arneja
|
A banana, da ima seratonin v sebi - potem jih bom pa jaz na veliko začela jesti . Dejzi, točno takšno slikco gledat že cel dan . Upam, da tale moja mala sreča zares do jutri pregura . Potem je bil pa pri meni včeraj tudi Čedo. Jaz ju sploh ne ločim . Sem mislila, da je Čedo črn, tisti tip včeraj pri meni je bil pa brez lask. Sem mislila, da je Žan. Hm, ampak če je Reško danes rekel, da mi je Čedo namešal, potem je že moral biti Čedo. Ampak, svašta, da ti je tista Hrvatica delala punkcijo ? Ma, jaz ji že ne bi pustila. Jaz še Rešu komaj noge narazen dam . Upam, da se ženska ne bo jutri uštulila za ET, jaz hočem Reša! Ma, že tako punkcija boli, potem pa da ti jo še nekdo ne tako zelo vpeljan dela - too much. Si dobra, da si se žrtvovala v znanstvene namene . A sta bila vidva danes edina za punkcijo? Še dobro, da so moji folikli malo pohiteli pri rasti, da ni še mene tista ženska v roke dobila. Reš ti pa kar rekel, da moraš pulover dol dat ? Kako zelo skrben je . Napisala si pa tako zabavno, dai bi to sigurno lahko bil eden odlomek v tisti Noge gor pa bo . A ti si imela tudi bose noge, pa te ni nič nakuril, da bi morala imeti štunfe gor? Ampak vprašati bi pa res moral, če ti lahko ona dela punkcijo - meni to res ni normalno . Pa da te ženska sploh ni šlivila? Meni se je pa zadnjič še prav prijazno nasmihala. Da ne bi res jutri name navalila. Hočem Reša! Jaz bi pa kar umrla, če ne bi imela svojega zraven. Tudi pri porodu niti pod razno ne mislim biti sama. Pa svašta, da je dohtarci rekel, da si predebela. Moj je danes kar malo bentil čez njega, da me ne more tako zaradi enih neumnih štunfov kuriti pa mi reči, da sem tako mlada pa tako slaba. Da bi mi moral spodbudo dajati in biti tudi malo psihologa ne le ginekologa. Pa sem mu rekla, naj mu kar pusti veselje. Mene res sploh ne gane. In punca, braaaavo za sedem celic . Aja, za jutri: a vzamem zjutraj pred ET-jem (ob 7-h) Prometrium ali ne??