|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
24.5.2008 18:44:40   
arneja
Sem dala v album. Sem poslikala našo pikico in slikco z neta. Sta si precej podobni, ne user posted image ?

Poskusim še semle prilepit :

user posted image

Se ne vidi preveč, boste morale kar v album iti gledat user posted image . Pismo, sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.5.2008 18:45:29   
gigi1
Blanč. Ti si mi pa otroka prestrašla s temle Murkotom. Pa kaj maš ti z njim? Kakšne bolj pristne stike, da maš njegove slikce skoz na zalogi user posted image  user posted image  user posted image ?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.5.2008 18:48:15   
arneja
No, pa poveča slikco tudi tukaj. Naša Lučka (naš sicer pravi, da se bo sigurno kar mali nogometaš z žogo in kopački rodil user posted image ) je na desni strani user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.5.2008 18:51:07   
pinki36
pika74 sem ti poslal ZSuser posted image user posted image

Gigi1 še kar gre, le da me občasno prime panika....

ko smo v GK zadnič dajali kri, je bila ena med nami tudi na 5 poiskusu in je pripovedovala, da je bila pozitivna, ko je šla pa na UZ da ni bilo več ničuser posted image user posted image . Misli mi kar odhajajo na njene besede. Zjutraj ko vstanem takoj pomislim, dali imam še znake, ali je vse ok, potem pa pride še spomin iz preteklotis ko sem v 10 t imela abazijo, ko pa sama nisme nič čutila da je kaj narobe. Vsi ti občutki se mi mešajo.user posted image user posted image

Vedenar se ne dam, skupaj z mojima dvema user posted image user posted image , se pogovarjamo in dajemo korajžo, da bo kamu 5.6. tu

Vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image , vedite da četudi malo pišem sem z vsko od vas z mislimi in željami.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.5.2008 18:52:36   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: pinki36

bom pogledala. Kako si? Si razmislila tisto kar sem ti napisala?

razmišljam še zdaj... sigurno je nekaj na tem... jaz ponavadi vedno grem v postopek in že v štartu ne pričakujem nič, ker mi je potem lažje prenesti poraz... pa vem, da to ni dobro.

To je tako, kot če bi šel na poroko in pričakoval ločitev...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.5.2008 18:55:46   
pika74
In kaj lahko naredim v 5. postopku, če se bova odločila zanj...

- sem vseh 14 dni po ET doma in se odklopim od mobitela/službe/računalnika/RR...
- si že od prve inekcije dalje predstavljam in se prepričujem, da bo tokrat +
- mogoče zamenjam Kliniko
...

kaj še... še kaj bi se dalo spremeniti ...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.5.2008 19:08:24   
gigi1
Pinki, pika kakšen je tole pesimizem!
Pinki vse nas je strah. Večina je tudi imela slabo izkušnjo. Vseeno skušamo biti pozitivne.
Pika zate bomo pa imele RR čarovnice en extra sestanek, ko boš šla v naslednji postopek. Abra bo kuglo vzela, Hedviga se bo postavla v znamenito karate pozo, jaz bom pa priklicala vse dobre misli in jih posredovala tebi. vendar moraš tudi sama vsaj dobro voljo in nekaj pozitivizma prinesti. A je zmenjen?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.5.2008 19:09:58   
pinki36
Vse moraša narediti v kar verjameš da bo spremenilo izdi in boš imel enega ali pa dva lepa user posted image , pri sebi. Cel čas moraš imeti pred seboj eno slikico tvojega otročiča. Skratka delaj kot sem ti že enkrat napislal. " vse bom naredila tako, da si v prihodnosti ne bom očitala nič"user posted image

Drugače pa vem da si punca vesele narave in ni prav da že v začetku tako negativno misliš.To moraš najprej sprejet, bolečina ni nič manjša, zato POZITIVNO V BOJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.5.2008 19:12:09   
arneja
No, pa še obljubljena zgodbica: sva bila naročena ob 8.40 in sva prišla že kakšnih 20 čez 8 tja. Greva proti vratom za v otroški dispanzer in tam čakata dva Hrvata in rečeta, da je zaklenjeno. Se obrneva na drugo stran, tam še en drug par stoji in reče, da čakata že od 8-h. Pa greva midva čez tista druga vrata, ki so bila odklenjena, ta dva para pa za nama. Je bilo full smešno, ker sva precej hitro hodila, oni so pa šibali za nama, da naju ne bi izpred oči izgubili. In pridemo v čakalnico in sta bila oba para, normalno, pred nama na vrsti, ker so bili za punkcijo. In moj začne nekaj težiti, da kaj sem sploh kaj govorila, da bi morala iti samo mimo njih, in bi bila pred njimi na vrsti, ker pač ne bi čakalnice našli user posted image . Pismo, sva se narežala. Je bil zdravstveni dom zaklenjen, ker je bila sobota, ampak oni so kar pred vrati čakali, namesto, da bi v bolnišnici vprašali, kako priti do Reša. Pa še zjutraj je bilo full smeha, ker je bil nekje papirnati policaj z radarjem postaljen in moj ves prestrašen: Pismo (no, ni tako lepo zaklel user posted image ) me je ustrelil! In šele potem vidi, da ni pravi. Pa saj smeh kvečjemu lepo maternico prekrvavi, ni res user posted image ?

Sem bila pa celo pot v avtu full živčna, da me bo Reško poklical in rekel, da se je celica nehala razvijati. Sem okoli 8-h, ko vem, da Reš tja pride, začela gledati na mobija kot nora user posted image . No, na srečo ni klical user posted image . Pa v čakalnici me je tudi ves čas zvijalo (spet na drisko, kaj pa drugega), pa sem si potem, ko je Reško prišel en par poklicat, le dopovedala, da če ne bi bilo nobene pikice za naju, bi nama ja takoj povedal, ne pa naju pustil brez zveze čakati v čakalnici. Pa na Ravbar Komandi sem šla lulat, pa sem se potem full z vodo nalivala, da bi imela poln mehur. Potem je bil pa še prepoln, pa sem šla dvakrat po malo lulat, pa s Keglovimi vajami lularijo nekje na sredi komajda zadržala user posted image . Na stolu sem pa itak mislila, da mi bo ušlo user posted image .

No, sva na vrsto prišla šele ob 9-h. Prideva notri, pa Reško naj se jaz kar pripravim, mojemu da naj oddrsa k mučilnemu stolu (s tistimi copati ali kaj), pa doda, pa da mi poštitamo to npr. Arnejo user posted image . Sem mu takoj povedala, da tokrat pa imam štunfe user posted image .

No, se spravim na stol, razširim noge in potem zagledam svojo publiko: mojega srčka pri moji glavi, Reša med mojimi nogami user posted image , za Rešem dr. Merla (ta ata je pa zlat, toliko spodbudnih nasmeškov kot mi jih je on danes v 20-ih minutah dal, mi jih Reško v celem svojem življenju ne bo), potem še enega precej mladega zdravnika ali kaj, na svoji desni strani pa še gospo Hrvatico (ki mi je, presenetljivo glede na Dejzino pripovedovanje, podelila nasmešek), za njo Hrvata, potem pa še embriologa, ki ga še nikoli nisem videla (s temnimi lasmi, kdo je to user posted image ??). V glavnem smo bili jaz in šest tipov user posted image . Pa še ena ženska. Če pa zdaj nismo dete dobro notri dali, pa tudi čudno user posted image . Na ekranu je bila pa slikica najine pikice. Ko sem zagledala, da je 4-celična, se mi je kar smejati začelo user posted image .

No, me Reško začne čistiti, pa mu Merlo nekaj začne govoriti. Pa mi Reš reče, če sem imela konizacijo. Sem rekla, da ne ravno konizacije, ampak da so mi z lasersko nitko spremembe odstranjevali. Pa on, da sem vsa zabrazgotinjena user posted image  (se je pa res takrat zdravniku laserska zanka strgala in sem precej krvavela, ker me je razmesarilo user posted image ) in da mi bo moral nekaj odščipniti, da bo notri prišel (pa ni tako zelo bolelo kot je slišati). In da imam kratek maternični vrat. Pa jaz, kaj pa zdaj to spet pomeni, če bom zato težje zanosila. Pa on, da ni panike. Pride embriolog in pove, da sta bili celo obe celici zreli, oplodila pa se je le ena. Pa Reško, no, koliko jih damo? Sem rekla, ja, koliko, če je le eden, a ga boste na pol dali. Pa se on obrne k Merlu in reče: Tale mi pa nikoli dolžna ne ostane, mi vedno kar nazaj pove user posted image .

Potem da vame eno plastično paličico in vidi, da ne bo prišel čez zarastline, pa da železno ali kakšno. Pa govori, da bo embriolog posesal pikico v kateter, da je pikica tako mala, da je brez teže. In jo embriolog prinese in potem to stiskajo vame in vsi buljijo meni tja med noge user posted image . Je rekel moj, da če je res morala cela bolnišnica priti mojo tamalo gledat user posted image . Pa gre embriolog preverit, če je šla pikica ven, in porednica ni šla (je Reško začel s tisto zgodbico o otrocih, ki že pri transferju nagajajo - se mi zdi, da je Abra isto o tem pisala) in smo ponovili vajo. In potem je Lučka/mali fuzbalerček le ostal/a pri meni user posted image .

In Reško, da ne more nikamor pasti, da četudi bo moj grdo vozil po luknjah. No, potem sva dobila listek o postopku s prvo slikico najine pikice, potem sem pa Rešu rekla, da sem mu včeraj nekaj objemčke obljubljala, pa da imam zdaj raje dve riževi Milki s sabo: eno zanj in eno za Čedota, ki je tako dobro zmešal user posted image . In se mu je fino zdelo user posted image . Pa mojemu je seveda naročil, da me mora paziti user posted image .

Joj, punce moje, četudi ne bo na koncu plusek, je to, da sem kočno prišla do transferja, zame ogromen uspeh user posted image . Testek pade 5. junija, do takrat pa Prometrium in mali Aspirinček pridno papcat.

< Sporočilo je popravil arneja -- 24.5.2008 19:19:55 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.5.2008 19:13:15   
gigi1
Arnejčka lubica, se mi kar smejčka. Sem že ene 10x kliknila na tvojo pikico in jo občudujem. A to vam Reško kar slikco da za s sabo?

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.5.2008 19:16:23   
Rubin.
Spet prosim za pestke .

Sem močno držala pestke, zdaj pa le čuvaj pikici user posted image .

Julija bravo! Sem vedela da bo še vse o.k., user posted image . Jaz tudi upam, da se srečamo na punkciji, da bom imela s kom klepetat v sobi user posted image .

Poročam jutri, kako kaj jajčke.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.5.2008 19:20:48   
pinki36
arnenja čestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar tako naprej grej tvojo pikicouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.5.2008 19:21:52   
arneja
Gigi, veš, da nisem imela pojma, da je tudi slikica na listu o postopku. Sem res zelo vesela te slikice user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.5.2008 19:24:34   
arneja
Rubin, hvala ti za pestke, so zares pomagale user posted image . Mislim, da bo danes še nekaj joka od sreče user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.5.2008 19:25:28   
arneja
Pinki, hvala tudi tebi user posted image . Bom grela kot nora user posted image .

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.5.2008 19:41:00   
DaisyE
user posted image user posted image

BRAVO ARNEJČA!

user posted image user posted image

Viš kako lepo! Pa tako lep embrio - Lučka. Tole po moje super kaže.

Kar se pa Hrvatice tiče, sem se pa jaz odločila, da je bla zato tako tiho in me sploh ni pogledala, ker je bla živčna zarad punkcije. user posted image user posted image user posted image  
Sem pa potihem upala, da sta šla že domov. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
24.5.2008 19:51:23   
Zvezdica
Arneja ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem imela prav, sem vedla, da sta otroka kar takoj na morje odpelalauser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.5.2008 19:57:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pikovit, zdaj si me pa čisto uničila s temi Hrvati...

Evo mojih otrok:
user posted image  Hrvoje
user posted image  Stipe
user posted image  Dragica
user posted image  Vlado
user posted image  Ante
user posted image  Ivica
user posted image  Janica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, če bo šlo tako naprej, si bom mogla res pir odpret.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tvoje izjave so  čista 10-kauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
24.5.2008 19:58:15   
sonček33
Samo an hitro - arneja- joj, kako sem vesela. Čuvaj jo.

Jaz pa niti slučajno nisem imela časa naredit testa. Mogoče pol kasnej. Zdej prideta dva prjatla, pa res ne bi jokala cel večer. Morda pa jutri zjutraj.
Jaz mislim, da bi to lahko bilo to. Želim si res.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
24.5.2008 20:02:31   
gigi1
Sonček, kar počak do jutri zjutraj. Dans pa kar uživaj s prjatli. Sej bo jutro hitr. Pa itak, da bo ++++++!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
24.5.2008 20:05:17   
Rubin.
Sonček ti pa lepo počakaj do jutri, ne biti neučakana, če je + ti ne bo nikamor ušel, lahko se ti samo skrije, če si prehitra,  tako kot pri dajamaji.

Še 12 ur pa bo user posted image .

A bo katera gledala Eurosong? Jaz ga vrjetno ne bom imam še kup opravil, pa malce prej bom šla spat, ker je jutri zgodaj dan user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
24.5.2008 20:08:55   
gigi1
Rubin jst imam dober namen. Če mi bo moj prepustu pilota. Ga je dans neki čist okupiral. Ti pa kar spat, da bodo jačka rasla user posted image  in da jutri že stopka pade.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
24.5.2008 20:09:26   
arneja
Dejzika, veš, kako sem vesela user posted image . Zdaj sem sicer že cel dan pametna, da sem pač minimalistka in da delam toliko otrok kot jih potrebujem user posted image . Zakaj bi sproducirala 10 celic, če rabim le eno user posted image ? Joj, kako lahko je zdaj pameten biti, ko se je vse lepo izteklo user posted image . Pa mojega že ves dan pridno izkoriščam v stilu, da nosečka pa zares ne more pol kg češenj v roki nositi user posted image . Sva imela zares lep dan user posted image .

Držim pestke, da tudi ti v ponedeljek dobiš zelo lepi pikici user posted image . Zakaj mi ni nobena povedala, da je na listu celo slikica? Sem bila prav prijetno presenečena user posted image . Za Hrvatico pa, samo, da sem videla, da se lepo stran drži, sem bila presrečna user posted image .

Zvezdica, hvala user posted image . Ja, smo jo kar na morje popihali. Sem bila čisto pri luftu user posted image .

Ooo, Šukica, si le malo pokukala k nam user posted image ? Dejzika pa res hude seka user posted image .

Sonček, hvala tudi tebi. Ti pa kar mirno, jutri palčko polulat, plusek bo sigurno tam user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
24.5.2008 20:12:34   
blanč
gigi kar sprinti si slikice, jih boš res rabila, ko otroci nebodo pridni.
Jaz sem enkrat na bazenu enga tipa tako zabila, da po moje še zdej ni pozabu. Je otroku ene trikrat reku, bodi priden drugače bo teta huda in na mene kazu. Po tretji ponovitvi sem ga mela dost in sem šla kar do njega in mu rekla, če mu dam še eno sliko za domov, da bo lahko še tam z mano strašiluser posted image user posted image se je tip pobralko svetla muhauser posted image

lej pa še eden

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
24.5.2008 20:13:31   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: pinki36

bom pogledala. Kako si? Si razmislila tisto kar sem ti napisala?

razmišljam še zdaj... sigurno je nekaj na tem... jaz ponavadi vedno grem v postopek in že v štartu ne pričakujem nič, ker mi je potem lažje prenesti poraz... pa vem, da to ni dobro.

To je tako, kot če bi šel na poroko in pričakoval ločitev...

Ne vem jaz pa v to nič kaj preveč ne verjamem. Sem šla prvič ful polna pričakovanja, pozitivnih misli, glih tolko da že nisem oblačilc kupovala user posted image , v postopek, pa na koncu ni bilo nič. Samo eno veliko razočaranje, sem kar precej časa rabila da sem se pobrala.
V drugo pa čist tko na easy, nobenih pričakovanj, nobene pažnje polagala na kakšne znake, ker jih itak nisem imela, ko je bil čas za krvni test, si sploh nisem preračunala koliko dni je od ET, res čist na off, pa glej ga bingo, glavni dobitek.

Tako da jaz na to psiho kaj preveč ne dam. Mogoče bi rekla, da močna želja po otroku prej ovira, kot prednost.
Sicer pa si ne znam predstavljat, kako bi lahko pozitivno mišljenje vplivalo na to da se zarodek vgnezdi.

Vedno bolj razmišljam, da ima mogoče pa hrana kakšen vpliv. Zdaj se parkrat pri Oprah gledala dr. Oza, pa se me je kar dotaknilo. Če lahko nekateri z hrano omilijo ali celo preženejo bolezni, bi mogoče lahko bilo kaj na tem tudi. Ne vem, samo glasno razmišljam.

Držte se punce.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?