|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
24.5.2008 14:07:46   
kajsica
No WP ali smo te malo zbezale iz ilegale?????user posted image  Lej ko boš imela čas, se oglasi!!!!

Arneja, kje si??? Daj povej kaj se dogaja? Mene tako skrbi zate!!!! Prosim!!!!!

Aja pa včeraj se, pozabila napisati! Gigi, ti samo čaraj za vse nas, samo da bi uspelo!!!!!!! Bu bila zelo srečna, če boš en velik + mi načarala, pa da bo držal naslednjih 9 mesecev!!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.5.2008 14:47:12   
mateja_goljev
punce pozdravljene!

Tudi jaz se že zelo dolgo nisem oglasila.
Prvo kot prvo delam, delam delam.... Drugo kot drugo pa čakam da pride avgust in da gremo naprej...
Aja punce  WP, pa vijolica30 a sta dobile iz ginekološke za zamrzjenčke? Men so rekl k sm klicala da jih nimam, in da bom tko al tko dobila uradno po pošti, no da je že blo poslano, to ene 3 tedne nazaj, pa še nič.

Uglavnem gremo v novi postopek z optimizmom in brez skrbi.

Grethy kako si? ksaj štartamo?

ostale punce ki ste srečke nosečke user posted image user posted image user posted image .
Tistim, ki pa ste na istem kot jaz pa en velik user posted image .

papa, se še kaj oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.5.2008 15:00:27   
dajamaja
Arneja, upam, da se kje lepo imaš! Pa vseeno najdi čas, da nam zaupaš primopredajo. Do takrat pa držim pesti!!!!

Jaz sem tu občasno, z občasnimi izcedki. Danes sva se čula in sem povečala dozo. Kej dosti od tega ne pričakujem (žal slabe izkušnje), bo pa treba počakat. Če drugega ne, je menda dobro za naslednjič, da sem s temi hormoni prepojena. Ker od mene glih ne veje optimizem, se pač bolj stran držim oz. v službi kjer lahko delamo kolikor hočemo user posted image .  Uživajte!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.5.2008 15:15:24   
blanč
marjetka tale je pa samo zate
user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.5.2008 15:19:34   
Pija76
Pikovit ne se norca delat, zjutraj sem bila v Supernovi pa v mercatorju šiška, pa na blagajni pr nas v trgovini pol ure, tko da skratka v šopingu user posted image user posted image user posted image , sam nič razen pira si nisem kupila user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol sem pa kuhala za zidarja pa mater še jest ni hotu user posted image , tko da pospravljanje in likanje še čaka user posted image user posted image user posted image , pa bom šla rajš kr k babi pol pa direkcione na koncert.

Mismis hudič so tele prepovedane sladkobe kaj?!? Sam nisem pa čist šteknla, oz. je bilo preveč za brat pa sem šla po diagonali, kdo pa zdaj zlate pramene ti ali on? Pa 4 godine več čekaš?

Daisy kaj nisi ritke na golico nesla? Mater ampak ste pa uživale včeraj, pir in čik, čist zame! Pikovit vmes pa še kak sladoiled a ne?

Abra sam da je čisto na WC-ju!!! Držim pesti, da bo vse QL do konca!!!!!

Dajamaja mislim nate! Kaj kej delaš? Hiška napreduje?

WP kakšna prireditev user posted image user posted image user posted image ? A tle v kraju z avtobusno postajo? Veš kaj sem delala, visela na RR in jedla češnje user posted image , kultura šlepa že lep cajt user posted image . Kako si? Kdaj bomo diplomo zapile?

Gigi tebe pa otroc ornk pokonc držijo! Fajn filing!!!!!!

Pika 74 a sive lase si ti našla? Pa dej nehi no, to nisi dobr vidla, pa itak vsakič ko jaz tebe vidim imaš drugo barvo las. Kako si? Planiraš kak dopust?

Tole z Arnejo mi pa ni všeč!!!!!

Ste me zdražle, grem še jaz enega puhnit, pa teraso pomest pa k babi.....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.5.2008 15:39:35   
mismis
Joj joj Pija, raje ne beri po diagonali več, mislim kdo ma zdej zlate pramene jaz ali on, PA KAJ TI MISLIŠ, da jez padal na tipe Murkotovega videza.  user posted image No če do sedaj nisem imela mačka, priznam da mi je zdej pa res slabo.
in ne čaka  mismis že 4 leta, sej ma svojega user posted image a da smo se upoznali prije 4 godine, ko zna... Nič več diagonale zate, od zdaj naprej raje beri vodoravno ali navpično

Arneja, kje si? Vsi čakamo tvoje poročilo...upam, da je bilo s tvojo pikico vse v redu in da jo sedaj že veselo cartaš

Dajamaja, upam da vse to tvoje sr_anje ne napoveduje nič slabega user posted image

Abra, BRAVO za čisti WC user posted image user posted image

WP in mateja.goljev, lepo da sta se javili

< Sporočilo je popravil mismis -- 24.5.2008 15:41:22 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.5.2008 15:45:26   
vijolica30
živjo punce, po dolgem času se javljam da vas malo pozdravim!

najprej čestitke zvezdici, pinki36, abri, dajamaji in tadeji81user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo punce!!!

stijan drži se user posted image

sayuri vso srečo, blagor ti user posted image user posted image user posted image

jest sem se pa vrgla v hujšanje, mi je ratalo zgubit 3,5kg, si kar sama čestitamuser posted image , napadla sem orbitrek, pridno delam trebušnjake, skratka švicam v potokih. bravo zame user posted image user posted image user posted image , še par kilc dol da bom lepa avgusta ko bom na igliuser posted image

vsem želim veliko sončka in smeha, sonček33 tebi pa veš kaj želim  user posted image user posted image user posted image user posted image
lp, v

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.5.2008 16:11:32   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pika 74 a sive lase si ti našla? Pa dej nehi no, to nisi dobr vidla, pa itak vsakič ko jaz tebe vidim imaš drugo barvo las. Kako si? Planiraš kak dopust?

A dej dej, a res? A ti povem eno skrivnost... a veš, da se v živjlenju nisem barvala... nikol... k sem zajc za te reči...user posted image user posted image
Ste me zdražle, grem še jaz enega puhnit, pa teraso pomest pa k babi.....

puhat greš... tititi... no, ne boš verjela, prejle sem imela z mojim mal eno debato... in sem mu izjavla, da bi mogoče blo dobro, da začnem še jest puhat...pa me debelo pogleda user posted image ... ja sm rekla, edin to še nismo probal glede zanositve... mogoče pa glih to še rabim... pismu....user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.5.2008 16:37:17   
gigi1
Se Arneja še ni javla? Kje si?

Dajamaja stiskam pestke.

Kajšica veš, da bom čarala. Bom še Hedvigo pobarala za pomoč (brez karate prijemov user posted image )

Wp, mateja_goljev lepo vaju je spet brati.

Vijolica tebe tudi.

Kje je pa mami? A katera ve?

Sayuri, upam da te bodo kmalu domov poslali. Važno, da je vse dobro.

Pija otroc me vsaj podnev mal uspavajo. Madona, če bo šlo tko naprej jih bom pričakala čist utrujena user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.5.2008 16:39:14   
Pija76
Mismis res ne smem več diagonale sekat, sem brala da ga že 4 let tud poznaš user posted image user posted image user posted image . Ajd ne bom več, sam da ti ne bo slabo! Da bi tebi bil Murko stil všeč skoraj ne bi mogla verjet, vsaj kakršno te poznam!

Pika nič puhat, to je ena pi_zdarija, k se je odvadit ne moreš oz. je težko! Verjamem pa da je debelo gledal tvoj! Ja blagor tebi, glavo umiješ pa vsi mislimo da imaš drugo barvo.

Sem našmu predlagala da gre pod tuš in se greva mal crkljat pa rajš dela user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.5.2008 16:40:12   
Pija76
Ja Gigi rajš se prej spočij, une k majo otroke pravjo da pol ne spiš user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.5.2008 16:46:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Se mi zdi da sem prava kokoška user posted image ; danes je na vsaki strani izmerila po 4 velike folikle  od 12 do 16, pa dejala je, še nekaj malih vidimo.
V ponedeljek pa spet UZ ob 12.40. Predvidevam, da se bomo dogovorili za stopko.

Julija superuser posted image . Navijam, da bo v ponedeljek stopkauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.5.2008 16:49:30   
Zvezdica
Živjo, PUNCE!

Res je, zeloooooooooooooo dolgooooooooooooooo se nism javila.... Najprej bi rada čestitala naslednjim:

Hvala WP

Smo te pogrešale user posted image . Sej vemo da si pridna!
Ko bo čas, nas pridi vsaj pozdravit.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.5.2008 16:52:06   
Zvezdica
Jaz sem tu občasno, z občasnimi izcedki. Danes sva se čula in sem povečala dozo. Kej dosti od tega ne pričakujem (žal slabe izkušnje), bo pa treba počakat. Če drugega ne, je menda dobro za naslednjič, da sem s temi hormoni prepojena. Ker od mene glih ne veje optimizem, se pač bolj stran držim oz. v službi kjer lahko delamo kolikor hočemo . Uživajte!

Dajamajauser posted image .
Ampak zakaj vseen ne b la kri dat, pa da vidiš kako je s tem hormonom. Mogoče bi potem bilo in zate in za pikico bolje... Da boš vedela na čem si.

i belive i can fly....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.5.2008 16:58:47   
Zvezdica
Men se zdi, da sem zadnjič zasledila, da bo naša arneja po etju pičila kar na morje za en dan.
Če se ne motim, pa je bila to katera druga. Ups...ma ne mislim, da je bila arneja.
Arneja, kako je z ? Sporoči, nas zelo zanima

Gigi...spet študiraš vitamine? Ti kar počivaj popoldne. Jast sem včeraj zaspala okoli 11ih, pa zjutraj do 9.30, zdaj sva pa z s tamalim spet zadremčkalauser posted image

Ste ga biksale včeri zvečeruser posted image . Mismis, si kaj zaspančkana?

Abri, super da si brez izcedkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vijolica hvalauser posted image . Tebi pa čestitke za izgubljene kguser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.5.2008 17:11:22   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ja Gigi rajš se prej spočij, une k majo otroke pravjo da pol ne spiš user posted image

Iz tvojih ust v ....  Res bi bla vesela, če bi lahk spala. Upam, da me deca počas tolk zmatrajo, da se bo stvar obrnila.

Julija user posted image  user posted image  user posted image  za kokošje carstvo user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.5.2008 17:13:56   
gigi1
Zvezdica saj vidiš. Bom mogla nehat. Sej nč druzga ne delam k tle gor pa na guglu visim. Morm se mal v roke vzet user posted image ! Pa ti kako si? razen zaspanosti?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.5.2008 17:36:10   
Zvezdica
Pa ti kako si? razen zaspanosti?
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dobro sem. Jem, jem in še enkrat jem. Ampak zdravo user posted image

Jem zelenjavo...po cele dneve...še sama seb ne verjamem. Danes sem kupila ene 5 melancan, pa full bučk, ene dve kili se mi zdi, pa vso obvezno zelenjavo.Pa prideva s tamalim dam, pa moj zlaga, pa zlaga pa gleda, pa revež ves šokiran kaj sem cel voz zelenjave prinesla. Pa ne da je nimamo radi, jo imamo zelo, ampak pr meni je meso, meso pa še enkrat meso in testenine.  Zelenjava ja kot priloga, solatka obvezno. Ampak zdaj je glavna jed zelenjavna, pa vse ostalo je zelnjava. Še vedno jem meso, ampak bistveno manj

Vidiš Gigi s čim se jast ukvarjam? Z zelenjavco

Pa zdaj ko tako jem, sem manj utrujena, a ni to fajn?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.5.2008 17:36:54   
Zvezdica
Sej ne morem verjet...
cel dan se vrti okoli hraneuser posted image user posted image user posted image

Grozna semuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.5.2008 18:18:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ste ga biksale včeri zvečeruser posted image . Mismis, si kaj zaspančkana?

Ne zakaj bi pa bila, sej nisem jaz nosečka user posted image
To imate samo ve nosečke probleme s spanjem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.5.2008 18:31:21   
arneja
Punce moje, se opravičujem, ker sem pozna, ampak, ja, moja mala sreča je varno pri meni user posted image user posted image user posted image . To je najlepši dan v celem mojem življenju user posted image . Sva šla pa še v Koper naprej na češnje, na kavo, na sončka, pa jesti in je malo potrajalo user posted image .
Bi vam prilepila slikico naše pikice pa ne znam. Je že 4-celična user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom poskusila v album dati.

Vas malo preberem, pa potem napišem celotno dogodivščino. Se je spet dogajalo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
24.5.2008 18:38:48   
pika74
vidim, da pinki36 bere... pinki36 --> včeraj sem ti poslala zasebno sporočilo.... poglej v kaselc user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.5.2008 18:39:44   
pinki36
bom pogledala. Kako si? Si razmislila tisto kar sem ti napisala?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.5.2008 18:41:53   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Arnejči, sam da je pikica pri tebi. Komaj čakam poročilo o tvojih dogodivščinah.

Zvezdica ti kar malci in spančki. Edino pravilno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
24.5.2008 18:42:46   
gigi1
Lej jo pinki. Kako si?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?