Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:09:40
|
|
|
|
abc100
|
Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:11:43
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:13:17
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam. A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:17:16
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam. A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne. abc, kje si mu pa kupla črne elegantne hlače?? Črne čevljče tud mislim da boš težko dubla Jaz bi pa Tinu kupla metuljček za na srajco, pa tud nevem kje naj to dobim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:18:19
|
|
|
|
Jumpy
|
Ne vem, a nima belo srajco? Če gledaš Bizovičarja, je tud že imel črno elegantno obleko, pa bele superge. Ne vem, jest bi tko nardila, če črnih ne bi našla. Ker črne še za sedemletnika, ki gre k prvem obhajilu težko dobiš, za takega majhnega pa verjetno še težje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:18:40
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam. A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne. men nebi smešen zgledal, sej je dojenček, pa mislim da noben nebi opazil Tina bodo pa krstil isti dan kot je poroka, da bomo opravl vse na kup
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:28:23
|
|
|
|
Petjana
|
tisto knjigo paparica imam jaz nekje shranjeno na računalniku.sam mi ni všeč,ker je polhn enih čudnih sestavin.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:31:39
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam. A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne. abc, kje si mu pa kupla črne elegantne hlače?? Črne čevljče tud mislim da boš težko dubla Jaz bi pa Tinu kupla metuljček za na srajco, pa tud nevem kje naj to dobim V H&M-ju sem jih kupila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:33:39
|
|
|
|
April
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:40:21
|
|
|
|
zalenka
|
dan. madoniš ste naklepetale. men je mami nitko ven peljala, ker moji zobje so vsak dan slabš in ne upam vem. tak da sem vas v miru prebrala, ampak pomoje bosta prej nazaj preden vas pokomentiram. EVA vse naj naj lady komaj čakam slikco obleke. jaz sem si jo sposodla v modartu, pa čevlje pri njih kupla in ogrlico ter za v lase. sm bla z vsem ful zadovoljna SŽ upam da bo + (seveda če si to želita). jaz tud komaj čakam da lahko na začnemo delat. ABc pomoje bi blo pa ful fajn bele supergice zraven. men je to všeč. Poopsika zate in za tvojo familijo, da je čimprej za vami. OStanejo pa vedno le lepi spomini.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:44:13
|
|
|
|
Jumpy
|
Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:44:43
|
|
|
|
zalenka
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:48:22
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike? Tud jst sem hotla isto napisat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:51:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike? sm šla na netu prebrat in bolečina lahko traja tudi nekaj tednov. dokler nimaš vročine, ne zatečeš ful ali težko deihaš, pol nima kaj. piše da to je rana do kosti in ker jo zaliva slina, hrana in bakterije v ustih je pač normalno da se dlesen pordeči in je občutljiva ter da rana boli. še posebej ker sem mela komplicirano ekstrakcijo in je bla ena korenina vraščena pod drug zob.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:51:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike? Tud jst sem hotla isto napisat. birdy a tebe nič ne boli? ker zob so ti pulili? a ti ej kr tvoj zobozdravnik al oralni kirurg?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:56:19
|
|
|
|
April
|
boga ...men so pa naenkrat tri zobe populil, dva so mi tud ven rezal,šival...cela operacija...pa mi je svetoval 1 teden dopusta in počivanja. Hvala bogu me ni nič bolel, niti ene tablete nisem vzela, pa ob takrat enoletniku tud počivala nč.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:20:42
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Kje jih imajo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:24:16
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike? Tud jst sem hotla isto napisat. birdy a tebe nič ne boli? ker zob so ti pulili? a ti ej kr tvoj zobozdravnik al oralni kirurg? Men je moj zobar delu. Pa sem mela ful srečo k te šestke skor ni blo več, mi je sam še ena š **** ven štrlela, da mu ni blo treba ven z kladivcem zbijat. Jst sem kr pričakovala da bo zob razpadu in da ga bo treba ven krampat. No, pa je tok lepo naredu, da je šev prec ven. Res sem mela tako srečo, je blo v slabih petih minutah fertik, lohk bi bla pa ene dve ure na stolu. Mal me sicer boli sam ni panike, niti za tablet vzet ni, sem ga sam na dan puljenja vzela. So me cenzuriral, sem mogla tisto š p i č k o popravt Ma še vedno sem cenzurirana, sej veš kaj sem hotla povedat.
< Sporočilo je popravil birdy -- 21.5.2008 12:27:02 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:26:21
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zalenka, kaj, če bi se šla ti mal zobarju pokazat? Ker to ni ravno o.k., da se ti že toliko časa vleče. Kaj pa, če rabiš antibiotike? sm šla na netu prebrat in bolečina lahko traja tudi nekaj tednov. dokler nimaš vročine, ne zatečeš ful ali težko deihaš, pol nima kaj. piše da to je rana do kosti in ker jo zaliva slina, hrana in bakterije v ustih je pač normalno da se dlesen pordeči in je občutljiva ter da rana boli. še posebej ker sem mela komplicirano ekstrakcijo in je bla ena korenina vraščena pod drug zob. Z zobmi se ni za igrat. Jerneju so modrostnega spulil in obenem mu je sinusno kost polomu. pol je imel pa ustno in nosno votlino povezano. Recimo ko si je zobe umival, mu je voda skoz nos ven tekla. Pa sape ni mogu zadržat tko, da se toi lica napihnejo, ker mu je zrak skoz nos ven šou. Pa mu je zobarca rekla, da se pač še ni zacelilo, po dobre pol leta ga je pa poslala na operacijo. So mu mogl pa spet neki prerezat, pol pa skupi zašit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:40:28
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sej res še to. Kawasakica ful sem vesela da sem te spoznala in tvojega Lukca seveda tud. Super sta obe seveda. Luka je pa že pravi dedec. Me prov zanima kolk je težak, ker se mi zdi precej težji od našega. ja Lukci so res ogromni,ne? Fajn je blo res, škoda da ste tak daleč Jaz tud komaj čakam, da ga zvagamo - ob 14.20 imama P
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:46:41
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Še zmeri nisem dobila čevelčkov za JAneza. Sploh ne vem, kam nej še pogledam. Rabim pa črne. Mah, po mojem boš težko črne dobila. Edin, če kupiš bele usnjene in jih pobarvaš s črnim globinom. Hec. Zakaj ne bi belih supergic? Sej bi tud pasale h ta boljšim hlačkam. A misliš, da nebi blo smešn črne hlače, pa bele superge? Ker hlače niso športne, ampak so elegantne. kaj pa te? http://www.malamasa.si/si/charlie-i108.shtml
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:49:10
|
|
|
|
kawasakica
|
eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopala sem pač bolj med počasnimi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 12:52:27
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopala sem pač bolj med počasnimi So mi všeč ja. Moram pokazat Jerneju. Ziher mu bojo všeč. Sam kakšne pa so to številke? Kok bi pa mogla uzet?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.