|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 8:36:01   
dajamaja
Arneja, lepe novice, lepe novice, ... sam to si dopoveduj. Me pa držimo pesti!!!!

Daisy, ti pa že punkcija danes. Zdrave, zrele jajčke ti želim! Sej menda je že za tabo. Zadnje čase vse zamujam. No ja, saj sta znala brez mene tud opravt user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.5.2008 8:43:31   
blanč
Arneja, močno stiskam pesti, da se ti otročki razvijajouser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.5.2008 8:46:33   
hedviga
Dobrojutro pupe! Sam na hitro da se javim...Brala za nazaj bom potem, zdele morm šibat na teren.
Mismis, kar je blo je blo včeri, danes je nov dan.
Akcije pri nas doma ni blo.
Pa glava me boli danes kt pes.
No, kaj več pa kasneje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.5.2008 8:46:58   
kajsica
Arneja, stran s slabimi mislimi!!! Pusti se presenetiti! Jaz v takem primeru si vedno iz šala pravim "Čudna so pota gospodova", nikoli ne veš kje te čaka sreča! Glavo pokonci pa bo in pričakuj vesele novičke!

Marjetica, kako je šlo???? Javi!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.5.2008 8:56:06   
gigi1
Dobro jutro deklice

Arnejči in Dejzika. Vse mislimo na vas!
Javita se ko bo kaj novega oz Dejzi, ko opraviš.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.5.2008 9:14:59   
arneja
Punce moje zlate: ENA CELICA SE NAM JE OPLODILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz se še  kar tresem. Sem rekla Rešu, da se ne bo ustrašil jutri, ker ga bom objela. Je rekel, me boste objela in kušnla. Sem rekla, tudi to. Je rekel, ampak Čedota boste pa dvakrat, ker je dobro zmešal, sem rekla, ma, kolikokrat bo hotel user posted image . Zdaj se naj samo lepo naprej še razvija ta najina pikica. Prooooosim.

Hvala za vso podporo. Vem, da je še dolga pot, ampak zame je že tole mala zmaga user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.5.2008 9:20:34   
sonček33
Arenja - super. Vidiš, daluje pozitivno razmišljanje. O, kako sem vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.5.2008 9:23:13   
arneja
Sonček, je očitno vaše pozitivno razmišljanje delovalo, ker pri meni ga ni bilo user posted image . Zdaj bom pa cel dan slikici lepo deljene celice gledala. Šibam, punčke moje. Mogoče bova pa tudi midva koooončno do transferja prišla user posted image .

Dejzika, kako ti je šlo? Plavalčkov na kupe, ne user posted image ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.5.2008 9:24:41   
kajsica
Bravo Arneja, bravo!!!!!! Sedaj pa še naprej!!! Vso srečo punca!!! No pa je bil brezveze ta tvoj pesimizem!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.5.2008 9:28:06   
arneja
Kajsica, hvala user posted image . Samo da se do jutri naprej še lepo razvija. Se pa znam res sekirati na obroke.

Lubčka vsem user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.5.2008 9:31:40   
sonček33
Še dva dni zdržim, pol pa bo. Upam. Čutim. Čeprav ni kakšnih posebnih znakov. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.5.2008 9:32:09   
pikovit
Arnejčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo.Vidiš 1 pa ta je tapravauser posted image user posted image user posted image

Dejzika zdej si pa že konec.Upam,da je bilo vse ok.Javi nam.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.5.2008 9:32:35   
gigi1
To!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Arnejči. Smo vse pozitivno razmišljale. Saj tudi ti! Vsak posamezni korak je mala zmaga in seštevek le teh je končni uspeh.

Zbudila sem se že ob 4ih in začela nekaj po knjigah brskat. Imam neko knjigo telo kot stroj, kjer je opisan IVF postopek in zgodovina tega postopka. Prvega IVF dojenčka so naredili v Londonu davnega leta 1978. ET je bil 2 dni po punkciji! Torej gremo!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.5.2008 9:33:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Še dva dni zdržim, pol pa bo. Upam. Čutim. Čeprav ni kakšnih posebnih znakov. 

Joj Sonček kolk pesti držim.Samo še 2 dni.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.5.2008 9:36:14   
pikovit
Pija zs imaš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.5.2008 9:38:43   
gigi1
Sonček jaz imam pa zate že od ET naprej rees dober občutek. Moj včasih parvi, da sem čarovnica. Tokrat pa res upam, da sem. Pošiljam ti same dobre misli.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.5.2008 9:56:40   
pikovit
PUNCE MOJE DOBILA IZVID OD GENETIKE.VSE JE OKuser posted image user posted image user posted image user posted image JOJ KOLK SEM VESELAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.5.2008 9:59:56   
gigi1
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image ! To Pikovitekuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Danes pa dobre novice kar dežujejo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.5.2008 10:02:54   
dajamaja
Bravo, Arneja!!!! To je super novica! In še za prvo dete si preberi - ET po 2 dneh!!!!

Pikovit, bravo tudi zate !!!! Zdej pa v nov postopek pa da razturaš!!!

Jaz pa imam slabe novice, malo prej se je začel izcedek in dol se napihuje kot pred M, prsi ne bolijo več..... Zgleda, da se je moja biba nehala borit user posted image  Bomo vidli kaj bo čas prinesel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.5.2008 10:11:39   
gigi1
Dajamaja tebi se res vse mogoče in nemogoče dogaja. Upam, da je lažni preplah. Prosim bodi pozitivna. Jaz kar upam, da je vse Ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo. Stiskam pesti in upam, na še en srečen razplet.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.5.2008 10:13:22   
Abra
Arneja user posted image user posted image vidiš, korak po koraku!

Pikovit tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image sej itak drugače ni moglo bit, je pa fajn, da lahko eno stvar črtaš. Zdaj imaš vse šanse, da rata! Jupiii!!!

Dajamaja, povečaj dozo! Začni spet 3/dan. Joški mene spoloh nč ne bolijo. Včeraj so me mal, pa ne dolgo. Se pa meni tut dogaja, vsak dan bolj. Danes je bil jutranji izcedek že kar konkreten, je kar teklo v barvi bele kave. Ne vem, al mi od prometriuma ostane tolko une tekočine al kaj? Zdaj zgleda ok, ko pa vstanem, je pa štala. Povečevat pa tko nimam več kaj. Sej ne vem, al naj si kri skoz kontroliram, al kaj? Ful kašljam, pa se bojim, da je tut kaj od tega..

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.5.2008 10:17:46   
sapi
Arneja super user posted image user posted image user posted image vidiš je dovolj tudi ena ali dve ... to bo lubčkov deževalo user posted image ...
Pikovit samo, da je vse ok res lepa novička za vaju user posted image user posted image user posted image ...

sapi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.5.2008 10:21:30   
Grethy
Ok OK, gremo po vrsti ... itak bom spet sfalila kero, ampak ... user posted image

jaz sem že iz službe in že iz šopinga in še 20 minut, pa bo kuhano kosilo in grem lahko spaaaaattttt ...

sem si v Lidlu prvošla 3 kg jagod ... mmmmmmmmmm so dobre ...

Pa da me vidite mal pred osmo, kako sedim pred Lidlom v avtu in opazujem same oldtajmerje (beri: upokojence), ki že v vrsti čakajo da bo ura osem in da planejo v nakupovanje, pa sem študirala, al se zakadit med njih, al it domov, pa se kasneje vrnit in sem rekla : Grem jim mal povprečje zdrmat (leta seveda) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek bravo za lep rezultat iz genetike ...  juhej user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi1 računam na tvoje čarovništvo ko se mi začne dogajat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... khhmmm, ja včer mi pa res nič ni manjkalo, a misliš da mi bo danes mogoče, moj cukrčk pride iz službe in preden se servira kosilo, mu najprej postrežem sebe ... veš kaj, moram poskrbet zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tkole mamo pr naš hiš ...

Sonček še čist en mičkeno pa boš letela na najlepši seznamček  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Arnejčka ekola, zdej pa bo, navijanje pomaga, pozitivne misli tudi, pa še fotostimulacija ... gremo gasa ... na zmago user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzika- Marjetica ... kuga j zej to???? mi čakamo !???!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako so pa naše nosečke ????user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.5.2008 10:27:31   
pikovit
Ne Dajamaja,to ni to.To samo malce nagaja.Držim pesti,da si še vednouser posted image .Pa pojdi narest test-kri

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.5.2008 10:28:09   
hedviga
Arneja, ODLIČNOOOO! A vidiš? A vidiš? user posted image user posted image user posted image

Punce, včeri sem si kupla uno knjigo Noge gor, pa bo. Moram rečt, da so me ornk debelo gledali, češ kakšne knjige kupujem sredi belega dne.user posted image
Mislim, da jo bom pogoltnila čez vikend, potem pa posodim dalje, če katero zanima!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.