|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.3.2009 13:34:25   
felicia
No še jaz poročam.

Mi smo bili v mestu danes je bilo fino. Zdaj pa kosilo kuham pa nič ne pospravljam user posted image . Očitno je tudi naš Uroš v fazi joka, za vsako figo jok na silo! (pa še rima se)

Je pa pri nas žirafa - afa
mamica - mamca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
15.3.2009 8:07:00   
Putka
Ojoj, tole je pa res ćalostnouser posted image No, saj ste vsi zunaj na sončku in ni časa za RR.

Jaz sem bila prejšnji vikend na seminarju, pa potem do četrtka službeno na seminarju... Je pasalo brez otrok in možeka, pa spet luštno ko smo skupaj. Ta vikend bi morali biti pa na Pokljuki, pa sta tamali smrkavi, Vesna kašlja... No, gremo danes vseeno na enodnevni izlet.

Kaj novega? Nič preveč.. Zdravila nam gredo dobro, še dobro da nisem v multinacionalki, nam vrednsot firme ne pada, tako da nas ne bodo iz službe metaliuser posted image .

Bom malo slikce pregledala, sem končno z novega fotkiča spumpala, za ene tri mesce slikic.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
15.3.2009 9:20:32   
Putka
Spet mi ne dela ok shrani.si

user posted image

user posted image

V oštariji:
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
15.3.2009 12:44:17   
Eca
Kje ste vse?????

Putka - lepe slikice.user posted image user posted image user posted image

PRi nas nič novega  - otroci so zdravi, jaz še kar ne morem priti k sebi od angine....Delam normalno v službi + vse kar doma pač uspem.
V službi je gužva, velikokrat sem tudi cele popoldneve tam in svojih otrok sploh ne vidim celi dan.
Dorian se je potegnil spet...smo morali po nove čevlje št. 24 (Cicibanke). Bodije ima vse 98, čeprav ni tako velik (bodiji so se verjetno vsi skrčili). MAjice in hlače so tudi 92. Po kilaži smo prispeli na 13kg. Stalno se baše, obožuje "ajce" (kinder jajce). Vse kar se da ponoviti od starejšega brata ponovi - od ****rij naprej. Če sta sama se tudi hitro "stolčeta" za vsako nepomembno stvar. Tamali je sploh ljubosumen, ker ko se on odloči da je mama (ali ata) njegov, potem MArk in ostali nimajo kaj iskati v bližini. Dere se pa tako, kot da ga iz kože ven dajemo.
Gpovori kar precej, sicer neke črke izpušča ampak se ga da razumeti. Poveže tudi po 2 besedi več pa še ne. Obožuje "lado" (čokolado). Ob knjigah preseneča, ker kar pove kje je kaj na slikah, čeprav ga nič ne vprašam. Spi sam v svoji sobi v svoji veliki postelji. Tavečji pa se šlepa v najini na način, da enega od naju z možem zbrca ven iz postelje.

Evo to je to....

Uživajte v teh toplih in sončnih dneh. Zime sem tudi jaz že pošteno sita in teh prehladov, ki pridejo zraven.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
15.3.2009 18:58:10   
Eca
Sem izmerila mulca:
Dorian ima 92cm user posted image (Mark je imel pri 2 letih 90cm) , MArk pa 104cm (pri dobrih 3,5 leta), naš ata pa je imel pri 4 letih 114cmuser posted image user posted image user posted image .
Jaz sem bila pa mini deklicauser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
15.3.2009 21:05:59   
felicia
jaz glede mer nimam pojma kolko je velik user posted image .

Drugač smo pa res malo poniknile. sem v soboto srečala petrinjo v centru z Matevžkom, še vedno je mali tak cukr! Petrinja pa tudi tako nasmejana in razpoložena kot vedno!

Mene pa to vreme mal daje nimam pojma kaj obleč otroku in pol nosim polno torbo flisov in drugih dodatkov za čez in počez!

Zdaj grem pa spat.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.3.2009 19:00:34   
kaya2007
putka, v kateri oštariji ste to bili?? zgleda kar okusno user posted image

drugače pa pri nas nič novega, kaja je že prava nagajiva in navihana bejba...raste pa tudi kar, kljub svojemu slabemu apetitu, za poletje ji kupujem konfekcijo 86/92, edino hlače bojo pomoje manjše.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.3.2009 22:08:05   
juniorka
Mi smo pa imeli comp na popravilu, je zastekal, zdaj sem pa brez sumnikov!

Tudi pri nas je fajn toplo zadnje dni in je prav lepo, ko povsod narcise cvetijo.
Eca/ bo kmalu koncert, a ne? Pa veseli me, da so otroci zdravi, tako naprej!
Nel je tudi ok, raste zadnje case ne veliko, je se kr na okoli 90, nogo se zmeri 24 in 14kg.

Srecanje/ sobota 18.4., lahko Arboretum, ce bo vreme... pa ce boste kaj bolj zgovorneuser posted image !
Tako, predlog, ce me hoce ktera videtuser posted image !
Pozdrav z otoka

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.3.2009 8:46:00   
petra a
evo še en lep pozdrav od mene

najprej Petrinja-vse najboljše še za nazaj

mi smo bli vmes na urgenci, je padla iz kuhinjskega stola in z glavo razbila ta velik lonc od rože, en košček se ji je zapičil v glavo, pa je bila k sreči samo majhna luknjica v glavi, tako da ji tudi šivali niso nič, uf, kri je pa tekla, roka opa tudi ni bila polomljena...k sreči se je vse dobro izteklo

jaz sem doma, ker imam v ponedeljek izpit...po mojih izračunih delam samo še naslednji teden, pol pa mal dopusta in že porodniška, končno

ne vem kaj bomo imeli, vsi ki ugibajo se jih večina najbolj nagiba k temu da bo fantek...ne vem, pustimo se presenetiti

evo, tok od mene, se bom še kaj javila, zdej se moram it  učit

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.3.2009 8:47:11   
petra a
putka-dobre fotke!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.3.2009 9:24:16   
Putka
Juniorka, jaz vas hočem videt!

Jaz sem trenutno še doma, Katja je nek trebuni virus staknila, pa bruha/driska.. Je k sreči kar ok razpoložena, ker jo bo zdaj za par urc dedek prevzel (imam pridnega očetauser posted image )

Tudi pri nas nič posebnega, Vesna ima danes popoldne sistematiko za v šolo, cepljenje pa to. Smo dobili na dom obvestilo, da smo naročeni ob 10h. Pa sem klicala, da sva v službi, zaposlena torej, in mi sestra reče pa dopust vzemita! Halouser posted image No, mi je izjemoma (pa da ne bi še komu od staršev razlagala, gospa!) dala termin popoldne. Svašta, res!

Se bom potrudila in izmerila Katico, zaenkrat ji je še 86 prav, tudi kakšne 92 cunje že nosi, visoka nekje 85 cm na uč, 12-13 kg, nogica 22-23. Škoda, pa ene tako luštne supergice 24 jo v omari čakajouser posted image .

Sem pa zadnjič v Mercatorju dobila v Cicibanu zelo ugodbo Softy roza čeveljce, celih 20€ so bile, redko na tako znižanje naletim (no, nikoli!).

Petrazg, sem imal ta teden fajn namen, pa je spet virus pri nas.. Da mi ne boš slučajno v porodnišnico še ušla!

Kaya, na Jelenovem grebenu smo se z divjačino razvajali, pa niti ni bilo zelo drago! Smo pojedli tolk mesa, pa brusnic seveda...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.3.2009 20:29:05   
Majchi
Oj punce!

No, vidim, da naša Lana krepko šiša vse ostale, kar se velikosti tiče. 92 cm je imela že pred enim mesecem, pa se mi zdi, da ji je ravno od takrat pa do zdaj postalo vse premajhno. Tako, da jo moram še enkrat izmerit. Nogo ima 24, težka je pa 14 kg.
Govori zelo nerazločno in vse po svoje, ampak se pa vsaj trudi ponavljat, kar je velik korak naprej. Je pa začela otroke odrivat in sama sebe grist v roko. Sem danes malo v vrtcu povprašala, pa mi je vzgojiteljica povedala, da sedaj to vsi delajo, nekateri celo grizejo druge, česar Lana k sreči ne dela. Jih pa z veseljem odrivauser posted image . Začela je tud ful jokat za vsako figo, povrh vsega je pa še ugotovila, da nam gre na živce s tem in da potem velikokrat dobi, kar hočeuser posted image .

Petra a, super, da se bosta pustila presenetiti. V drugo si tud jaz želim tko, ampak vprašanje, če bom zdržala, ko bom enkrat na temuser posted image .
Važno, da je s Tjašo vse ok. Joj, Lana je tud tok štorasta ratalauser posted image . Skoz se spotika, pada iz sedežne, nekam pleza in seveda pade,... Zaenkrat nič hujšega (trkam).

Juniorka, tud jaz bi te vidlauser posted image ! Pa vse ostale bi tud vidla, če boste prišleuser posted image .

A bi šla katera na koncert od Madonne? Men je taka carica, moram it!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.3.2009 20:50:35   
BAMBINA_
O marija, pa smo res dolgočasne zadnjih nekaj dni user posted image
Juniorka jaz se definitivno štemplam za osemnjastega!
Majchi, na Madonno ne grem, grem pa avgusta v Zagreb na U2 user posted image user posted image
Petra a HB, da je s Tjašo vse OK. Uf, kaj nas šele čaka zdaj, ko so postali takšni neustrašni raziskovalci.
Putka user posted image za Katjo, da se čimprej pocajta.

Ja, naš mali je še vedno mali user posted image Zdaj mu lahko počasi že oblečem kakšno 86-ko. Pa za razliko od Kaje, poje ooogromno, ampak njemu gre vse to v širino, namesto v višino. Nogico ima 22. Zdaj že pomaga dopolnjevati vse zgodbice, ki smo mu jih doslej brali. Če se npr. med čitanjem ustavim nadaljuje s tisto besedo, ki sledi. Enako pri pesmicah, npr. pojem Ringaraja, on me dopolni pri "Raja", "nagaja", "priteče" "pomeče "kikiriki" user posted image , pa Franc je pozabil Lizo že zna malo. Zdaj je končno začel malo s stavki... Pa, po novem je čist navdušen, da na trikolesniku doseže z nogicami do pedal in lahko goni. Sam se zamoti samo pri "gradnji" stolpa iz kock, zdaj, ko to obvlada. Drugače pa mora stalno biti nekdo z njim.
Včeraj smo po dveh mesecih (!) končno dobili izvid od alergologa in moramo tretje cepljenje (tisto, ki je drugače pri okoli 1 letu) opraviti pod nadzorom na Pediatrični, kjer bo obdržan na opazovanju, zaradi morebitnih reakcij. Tak, da 8. aprila držte pesti.

Aja, pri nas sneži user posted image Pa tako fajno vreme smo že imeli. Jaz sem bundo že pospravila user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.3.2009 21:24:40   
felicia
ojla
no kako ste preživele današnji vetrovni dan?

Jaz sem šopingirala in to rože (ki jih drugače ne maram) in bom letos mela na policah okenskih tudi nekaj rož zunaj. Uroš mi je pridno pomagal.

Drugače pa pri Uroš nič novega. Samo iz dneva v dan je večji cukr in se zna tako priliznit da mu vse hitr oprostim. Ah sem popustljiva!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.3.2009 21:56:01   
petrazg
No, majčike moje kako ste? Vidim, da vam je kar dober, vsaj nobene se nič ne pritožuje... user posted image tako je prav. Pa sej se niti nimate razloga, ko pa imate takšne krasne otročke doma, a ne user posted image

Moj Anžetek je zdrav, ušeska smo pozdravili, alergijo potrdili. Tako, da smo sedaj spet nagajivi in pravi mali razbojniki. Je takšna energijska bomba tako, da če je kateri kdaj dolgčas, lahko pride k nam bo videla kako je, ko otrok nima obstanka.user posted image No, saj ni vedno tako, saj risanko Nodi lahko kar nekaj časa gleda, pa s kockami se tudi zamoti. Drugače ga zelo zanimajo knjigice, pleše zelo rad, samo peti noče, raje posluša. Škratek mali že poskuša uveljavljati svojo voljo  in se zbuni, ko mu kaj ni všeč. In pridejo dnevi, ko izbira kdo od naju ga lahko previje in kdo ne... enkart velja samo mami, drug dan ni šans, sa sem samo zraven. Je samo ati tisti, ki ga lahko.

Po drugi strani je pa takšna nežna dušica, crkljivček, ki se ti zna prikupit in velikokrat sploh ne moreš biti jezen na njega, pa če še takšno bedarijo naredi. user posted image

Sem pa zelo pozitivno presenečena nad našim vrtcem, ker se z malčki tolko ukvarjajo. Ne vem, a je povsod tako, ampak tukaj res vsak dan kaj novega počnejo... Tovarišici nam dnevno na oglasno desko pišeta kaj so počeli in velikokrat napišejo tudi kakšno domačo nalogo za starše - npr. prinesite knjigice o muckah ali igračko muco. Veliko delajo s fino maso- odtisi nogic, živalc, rišejo z barvicami, flumastri, delajo rožice s papirja, ptičke, vlakce in avtomobilčke iz praznih škatlic, okraske... res ogromno teh stvari so že naredili in sigurno 2x na rteden nas v garderobi čaka nova razstava. Da ne omenim čestitk za novo leto, valentinovo, dan žena... da se mami kar zjoče, ko Anže prinese domov. Res pohvalno, ker jih res takšne stvari učijo, ko ga jst doma sigurno ne bi, ker se mi zdi še premajhen. Pa živali lahko pripeljemo v vrtec , da si jih pogledajo in pobožajo...res aktivni so 100 na uro. Naša želva je bila že 3x v vrtcu... user posted image

No, zdej bom raje nehala, se vidi da se dolgo nisem oglasila in imam tolko za povedat... prihranim za drugič user posted image user posted image user posted image grem preden me naženete...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.3.2009 22:08:54   
petrazg
No, to še pa moram... Prosim, da si rezervirate pravočasno, ker kasneje ne bo izgovorov!!!  Izjema sva midve s Petro, ampak še to velja kot opravičilo samo porodnišnica user posted image

SREČANJE 18.4.2009 ARBORETUM (uro določimo kasneje)
Juniorka + Nel
Majchi + Lana
Putka + Katja + Vesna
Bambina + Griša + ati
Petrazg + Anže + ati

user posted image

Čakam na ostale prijave...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.3.2009 14:20:50   
felicia
SREČANJE 18.4.2009 ARBORETUM (uro določimo kasneje)
Juniorka + Nel
Majchi + Lana
Putka + Katja + Vesna
Bambina + Griša + ati
Petrazg + Anže + ati

Felicia + Uroš

user posted image  

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.3.2009 14:41:35   
Majchi
Ta smotan veteruser posted image !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.3.2009 17:04:57   
Eca
Si pa gostobesedna user posted image !

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.3.2009 19:00:16   
petrazg
Da se javim, da ne boste rekle, da vam ne povem... Vceraj zvecer sem imela krvavitev, danes zjutraj mi je na polno otrdel trebuh in me je moj peljal v porodnisnico. Sedaj sem na opazovanju, krvavitve ni vec, zaznavajo se popadki... Sedaj strogo mirujem , mali dobiva injekcije za pljucke... je pa pravi velikan, ima ze 2350g.

Punce drzite pesti, da zdrziva vsaj se 14 dni skupaj v enem kosuuser posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.3.2009 20:20:31   
Eca
Hej!

Petrazg - držimo pesti. A si še vedno v bolnici ali se že doma?

Juniorka - se ti javim na mailuser posted image .

Srečanje - ne upam se napisat, da ne bo kdo zbolel pri nas in mi pokvaril veselje. Če bomo vsi ok, pridemo. Za vse vikende imamo itak rezervirano delo na hišiuser posted image .

Kje ste vse?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.3.2009 20:37:50   
Majchi
Petrazg, tud pri nas držimo pesti, da mali še mal zdrži. Pazi nase! A že veš, boš imela spet CR?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.3.2009 11:30:33   
BAMBINA_
Petrazg mi stiskamo pesti, da Lukec še čim dlje zdrži v mamicinem trebuščku user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.3.2009 12:12:46   
felicia
petrazg kam mpa hiti tale tvoj mali hm? Še malo zdrži!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.3.2009 13:34:06   
petrazg
Punce hvala za pestke. Mali je očitno malo zamešal datume in je mislil, da za marcem, pride maj in da je že on na vrstiuser posted image Zdaj ga prepričujemo naj še malo počaka in uživa v AI in hotelu s 5 zvezdicami. user posted image Ko pride pa ven, ga bo pa veliki bratec v svojo šolo vzel in mu ne bo glih najlažje... user posted image Očitno se vsaj malo strinja, saj so se popadki umirili, ctg jih še zaznava, ampak nič alarmantnega. Dobila sva že vse injekcije za pljučke, če bi se premislil...

Sva še v bolnici, v Ljubljani, upam da me počasi spustijo domov...

No lepo se imejte in uživajte v sončku!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?