Majchi
|
Oj punce! Midve z Lano dons prideva. Upam, da nas bo čim več. Za tiste, ki ne veste, Arena Vodafone je točno nasproti Koloseja, zraven City Parka. Vse je v bistvu na enem mestu, pa z velikimi napisi. Tejč!!!!! Saj ne morem verjet! Ko bi ti vedla, kok jaz pogrešam tvoje poste, štose, ideje za kosila in otroške igrice, bi se ziher večkrat javla . Tale s skritim zakladom mi je všeč... No, jaz sem uspešno prestala tale Bruselj, ki sem se ga ful bala, ker je bil 5 dni dolg. Moram rečt, da je minil, kot bi mignil, predvsem pa sem spoznala nekaj krasnih ljudi iz velikih evropskih farmacevstkih firm. Smo bili precej mešana skupina: iz Avstralije, Kitajske, Francije, Švice, Italije, Nizozemske, Belgije, Danske. Vsak večer smo šli ven na večerjo skupaj, zadnji večer smo se ga pa kar mal napil ... No, ko sem včer zvečer domov prišla, je Lana že spala. Ampak, ko je moj glas slišala, se je predramla, tko da sem jo mal pocrkljala . Ja Bambina, tud men je hudo brez nje, ampak se navadiš. Že čez 10 dni grem v Budimpešto za 2 dni... Kjava, pocajtite se! Pa res škoda, da se ne vidmo. Sem se že prov veselila v živo po dolgem cajtu videt tole našo živalsko entuziastično dohtarco . Torej ob 15ih! Čao!
|