|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
21.5.2008 11:09:40   
abc100
Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.5.2008 11:11:43   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne.

Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. user posted image  Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.5.2008 11:13:17   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. user posted image  Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam.

A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.5.2008 11:17:16   
LadyB

Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam.

A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne.

abc, kje si mu pa kupla črne elegantne hlače?? Črne čevljče tud mislim da boš težko dubla

Jaz bi pa Tinu kupla metuljček za na srajco, pa tud nevem kje naj to dobim user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.5.2008 11:18:19   
Jumpy
Ne vem, a nima belo srajco? Če gledaš Bizovičarja, je tud že imel črno elegantno obleko, pa bele superge.user posted image  Ne vem, jest bi tko nardila, če črnih ne bi našla. Ker črne še za sedemletnika, ki gre k prvem obhajilu težko dobiš, za takega majhnega pa verjetno še težje.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.5.2008 11:18:40   
LadyB

Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam.

men nebi smešen zgledal, sej je dojenček, pa mislim da noben nebi opazil

Tina bodo pa krstil isti dan kot je poroka, da bomo opravl vse na kup user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.5.2008 11:28:23   
Petjana
tisto knjigo paparica imam jaz nekje shranjeno na računalniku.sam mi ni všeč,ker je polhn enih čudnih sestavin.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.5.2008 11:31:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

abc, kje si mu pa kupla črne elegantne hlače?? Črne čevljče tud mislim da boš težko dubla

Jaz bi pa Tinu kupla metuljček za na srajco, pa tud nevem kje naj to dobim user posted image

V H&M-ju sem jih kupila.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.5.2008 11:33:39   
April
user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.5.2008 11:36:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.5.2008 11:40:21   
zalenka
dan. madoniš ste naklepetale. men je mami nitko ven peljala, ker moji zobje so vsak dan slabš in ne upam vem. tak da sem vas v miru prebrala, ampak pomoje bosta prej nazaj preden vas pokomentiram.

EVA vse naj naj
user posted image

lady komaj čakam slikco obleke. jaz sem si jo sposodla v modartu, pa čevlje pri njih kupla in ogrlico ter za v lase. sm bla z vsem ful zadovoljna

SŽ upam da bo + (seveda če si to želita). jaz tud komaj čakam da lahko na user posted image  začnemo delat.

ABc pomoje bi blo pa ful fajn bele supergice zraven. men je to všeč.

Poopsika user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo familijo, da je čimprej za vami. OStanejo pa vedno le lepi spomini.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.5.2008 11:44:13   
Jumpy
Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.5.2008 11:44:43   
zalenka
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.5.2008 11:48:22   
birdy

Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike?

Tud jst sem hotla isto napisat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.5.2008 11:48:46   
zalenka
http://www.malamasa.si/si/ - kolk majo luštne čevlčke

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.5.2008 11:51:06   
zalenka

sm šla na netu prebrat in bolečina lahko traja tudi nekaj tednov. dokler nimaš vročine, ne zatečeš ful ali težko deihaš, pol nima kaj. piše da to je rana do kosti in ker jo zaliva slina, hrana in bakterije v ustih je pač normalno da se dlesen pordeči in je občutljiva ter da rana boli.

še posebej ker sem mela komplicirano ekstrakcijo in je bla ena korenina vraščena pod drug zob.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.5.2008 11:51:47   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

birdy a tebe nič ne boli? ker zob so ti pulili? a ti ej kr tvoj zobozdravnik al oralni kirurg?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.5.2008 11:56:19   
April
bogauser posted image ...men so pa naenkrat tri zobe populil, dva so mi tud ven rezal,šival...cela operacija...pa mi je svetoval 1 teden dopusta in počivanja. Hvala bogu me ni nič bolel, niti ene tablete nisem vzela, pa ob takrat enoletniku tud počivala nč.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.5.2008 12:20:42   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image

Kje jih imajo?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.5.2008 12:24:16   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

birdy a tebe nič ne boli? ker zob so ti pulili? a ti ej kr tvoj zobozdravnik al oralni kirurg?

Men je moj zobar delu. Pa sem mela ful srečo k te šestke skor ni blo več, mi je sam še ena š **** ven štrlela, da mu ni blo treba ven z kladivcem zbijat. Jst sem kr pričakovala da bo zob razpadu in da ga bo treba ven krampat. No, pa je tok lepo naredu, da je šev prec ven. Res sem mela tako srečo, je blo v slabih petih minutah fertik, lohk bi bla pa ene dve ure na stolu.
Mal me sicer boli sam ni panike, niti za tablet vzet ni, sem ga sam na dan puljenja vzela.

So me cenzuriral, sem mogla tisto š p i č k o popravtuser posted image
Ma še vedno sem cenzurirana, sej veš kaj sem hotla povedat.

< Sporočilo je popravil birdy -- 21.5.2008 12:27:02 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.5.2008 12:26:21   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

sm šla na netu prebrat in bolečina lahko traja tudi nekaj tednov. dokler nimaš vročine, ne zatečeš ful ali težko deihaš, pol nima kaj. piše da to je rana do kosti in ker jo zaliva slina, hrana in bakterije v ustih je pač normalno da se dlesen pordeči in je občutljiva ter da rana boli.

še posebej ker sem mela komplicirano ekstrakcijo in je bla ena korenina vraščena pod drug zob.

Z zobmi se ni za igrat. Jerneju so modrostnega spulil in obenem mu je sinusno kost polomu. pol je imel pa ustno in nosno votlino povezano. Recimo ko si je zobe umival, mu je voda skoz nos ven tekla. Pa sape ni mogu zadržat tko, da se toi lica napihnejo, ker mu je zrak skoz nos ven šou. Pa mu je zobarca rekla, da se pač še ni zacelilo, po dobre pol leta ga je pa poslala na operacijo. So mu mogl pa spet neki prerezat, pol pa skupi zašit.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.5.2008 12:40:28   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Sej res še to. Kawasakica ful sem vesela da sem te spoznala in tvojega Lukca seveda tud. Super sta obe seveda. Luka je pa že pravi dedec. Me prov zanima kolk je težak, ker se mi zdi precej težji od našega.

ja Lukci so res ogromni,ne? Fajn je blo res, škoda da ste tak dalečuser posted image
Jaz tud komaj čakam, da ga zvagamo - ob 14.20 imama P

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.5.2008 12:46:41   
kawasakica

kaj pa te?

http://www.malamasa.si/si/charlie-i108.shtml

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.5.2008 12:49:10   
kawasakica
eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopalauser posted image

sem pač bolj med počasnimiuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.5.2008 12:52:27   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopalauser posted image

sem pač bolj med počasnimiuser posted image

So mi všeč ja. Moram pokazat Jerneju. Ziher mu bojo všeč. Sam kakšne pa so to številke? Kok bi pa mogla uzet?

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.