudi znorela, da bi se mojmu to naredilo. Saj smo me tudi utrujene, pa se ti to ne naredi. No saj glavno, da ni nič hudega. Pri nas je pa bila na obisku moja sestra. Pa potem smo vrt zrihtali, tako, da je že polovica posajenega. Druga polovica pa ko bodo na vrsti sadike.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 2.5.2008 17:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša z Binetom in Julijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?