Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:18:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je. Samo da se je sprečno končalo. Pa naj mu sedaj bolečine čimprej minejo in naj se roka čim hitreje zaceli
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:21:35
|
|
|
|
Antigona
|
Srursa čestitke za 1. zobek
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:22:18
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Kaj boste danes kuhale? Mi imamo na jedilniku- kremno brokolijevo-krompirjevo juho, šmorn in jabolčni kompot........tudi za Evo... s čim narediš juho, mlekom, smetano? a šmorn narediš s celim jajcem, tudi beljakom? Juha- zmrznjen brokoli, krompir, voda, malo soli.....Ko je kuhano zmiksam s paličnim in včasih dodam malo žličko k.smetane. Šmorn-2jajci (samo rumenjak), moka, vanili sladkor, mleko (navadno 3,5 prekuham in mal dodam vode).....Spečem na olivnem olju....Ne dam pa ne soli in ne sladkorja.....ji je ful dobro in si sama nosi koščke v usta in tok zraven uživa.... moram še jaz nabaviti kokosovo olje.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:23:20
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi bomo danes jedli dušene goveje zrezke z zelenjavo, s pire krompirjem in zeleno solato. Tole bo pa pri nas jutri, s tem da bojo v korenčkovi omaki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:26:46
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April ne poopsika. ne gre še v vrtec, pa tud drgač sem mal skeptična glede cepiva. Pol pa če ni nujno raje ne. Proti klopnemu meningitisu ga pa bom vseen, ampak to čez kakšni dve leti. ma mene tolk mori, ker nisem Tjaše cepila...kaj pa vem no, ful prijateljic ima otročke k so preboleli rota in so bli čist fertik, pa v bolnišnici na infuziji, pa vsi so potem še za otrokom zbolel...in me že nekaj časa žre in se tolčem po glavi zakaj je nisem dala cepit. . Kaj pa je s tem cepivom? Ja za klopni meningitis jo bom pa jst OBVEzno dala Sej je res da je dost bogih zarad rota virusa. Ampak ni pa nujno. Žan ga je dobil v vrtcu nekje pri 15 mescih. On je dvakrat bruhnu mal vode ven ko jo je ravo popil, pa 2x je majčken driskast kaku. Jst sem pa zarad njega 3 dni objemala wc školjko. Hočm sam rečt, da ni nuno da otrok ful zboli, lahko odnese ta boljšo, pa pol me mamice ta kratko potegnemo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:28:27
|
|
|
|
abc100
|
Janez nima nič trebuha, tko da mu vse hlače dol lezejo. Edino trenerkice al pa hlače s pasom mu lepo stojijo. Prerjšni teden smo mu kupili črne hlače za krst številka 68. So mu pa k ulite. Zdej pa ne vem, kam sem jih pospravla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:35:41
|
|
|
|
Petjana
|
a je katera že dala za jest makarone v haše omaki.danes bomo mi to jedli,sicer samo z govejim mesom,pa ne vem če je ok zaradi čebule.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:36:27
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:38:07
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana a je katera že dala za jest makarone v haše omaki.danes bomo mi to jedli,sicer samo z govejim mesom,pa ne vem če je ok zaradi čebule. Janana-kakšna telovadka je Petja Jaz delam že vse na čebuli, sam ne pustim, da porjavi, ampak samo da postekli......saj veš kaj mislim ne....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:40:52
|
|
|
|
abc100
|
Ja kje pa ste zdej vse?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:41:58
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote A res????? Dej pejt ga narest.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:44:43
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana a je katera že dala za jest makarone v haše omaki.danes bomo mi to jedli,sicer samo z govejim mesom,pa ne vem če je ok zaradi čebule. Ja jst sem mu dala, pa je jedu kt ta velik...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:44:57
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote A res????? Dej pejt ga narest. Ne ne, čakam soboto....ker kaj pa če se še ni uredila (sem imela samo 2M)........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:49:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana a je katera že dala za jest makarone v haše omaki.danes bomo mi to jedli,sicer samo z govejim mesom,pa ne vem če je ok zaradi čebule. jaz sem ji že dala poskusno čebulo in ni bilo nič
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:49:55
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* EVA, VSE NAJBOLJŠE!!! čestitke tud od naju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:50:40
|
|
|
|
Antigona
|
Jst sem na srečanju tud neki slikala, pa morm dol iz aparata potegnit in bom probala še danes dat v album...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:51:12
|
|
|
|
Petjana
|
sem komaj zdele vidla da ste že včeraj o čebuli.... glede pogreba pri pupsiki....meni je tudi par mesecev nazaj umrl dedi,samo nisem bila tok žalostna ker se je že več let samo matral,sem se pa bala da me ne bo na pogrebu preveč zvilo...pa sem vzela preden sem šla en persen in morm rečt,da je kar pomagal. bi kaj močnejšega,pa zaradi dojenja raje nisem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:51:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Antigona, a tvoj ma sam ta foto čez al je fotograf? Potrjujem 2 slikci, ta velko in uno z Lino. Kaj si mislila s tem??? Moj je fotograf, slike pa daje delat v en fotostudio. Ta veliko predvidevam misliš skupinsko in tisto, na kateri je Lina? al je sam fotograf s.p. al je fotograf pr enmu v službi - to sem mislnla ja, ta velko in z Lino seve da
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:54:15
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote joj kak bi bla vesela zate jaz pa še nisem dobla M...do kdaj je normalno, da je še nimam?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana sem komaj zdele vidla da ste že včeraj o čebuli.... glede pogreba pri pupsiki....meni je tudi par mesecev nazaj umrl dedi,samo nisem bila tok žalostna ker se je že več let samo matral,sem se pa bala da me ne bo na pogrebu preveč zvilo...pa sem vzela preden sem šla en persen in morm rečt,da je kar pomagal. bi kaj močnejšega,pa zaradi dojenja raje nisem. jst bi tud najraje kar tableto uzela...se tudi zelo bojim da bi me tam zlomilo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
SŽ, držim pesti, da bo novička lepa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:56:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A vam nekaj povem? mah ne vem no........................ rada mal pravociraš a? ti kar...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:56:47
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote joj kak bi bla vesela zate jaz pa še nisem dobla M...do kdaj je normalno, da je še nimam? jaz tud še nimam. dokler dojiš, je čist normalno, da je nimaš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:57:24
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote joj kak bi bla vesela zate jaz pa še nisem dobla M...do kdaj je normalno, da je še nimam? jaz tud še nimam. dokler dojiš, je čist normalno, da je nimaš. fajn...pol pa ga bom še 3 leta dojila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 9:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote joj kak bi bla vesela zate jaz pa še nisem dobla M...do kdaj je normalno, da je še nimam? jaz tud še nimam. dokler dojiš, je čist normalno, da je nimaš. fajn...pol pa ga bom še 3 leta dojila
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.