Abra
|
Dajamaja, tko nekako je bil un štos ja s tem, da v prvi začneš tiste cunje tut takoj nosit, v vseh naslednjih pa šele enkrat na sredi Za morje mam pa jaz rešitev bolj samotne kraje, pa se lahko samo na meni učke pase Gigi jaz sem glih tistih par let mlajša, da hipi ni bil več "in" se pa dobro spomnim, kaj vse se je dalo za 100.000 lir kupit jaz sem imela bolj redko tolko s sabo. Res, da sem kao šopingirala vsako soboto Ti si pa kar dobro oglej teren, tiste tri obešalnike bom pol že pogledala Očitno sva si z Mišmiš tuki kar podobni, ani že včeri neki spraševala, če ji kdo ogleda teren? Hedi vidiš, vaja dela mojstra. jaz se tokrat v času stimulacije tudi nisem nč zredila, niti čutla nisem ne vem kok. Sem se pa zato zdej sej ni čudno, sem že pol toblerona skor pojedla danes. Dajamaja, ti si kar pirček prvošč. Saj res, imaš dopust, kajne? zato si danes tolko tuki si prebrala moj z.s. Želiš še prvi del Mišmiš, ena ti pa v zelje leze, kako si je upala novo temo odpret ti kar drugo odpri, si edina pooblaščena Zdej pa naša Zvezdica svoji pikici na uz gleda pridi nam hitro sporočit, da je kugla prav povedala.
|