|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 21:16:38   
DaisyE
Prav si mu povedala abra. Pa še prav si mela! Kdaj maš pregled, al ga še nisi obvestila?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
22.5.2008 21:17:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no pa ga že imam, no vidiš to pa je dečko zaradi katerega se meni orosi oko in še kaj drugega user posted image

Men tud.... A njega deliš, al je kot Drobnič? Mater tebi se dedci, ki imajo na D priimek dopadejo... Le kaj to pomeni? D kot dick. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj ga pa že jaz serjem.

dobra asociacijauser posted image

no vidiš nisem še tolk pijana, še znam napisati take zveneče besede kot je asociacija in mastru....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
22.5.2008 21:18:47   
Abra
Res, da mu vsega ne povem, za plus sem mu pa le user posted image se spodobi user posted image Pregled imam čez 11 dni - 2.6. je na seznamu user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
22.5.2008 21:18:48   
mismis
Abra, ma kakšen odpadek, ti si srečka, kaj pa Reš ve kaj je odpadek...

Če sta se prijela oba, je pa sploh zakon.
Čeprav mi tvoj BetaHCG malo diši po dveh, bomo videli 2.6.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.5.2008 21:19:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pa kaj je danes zaee dan? Ste spet na user posted image navalile user posted image Dejzi, ti imaš tut že prepoved user posted image nehite user posted image pa še bogi Mr. Darcy

Abra, zakaj je pa Mr. Darcy bogi!???? Zdaj se pa še jaz rolam. user posted image user posted image user posted image

Ja mismis, to je una knjiga. Sem se je letos v anglešlini hotla lotit, ampak so ene besede in besedne zveze pretežke zame, pol se jo pa zamenjala za domačo.

Abra, jaz ne seksam. Nisem dedca že od nedele vidla. user posted image user posted image user posted image  Samo ko spi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.5.2008 21:21:44   
Abra
Ma ne verjamem, da sta oba, zadnjič sem imela 14. dan beta 1491, zdaj je podobno 16. dan. Res pa tokrat nista bli krasni blastocisti kot zadnjič in sta rabli kak dan več.. Bomo kmalu vidli. Vseeno, važno, da pripeljemo do konca.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.5.2008 21:22:21   
mismis
Daisy in Abra, sej jest tudi ne seksam ŠE, čakam našga da pride domov.

Dol v kleti se mi pa user posted image dere (zavija) hoče otrok spet ven, pa komaj sem ga noter dala.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.5.2008 21:24:16   
DaisyE
Ma mismis, po izpitih je treba. Mi smo tud vedno kerga ruknili. Enga potem, ko smo odpisali svoje, enga pa pol ko smo rezultate dobli. Od žalosti, al pa od sreče. Pa nikol nismo šli po prvem domov.

Pupoline, zdaj vaju pa jaz zapuščam in pelem folikle spat.

Držte se, abra, ti pridno otroke čuvaj (spregledala na seznamu), mismis, ti se daj pa konkretno dol. Pa strobo in kuglo zalaufi.

Se beremo!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.5.2008 21:24:16   
mismis
Abra, pa saj veš, da tudi Mijavčku niso najprej videli obeh, po enem tednu nam je sporočila veselo novico, da sta dva.

Sicer pa važno, da je vsaj eden in da se obdrži še 9 mesecev.

a ja, zakaj je že mr. Darcy ubogi?
Mogoče zato, ker se milijoni žensk naslajajo na njem. Ja, to pa res boli user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.5.2008 21:26:16   
mismis
Daisy, lahko noč in eno bolho za pomoč.

jutri pa le Darcy-a sabo v mislih vzami za fotostimulacijo, če ti z njegovo pomočjo uspe, sem ga seveda pripravljena delitiuser posted image

Pa potem, ko boš oddala otroke v varstvo dr. Reš, bi se pa res lohka zmenili za en kamufliran pir user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.5.2008 21:28:12   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Abra, zakaj je pa Mr. Darcy bogi!???? Zdaj se pa še jaz rolam. user posted image user posted image user posted image

Ja mismis, to je una knjiga. Sem se je letos v anglešlini hotla lotit, ampak so ene besede in besedne zveze pretežke zame, pol se jo pa zamenjala za domačo.

Abra, jaz ne seksam. Nisem dedca že od nedele vidla. user posted image user posted image user posted image  Samo ko spi.

Bogi, ker se ne slinjo sam po tem forumu in je že čist fuč user posted image

Zdej pa dedca terat, da moraš o Darcyju sanjat, k ga nkol ni user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.5.2008 21:31:32   
mismis
Moj dec in jaz imava dogovor, če meni slučajno prekriža pot  mr Darcy aka Colin Firth imam njegovo dovoljenje, da uživam z njim  na kakršenkoli način.user posted image

Zanj velja podobno, v primeru da mu pot prekriža Pamela Anderson

zdaj vidiš kako so najine sanje in želje nerealne in neizvedljive, ampak možnost vedno obstaja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.5.2008 21:34:48   
mismis
a zdej sem pa kar ostal user posted image

žalosten, žalosten mismis

goldfish kje si?

Vem, da imaš ti navadno javljati se ob takšnih urah

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.5.2008 21:35:49   
Abra
A veš, da se prav ne spomnim, kako je blo pri Mijavček na začetku. Sem se najbrž takrat tok sama s sabo ukvarjala ...
Ma ja, nisem več zahtevna, fantek ali punčka, en al dva, sam da bo in da bo zdrav.

Dejzi, nočko, jutri bom navijala!

Misšmiš, nkol ne veš, koga lahko kje srečaš user posted image druga pa je, al bi bla takrat za akcijo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.5.2008 21:37:42   
Abra
Jaz bi še čvekala, pa mi baterija crkuje, user posted image si pa tut malo pozornosti želi. Se beremo spet jutri.
Nočko!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.5.2008 21:38:34   
mismis
Abra, po moje ne bo iz te akcije nič, ampak občutek je pa vseeno fajn, da imaš možnost...

Vseeno sem jaz en veliko monogamist in to moj dragi dobro ve...

Kar se tiče Mijavčka in tudi nekaterih drugih jaz dobro vem, kaj se jim je dogajo, kot vidiš se spomnim tudi na tvojo govejo župo.

Mogoče je pa bila vgnezditev bolj pozna, kot sklepam, da se je zgodilo pri Dajamaji

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.5.2008 21:39:39   
mismis
Abra, lahko noč in eno bolho za pomoč,
če te pa piči, pa mene na pomoč pokliči.

ok raje ne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.5.2008 22:57:17   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Rubin lepo število foliklčkov imaš. user posted image
Torej danes ni bilo nič klepanja - ni bilo predstavnic klepetalnega krožka od zadnjič, res škoda, da smo sedaj tako razdeljene, ma je bilo prav lušno.
Jaz grem v soboto gledat, kako deluje povečana doza gonala name. Se mi zdi, da me že vse tišči.
Ti predvidevaš stopko 27., jaz bom videla v soboto, kaj bodo rekli; v prvem postopku je šlo točno tako kot je bilo na listu napisano. Torej konec meseca ali na žečetku drugega že bova user posted image . Jupi. user posted image
Seveda tudi vsem ostalim želim, da čimprej postanejo user posted image .

Ja čist so nas razformirali, škoda. Sem nekako naivno mislila da bomo skupaj do ET, pa zgleda da ne bo tako. No mogoče se pa na punkciji vidimo user posted image .

Je ena nazaj spraševala za punkcijo in kakšne so bolečine. Očitno je, da je pri vsaki drugače, jaz za sebe lahko rečem, da me še nič v življenju ni tako bolelo kot punkcija in sem v drugo zahtevala narkozo. Sedaj pa v Mb že vsem dajejo narkozo tako, da ne rabiš več posebej prosit.
Ne vem ali imam tako nizek prag bolečine, ampak, če upoštevaš da sem pridela 12 celic so kar dolgo šarili tam okrog. No po punkciji me pa ni nič bolelo, samo sam postopek. Vidim pa, da je enim mala malca.

Pa če dam primerjavo porod, lahko rečem, da porod nič ne boli proti punkciji. Sedaj pa ne vem ali sem imela tako bolečo punkcijo ali tako neboleč porod user posted image .

HB za narkozo, čeprav ti vzame nekaj življenja.

Punce fino se imejte, jutri bomo samo na našem koncu imeli lepo vreme, ve pa uživajte v user posted image .

Sedaj pa grem user posted image .

p.s. Mišmiš ne nagovarjaj Sončico, naj počaka do ponedeljka, da ne bo spet kakšne zmede user posted image .

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.5.2008 23:04:17   
gigi1
Čer punčke. A ste že šle spat? Nič gledale E-songa? Js sem mal učke na Željkotu pasla.
Mišmiš je zih že v akciji.
Pa Gretky dans spet ni nič mankalo.
Abra medve imava pa čist isto zgodbo s frnikolcami, celicami, blastocistami in morulami.
Dejzika stiskam pestke za lepe celice in čim manj bolečo punkcijo.
Arnejči mislim nate in pričakujem dobre novičke že navsezgodaj.
Lepo mirno ali razburljivo noč vam želim. Kar si pač želite

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.5.2008 23:09:55   
gigi1
Rubin, po mojem ni sam prag bolečine. Vsi smo nekje bolj tanki, če veš kaj mislim. Ene ene stvar manj boli kot druge, kakšna druga pa bolj. Smo čudna bitja.
Ej, js se bom pa kar v MB preselila. Vi maste pa res predsedniške tretmaje. V Lju ni šans za narkozo!

Sončica, a ne moreš spat? Si še razkurjena?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.5.2008 6:52:51   
arneja
Dejzi, mislim nate zelo, zelo user posted image . Naj bo veliko jajčk in naj te skorajda ne boli user posted image .

Pri nas se je že včeraj gospa Depresija prikradla skozi vrata user posted image . V avtu sem se še dobro držala, pri mami tudi, na forumu tudi, potem sem zaspala in ko sem se zbudila, je ves pozitivizem odšel na počitnice user posted image . Če bodo novice ob 9-h slabe, se mi bo že tretjič sesul ves svet. In potem ga bo spet treba začeti graditi kot Grethy svoje mini mesto. Pa saj nismo stroji. Saj nismo do neskončnosti močne ... Se je že včeraj začela jokarija user posted image . Se človek trudi in trudi in potem tako boren rezultat. 2 folikla sem tudi že s Klomifenom pridelala, ne pa da sem se moralal s temi bolečimi injekcijami filati. Bo spet kriza, že vidim ...

Vas grem brat, upam, da se mi razpoloženje kaj popravi.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.5.2008 7:21:45   
Pija76
Daisy čimmanj bolečo punkcijo in kvalitetne celice ti želim!

Arneja NEHAJJJJJJJJJJJJ!!!! Pozitivno prosim! Jaz navijam zate!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.5.2008 7:41:05   
blanč
Daisy čimmanj bolečo punkcijo in kvalitetne celice ti želim

se podpišem

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.5.2008 8:09:37   
sonček33
Arenja - rezulatat bo lep.
Daisy - naj bo brez bolečin.

Sicer pa bejbe, lep dan vam želim. danes je petek!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.5.2008 8:35:19   
Amelia
user posted image Arneja, navijamo zate!!!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.