|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 18:59:59   
gigi1
Sonček hvala k rožca. Sam, da se večer bliža pa sem vsa poskočna user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem a zato ker sem popoldan spet ene 2 kitice odspala, al ker bo počas čas za mojo porcijo Šlosgolda, al zato ker moj  user posted image  domov z ribami, pa mi še ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.5.2008 19:01:43   
sonček33
Veliko razlogov za dobro voljo. To je super.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.5.2008 19:06:41   
gigi1
Bebe čaj js spijem vsak večer, kao za zaspat (yeah right!). Ne vidim kaj bi lahko bilo narobe, če je za dojenčke. Bogica si ker moraš 4 litre spit. Js že ze 2 litri na dan mučim. Šaraj malo - 1 x sok, 1x bebe čaj, 1 x vodo, 1 x šipkov čaj, 1 x donat, 1 x šlosgold, 1 x šlosgold, 1 x šlosgold no pa si že na 4ih litrih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.5.2008 19:09:07   
Abra
Tisto, da telo ne prepozna zarodka kot tujka ni dovolj samo do vgnezditve. Telo se ne neha fajtat, zato tudi pride do SS. Tisti, ki imajo dokazana protitelesa, jemljejo steroide vsaj do 12 tedna, tko da ni kar za nehat.
Gigi, čestitam za tvoje super počutje. Sem ti kar mal fouš user posted image dobronamerno, seveda.

Zdej grem pa jaz tut kej miksat, zadnje čase tko malo pijem, pa sem bla vedno taka ljubiteljica vode.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.5.2008 19:14:23   
gigi1
Abra evo, pa sem spet krivo vero učila. Ti si res naš leksikon. Kako pa odkrijejo protitelesa? Zakaj nas pa vse ne počekirajo in nam ne dajo steroidov, če jih rabmo?

Sej moram priznat, da tale forum zelo dobr vpliva name. Sem se zadnje 2 dni tolk prerežala, da se res ne morem slab počutit. Smeh je res pol zdravja.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.5.2008 19:17:49   
gigi1
Gretka dobro jutro. Upam, da ti dans spet nič ne manjka user posted image  user posted image  user posted image .
Grem mal pospravt preden moj dam pride. mam še od peglanja vse nastlan. Ga bo še kap!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.5.2008 19:18:40   
sonček33
Grethy - jutro kako si?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.5.2008 19:28:22   
blanč
Dobro jutro grethyuser posted image . Prideš v golovec na koncert?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.5.2008 19:42:17   
Abra
Gigi, s tem se pri nas nihče ne ukvarja. Nekaterim zdaj že predpisujejejo deksamethason kar na pamet, če je slučajno to vzrok. Ga je naša Konina tut jemala, pa poglej jo kje je zdaj user posted image
Kak test več res ne bi škodil, vsaj tistim z več neuspešnimi postopki.

Jaz sem si zdaj tkoo dober sok namiksala, sem pa rabla za vse oprat tok časa user posted image

Grethy je že vstala? user posted image Pa je ni več videt.

Blanči, že v nizkem štartu?

Jaz se bojim, da je mojih 5 min spet mimo.. Mam spet en miki flekec. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.5.2008 19:47:15   
arneja
Pa porkadijo punce, koliko ste pa danes načvekale user posted image ? Bom tole zdaj do 10-h zvečer brala user posted image . Pa sem že čisto od tistega Prometriuma zaspana. Moj je tak optmist, jaz se pa zdaj (grozna jaz user posted image ) bojim, da bo jutri Reško rekel, da se je celica nehala razvijati ponoči. Ma, sem obupna, vem user posted image . Moj me pa zdaj kar mami kliče user posted image . Si tako dolgo že otročička želiva, da zdaj precej pretiravava user posted image . Jaz upam, da bo tale pikica borka in preplezala vse hribe in doline user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.5.2008 19:56:38   
sonček33
Abra kaj si namiksala

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.5.2008 19:59:50   
arneja
Sva bila prejle na skoraj dve-urnem sprehodu, pa me zdaj malo jajčniki bolijo user posted image . Pa lučko sem si privoščila, je moj rekel, da sem zdaj tako jajčka znesla, pa da si zdaj spet lahko kaj sladkega privoščim user posted image .

Pikovit, Gigi, Dajamaja, Abra, Sapi, Hedviga, hvala, hvala user posted image . No, evo, in 30 let po prvem dojenčku iz epruvete, Arnejča ta 10-milijontega naredi user posted image .

Pikovit, super za dobre rezultate user posted image . Danes je bil pa zares lep dan, nas je še sonček razveselil user posted image .

Dajamaja, zares upam, da so izcedki samo lažni alarm user posted image .

Abra, tudi jaz imam po Prometriumu izcedek barve bele kave. To je očitno čisto normalno. Kar ostani lepo pozitivna user posted image . Je pa tudi meni rekel Reško naj ta male Aspirinčke jem, po enega na dan. Za jutri sem pa že štunfe v torbo vrgla, da ga ne bom spet poslušala user posted image .

Grethy, 3 kg jagod si nabavila - ja, kdo jih bo pa toliko pojedel user posted image ? Fotostimulacijo sem pa danes precej uporabljala - je slikca kar na mizi v kuhinji in vsakič, ko grem mimo, nanjo učko vržem user posted image .

Hedviga, jaz sem takoj kandidatka za tisto knjigo user posted image . Če si je ne bom šla tudi kar sama kupit. Je zelo fino, da jo preberejo tudi naši starši in prijatelji, ki so zanosili brez problemov. Da jim bo bolj jasno, kaj vse moramo dati skozi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.5.2008 20:01:26   
sayuri
Ojla punce. Zdajle vas resnično nisem nič spremljala in sploh ne vem, kaj se dogaja. Od ponedeljka naprej sem bila namreč v porodnišnici v PO in imam tam rezervacijo do 34. tedna user posted image user posted image user posted image . Za vikend so me spustili domov, v pon moram nazaj. Je pa vse ok, sem še čisto zaprta, mala dva brcata, samo na očeh me hočejo imet user posted image user posted image user posted image .

VSem vam želim srečno v postopkih. Velikokrat se spomnim na vas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.5.2008 20:05:37   
Abra
Sayuri, super, da je vse ok. So najbrž z dvojčki bolj previdni.

Mal veterank nas je spet nosečih user posted image a se spet z izcedki zafrkavamo. Upam, da bo tokrat bolje. Pa en kup novih bork tudi, ta teden je bil tuki prav uspešen, za razliko od začetka meseca.

Sonček, grozdje in jagode user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.5.2008 20:15:38   
Abra
Arneja, ti imaš belo kavo zarad kake krvavitve pri punkciji user posted image bo kmalu samo bele, boš vidla. Držim pesti za jutri, da te deljena lepo počaka!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.5.2008 20:15:52   
arneja
A banana, da ima seratonin v sebi - potem jih bom pa jaz na veliko začela jesti user posted image .

Dejzi, točno takšno slikco gledat že cel dan user posted image . Upam, da tale moja mala sreča zares do jutri pregura user posted image . Potem je bil pa pri meni včeraj tudi Čedo. Jaz ju sploh ne ločim user posted image . Sem mislila, da je Čedo črn, tisti tip včeraj pri meni je bil pa brez lask. Sem mislila, da je Žan. Hm, ampak če je Reško danes rekel, da mi je Čedo namešal, potem je že moral biti Čedo. Ampak, svašta, da ti je tista Hrvatica delala punkcijo user posted image ? Ma, jaz ji že ne bi pustila. Jaz še Rešu komaj noge narazen dam user posted image . Upam, da se ženska ne bo jutri uštulila za ET, jaz hočem Reša! Ma, že tako punkcija boli, potem pa da ti jo še nekdo ne tako zelo vpeljan dela - too much. Si dobra, da si se žrtvovala v znanstvene namene user posted image . A sta bila vidva danes edina za punkcijo? Še dobro, da so moji folikli malo pohiteli pri rasti, da ni še mene tista ženska v roke dobila. Reš ti pa kar rekel, da moraš pulover dol dat user posted image ? Kako zelo skrben je user posted image . Napisala si pa tako zabavno, dai bi to sigurno lahko bil eden odlomek v tisti Noge gor pa bo user posted image . A ti si imela tudi bose noge, pa te ni nič nakuril, da bi morala imeti štunfe gor? Ampak vprašati bi pa res moral, če ti lahko ona dela punkcijo - meni to res ni normalno user posted image . Pa da te ženska sploh ni šlivila? Meni se je pa zadnjič še prav prijazno nasmihala. Da ne bi res jutri name navalila. Hočem Reša! Jaz bi pa kar umrla, če ne bi imela svojega zraven. Tudi pri porodu niti pod razno ne mislim biti sama.

Pa svašta, da je dohtarci rekel, da si predebela. Moj je danes kar malo bentil čez njega, da me ne more tako zaradi enih neumnih štunfov kuriti pa mi reči, da sem tako mlada pa tako slaba. Da bi mi moral spodbudo dajati in biti tudi malo psihologa ne le ginekologa. Pa sem mu rekla, naj mu kar pusti veselje. Mene res sploh ne gane. In punca, braaaavo za sedem celic user posted image .

Aja, za jutri: a vzamem zjutraj pred ET-jem (ob 7-h) Prometrium ali ne??

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.5.2008 20:18:56   
Abra
Ja, kar vzemi prometrium. Ti jo tko pol Reš spuca user posted image al pa hrvatica user posted image jaz tut ne bi pustila, da mi ona dela. Ni šans.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.5.2008 20:24:50   
arneja
Abra, jaz res ne bom dovolila ET-ja tisti ženski delat. Preveč težko pridem do pikice, da bi mi potem ona kaj zašuštrala. Me prav boli, pa če Reško znori.

Aja, a mi prilepi ena sliko Drobniča? A tip res tako dobro izgleda?? Ker če res, potem mogoče Reškota zamenjam zanj user posted image . Ej, kaj če je meni tudi otročka tisti Hrvat namešal??? Porkadijo, bom ata Reša za ušesa. Upam, da sta že danes spakirala nazaj na Hrvaško. Ni pa tisti Hrvat nič dobro izgledal, kolikor se jaz spomnim. Čeprav mu pa res nisem preveč pozornosti posvečala. Ampak, Dejzi, glede na to, da je tvoje otročke pomagal Hrvat delat, bodo pa mogoče hrvaško državljanstvo še dobili user posted image . Sorry user posted image . Da ga ne bo slučajno še moj user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.5.2008 20:30:34   
Abra
Prav maš, kar reč mu, da te na forumu podpiramo! user posted image Hodmo k njemu tudi zaradi tega, ker nam on vse dela!
Dr. D. pa najbrž nobena ne bi v rillajfu glih opazla, če ji ne bi šaril med nogami user posted image Ziher je še kak lepši dr., da je od Reša najbrž ni dost treba. user posted image No, ne vem, kak je v mlajših letih zgledal user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.5.2008 20:32:57   
Abra
Evo Arneja samo zate, dokler Mišmiš pir pije user posted image
http://www.jaz.si/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72157594332370804&page=3&photo=315671536

boš morala na link kliknit, ker jz ne znam fotk limat

< Sporočilo je popravil Abra -- 23.5.2008 20:33:39 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.5.2008 20:32:59   
pika74
U vidim, da imate debato o Drobniču - on je tud moj osebni G.

p.s.
čestitke vsem novim nosečkam in rekorderki zvezdici za visok Beta hcguser posted image

jaz sem končno zaključila s svojo skoraj 14-dnevno M user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.5.2008 20:35:50   
Abra
O šit. Pika, tole se ti je pa vleklo. Navijam, da bo za vaju spet kak dopust bolj uspešen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.5.2008 20:36:01   
pikovit
Punce pa sej vam sploh ne sledim več.Mi je pa zelo všeč,da nas je tolk bab na kupu in da se fajn razumemouser posted image
Sva šla danes z mojim kupit za našga nečaka čelado za kolo-BMX zdej to trenira.Je pravi mali norecuser posted image In je bila čelada 100€user posted image Me je kar na rit vrglo.Pol sva šla pa še jest in mi je zdej bolje.Želodec je poven,denarnica pa praznauser posted image

Abrica pa saj veš,da z slabimi mislimi kličeš hudiča.Nehaj,šc,šc, z takimi mislimi.Ti zdej lepo razmišljaj,kako ga boš razvajala,kakšen voziček boš imela,kakšna bo vzgoja....user posted image

Sayuri se pa počasi bliža koncuuser posted image .Mašina je šlo hitro.Sayuri držimo pesti,da zdržita do konca in veliko sreče.Kako je pa kaj v Hotelo Postojnska porodnišnica?Te kaj Reško pride pogledat?user posted image Skratka drži se.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.5.2008 20:37:14   
pikovit
user posted image

Matr sam je res fejst.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.5.2008 20:38:39   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

O šit. Pika, tole se ti je pa vleklo. Navijam, da bo za vaju spet kak dopust bolj uspešen.

tenx Abra.

Me je zadnjič moj vprašal, če je še kaka šansa, da sem user posted image ... ker je bla moja M čist taka čudna... kot sveža kri.. pa sem mu rekla, da je možno, da imam še kakšnega borca za južno mejo user posted image user posted image user posted image .

Bo treba še kakšen dopust uštimat ja...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?