kajsica
|
Čveke čvekaste, pa saj vas človek komaj sledi. Moram pa priznati, da ste me pošteno nasmejale! Mismis, ja simpatije so pa huda stvar. Sploh ko veš da je prepovedan sadež, ko veš da ne smeš!!! U moj bi takoj porajto, če bi se s kerim spogledovala. Me čuva ko punčico svojega očesa!!!! No saj morem priznati, da mi je všeč, da me tako pazi! Fora pa je tudi v tem, ker je moj res konkreten in se mi nobeden ne upa preveč prebližati (pa ne debel)!!!! Kolk pa alkota, lahko konzumirate!!! Svaka vam čast!!! Jaz bi 2 pivi spila pa bi bila godna za spanje! Me moj zafrkava, da me pelje v lokal, pa naroči tri ICE pa me lahko pelje domov spat! Sem poceni za napit. Dejzi, ti me pa iz dneva v dan bolj presenčaš. Pikola, res si privatno karakter, ampak pri Rešu si pa res mala punčka. Oprosti ampak mi je smešno. Pazi se in se lepo pripravi sedaj na pikici. Držim pesti!!! Arneja, kako je bilo? Si mami? No upam, da si! Držim pesti!!!!! Abra, hvala za navijanje, saj veš da je vzajemno! Jaz tudi zate navijam, močno! Če pa rabiš te tabletke, ki jih dobimo na GK, Buskopan in še neki, se mi pa javi na zs, da se dogovoriva, ker jaz jih imam še od prejšnje "nosečnosti" veliko doma. Samo da veš sama kaj lahko in kaj ne!!!! Konina, bravo, samo da je vse OK! Kaj je abra neki omenila, da si jemala sedaj ko si šla po zmrznjenčke, neki "dex......"! Sayuri, a ti pa že tako daleč? Te že pazijo! Bravo in vso srečo!!!! Sonček, kot so ti punce rekle, ne rabiš nobene napotnice za ponedeljek, ker si bila na GK, ti pa priporočam, da si narediš plan, ker boš ob 7:30 dala kri potem pa čakala na izvide do 12:00! Ta čas pa moreš nekako preživet!!!! Malo pa pogrešam par punc, ki se nikakor ne javijo. Kje ste babe? WP, lara light...... Lep dan želim vsem skupaj!
|