|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
29.5.2008 9:53:06   
Sulfinija
Ojla punce!

Sedaj pa da se vam na hitro javim.Prosim vas držite pesti čez eno uro me čaka pregled pri G po abraziji in na tak način bomo sedaj naredli bojni plan z mojo G za naprej.Se vam javim o se vrnem domov kaj sem poštimala in kak bojni plan smo naredili.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
29.5.2008 9:54:03   
Abra
Dajamaja ti si pa res pridna user posted image jaz bi ziher našla kak razlog, da mi še ne bi blo treba user posted image še vedno povečani jajčniki, vročina.... user posted image
To s kolcanjem je pa zanimivo. A veš, da je naš bivši kuža tut velik kolcal user posted image pasji stres je huda zadeva, ja user posted image

Gigi, vem, da ima H&M nosečniški oddelek. Sem imela že januarja iste težave, pa so tam še zidali. user posted image Sam jaz tko redko kaj v H&M najdem, na slikah mi vse ok zgleda, pol so pa ene take cunje ..

Sonček, pa saj ni nujno, da je kak znak, to še vse pride. user posted image Še jamrale bomo user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.5.2008 9:56:41   
Abra
Mami, pol ti najbrž že jemlješ 600 mg utrogestana na dan, če si na GK. Pri Rešu smo si iz 400 na 600 povečevali. Držim pesti!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.5.2008 10:02:47   
gigi1
Mami mislim, da je tole št. od SIII

( 01 ) 433 80 27

Punce, ki ste na GK prosim preverite ali imam prav.
Mami pokliči na SIII in opiši izcedek. Verjetno ti bojo rekle, da to ni nič in da počakaj na test. Meni so rekle, da dokler ni prave krvavitve ni panike. No, lahko ti pa tudi rečejo, da se pridi pokazat. Ura je zgodnja in verjetno se najde kakšen IVF G, ki bi te pregledal. Vso srečo.

Sulfinija stiskamo pestke. Dobro opravi pri G. In sporoči nam!

Abra tole s cunjami v H&M drži kot pribito, vendar imam kar srečo, da vedno najdem tam kaj kvalitetnega. Me pa tud kar mine, ko vidim ves tist pofl.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.5.2008 10:04:11   
dajamaja
Mojca, veš, da bomo držale, saj vedno navijamo zate!!!!

Abra, sej sem mal že za planom user posted image  Gledam uno reklamo, ko se žali mami vrnit v linijo pred poroko (ne vem za neko čudežno mazilo, ki te skup potegna za 3 cm) in sem dobila lušte, da bi jaz tudi letos spet mal bolj zgledala. Sicer bo pr men treba mal več ko 3 cm user posted image  .
Pa sej za nosečnost tko ne rabiš nekih oblek, ki trajajo. Boš hitro prerastla user posted image  Tko, da pejta ja z Gigi mal u šoping.  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.5.2008 10:12:09   
Abra
Mojca, že držimo! Dobro se zmenita, pa ne prehitevat! Včasih je bolj kak ciklus več počakati.

Gigi, pol maš dobro roko user posted image jaz sem tko lena, meni se tko ne da več šopingirat, se mi zdi, da se mi je zdaj za najstniška leta vse nazaj vrnilo. Takrat sem za vsako cunjo in čevelj vedla user posted image pa to ne samo v LJ, takrat se tuki tko ni nč dobilo user posted image

Dajamaja, jaz bi bla tut nosečnica že rada lepa user posted image če sem si to leto tolk špehca naložila, se moram kar sprijaznit user posted image
Sem zadnjič eno tako fino prebrala, kakšna je razlika al si prvič, drugič, tretjič noseča... prvič greš v šoping za nosečniškimi cunjami že takoj po plusku user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.5.2008 10:28:17   
dajamaja
Drugič pa že kr une od prvič ponosiš. Tretjič vzameš pa moževe hlače, pa majco user posted image  Hec. Ti si kar privošči. Veš, da moraš biti možu in otrokom v ponos. Men je zadnjič moj mali rekel, mami mi te mamo radi tako kot si .... mi je kr alarm sprožil, kok je zgledam v njegovih očeh user posted image  Moj je itak toleranten, ker ve s čem vsem se šopam .. ampak na morju bodo pa njemu tudi učke kam uhajale, men bo pa pritisk dvigval user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.5.2008 10:49:06   
gigi1
Abra js sem bla v mladih letih "hipi" in mi je za cunjce prav "dol visel". Sam, da sem mela oske kavbojke, pa široko majco ali pulover, sem bla čist srečna.
Zdej pa za mano prihaja user posted image . Zgleda se res vse obrne.
Se spomnim, da mi je mami enkrat dala 100.000 ITL in sem iz Trsta prišla z enimi kavbojkami in enim puloverjem do kolen, pa še rokave sem mogla 3x zavihat, da so mi bli prav. Se še spomniš kaj vse se je dalo v tistih letih kupit za 100.000 ITL?

Dajamajči ne skrbi jo bom že zvlekla v šoping. Morda bom šla najprej sama pošnofat, pol jo pa za rokco odpeljem user posted image .
Ti pa kar pridno telovadi, da bodo poleti učke od drugih k tebi uhajale in se bo zvojmu pritisk dvigoval user posted image  user posted image  user posted image . Al pa kej druzga user posted image  user posted image  user posted image . Evo, spet pohujšujem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.5.2008 11:37:57   
hedviga
Hojladrija, pupe. Dober dan.
Zvezdica, user posted image  zate za danes! Pa še enega user posted image  za Mami.
Hedi je včeri obvladala svoj koktejlček. Bravooo, nobena kapla ni šla po zlu, prav ok je blo! Juhej.. Edin sem se ornk v žilo pripičla in sem se skori stropa prijela...
No, ampak zdej mam pa nove "skrbi" (pa sej veste, da zmeri neki najdem):
Kolk hitro se ve čutile učinek Menopurja oz. Gonala, mislim, da se je čutilo da se kej dogaja??
JAz sem računala, da če nč drugega, bom vsaj kakšno deko gor dobila, ampak sem se včeri vagala, pa sem še shujšala.. user posted image user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.5.2008 11:51:19   
mismis
Hedi

Bravo za špike, za čudovito obvladanje položaja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.5.2008 11:57:39   
dajamaja
Hedi, mal je odvisno tudi od doze, ki jo dobiš. Men je bilo po Gonalu slabo, še vsa zdravila od zdaj so me pa napihnila v trebuhu. Za kile pa ne vem, ker se že vrsto let ne utrujam več z vago. Vedno mi nekaj naklada user posted image  
Ti se nič ne sekiraj, važno, da bojo jajčke.

Gigi, pol sva pa enake okol pred leti lezle. Jaz sem imela najrajš fotrove srajce in puloverje. Ko je pa brat zrasel, sem pa še pri njem jemala. Ti kr pohujšuj, jaz mam abstinence zdej konc. Ve morate pa bibice čuvat! 
Mam en konc generalke, pa kr švicam zraven. A je še prezgodaj za pivo user posted image !?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
29.5.2008 11:58:36   
gigi1
Hedi bravo za idealno šiko, če odmislimo špiko v žilo (kje hudiča si žilo na trebuhu najdla???). Js se med postopkom nisem nič zredila, sem pa dnevno variirala tudi do 3kg odvisno od odvajanja tekočine. Zredila sem se pa 3 kg januarja po klomifenskem testu, ki jih nikakor nisem mogla dol zbit (no ja tud zdej mi gre sam gor, sam tehle kilc sem vesela user posted image )

Miška helou. Sem ti poslala ZS. Enega! čeprav mi je spet error piskal. Upam, da si dobila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
29.5.2008 12:16:28   
Abra
Dajamaja, tko nekako je bil un štos ja user posted image s tem, da v prvi začneš tiste cunje tut takoj nosit, v vseh naslednjih pa šele enkrat na sredi user posted image Za morje mam pa jaz rešitev user posted image bolj samotne kraje, pa se lahko samo na meni učke pase user posted image user posted image

Gigi jaz sem glih tistih par let mlajša, da hipi ni bil več "in" se pa dobro spomnim, kaj vse se je dalo za 100.000 lir kupit user posted image jaz sem imela bolj redko tolko s sabo. Res, da sem kao šopingirala vsako soboto user posted image
Ti si pa kar dobro oglej teren, tiste tri obešalnike bom pol že pogledala user posted image Očitno sva si z Mišmiš tuki kar podobni, ani že včeri neki spraševala, če ji kdo ogleda teren? user posted image

Hedi vidiš, vaja dela mojstra. user posted image jaz se tokrat v času stimulacije tudi nisem nč zredila, niti čutla nisem ne vem kok. Sem se pa zato zdej user posted image sej ni čudno, sem že pol toblerona skor pojedla danes.

Dajamaja, ti si kar pirček prvošč. Saj res, imaš dopust, kajne? zato si danes tolko tuki user posted image si prebrala moj z.s. Želiš še prvi del user posted image

Mišmiš, ena ti pa v zelje leze, kako si je upala novo temo odpret user posted image user posted image ti kar drugo odpri, si edina pooblaščena user posted image

Zdej pa naša Zvezdica svoji pikici na uz gleda user posted image pridi nam hitro sporočit, da je kugla prav povedala.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
29.5.2008 12:17:37   
gloria
Mismis v nedeljo sem se na zadnje javlauser posted image ...res pa je da vas berm skoz pišem pa bolj mal....pogrešam pa tud jaz Konino in Mijavček
Zvezdica in Mami 26 upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Abra in Sonček 33 kak se počutite nosečke?Ste si že kaj računale gdaj bi bil pdpuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
29.5.2008 12:24:33   
dajamaja
Abra, mam občutek, da ena od naju enega od ZS ni prejela. Jaz sem ti nazadnje poslala naslov za knjigo. Si ga dobila? Neki ga tule RR zeza, al kaj.
Ja, st sem doma in vmes ko ne visim tu gor celo pospravljam - moram mal stvari zredčit, da bo selitev šla bolj gladko. Popoldan grem pa v nabavko za ploščice, pa kuhnje v živo mal pogledat.  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
29.5.2008 12:25:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mišmiš, ena ti pa v zelje leze, kako si je upala novo temo odpret user posted image user posted image ti kar drugo odpri, si edina pooblaščena user posted image

Abra ti si pa modelka,a ti je že kdo povedaluser posted image user posted image user posted image Pa še prav mašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
29.5.2008 12:25:51   
Abra
Gloria, živjo! Seveda smo računale, takoj user posted image Včeraj prav resno cel dopoldne. Jaz imam 20. januarja, sonček pa mislim, 5 dni za mano. user posted image In kako ti, zdaj uživaš, ko so vse skrbi za tabo?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
29.5.2008 12:27:32   
pikovit
Zvezdica pa je zdaj v dobrih rokah pri Reškotuuser posted image  in skupaj gledata user posted image user posted image  čudouser posted image Itak,da je Abrina kugla prav napovedalauser posted image user posted image user posted image Hitro pridi domov in nas razveseli.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.5.2008 12:29:32   
Abra
Dajamaja, nič nisem dobila. Sej se meni tut zdi čudno, včeri sem Sayuri neki pisala, pa je napisalo, da je poslano, zraven pa error. Poskusi še enkrat.

Pikovit, a nimam prav? Jaz si ne bi upala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.5.2008 12:36:47   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit, a nimam prav? Jaz si ne bi upala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.5.2008 12:39:34   
gloria
Abra 20.01.je pa najin dan ker sva se na ta dan poročila(drugo leto bo že 8 let pa še moj ma rojstnidan)user posted image user posted image user posted image ....sonček je pa tud blizu....jaz sem zdej ok...od danes ne delam več tak da sem na dopustu pol pa še nekaj bolniške pa bo kmal treba iti v Rimuser posted image ...vsak mesec mam še dodatne kontrole v lj.v ambulanti za toxo in sem po eni strani vesela da me tolk spremljajo.Drug teden začnem z materinsko šolo in že komi čakam.Kupovala nisem še nič,razen par cotik za lušte....Vesela sem da je z vama vse okuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.5.2008 12:40:32   
gigi1
Dajamaja ura je 12 preč. Uradno je konec dopoldneva in je pirček dovoljen. Sploh če pucaš. A za kuhinjo si se že odločla? Js jo moram tud zamenjat in si mi zadnjič kar skomine nardila. Mam pa tko butast prostor in jo moram po meri delat. Moje sanje so ameriški hladilnik (saj veste, da bo plac za čokolatine user posted image ), pa ga nimam kam dat user posted image . Ma neki bom že zgruntala...
Sej js tud nisem tak fen šopingiranja. Včasih mi je blo lušno s kakšno prijateljico it v šoping. Pol sva šle pa v mehiško, pa na pirček. No pol so nam prepovedal kadit in je blo konc mojga šopingiranja.

Abra, pa kako si jo odkrila? Mislim, da jo je Miška že pred tabo ujela in ji zabičala, da naj gre sem pogledat user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka ti pa danes nisi nič zgovorna. Kako je tačka? A si vidla moj ? na prejšnji strani?

Zvezdica čakamo na dobre novice in mislimo nate!

Punce teli ZS pa res neki nagajajo. Dans sem bla previdna, pa Miške nisem čist zasula user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.5.2008 12:42:18   
mismis
Gigi

dobila ZS 1x, a danes pa ne bom treh na enkrat fasala user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
29.5.2008 12:43:24   
gigi1
Miška, sej si rekla da 3je so tud zate preveč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
29.5.2008 12:49:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška, sej si rekla da 3je so tud zate preveč user posted image  user posted image  user posted image

sej probat ni greh, a neuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?