Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
lansko leto sem jedla paradajzevo solato, notri je bil pa neki beli sir. mogoče katera ve kakšen sir bi to bil? solata je bla strašno dobra ker tisti sir zlo paše notri. a je možno, da je mozarela sir?
kater od teh dveh pa bolj paše? a niso mazarela umaknil iz prodaje?
Zakaj bi jo pa umaknili iz prodaje? Prvič slišim
Oba pašeta, kokr za koga. Mozzarela je bolj ko en zvečilni, je bolj kompaktna oz žilava koz feta, in se je ne da mazat. Feta pa je bolj mezava, bolj slana, več okusa (mozzarela, če ni buffalo, nima nobenega okusa, je kot plastika. okus dobi šele, če se jo pogreje). Feta se v solati tudi malo stopi oz razpade, drobi. Medtem ko mozzarela ostane taka, kot si jo narezal ali raztrgal.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.5.2008 12:31:44 >
H paradižniku paše tudi vsak drug sir v slanici (pri najboljšem sosedu vem, da se dobi beli sir v slanici), to je podoben sir kot Feta, tako kot je napisala Hope, mazav, mehek, z močno aromo.
Mozzarela ima pa res bolj mil, slankast okus, ki pride do izraza, če se jo kuha/peče, npr. na pici. Jaz v solato raje dajem kar Feto. Pa še za lahko poletno omako za špagete jo porabim ali kot namaz za na kruh.
Mozzarela ima pa res bolj mil, slankast okus, ki pride do izraza, če se jo kuha/peče, npr. na pici. Jaz v solato raje dajem kar Feto. Pa še za lahko poletno omako za špagete jo porabim ali kot namaz za na kruh.
Bi se kar strinjala z napisanim... feta v solato, mozzarella pa na pico, oblozene tople kruhke in podobno (ceprav ji tudi nic ne fali ce je v solati )
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)