Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:00:04
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 SŽ, daj povej, daj povej.... Čakam obisk.......5dan.......pa gledam test.......pa ne upam......mah, bom počakala do sobote joj kak bi bla vesela zate jaz pa še nisem dobla M...do kdaj je normalno, da je še nimam? jaz tud še nimam. dokler dojiš, je čist normalno, da je nimaš. fajn...pol pa ga bom še 3 leta dojila eh, to pa ne bo tok izi ...ko enkrat nehaš polno dojit kar hitro pride. Jaz vsak mesec čakam, da bo kej. Ene jo pa res tud 14 m po porodu šele dobijo. Velika večina pa v prvih 6 m.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:01:07
|
|
|
|
April
|
A vas velik načrtuje tako hitro še enega ?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:02:22
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Antigona, a tvoj ma sam ta foto čez al je fotograf? Potrjujem 2 slikci, ta velko in uno z Lino. Kaj si mislila s tem??? Moj je fotograf, slike pa daje delat v en fotostudio. Ta veliko predvidevam misliš skupinsko in tisto, na kateri je Lina? al je sam fotograf s.p. al je fotograf pr enmu v službi - to sem mislnla ja, ta velko in z Lino seve da Z očetom imata skupaj firmo kjer imata pripravo za tisk, dodatno se pa še s fotografijo ukvarja... Je razmišljal o tem da bi posebej odprl popldanski s.p. za fotografijo zaradi računov ampak zaenkrat tega ne bo naredu. Za tist kar rab račune pač prek firme nardi, ker ima itak tud tam registrirano fotografsko obrt...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:04:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April A vas velik načrtuje tako hitro še enega ? mi2 še ne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:06:20
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: April A vas velik načrtuje tako hitro še enega ? mi2 še ne Jest če bi imela službo, bi imela takoj še enega. Jernej je zanč pršu do mene pa reku, da mu je Janez reku, da bi rad sestrco.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:11:31
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: April A vas velik načrtuje tako hitro še enega ? Mi smo zaključl svojo kariero
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:18:08
|
|
|
|
Antigona
|
Slikice so v albumu. Se mi pa zdi da jih RR ful skompresira in precej čudno izgledajo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:19:09
|
|
|
|
LadyB
|
aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:19:35
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: April A vas velik načrtuje tako hitro še enega ? čez paaaar let
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:22:17
|
|
|
|
LadyB
|
Jaz sem si včer sposodla knjigo malo paparico, pa majo full dobre recepte not za naše male. Recepti so tud po obdobjih razdeljeni. Če hoče katera ji lohk sposodim, k jaz mam neomejen rok vrnitve
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:28:22
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. Super. Čakam slikco.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:28:35
|
|
|
|
LadyB
|
mate skor vse nove avatarje, morm vsakič prebrat kdo je kdo, prej sem vedla po slikci. Ma full so hudi vsi!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:29:39
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. Super. Čakam slikco. so jo dal v čistilnico, tko da jo drug teden dobim, bom dala pol slikco, da še vaše mnenje dobim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:30:43
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. SUPER
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:32:50
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz pa trenutno še sploh ne razmišljam da bi imela dva . Moj bi še ful imel punčko, men pa tak kar paše
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. jeeeeeeeej jst tudi komaj čakam, da jo vidim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica jaz pa trenutno še sploh ne razmišljam da bi imela dva . Moj bi še ful imel punčko, men pa tak kar paše jst tudi ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:40:53
|
|
|
|
Antigona
|
Sej res še to. Kawasakica ful sem vesela da sem te spoznala in tvojega Lukca seveda tud. Super sta obe seveda. Luka je pa že pravi dedec. Me prov zanima kolk je težak, ker se mi zdi precej težji od našega.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 10:41:59
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. Super!!!!! Dej hitro kako slikico gor da pofirbcamo. Po opisu sodeč je res huda ko poper
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi mi kera v petek otroke merkala,da grem jaz na avgustovski žur? Moj je sporočil,da v petek dela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:06:53
|
|
|
|
abc100
|
Naslednji teden greva z Jenejom v Ikeo, pa me zanima, če veste glede teh bordurc za v otroško sobico. A imajo gor kej več izbire?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:07:44
|
|
|
|
Jumpy
|
Zdej sem tud jaz končno pogledala včerajšnje slikce. Sem mogla bit kar detektiv, da sem jih našla. Petja -kaka telovadka! Kawasakica - ful si luštna! Srursa - res luštna frizurca - ti se men sploh tko simpatična zdiš. Res. A, ja pa čestitke za zobek! Sisy in Poopsika - vedno spedenani, jasno. Antigona - vedno pozabim vprašat kdaj si se pa ti pobarvala? Sploh te ne bi spoznala, če bi te kje srečala. Tud je super! Talika, Mark je pa že pravi heavy metalec. Res ma ful lask. Rivi - kje si pa ti? Lenc@, tudi tebe ni videti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:07:51
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A bi mi kera v petek otroke merkala,da grem jaz na avgustovski žur? Moj je sporočil,da v petek dela Jest grem tud v petek na žurko, k jo organizira moj stric: Dan norosti. Pa tud midva še nisva varstva zrihtala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:08:35
|
|
|
|
Jumpy
|
ladyB, super za oblekco!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 11:09:33
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A bi mi kera v petek otroke merkala,da grem jaz na avgustovski žur? Moj je sporočil,da v petek dela Lahko jih k nam pripeljeta.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?