|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
29.5.2008 12:52:13   
Abra
Gloria, super! Upam, da bo zame tudi srečen datum. Še nič ne vem, kako je, imam v pon. prvi UZ.
Zdaj pa lahko že začneš tut šopingirat user posted image ta je edini, ki mene veseli (kupovanje za otročka namreč) sem že za svoje nečake z največjim veseljem to počela user posted image

Gigi, sem že zdavnaj vidla temo, pa nisem hotla komentirat user posted image

Dajamaja, še vedno nisem dobila tvojga z.s. Ti bi pa lahko zdej namest pospravljanja brala.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
29.5.2008 12:52:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka ti pa danes nisi nič zgovorna. Kako je tačka? A si vidla moj ? na prejšnji strani?

Vas berem in čakam na kakšno konkretno debato,da not uskočimuser posted image .Pa si že dobr začela z hladilnikom in čokolatiniuser posted image .Nadaljevala bom pa jazuser posted image .
Mismis sem vidla tvojga profesorja.Matr pa res ni slab.Kaj,pa če jaz pridem kar tako mal k vam na predavanja?Bova kakšno ušpičliuser posted image Pa Arnejča lahko pride,bova imeli vezouser posted image user posted image user posted image
Dajčimajči ti ga kr rukn,te bo fejst odžejal.Pol boš pa pospravljala ko norauser posted image

Moja tačka je kar OK.Sicer je še zatečena in malce boli ampak upam,da bo tega kmalu konec.Cele dneve ležim in nogo u luftuser posted image
Čak tvoj ? pa sem spregledala.Grem počekirat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.5.2008 12:52:54   
gigi1
Miška a Orto si pa tolk prestrašla, da se sem ne upa?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.5.2008 12:58:37   
dajamaja
Abra, a si zdaj dobila? Sem se razpisala, poslala ... potrdila o dostavi mi ni izpisal, je blo pa Done. Pol me je pa še ven vrglo. Mislim, nemogoči pogoji za delo user posted image

Gigi, jaz sem se že odoločla, sam moj bi še rad, da še kaj drugega pogledam. No, sej DanKuchen so za naju predrage, bova pa mizarju dala delat po sliki izbranke. Ja, pa je že res 12 proč.. pa še na foliklih delam (sam domača obrt user posted image ).

Mismis, ti kr red nared! Kak junij, sred maja? Pa še nepooblaščen poseg. Upam, da si bo Orto upal zdej k nam, ko smo tak prah dvignile user posted image  Orto, dej se javi!!!! 

Pikovit,  a praviš, da bi bila že za asistentko zrela!? A bosta čakala 8 mesecev al boš kej svičnala?

Gloria, je sladka nosečnost zdaj, ko so se skrbi razpršile. Ti si bila naša 2x zmagovalka! Uživaj in pobožaj trebušček!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.5.2008 13:00:30   
dajamaja
Abra, kao naj berem, če ti naslova ne morem poslat? A naj ga javno objavim, pa bojo druge proč gledale!? user posted image  Grem zdej še enkrat poskusit!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.5.2008 13:03:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikovit,  a praviš, da bi bila že za asistentko zrela!? A bosta čakala 8 mesecev al boš kej svičnala?

Dajamaj dobr si se ti tole spomnila,asistentka v visokih petah,velikimi joški in minič.Pol bi bil pa zihr mojuser posted image
Kar se tiče Mb še ne vem,ampak bova verjetno čakala.Itak,je sedaj šele 3 mesece.Potem je pa poletje in so več al manj vsi na dopustih.Septembra je poroka,pol bomo pa vidl kaj in kako.Mogoče se pa kaj vrsta skrajša.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.5.2008 13:07:06   
dajamaja
Pikovit, če takole zložiš stvari se lepo bere. Sicer kaj pa je 8 mesecev proti temu, koliko jih še bo potem v sreči, dišeči user posted image  Za tvojo nogo sem pa zamudla - kaj si si uspela narest?

Abra, zdej je šel pa čist frišen na pot in je tudi potrdilo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.5.2008 13:08:09   
gigi1
Dajamaja, Abra ma prav čuden občutek imam, da se o naslovu ene prav pohujšljive knjige dopisujeta. Je tolk dirty, da ZS ne požre user posted image  user posted image  user posted image ? A sta probale mail? Mogoče pa dela.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.5.2008 13:10:38   
pikovit

Za tvojo nogo sem pa zamudla - kaj si si uspela narest?

Se igrala Moniko Seleš pa zvila gležen.Jaz sem dobila bergle ona pa je pustila svojo karierouser posted image Tako da od zdej naprej bom samo Štefi Grafuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.5.2008 13:13:05   
pikovit

Dajamaja, Abra ma prav čuden občutek imam, da se o naslovu ene prav pohujšljive knjige dopisujeta. Je tolk dirty, da ZS ne požre user posted image  user posted image  user posted image ? A sta probale mail? Mogoče pa dela.

Ti Gigi a ne da sta packiuser posted image RR jih ne bi samo cenzuriral ampak bi TILT naredu.Kaj pa me?Mogoče bi pa me tudi bile packe radeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.5.2008 13:16:33   
dajamaja
Gigi, saj veš, kako je - Abra ne sme več pa bo men poslala.user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.5.2008 13:26:06   
mismis

Gigi, saj veš, kako je - Abra ne sme več pa bo men poslala.user posted image  

pa ti Dajamaja, bivša prijateljica ne bi tole pohujšanje delila z nami, ki lahko????

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.5.2008 13:28:21   
gigi1
Pikovitka prav imaš. Do poroke boš imela, tolk dela, da bo čas prav hitro minil.

Blanč kako je zdej s tabo? Maš kakšne dobre novice? A je blo pol v soboto điđimiđi? Držim pestke, da je un klomifen kej dobrega naredu.

Dajamaja ti kar, ti še jaz kakšno posodim, k zdej tko nimam z njo kej počet. Npr Skrivni zapiski A. S. Puškina. Pred časom mi je slučajno pod roke padla in sem mislila najprej , da je kakšna poezija, no potem vidim proza...zelo globoka. Ti povem de Sad se skrije user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.5.2008 13:36:56   
gigi1
Sončica dobila sem CD! 100x hvala. Zdej grem pa gledat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.5.2008 13:39:48   
Abra
kok je fino, ko tko brcate v temo user posted image user posted image user posted image

Dajamaja, zdej sem pa dobila. Sem ti odgovorila, pa mi je spet javil en error. Si dobila?

Zvezdica se ni še nič javila?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.5.2008 13:40:21   
dajamaja
Kaj naj vas zdaj pa razočaram .. nč figure veneris, nč de sad ... de beer bo padel. Abrica tudi te knjige ne rabi več, pa mi bo posodila, da preučim možne vzroke zgodnjih ss in še bolje, da najdem orožje proti njim. Ker avgusta je moja zadnja možnost. Vsaj tako sva se odločila.

Zdej sem šele bivša prijateljica, a? user posted image

A gremo raj na čokolado, ker te pa mam nekaj doma user posted image .
Tko, zdej moram še eno omaro nazaj not zložit, pa kosilo kuhat, ker pride sine iz šole. Ampak pridem še kej nazaj. Se mi ful čveka z vami.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.5.2008 14:12:28   
sapi
Sulfinija dobro opravi in dobro se dogovori ...

Mami pozdravček... smo te že med pogrešane prijavile ... upam, da izcedki čimprej izginejo ...
Hedi vaja dela mojstra user posted image ...
Zvezdica poročaj kako je bilo ... še vedno držim pesti zate ...

sapi

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.5.2008 14:39:21   
DaisyE
user posted image

Moj skromni prispevek za danes, da se bote malo slinile.
Upam, da mi je uspelo in jo bo pokazalo. Več pa kasneje.

Zdaj grem pa počas domov. Samo pospravim še.

A zvezdice še ni?

Dajamaja, pir si lahko odpreš, če si ga še nisi. Na zdravje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.5.2008 14:41:22   
mismis
Pismu Daisy,

no vidiš tebi je pa uspelo, kar nekaterim ni. Jaz priznam, da se nisem niti trudila...
Kako smo danes??

Tudi jaz čakam, da se nam javi Zvezdica, pa še to upam, da se bo čimprej, ker potem jaz letim na faks.
Zvezdica, močno upam, da je vse Ok s tvojo pikico

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.5.2008 14:48:29   
gigi1
UUuu tale fimček je pa noro dober. Bolj zanimiv k un o dvojčkih.
Punce, ki ga še niste vidle res morte to videt.

Sem pa film mal ustavla, da vidim , če se je Zvezdica oglasla...

Grem nazaj gledat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.5.2008 15:23:07   
pikovit
Punce ne vem,če ste tole že videle ampak je zelo,zelo zanimivo!

http://www.youtube.com/watch?v=shzJY3msrnA

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.5.2008 15:34:52   
blanč
Blanč kako je zdej s tabo? Maš kakšne dobre novice? A je blo pol v soboto điđimiđi? Držim pestke, da je un klomifen kej dobrega naredu.

nč novgauser posted image

pa sej je poletje tu bomo pa uživaluser posted image

Navijam in mislim na vse vas pa saj to veste samo za pisat sem bolj lenauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.5.2008 15:40:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce ne vem,če ste tole že videle ampak je zelo,zelo zanimivo!

http://www.youtube.com/watch?v=shzJY3msrnA

Tukaj pa je še besedilo
http://www.dancehallareaz.com/forum/dancehall-reggae-lyrics/16596-lady-saw-infertility.html

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.5.2008 16:05:47   
hedviga
uh Pikovitek. Sem poslušala..
Sej je samo ena pesmica, ampak men gre zdele mal na jok..
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.5.2008 16:10:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

uh Pikovitek. Sem poslušala..
Sej je samo ena pesmica, ampak men gre zdele mal na jok..
user posted image

Ne Hedviga jokatuser posted image .Sej je mal žalostna,ampak ti pove,da moraš vztrajat in imeti upanje,ga nikoli izgubiti.Večkrat jo poslušaš,bolj jo razumeš.
Sori punca če sem te v slabo voljo spravila.Joj zdej mi je pa hudo.Sem hotla to prikazat na pozitiven način.Joj zdej mi je pa bed.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?