|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 15:16:53   
gigi1
Miška sočustvujem. A zdej viš kako je k bi pa ne morš?
Sej, mrbit bo pa po pirčku kej boljš volje pa kviki vseen v kakšnmu kotku pade.user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.5.2008 15:27:10   
mismis
Evo mismis je sada nabacio šminku i parfem i ide na pivo

Lepo se imejte, če ne bomo pozni  ali če ne pride kaj vmes, se beremo zvečer...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.5.2008 16:10:18   
Zvezdica
Ej...evo mene.

Šla po rezultat 4424,  jap tok je moj betahcg user posted image user posted image user posted image

Tako, sem jedla pizzo, zdaj grem pa še bolognese delat...mnjami...sam jemuser posted image

MIsmis...uzivaj na pivički, Gigi spiš?

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.5.2008 16:19:53   
GITA14
user posted image
ma to so pa menda kr trojčki če ne četvorčkiuser posted image
čestitke

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.5.2008 16:28:09   
Zvezdica
Gita ne klič hudičauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.5.2008 16:29:22   
kajsica
Zvezdica, čestitke, res so sigurno dvojčki! Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Še sreča, da maš ušesa, a ne?!user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.5.2008 16:31:55   
Zvezdica
Kajsica..res  isliš da sta dva? jast srčno upam :)

Kdaj greš pa ti po otročke?

Sonček...bo tesek že v nedeljo padel? user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.5.2008 16:38:50 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.5.2008 17:07:05   
sonček33
Zvezdica wau -jupi..to sta dva, kar začni zbirat imena :)
mislim, da testa ne bo... No, bo, ampak v ponedeljek. Punce saj na GK nardijo krvni test a ne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.5.2008 17:08:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica wau -jupi..to sta dva, kar začni zbirat imena :)
mislim, da testa ne bo... No, bo, ampak v ponedeljek. Punce saj na GK nardijo krvni test a ne?

naredijo user posted image  

sončica, pa ti res ne bi jutri naredila testa, ko je 2 tedna od ET??? jaz sem takoooooo radovedna user posted image user posted image user posted image  in glede na to, da nimaš M, sem 100%, da si user posted image  user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.5.2008 17:10:16   
sonček33
Joj ledenka, jaz ne upam. pa še nobenih posebnih znakov nimam. me je strah kot hudiča.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.5.2008 17:14:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj ledenka, jaz ne upam. pa še nobenih posebnih znakov nimam. me je strah kot hudiča.

ja maš no user posted image  M nimaš, in pride običajno do 14 dni po punkciji. ti si pa že skoraj 3 tedne po punkciji!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.5.2008 17:26:47   
gigi1
Evo me!

Juhuu, juhuu, juhuhu!
(To js kao jodlamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image Zvezdica po mojem je kar parček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.5.2008 17:32:14   
Abra
Zvezdica user posted image user posted image jaz sem kar prepričana, da sta dva. V ponedeljek je bla cifra najbrž okrog 1000 - na ta datum smo navajene ocenjevat user posted image tko da, tvoj avatrček-tikerček ne laže user posted image Bravo!

Kajsica, pa se ti začne v maju dogajat user posted image user posted image naj bo to zadnja tečka user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.5.2008 17:34:29   
Abra
Sonček, ti misliš do popoldneva pol čakat in nas mučit, al kaj? Vsaj zjutraj polulaj palčko, pol pa na krvnega, da vidmo vrednost bete user posted image Tko sem tut jaz nardila. Je tko fino it na krvnega, ko veš, da bo pozitiven in te zanima samo, al je eden ali dva user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.5.2008 17:35:34   
Zvezdica
Oj...
ja jast sem se kar odločla, da če sem že user posted image naj bosta oba pri meni.

Zdaj grem pa končno kavo popit, sem zmanjšala dozo na eno samo mičkeno skodelico.

Ledenkica, kako si ti? Gigi, si se naspala?

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.5.2008 17:36:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zvezdica user posted image user posted image jaz sem kar prepričana, da sta dva. V ponedeljek je bla cifra najbrž okrog 1000 - na ta datum smo navajene ocenjevat user posted image tko da, tvoj avatrček-tikerček ne laže user posted image Bravo!

Res upamuser posted image
Kako je s tvojimi izcedki?

A  morda veš, kako je z Dajomajo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.5.2008 17:39:54   
gigi1
Zvezdica sem se naspala. Sem te dans nadomeščala v hotizontali user posted image  user posted image  user posted image . Kavice pa lahk baje 2 na dan, tko da kar uživaj.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.5.2008 17:58:10   
sonček33
Abra - morda pa res v ponedeljek zjutraj lulam na palčko,  Sej tudi mene firbec matra.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.5.2008 18:00:54   
Abra
Jaz pa kave že dolgo sploh ne pijem več, mi ne paše. Sem v celem postopku samo ene tri spila. Pa itak, tolk sem "dobrih" stvari nardila in jedla, pa me še zmeri zeza. Izcedek imam samo po tistem, ko si dam prometrium, popoldne je blo bolje, kot zjutraj. Pa vseeno neki rjavih pikic. Bom vidla, kaj bo jutri. Ni pa fajn, nardit tko ni kaj. Samo kri lahko čekiram. Pol mi ga bo pa zmanjkalo user posted image user posted image
Gigi, kaj še vam dajo na GK? Buscopan? In kake doze? Kaj pa magnezij? Meni so ga zadnjič na urgenci predpisali, ko sem zakrvavela. Eni pravijo, da je to itak brezveze... če bi kaj pomagalo, ga začnem takoj pit.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.5.2008 18:02:51   
Abra
Sonček user posted image lahko tut kak dan prej user posted image Ti si imela na soboto transfer, kajne? Pol lahko že jutri! Če bi bla pri Rešu, bi ziher jutri lulala user posted image user posted image

Zvezdica, ne vem, kako je z Dajomajo, se ni še nič oglasila. Držim pesti, da je vse ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.5.2008 18:03:01   
sonček33
Abra  super za kavo. jaz se trudim, da je samo ena na dan. no včasih je tudi ni, mislim nobene. Mi pa paše , ker drugače boli glava. Sicer pa zdaj pijem sveže stisnjen korenčkov sok, z jobolkom in pomarančo. Sej to nima kaj škoditi, kajne?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.5.2008 18:04:35   
sonček33
Abra - pomoje, da bi jutri znal bit že kaj konkretnega. Pa saj imam dober filing, zato,. ker se imela zadnjo M 13.4. Pomoje bi že prišla, če bi hotla. Sam mene itak skrbi, če sta pikici ok. ma sem en čikn.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.5.2008 18:07:00   
sonček33
Še eno vprašanje, za tiste, ki ste na GK. Koliko časa čakaš na pošto o pingvinčkih? meni je biologinja rekla, da sta dva zarodka še lepa in da jih bo pustila še en dan (kako en dan po Et) in če bosta ok, gresta v zmrzovalnik. Pošte še ni. te v vsakem primeru obvestijo ali to pomeni, da sta pač bila užaljena, ker mi ju jih niso dali in sta scagala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.5.2008 18:08:11   
gigi1
Abra buscopan 3 x 1 na dan. Jaz tako jemljem kot utrogestan. Na 8 ur. 2 tabletki dol, eno gor user posted image . Piše sicer za buscopan po potrebi, če so kakšni krči.. Men je sestra na SIII rekla, da naj ga nekaj časa kar redno pijem, pol pa po potrebi. Saj prav čutim, ko mine 8 ur, pa če nisem prav pridna in ne počivam me prec začne spikat.

Za magnezij sem pa brala tle na enem forumu, da ga priporočajo zdravniki ob izcedkih, pa ne vem več kje. Mislim pa da je bilo pri majčicah ali avgustovkah. Napišejo ga tko ne, ker si ga moraš sam kupit. Bo mojem nič ne škodi, če greš kupit v mercatorja une šumečke pa spiješ eno na dan. Al pa donat. Sej tam ga je tud kar dost a ne?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.5.2008 18:11:01   
Abra
Sonček, zadnjič je Dajamaja tko fino napisala, da si bo od dragega jajca sposodla, da bo lahko šla na palčko lulat user posted image mene je tokrat tut kar grablo, me je pa zato tok bolj odneslo iz kopalnice, ko se je plusek pokazal. Je ta filing tok vreden, da ti prav želim, da to izkusiš.
Za korenčkov sok nisem čisto prepričana, malo pogooglaj, mislim, da v nosečnosti ni dobro preveč vitamina A. Ta sok je bil za postopek super, zdaj pa nisem več prepričana. Sicer pa od en kozarec na dan že ne bi smel delat problemov. Jaz zjutri pijem pomarančni, pa moram zdaj hitro čez kaj pojest, ker mi ne paše več toliko. Mi kar malo na slabo povleče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?