|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 18:15:49   
konina
Pozdravljene. Kar nekaj lepih novičk berem. Čestitam iz srca novim nosečkam. Veliko sreče in vesel konec pa novim starim borkam.

Gita, Kajsica, mismis, arneja,marjetica, pikovit... tako navijam za vas, da me kar prsti bolijo, ko pesti tiščim. Naj vam uspe! Vsem ostalim prav tako želim uspeh, samo tele so se borile še, ko sem se tudi jaz. user posted image

Zvezdica, tale hormon me je pa name spomnil. Moj je bil tudi tam nekje. Pa sta dva razgrajača pri meni. user posted image  Kater dan si delala betaHCG? Jaz sem 17.dan.

sonček, ti pa kar pogumno test naredi. To je to. Sigurno bo en velik +.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.5.2008 18:17:25   
Abra
Gigi, hvala. Bom kar začela magnesol pit. Zadnjič mi ga je dr. na urgenci priporočila, Reš je pol reku, da to itak ne more pomagat. Da so mi bolj neki predpisali, da so me pomirili user posted image Neki buscopana pa imam tut še, sem ga po splavu dobila in nisem vsega porabla.
Saj špika me manj, ma ziher je ziher user posted image če ga vam predpisujejo, pol tut ne škodi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.5.2008 18:19:12   
blanč
Sonček pejd lulat po palčki no??? Mi bi tolk rade še eno nosečko.
Sam jaz pa mislim, da si že, pa nam ti,ti porednica nočeš povedat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.5.2008 18:22:20   
gigi1
Sonček za zmznjenčke ti ne znam pomagat, ker jih nisem mela. Če se prav spomnim je ena tle gor napisala, da traja 14 dni, da dobiš pošto in dobiš jo samo, če so.

Za sokec pa tkole. Sem že pred časom zagnala paniko zarad vitamina A v Elevitu. Ko sem bila na testu sem sestro na svetovanju zasliševala glede tega. Je rekla, da visoka doza vitamina A lahko škodi. Recimo 10 x RDA (se pravi 1000) . Vitamina A je v frišnem korenju veliko (je v kakšno kuharsko tabelo za pogledat po gramaturi) zato bodi previdna, če jemlješ Elevit. Ga je veliko tudi v paradajzu in krompirju. Sama sem pol nardila eno finto. Kupila sem centamed mami in elevit in izmenično jemljem. V centramed mami ni vitamina A, je pa jod (ki ga eni tud ne priporočajo) in manj folne kisline. Tako je volk sit in koza cela. Pa probam potem z nobeno stvarjo ne pretiravat.

Uf, sem pa cel elaborat spesnila. Sam tale A vitamin me je res skrbel.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.5.2008 18:29:48   
gigi1
Abra pa saj maš že vso municijo doma. Kar tukni buscopan. Škodit res ne more. Za magnezij pa tud nisem zasledila, da bi bilo kaj narobe. Je pa dober tudi kot odvajalo, za kosti, ker ohranja kalcij v kosteh, odvečnega pa spravi iz telesa. Pa za PMS je dober, ker ga omili (tole je za tiste punce, ki ste še v čakanju za postopek).

Vitamini in minerali so že dolgo moj "hobi" zato se morda bolj zavedam dnevnih potreb in škodljivosti presežkov.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.5.2008 18:31:53   
Zvezdica
vezdica, tale hormon me je pa name spomnil. Moj je bil tudi tam nekje. Pa sta dva razgrajača pri meni. Kater dan si delala betaHCG? Jaz sem 17.dan.

Ja, konina :), sem se nasmejala, res je, jast sem imela 5.5.08 ET, torej danes je 18 danuser posted image user posted image user posted image
Bi bila prav vesela dveh user posted image

Pa liam...uh, on bi rekel kot je že enkrat prej, eden zate in eden zameuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.5.2008 18:34:19   
gigi1
Haha kolk slab tipkam zadnje čase. Ja Abra kar tukni ga (rukni). A teb tud nohti hitr rasejo? Po mojem pa mam zato skoz tiskarske škratke user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.5.2008 18:34:33   
Zvezdica
Gigi...dobr si naštudirala tole reč z vitamini :)

A men zdaj pade nova zvezdica? Ker mam petstoto objavo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.5.2008 18:35:06   
Abra
GIgi, magnesola še ni, bo pa vsak čas user posted image mi bo jutri tifola zmanjkalo, pa je šel dragi v lekarno. Magnesol sem pa že januarja porabla user posted image
Drugih vitaminskih dodatkov pa ne jemljem, precej sadja in zelenjave pojem. Zadnjič sem po poz. testu jemala centramed mami, pa mi je po njih blo slabo. Zato tokrat samo tifol, pa čimbolj kvalitetna hrana.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.5.2008 18:35:48   
sonček33
O šit, jaz pa tako veselo pije zdarv napiet iz korenja...in to ene pol litra na dan. Morda celo več. evo sem že živčna. porkaduš. Zdele mi je vse dol padl. Človek misli, da dela dobro. Ne morem verjet. In če ne bo vse ok, se bom krivila. Groza.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.5.2008 18:37:53   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Haha kolk slab tipkam zadnje čase. Ja Abra kar tukni ga (rukni). A teb tud nohti hitr rasejo? Po mojem pa mam zato skoz tiskarske škratke user posted image

Hitro berem, pa sem vseen rukni prebrala user posted image jaz nimam težav z nohti, so vedno kratki, sem pa nežna do tipkovnice. Sploh t mi gre na živce. Pa q je velikrat namest a user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.5.2008 18:38:07   
gigi1
user posted image user posted image user posted image  Zvezdica za 3 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.5.2008 18:39:20   
Abra
Sonček mal več jabčka, pa pomaračo pa bo še bolj dober. user posted image Sej samo korenje črtaš, ti še tolk drugih dobrih stvari ostane. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.5.2008 18:40:46   
sonček33
Hvala abra, ti deluješ tako pomirjajoče. Hvala res. Ja, bo korenja šlo iz seznama, pa bo pomaranča pa jabolko. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.5.2008 18:44:21   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hvala abra, ti deluješ tako pomirjajoče. Hvala res. Ja, bo korenja šlo iz seznama, pa bo pomaranča pa jabolko. 

Ko bi le zase tut user posted image veš, drugim je lažje nasvete dejat, kot sebi user posted image
Zdej mam dobrih 5 minut, sam na wc ne smem it user posted image

Zvezdica, ti si polna zvezdic user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.5.2008 18:45:04   
gigi1
Sončica sam nehi! Govorila sem o noro velikih dozah. Sej ne spiješ sam korenja pu litra na dan. So not še jabki in pomaranče. Sigurno nisi dosegla kakšne nevarne doze! Sam opozorila sem, da ne bi slučajno poleg tega še kakšne vitaminske zvarke jemala! Aja v nosečnosti tud z vitaminom C ni dobro pretiravat.

Sploh pa si ti šele v četrtem tednu a ne? Mislim, da šele od 5 dalje vnos škodljivih stvari lahko vpliva na plod (šele takrat začnejo opozarjat kao mirkite na alko, cigarete, kavo)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.5.2008 18:47:05   
sonček33
gigi hvala...joj ste fajn, vse. jaz bom od zdej naprej vedno najprej vas vprašala. Pol pa jedla. karkoli.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.5.2008 18:47:13   
gigi1
Abrica naj se ti teh 5 minut razvleče na 8 mesecevuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.5.2008 18:48:53   
gigi1
Haha sončka. Same tete Pehte smo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.5.2008 18:49:10   
sonček33
Ja, se strinjam z gigi, abra. Ti iskreno in iz srca želim

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.5.2008 18:50:32   
Abra
Citrusi so pri ivf zelo priporočljivi, vsebujejo namreč tudi substanco nobiletin, ki ima protivnetno delovanje, po nekem poročilu je podobno kot steroid, kot je dexamethasone, ki ga uporabljajo zato, da telo ne prepozna zarodka kot tujka.

Gigi, kaj pa naj bi škodil?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.5.2008 18:50:53   
sonček33
Gigi a ti se dobro počutiš? 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.5.2008 18:52:50   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Abrica naj se ti teh 5 minut razvleče na 8 mesecevuser posted image

V božja ušesa, kajne? user posted image
Jaz si tut to želim, za vse nas!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.5.2008 18:56:35   
gigi1
Hmmm to mi je pa sestra na svetovanju rekla. Nimam pojma bom malo pobrskala. Tud men ni blo čist jasno, ker po vseh zadevah, ki sem jih brala se višek C vitamina izloči iz organizma in v normalnem stanju ga nikoli ni preveč. Sem pa to njeno izjavo kar vzela kot zdravo za gotovo. Sic. je rekla, da eni pravijo, da preveč C vitamina tud škodi. To je blo tko, ko sem jo za A spraševala in me je pomirila, da je govora o visokih dozah.

Lahk, da prej koristi do gnezditve, pol je pa tko k že vemo. Preveč dobrga tud ni dobr.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.5.2008 18:59:01   
sonček33
Ja, to je res, gigi - človek misli, da dela prav, pa dela lahko tudi škodo. Misliš, da če pijem nesladkan sveže istisnjen sok, da si naredil nekaj dobrega. saj si. ampak ajz bi to pila cel dan, ker mi je dobro. In ker moram zaradi ledvičnih kamnov spit 4 litre tekočine dnevno, to je pa ogromno in se z vodo mučim...sokovi kupljeni mi niso ok...pol pa sam še čaj osatne. Sej res, ko sem že pri čajih. A bebe čaj lahko pijem?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?