|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.3.2009 10:02:58   
kjava
Majchi, kako ti narediš, da ko klikneš na sliko, takoj poda dejansko velikost, ne pa da je treba čkat, da se najprej ogromna naloži, pol se pa skrči user posted image

Aja, pa ful luštno ovčko ste meli! In Tejč mucki user posted image  Men so itak najbolj všeč maškarce živalice.

Mene tud zanima kako je blo včeraj, sej mislim, da Majchi zdele zavzeto tipka user posted image

Drugač pa Erika še kar driska, dons zjutraj je bla tolk posrana, da sem morala kar oblečeno v banjo postavit. Vse je šlo zraven user posted image .

< Sporočilo je popravil kjava -- 1.3.2009 10:04:19 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.3.2009 19:54:27   
BAMBINA_
Oj! A bomo dobile kakšno poročilo (po možnosti tudi slikovno user posted image ) kako ste se imele včeraj?
Majchi luštna ovčka. Pa teeeejč; kakšni čedni muciii user posted image Kakšna lepotička je tvoja Maška. Upam, da, ko bo topleje, organiziramo kakšno srečanje v Arboretumu, pa da se vidimo. Z vsemi drugimi tudi, seveda.
Danes je bilo pri nas zelo vetrovno in nismo vedeli kam bi se dali, pa smo šli na izlet z vlakom user posted image Iz Celja do Laškega (cca. 10 min), pa tam na en sok in malo raziskovanje železniške postaje in bližnje okolice, nato pa nazaj. Je bil ful navdušen. V kratkem planiramo še obisk letališča na Brniku in ogled letal od blizu, pa vožnjo z avtobusom user posted image Zadnjič smo šli na ogled ene cerkve, mu je bilo ful všeč - toliko lepih slik in relikvij... najbrž bomo kmalu šli še na kakšen grad.. v glavnem zdaj je ratalo res luštno, ker za vse kaže toliko zanimanja.
Lep preostanek nedelje in lep začetek delovnega tedna user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.3.2009 21:13:25   
kaya2007
hej bejbe!

na žalost smo bili včeraj v avstriji in zato nismo mogli priletet do arene..

a ve že vse dajete otročke na kahlico pa to? mi je nismo še niti kupili in nimam občutka, da bi tamala imela kakšen interes. verjetno bi bilo še najbolje počakati do poletja? sploh si ne predstavljam kako to speljat..

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.3.2009 8:04:37   
petra a
naša hodi občasno na kahlo, kolikor pokaže interesa...v vrtcu jih dajejo in nam pravijo naj tako nadaljujemo tudi doma...polula se, pokaka ne

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.3.2009 19:38:55   
Putka
Ej firbci. Bili sva samo midve z Majchi, tolk o mojem trudu in organizacijiuser posted image . Drugič prepustim izbiro datuma in ure kateri drugiuser posted image

Je pa plac kar fajn, se lahko tam naletajo, ta mali sta bili kar pridni, pa še fajn kavco in sladoled imajo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.3.2009 20:14:32   
Majchi
Oj!
Ja, ja, vidim, da ste babe firbčneuser posted image . Pa bi prišle... Hecam se, tako kot je Putka rekla, sva bile samo midve. Indy je hotla pridt, pa je Mark kar spal in spal...user posted image  Kot zanalašč. Ja, zdaj spomladi se lahko dobimo spet v Arboretumu. To je dobra ideja, takrat smo se imeli super, pa otroci lahko letajouser posted image .

Kjava, jaz tam na shrani.si kliknem dodatne možnosti in je ena opcija poma njšaj sliko na nevemkok. Ampak saj, če na moje fotke klikneš, se isto za sekundo pokažejo ta velike, potem pa se pomanjšajo. Al si hotla neki druzga vprašat.

Kahla: Lana jo je dobila za Božička, pa se občasno gor usede in govori, da kaka, čeprav v resnici ne. Ko jo vprašam, če dava hlače dol, tko hiti odkimavat in je že ni nikjer več. Z drugimi besedami - tud na misel ji ne pride, da bi karkoli naredila v kahlouser posted image . Ampak pospravit je pa ne pusti, mora bit sred dnevne!
Drugače pa jih v vrtcu še nič na kahlo ne dajejo.

Bambina, Griša bo pa pravi učenjak! Neverjetno, kok stvari ga zanima. Lani npr. tudi knjigice ne smem brat, ker ne zdrži pri miru. Risanke tud 2 minuti ne gleda. Me pa prov zanima, kaj bi naredila v muzeju, gradu ali pa v cerkvi. Imaš pa res super ideje, sploh Brnik. Avtobusi in vlaki pa itak.

Zdej grem pa likat. Čao.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.3.2009 20:18:40   
Eca
Evo radovednica tukaj.... sem zakuhala, zgleda imam angino in laringitisuser posted image , pa v službo moramuser posted image . No, jutri bom še šla, pol pa grem v bolniško, ker moje zdravje je na prvem mestu. Otrok nimam doma, ker bi sigurno kateri kaj od mene dobil, jih pa blazno pogrešamuser posted image user posted image user posted image

Uživajte....

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.3.2009 20:24:04   
Eca
Kahla....pri nas jo je Mark ukinil in hodi na wc, Dorian pa za njim laufa, pa se oblečen vsede gor na Markovo kahlo in pravi kaka ali lula. Ko Mark konča, tudi njega ni večuser posted image . Smo ga parkrat slekli, pa ni bilo nič v kahli. Po moje se hodi bolj afnat in Marka gledat.
Glede na to, da  je zanj Mark "bog i batina" predvidevam, da bi tudi lulanje v kahlo lahko poleti uvedliuser posted image . V vrtcu pa jih še ne dajejo v kahlo, ker so vsi iste starosti - ni mešana skupina in so menda še premali. Pri Marku je bila mešana skupina, pa za Marka ni bilo uspeha, dokler se ni sam odločil in dal plenico stran.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.3.2009 13:36:04   
felicia
ojla

no jaz sem že drugi dan doma ker je Uroš fasal vročino pa kašlja smrka itd.

Kahla no go pri nas se usede za sekundo in to je to. Me veseli da sta se imeli fajn. Drugače pa kar se tiče stvari katera ga zamoti je edino Severina pa njena pesem gas gas in štikla nimam pojma kako to. To bi lahkoposlušal cel dan.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.3.2009 20:50:16   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Drugače pa kar se tiče stvari katera ga zamoti je edino Severina pa njena pesem gas gas in štikla nimam pojma kako to.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Si ga kar predstavljam, balkan žurerja...user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.3.2009 8:34:22   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Drugače pa kar se tiče stvari katera ga zamoti je edino Severina pa njena pesem gas gas in štikla nimam pojma kako to.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Si ga kar predstavljam, balkan žurerja...user posted image user posted image

Ah saj veš čist je na mami in atija!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.3.2009 8:50:28   
petra a
feliška-a ti delaš na CSD

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.3.2009 11:14:47   
petrazg
NO, da se še mi malo oglasimo... Mi je prav žal za srečanje, da se ga nisva udeležila, ampak je bil naš malček bolan. Zaradi vnetja ušeska je dobil antibiotik, na koncu jemanja pa močno alergijo na penicilin. Vsaj tako sumijo, zdaj morava iti še na preiskave... Je bil pa bošček prve dne alergije čisto pikast, pika pri piki, zgledalo je pa tako kot da bi ga kdo v koprive vrgel user posted image user posted image user posted image  Res prav grozno je bilo videt. Zdaj gredo pikice nazaj in upam, da se nam ne ponovi. Sicer je bil dobre volje in mislim, da ga ni nič srbelo...

Takole mamo... se ne rešimo iz bolniške user posted image ...

No, jst sem začel aprati in likati stvari za našega novega člana...

Drugače, nič novega, komaj čakam sonček...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.3.2009 12:06:21   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, jst sem začel aprati in likati stvari za našega novega člana...

Uhuhu, tok smo že blizu. Kok pri drugih hitro mine nosečnost, pri meni se pa tok vleče user posted image
Jaz sem tud alergična na penicilin. V bistvu to ni nič hudga, samo, ko ti predpisujejo AB, jih je treba opozorit, da ne dajo penicilinskih. Pa fensi si, a veš, ko te vprašajo, če si na kaj alergičen, pa ves ponosen rečeš, da na penicilin user posted image . Ja, dons že nisi v koraku s časom, če nisi na kaj alergičen...

Sva bili zdele z Eri pri P, ker je spet začela bruhat in driskat user posted image . Sem mela ponoč spet veselico. Pišuka, bom morala če jogije fliknt kakšno nepremočljivo pralno zadevo. A ve mate kaj, tko pod rjuho, če se polulajo al pa bruhajo?

V glavnem, mal me je skrbelo zarad dehidracije, ker ne vem, kok kaj lula. Pa je rekla, da ni nič kaj, pa dala ji je oglje, pa rehidracijski prašek, pa neke probiotike.

Zdej pa v avtu spi, upam, da čim dlje.

Ajoj, na srečanju pa samo putka in majchi user posted image . Putka, ne obupat za organizacijo, saj vidiš, da druge še pridemo ne, kaj šele, da bi organizirale. Drugič bo bolš. Jest sem se že prav veselila, ampak HB, da nas ni bilo, ker se nam še kar vleče ta viroza.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.3.2009 20:22:07   
BAMBINA_
Petrinja, vse najboljše za rojstni dan!

user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.3.2009 20:46:17   
felicia
Petrinja- vse naj naj!

petra a- ja delam na csd če kaj rabiš kar povej.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.3.2009 12:26:12   
kjava
Aja...

Petrinja, nič nisi častila za RD user posted image

user posted image  Hecam se. VSE NAJ NAJ!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.3.2009 17:30:40   
Eca
PETRINJA - Vse naj, naj, naj....službo za ndč, pol pa hitro enega zdravega user posted image naročit!
user posted image user posted image user posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.3.2009 21:36:11   
petrinja
ja pišuka bambina, ti si pa res pravi James Bond, da vse izvešuser posted image user posted image .

NAJLEPŠA HVALA ZA VSE LEPE ŽELJEuser posted image user posted image .

službica je fajn, se vsak dan nekaj ''priučim'', absorbiram informacije ko spužva, pa hitr domov šibam po malčka, preden vse skup zaprejo. bizi, bizi, bizi.... je pa to res huda sprememba zame:)) mi pa res sede, da se zjutraj malo zrihtam, pa nekam celo grem:) malo med ljudiuser posted image  ja, ja zdej sem še navdušena, čez par mesecev bo pa že druga pesem.)

imam pa itak še namen kakšno dodatno štruco imet, sam da se fajn usidram tukaj, ker je čisto drugače, če dejansko dobivaš porodniško, ali pa jo sploh ne:). tako da po moje naslednje letouser posted image . ve pa kar sporočite, če bo še katera nosečkauser posted image .

pa pa zaenkrat:)

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.3.2009 7:54:17   
Eca
Haloooooo, kje ste vse?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.3.2009 8:32:57   
kjava
Jaz sem tu user posted image

Sem spet otroke k mami peljala, da se bom učila. Pa sem prav slabe volje, ker sem morala spet Andreja kregat.  user posted image  Mi tok živc dvigne k me ne uboga, da čist popenim.

Mož me je pa ob pol sedmih prišel v postlo ruknit, če gremo v Avstrijo user posted image  Sem rekla, da ne, ker se moram učit, pa varstvo mam že urejeno. Je mislil, da bi šli v Ikeo, ker sem zadnč neki govorila, da bi enkrat šli. Mislim, evo, tkole je pri nas, 5 minut prej izvem. itak sem bla prepričana, da ga spet cel dan ne bo doma, on bi šel pa v Celovc user posted image . Zdej bo pa bogve kdaj spet taka priložnost user posted image . Naslednjo soboto, ko bom frej, zihr ne user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.3.2009 12:02:32   
Majchi
Kjava, zakaj pa ti deca ne zorganiziraš? Jaz, ko si neki v glavo vpičim, nema spasa za njegauser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.3.2009 15:40:59   
Eca
dvigujem temo.....

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.3.2009 14:33:04   
felicia
a moram res jaz v službi dvigovat temo? user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.3.2009 12:16:54   
Majchi
Ojla punce! Vse zunaj uživate, a ne? Upam! Končno pomlad in sončekuser posted image user posted image user posted image ! Jaz sem takoj dobre volje, ko na to pomislim.
Drugače smo pa bolj pri spomladanskih opravilih... Stanovanje sem že včeraj zvečer na tričetrt pospravila, danes zjutraj dokončala, oprala 4 stroje cunj, ob 9.30 sva ble pa z Lano že zunaj. Jaz sem vse rože presadila, Lana mi je pa več al manj nagajalauser posted image . Zdele je pa glih zaspala, tako da nameravam medtem okna pomit in kosilo skuhat. Potem gremo pa verjetno v živalski vrt.

Drugače je Lana začela mal govorit, ampak še vedno vse po svoje. Kar naenkrat je npr. začela avtu govorit avto in ne več brrm brrm. Enako je vlak postal ak namesto tu-tu, tovornjak je tudi ak namesto brrm-brrm,... Stric je npr. unkuser posted image . Unk je drugače tudi Nik, od Matevža španjel, ki ga imajo doma. Pašteta je teta, teta je tud teta, brisača je tatauser posted image . V glavnem, smejimo se ji skoz.
Se je pa zadnje čase začela jokat za vsako figo. Če ji nekaj ne pomagaš takoj, se tako užaljeno joka, da je kar hudo. Še vedno me včasih tepe in če ji rečem, naj neha, me tepe še naprej, tako dajo potem spodim stran. Posledica-spet užaljen jok! Pa še ful je takih primerov, da se brez pravega razloga joka. Očitno je njeno bitje tako občutljivo v tem obdobju.
Se zna pa tud fajn kregat in prerivat za kakšne igrače. Je že začela s temi forami, da igrače ne da nikomur drugemu.

Nič, grem zdaj tista okna pomit, potem pa krompirček pečt... Uživajte v teh lepih dnevih!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?