|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 10:34:19   
pikovit
Sapi hvalauser posted image
Abra povečani izcedki v normalni nosečnosti so ok.Tako da Abrica moja to je vse COOLuser posted image
Grethy user posted image  sem se prav nasmejala.Sem bila včeraj v Mullerju in in je bila ful gužva pa samo ena blagajna je delala.Nakar pride prodajalka in odpre še drugo blagajno.Da vidiš ta narod,kako se je vsuuser posted image Ena mama je tolk zalaufala,da je podrla štender z bižuterijo.user posted image Pa veš,da se nisem mogla zadržat in sem planila v smehuser posted image Ampak so res od hudiča.Pa cel dan majo cajt.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.5.2008 10:35:14   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Arneja, ODLIČNOOOO! A vidiš? A vidiš? user posted image user posted image user posted image

Punce, včeri sem si kupla uno knjigo Noge gor, pa bo. Moram rečt, da so me ornk debelo gledali, češ kakšne knjige kupujem sredi belega dne.user posted image
Mislim, da jo bom pogoltnila čez vikend, potem pa posodim dalje, če katero zanima!

Ja,ja Hedviga jaz se priporočamuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.5.2008 10:39:18   
gigi1
Abra, Dajamaja punčke moje nehajta no. Mene sigurno vsaj 3x dnevno tolk dol zašraufa kot, da bo pritekla. Joški 1x bolijo, 1x ne. Spat ponoč ne morem. Podnev sem pa k cunja. Čez dan skor nč ne lulam, ponoč pa na 1 uro. Izcedek od utrogestana je tolk močan, da čez dnevni vložek pride in se sploh ne upam več ven.... Je pa res, da je bele oz prozorne barve (vsaj to mi je prihranjeno). Po mojem je to edina razlika (no, tud spanje) med nami. Pa baje ima vsaka 2. ali 3. nosečka obarvane izcedke. Punce moje prosim vas za optimizem. Dejta kakšno banano pojest, da se nivo seratonina mal dvigne.
Js sem se kar odločla, da je to-to in ga ni znaka, ki bi me pahnil v slabo voljo. Dokler mi user posted image  ne začne tečt v potokih se ne dam! Na ponovni test ne grem, ker ga lahko potem delam vsak dan naslednjih 8 mesecev. Tako!

Navijam za vse nas in upam na najboljše!  Evo nam vse možne živalce in mrčes za srečo user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.5.2008 10:42:28   
Abra
Pikovit, ja, sam ne v barvi bele kave user posted image bi raje minus vidla, kot da sem mi zgodba spet ponavlja. Sej ne vem, al je boljš, da sem aktivna al moram počivat ... prav tečna sem ratala.
Vidva bosta pa danes praznovala, ko imata lepo novico? Se ti je odvalil kamen, kajne? So pa bli izvidi kar hitro, vsaj meni se zdi.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.5.2008 10:49:26   
Abra
Gigi, sem za zajtrk že banano pojedla user posted image je pa težko bit optimist, ko se ti deja-vu dogaja. Jaz zdej raje ne pričakujem preveč, ker me je zadnjič fesjt sesulo. In upam, da bom zato bolj uslišana user posted image
Bravo za tvoj optimizen in životinjsko carstvo user posted image ga vse tuki zelo rabimo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.5.2008 10:55:25   
DaisyE
No lepo pozdravljene. Še diham. user posted image

Arnejči, lej me, kaj delam od sreče...user posted image

Taka bo pa jutri tvoja mala sreča...
user posted image

Pol boš pa user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram se ti strašansko zahvalit, da si nam povedala za tiste reševe hrvaške praktikante, da me ni zjutraj kap sunila na licu mesta.

Sva bla hitra, ob pol osmih sva bla že tam. Ene deset do je prišel Čedo (meni se ta dečko vedno bolj dopade) in je prav fejst zgledu v civilnih oblekah. user posted image  No ja, mogoče je do tega razmišljanja prišlo samo zato, ker nas je mismis včeraj tako nakurila. user posted image user posted image user posted image  Naju je spustil v čakalnico in kmalu za tem sta uletela tista dva arnejina praktikanta, s tem, da sta naju samo pozdravila in zgasnila v ordinacijo. Sem se kar križat začela. user posted image user posted image  Nato je prišel še Reško, fit kot vedno in kmalu zatem naju je poklical not, našga steral na lepše, mene pa na mizo. Moram povedat, da sem se spet v tisto simpatično zeleno jopco oblekla, ampak me je Reš kar pokomandiral, da jo moram slečt, ker mi bo drugače vroče. O ti hudiča. Pridem not, se razkomotim na mizo, dečko praktikant je ostal pri Čedotu, gospa praktikantka se pa nič ni obirala in je bla kar zraven mene v sobi in je suvereno stopala mimo mojih razširjenih nog, ter se obnašala, kot da nisem živo bitje.

Reško nato začne pripravljat, ji vmes razlaga, katero luč mora prižgat in zakaj, kaže ji mašinerijo in meni začnejo malo klikerji v glavi delat. Ozrem se v njega z nabolj zaskrbljenim možnim pogledom pod soncem user posted image  in vljudno vprašam s tresočim glasom: "Pa saj mi boste vi punkcijo delali, a ne?" No on se začne režat: "A to vas skrbi? No gospa je dobra zdravnica." Ok, spet en od njegovih nedoločenih odgovorov, ampak me je malo pomiril. Nakar, o ti strela, se gospa hrvaška zdravnica vsede pred moje noge bose...user posted image  Tako je, prav ste prebrale. Reš me je žrtvoval v znanstvene namene! user posted image  In to glih mene, ki mi je Karmen zadnjič razlagala, kako je eni drugi gospe enkrat pri Rešu ena učeča se dohterca delala punkcijo in jo fino zmasakerirala user posted image . Ampak kaj si čmo pomagat, ko smo enkrat noge narazen dale. user posted image user posted image user posted image  Ni blo druge, kakor vztrajat. Hvalila sem boga in mojo modrost, da sem preventivno vzela dva nalgesina eno uro prej. Pol je pa začela. Reško tako fajn piči, da samo takrat zaboli, ko ga predre, ona si je pa čas vzela in jih prav počasi žokala, vmes sem pa Reševe komentarje poslušala, ne predaleč, ne tja, pazite, a ste pospravli iglo? A mi lahko prosim prizaneseta? user posted image  Ni blo fajn. Še zdaj mi pridejo solze u oči, ko se spomnim. Pa saj ni tako strašno bolelo, ampak Reško res ve kaj dela, ona mi pa ni bla všeč. Pa sploh me ni noben vprašal, če lahko. Saj če bi me vprašal, itak ne bi upala rečt ne. No, ko je spunktirala tiste ta velike, se je hotla pa še tamalih lotit, ampak je Reško rekel, da te bo pa kar on. user posted image  Sem bila tako vesela, ko naša arnejča danes, ko je zvedela, da jo v Postojni malček čaka. In sem celo rekla dohterci, dobro vam je išlo. Saj veste, ko se človek uči, vsaka pohvala prav pride. Ona pa nič. Kot da ne obstajam. Še pogledala me ni. Oz. me je, ampak je očitno mislila, da me je bog tako sestavu, da imam glavo tam, ker je drugače zunanji del reproduktivnih organov. user posted image  Pol smo dost hitro zaključili, vsekakor še preden je naš prišel nazaj. Pridelanih mam sedem komadov, kar je boljše od pričakovanega - v najboljšem primeru sem jih pričakovala šest. Pri Čedotu sem si spet sfehtala LA-hatching, pa še Reško me je pohvalil, da je treba to fehtat user posted image (očitno sem se mu malo smilila) in nasploh me je na koncu tako bučno pohvalil, kako sem se fejst držala, da sem se kar vprašala, če mi je una dohterca vse jajčnike zmasakerirala, da je tako navdušen nad mano. Sem krvavela in še zdaj krvavim (prej nikol), ampak bomo preživeli. Boli zdaj ne silno, verjetno še nalgesin drži, al pa pač ne bo več bolelo. Plavalce smo našli, ET je pa v ponedeljek. Je Čedo vprašal, če bi rajš čez pet dni user posted image (predstavljajte si mojo osuplost ob možnosti izbire), pol sem mu pa povedala, da nama do petega dne večina embrijev škripne, je pa rekel, da bomo pa rajš tretji dan. Kar mi je ok. Mislim, da še nisem pripravljena brez ostat.

Aja pa še to sem pozabila povedat, prva stvar, ki jo je Reško dohterci povedal je bila, da sem predebela in da je to vrlo loše. Če ne bi bla jaz, bi se mogoče še sekirala. user posted image user posted image user posted image

Sem bla dolga, saj vem, ampak enmu sem mogla pojamrat. user posted image user posted image user posted image

Dajamaja, ti pa črne misli na stran. A reškota si že klicala? Grem gledat na seznam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.5.2008 10:56:43   
pikovit
Abrica user posted image .Res ni tole nič.Kot sem že enkrat napisala.Moja prijateljica,ima doma skoraj 1 letno punčko.Preden pa je prišla do nje je imela pa tud žive štale.Najprej +,na uz so videli nosečnost,potem se ji je pa ulilo kot iz škafa.Pa lej ga zlomka noseča je bila kjub krvavitvam.Krvavitve so bile temne.

Miljonkrat smo že rekle,če ni prave krvi NI PANIKE!Abrica user posted image .

Dajamaja zate isto velja!

Vaju pa čisto zastopim.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.5.2008 10:59:58   
DaisyE
Pikovit user posted image hip hip hura za genetiko!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.5.2008 11:00:53   
DaisyE
Zdaj bi mi pa en pir sedu. Si bi ga zaslužila. Ampak, to pa res na alkoholizem sliči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.5.2008 11:02:24   
gigi1
Abra imaš ZS

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.5.2008 11:04:18   
pikovit
Dejzi jaz bi pa tebe brala dneve in nočo.Res si prijetna punca.In super za 7 celic.To da si pa over težka,pa ni nič novega pri Reškotu.Saj jih je verjetno 3/4.Klinc če pa ima tako visoka merilauser posted image

Zelo lepa slikica.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.5.2008 11:05:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Zdaj bi mi pa en pir sedu. Si bi ga zaslužila. Ampak, to pa res na alkoholizem sliči. user posted image user posted image user posted image

Dejzi ti si ga kar privoščiuser posted image Pa nobenmu ne povejuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.5.2008 11:07:27   
Abra
Daisy user posted image user posted image za sedmico, pravljična številka user posted image bi pa mene to čist sesulo, če bi mi kdo drug punkcijo delal. Točno tisto, na kar smo pri Rešu navajene in cenimo, da nam vse on dela, pol pa pride ena neprijazna baba. user posted image Je pa res neki na Hrvate usmerjen. A misliš, da odpira podružnico na Hrvaškem? Se ne bi čudila, glede na to, kolk Hrvatov je vedno tam. Ma važno, da ste zrihtali user posted image ET pa ne pusti uni delat, to baje ne znajo vsi in zakaj bi se na tebi učila. Da prideš do zarodkov, pa da pol kej zajebe ... noway! Za to sta samo Reš in Čedo kvalificirana user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.5.2008 11:12:11   
ledenka
kaj berem... DAJAMAJA user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM! ti želim, da bi bilo vse ok!

punce moje, 3 dni me ni in ste naklofali tooooolko user posted image  ne morem niti prebrat! pri meni je prišla ena močna, zoprna user posted image  tako močna, da mi je včeraj ful premočla, danes pa tud in se moram it domov preoblečt user posted image  ampak ok.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.5.2008 11:12:29   
hedviga
Pikovit, no problem!! Ti javim prec ko preberem. Potem pa lahko gre buklca komot dalje...Tako nekako kot izročilo. In ko bo prežvečena in stara jo bomo dale v muzej...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.5.2008 11:12:42   
gigi1
Dejzika user posted image , saj ne vem kako bi ti ploskala, ker si vse to stoično prenesla. Važno, da imaš lepo število celic in da je punkcija za tabo. Mogoče pa v ponedeljek teh hrvaških praktikantov ne bo in se ti ne bo treba še z njimi obremenjevat. Kot ti je Abra napisala za ET pa le zahtevi, da ga Reško opravi.

A tale vaš Čedo je biolog? Je res fejst al se ti je pod vplivom nalgesina in Miškinih komentarjev od včeraj samo tako dozdevalo? user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.5.2008 11:16:07   
DaisyE
Ja abra, saj zdaj me je ena grozna ideja prešinila. Kaj pa če bo čedo unmu hrvatu pustu, da moje otroke dela? Oka mi trza user posted image . Bom se probala do ETja opogumit in kaj rečt, čeprav se bojim, da mi bo spodletelo. No upam, da se bosta odpakirala domov še pred ponedeljkom.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.5.2008 11:19:47   
DaisyE
Gigi, Čedo ma tud na netu eno sliko, ampak na tisti ne zgleda glih fejst. Kaj pa vem, zakaj se mi je dons tako dopadu. Po moje res zarad mismis. user posted image  Al se mi je pa tekom vseh mojih punkcij in transferjev tako prikupil. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.5.2008 11:21:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Pikovit, no problem!! Ti javim prec ko preberem. Potem pa lahko gre buklca komot dalje...Tako nekako kot izročilo. In ko bo prežvečena in stara jo bomo dale v muzej...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A si bomo odprle svoj muzej?Ni slaba ideja.Abra bo imela prav posebno mesto.Toliko knjig je že naštudirala.Pa hvala ti.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.5.2008 11:23:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ja abra, saj zdaj me je ena grozna ideja prešinila. Kaj pa če bo čedo unmu hrvatu pustu, da moje otroke dela? Oka mi trza user posted image . Bom se probala do ETja opogumit in kaj rečt, čeprav se bojim, da mi bo spodletelo. No upam, da se bosta odpakirala domov še pred ponedeljkom.

Dejzi boš imela pa malega Hrvatka.Bo malo temperamentenuser posted image .Ne skrbi.Veš,da bo Čedo zraven.A pa je un vsaj dobr zgledu?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.5.2008 11:23:44   
kajsica
Svaka ti čast Dejzi, da si ji pustila, jaz ji ne bi, res ne!!!! Že pregleda jim nisem dovolčila, punkcije, ET in posegov pa nikakor ne dovolim! Povsod piše da more pacient dobiti najboljšo možno oskrbo!!!!

Čestitam za celice in upam da te ne bo preveč matralo, pa da ne boš preveč krvavela!!!

Mislim, kaj pa si mislijo s temi praktikanti?! %$&$#"%%$##"# OK če bi imela samo kake malo težave, pa da imam otroka doma, bi mi bilo verjetno špansko selo, tako pa.....&%%$$#$%%$##"#

Dejzi, oprosti, ampak sem se pa morala malo nasmejati tej tvoji štoriji. Oprosti ampak si te kar predstavljam tam ko nežno pogledaš in se ti glasek zatrese, ampak predstavljam si malo detece, ne tebe user posted image ! No dete je pomanjšana ti, moreš pa priznati da je to malo kontra s tvojo naravo!!!! Res si me nasmejala, oprosti!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.5.2008 11:24:25   
gigi1
Puce a mi lahk poveste avtorja te knjige. Bom kar mojga poslala v knjigarno, da men ne bo nerodno sred belega dne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.5.2008 11:24:34   
pikovit
Ja,ja Gigi in Mišek sta krivi za touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.5.2008 11:25:33   
dajamaja
Daisy, bravo za junaško prestano punkcijo!!! In za pridelek!!! Tko se dela!

Moram nazaj delat, ker mamo res gužvo, jst pa kr sm gor uhajam. Al pa na WC.
Medve z Abro sva precej pod pritiskom bližnje zgodovine in itak, da naju za vsak panika zgrabi. Upava pa še vedno, a ne Abra!? Sicer pa ti maš krvne izvide super, se sploh nimaš kej sekirat.  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.5.2008 11:27:23   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Dejzi boš imela pa malega Hrvatka.Bo malo temperamentenuser posted image .Ne skrbi.Veš,da bo Čedo zraven.A pa je un vsaj dobr zgledu?

Ne vem kako je zgledu, ker je šel tako hitro mimo, pol pa ni nič več iz laboratorija prilezu. user posted image user posted image user posted image  Ja če bojo mali Hrvati, pol lahko mam pa doživotno bivanje na Hrvaškem brez turistične takse. Bomo meli pa ja domačina doma. user posted image user posted image user posted image  Joj bogi moj otrok, če mu zdaj rata, bo do smrti tarča posmeha svoje mame. user posted image  Ne, ne, saj se bom spravila skupaj. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.