|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
25.2.2009 8:09:04   
petra a
danes je že spala brez joka, upam da se tudi sama pocajtam, kar naprej me neki boli grlo in kašljam

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
25.2.2009 9:25:53   
kjava

user posted image

SREČANJE:

28.februarja ob 15h v Areni Vodafone

Putka
BAMBINA_
felicia
kjava
Majchi

Tko sem se napisala, pa še Majchi. Kai sem pa tud sporočila. Pa z BAMBINO še vedno ne veva, kje je to user posted image

Petra a, pocajtaj se, pa pridi še ti! Evo, Tjaši gre na bolje.

Petrazg, kako je z Anžetom? Prideta?

U, čakajte, rožici še sporočim, mogoče prideta z Nacetom user posted image

Majchi, super, da si se oglasila. Pa spet si na službeni poti. mene bi pobralo ej, kar naprej od doma. Sem strašen zapečkar. Še na srečanje se bom komaj spravila user posted image . Edin, če je treba po kakšnih štalah it, to sem pa koj za user posted image

Drugač pa prav pogrešam tvoje in Putkine poste. Včasih sta se kar naprej javljali. No, saj vem- služba.

Ampak, kaj se je s tejč zgodilo? Pa z lex??

A sem že kaj povedala, kakšen besedni zaklad ima Erika? Je naprednejša kot je bil Andrej pri tej starosti. Mami sem že dolgo, tud že ve za najbližje kako nam je ime, moje je kratko, ga lepo pove, Andrej ji tud že super rata, le r spusti, drugač pa pri daljših besedah pove ponavadi samo zadnji del user posted image . Stavke tvori brez veznikov al pomožnih glagolov al kaj se že reče: namesto ati je prišel- ati prišel. Ma pa tud daljše monologe, v katerih ponavadi razumemo le eno ali dve besedi user posted image
Tud neke pesmice poje-ringaraja, kuža pazi, lisička je prav zvita zver. Jasno, malo po svoje. Ampak melodijo bolje zadane kot jaz.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.2.2009 9:32:05   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Včeraj zvečer sem res spekla krofe in so bili božanski - vizualno in tudi za pojest. Prvič v življenju mi je uspelo, da je vseh 25 krofo bilo takšnih kot iz slike (ala Tejčini). Zjutraj mi mož reče, da so krofi vredu  user posted image , jaz pa njemu nazaj, da jih bo od zdaj naprej on pekel user posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Eca, tole je pa standard pri dedih( a je prav ded ane, po štajersko?user posted image ), ampak če je to sam od sebe rekel, je prav super, mojmu se to praktično ne zgodi.

Kopalnica je pa luškana user posted image . Joj, mene pa tok firbc matra  s tisto Ikeo, Zadnč sem s tamalima mal gledala po netu, sta bla jasno vsa navdušena nad igračami in ostalo kramo. Sam drugač mi tkole prek neta ne izgleda pohištvo baš neki privlačno user posted image . me prav zanima kako je v živo.

Eca, a vi ne pridete v soboto?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
25.2.2009 12:13:55   
Eca
Kjava - hvala za tvoje komentarje user posted image . V soboto nas žal ne bo. Moral bi priti keramičar, pa ga ne bo. Se je pa zato "spomnil" električar da pride v soboto (moramo neke finese popravit). Sicer pa "najboljši sosed" mi še vedno ni dostavil keramikeuser posted image user posted image user posted image , moram danes urgirat, ker sicer se mi poleti ne bomo selili. Jaz sem s keramičarjem dogovorjena, keramike pa nimam domauser posted image

Majči - super si, da ti uspe še iz službene poti kaj na RR pogledat.

Petrazg - naspi se, spanca ti bo letos še zelo manjkalo user posted image .

Me že ni.....grem pakirat tamala dva za počitnice pri mojih. Jutri moram namreč v službo in nimam varstvauser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
25.2.2009 12:24:51   
Eca
Prilagam še slike mojih maškar:

user posted image

in še ena:

user posted image

Pri Dorianu je sprememba- mu kostum od Božička ni bil več prav, pa sem našla tega od Supermena in je bil čisto navdušenuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.2.2009 15:01:36   
petra a
kjava-Tjaša mora bit not, naslednji pregled imava šele naslednji teden

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.2.2009 20:04:51   
BAMBINA_
Kjava Arena Vodafone je baje tam, kot 3D kino, nasproti Koloseja.
Majchi dobra si, s temi potovanji. Ampak verjetno ne gre drugače, ane? Mene so službeno povabili na vikend relaksacijo za tri dni. Je direktor zakupil eno varianto, kjer k bajti spada lasten bazen, savna, masaže, imaš osebne zdravilce... Uuu, pasalo bi že, ampak si (še) ne predstavljam biti cele tri dni brez Griše. Tako, da sem zavrnila.
Petra a upam, da se čimprej pozdravite!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.2.2009 22:05:21   
kjava
BAMBINA_, mater vola, menda ti ne bom spet pozabila kavo s smetano častituser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
26.2.2009 14:55:29   
kjava
Jao, jaz pa kenslam srečanje, ker mi oba bruhata in driskata, Erika čist nič v sebi ne zadrži, Andrej je malo boljši. Komaj čakam, da še mene in moža uhvata tale viroza user posted image

Sranje... Pa drugič, no.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.2.2009 7:44:30   
Putka
Hej punce! Evo, na hitro se fočkam, zjutraj ob kofetu.

Katja ni hotla bit maškarca, vesna je bila full lepa Bloom (Winxica za tiste ki pojma nimateuser posted image ).

Do petrezg še vedno nisem pršla, sem pa včeraj dodi v kransjki supernovi videla (za 2 minuti). Je bila Vida šopinga naveličana, pa je imela podobne prijeme kot Katja (jok seveda). Nov dojenček se baje dobro počuti, dodi zgleda fajn kot vedno.

Fajn da ste se na srečanje prijavile, jaz priznam sem kar malo pozabila. Bomo pa točne tam, še mogoče malo prej, ker imam en RD ob 17h user posted image

Grem otroke v vrtec spravit pa sebe v službo.

Aja, kjava, trebuh je trdovraten, tam je čist druga maščoba, dolg cajta traja za pravi efekt, je pa res težko vztrajat, ko čakaš na rezultate pa ni. Pridna, važno da migaš. Jaz sem šla zadnjič na pilates, matr vse me je bolelo naslednji dan. Bom vsaj v tem 1 x tedensko vztrajala. Poznam par punc ki kar doma z dvd-jem vadijo. S tem se najhitreje trebuh oblikuje!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.2.2009 7:45:42   
Putka
Eca, moj blok bo čist tak, majček širši z koritom malo pomaknjenim. Samo mizar komplicira, da pri predalih ful prostora izgubim, pa mi prosim izmeri, kolko vzamejo vodila na vsaki strani. Ne verjamem, da 5 cm!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.2.2009 10:37:40   
kjava
Putka, hvala za tolažbo, se pravi je treba še vztrajat. Pa malo bi morala maščobe skenslat, preveč prasca pojem user posted image . Sam kaj, če ga je pa treba iz skrinje v promet spravt.

Drugač pa dones hujšam s pomočjo viroze user posted image . Ja, me je že zagrabilo včeraj zvečer, predvsem bruhanje. Erika je danes zaenkrat ok,še ni bruhala, driskat pa tko kaj nima. Me je že malo zaskrbelo, če bi se tako nadaljevalo, ker sem ji dajala tekočino po žlički, pa je vseeno kar vrelo iz nje. Ampak živahna je bla pa vseeno user posted image , jest sem pa ko ena crka.

Eca, super maškarci ste imeli. Jest bom tud mogoče kasneje dala kako slikco gor. Erika je bla v nedeljo čebelica (kao maja), v torek pa rožica. In, če jo zdaj vprašaš, kaj je bila, reče rožica maja user posted image . Andrej je bil pa batman.

Aha, kai je tud sporočila, da ju ne bo jutri, ker ma Anže isto trebušno virozo.

Lepo se imejte, pa še zame kaj spijte.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.2.2009 11:56:55   
tejč
EEEEEEj, punce, javljam se! :) Lenoba lena.
Malo sem prebrala par postov, kaj več pa ne. Eca??? A ti maš kar dopust cel teden???! Mi smo meli tri dni službe, v čet in pet pa dopust-v čet sem bila pri Saksidi (Lj, didaktik književnosti), k nekaj sodelujeva za eno zbirko domače branje, danes sem se pa spravla ene hlače popravljat-šivat, pa peglat, pa šipe pomit, pa....No, in zato tuki visim.user posted image
Novga prav nič, noseča nisem, hujšam tud ne, sem ista ku vedno, jao, jao. Žuram ne. V službi še vedno dela veliiiko, no, toliko kot ga sam vidiš.
Punci sta super! Maška zgovorna, AJša tudi. Danes sem jima pripravila lov za skriti zakladom za zvečer za po stanovanju (zaklad je novi flomastri, muca kiti špangice in čigumi in pez bonboni)user posted image . Zdej se pa lotevam še neih delavnic občasno prevzet v Kamniku, za mularijo. Kot da nimam čez teden dost.user posted image user posted image That s me!user posted image

Ajde, imejte se lepo, jutri me ne bo.
(Kandrše, sankat se gremo, v nedeljo pa gledat v LGL Zvezdico Zaspanko, pa še k žlahti)-bizi, biziuser posted image
Pozdrav mojim ljubim majčicam. Ej, a je kera od naših že rodila???? A niso ble ene noseče?user posted image Pojma nimam.

Eno vprašanje: a obstaja taka varianta, da najameš nekje plac na prostem za "piknik" in da ni zraven igrišča?-samo npr. mize, klopi, travnik in si sam narediš poligon za otroke?

Evo, fotka naših 2, več pa v albumu...

user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 27.2.2009 12:04:56 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.2.2009 12:22:36   
tejč
Ojej, sem šla nazaj iskat: BRAVO, SUGAR! Res čestitke za rojstvo male Emme! Zdaj ko je tako lep sonček, pa brž ven!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.2.2009 17:35:20   
Eca
Hej!

Putka - upam, da se ti ne mudi z merami. Naš kopalniški blok je še zapakiran, ker čaka, da keramičar ploščice položi. Takoj, ko ga odpremo pa izmerim in javim. Sem pa sigurna, da je ta moj blok cenejši od Kolpasana, verjetno še cenejši od tega, kar ti bo mizar narediluser posted image . Glede keramičarja - pride naslednji vikend, samo keramike pa še "najboljši sosed" kljub včerajšnji "štali" ni dostavil. Po mesecu dni so mi čisto slučajno, ker sem pač klicala povedali, da nimajo ploščic na zalogi in da jih morajo naročit, kar traja približno 3 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem rekla, dajte dnar nazaj, ploščice pa si v glavo vržite.......user posted image

Danes pa so klicali, da so ploščice našli user posted image , samo manjka 1 kvadrat mozaika user posted image . Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tejč - jaz dopust?????Ne, 2 dni sem imela nujno delo, ostalo bolniška, ker je Dorian bolan - bronhitis, laringitis, gnojna angina......mogoče sem še kaj pozablauser posted image . Sicer pa so pri nas 3 dni vsi delali - selili smo se v nov prizidek šole.
Lušne punce imaš!user posted image user posted image user posted image Tamala je spoloh že prava gospodična, nič dojenčkasta (proti našemu Dorianuuser posted image , kot pol leta star dojenček je)user posted image

Kjava - obvezno slikice goruser posted image user posted image user posted image Naš Mark si je ene 3x premislil kaj vse bo (samo mama nima časa, da šiva toliko kostumovuser posted image ). Dorianu je bilo pa vseeno kaj navesim na njega, samo da ga ne ovira pri divjanjuuser posted image . Mi je pa žal, ker sta bila bolana ju nisem mogla peljati gledat maškar v mesto. Mark si je zelo želel videt kurente, pa ni bilo nič iz tega.

Grem nazaj delat....za šolouser posted image .

Uživajte in ostanite zdravi!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.2.2009 9:13:34   
Putka
Punce, katera pride danes? No, jaz sem si splanirala, tako da je plan 15.00 BTC.

Se vidimo, upam!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.2.2009 9:31:46   
Majchi
Oj punce! Midve z Lano dons prideva. Upam, da nas bo čim več. Za tiste, ki ne veste, Arena Vodafone je točno nasproti Koloseja, zraven City Parka. Vse je v bistvu na enem mestu, pa z velikimi napisi.

Tejč!!!!! Saj ne morem verjet! Ko bi ti vedla, kok jaz pogrešam tvoje poste, štose, ideje za kosila in otroške igrice, bi se ziher večkrat javlauser posted image . Tale s skritim zakladom mi je všeč...

No, jaz sem uspešno prestala tale Bruselj, ki sem se ga ful bala, ker je bil 5 dni dolg. Moram rečt, da je minil, kot bi mignil, predvsem pa sem spoznala nekaj krasnih ljudi iz velikih evropskih farmacevstkih firm. Smo bili precej mešana skupina: iz Avstralije, Kitajske, Francije, Švice, Italije, Nizozemske, Belgije, Danske. Vsak večer smo šli ven na večerjo skupaj, zadnji večer smo se ga pa kar mal napiluser posted image ...
No, ko sem včer zvečer domov prišla, je Lana že spala. Ampak, ko je moj glas slišala, se je predramla, tko da sem jo mal pocrkljalauser posted image . Ja Bambina, tud men je hudo brez nje, ampak se navadiš. Že čez 10 dni grem v Budimpešto za 2 dni...

Kjava, pocajtite se! Pa res škoda, da se ne vidmo. Sem se že prov veselila v živo po dolgem cajtu videt tole našo živalsko entuziastično dohtarcouser posted image .

Torej ob 15ih! Čao!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.2.2009 9:51:43   
Majchi
Še naša ovčka:
user posted image

In še skupaj s Pika Nogavičko (mami):
user posted image

Že precej zaspana ovca v City Parku na žuru od Čukov:
user posted image

No, prejle ja pa takole uletela iz kopalnice, da sva midva skor umrla od smeha:
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.2.2009 10:15:26   
felicia
ojla nas danes ne bo ker urošu iz nosa teče, pa se kar malo bojim da ne bo spet kakšna vročina al pa kej druzga.

Lepo da se javljate ste res pridne!

Majchi- dobrodošla nazaj!

drugače pa nič novega.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.2.2009 10:37:39   
BAMBINA_
oJ! Mi tudi kenslamo današnje srečanje. Pa kdaj drugič, ane, ko nas bo več.

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.2.2009 13:06:07   
tejč
Res lepo, lepo se imejte danes. Prav pogrešam vas, sploh dons se mi ne da na uno sneženo zaplato tja v Kandrše, ampak mormo, ker Ajša se niti smučat ni šla in nč, tko da....KOMAJ ČAKAM MOOOOOOOOOOOOOORJEEEEEEEEEEEE!user posted image

Evo, naši mucki...
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.2.2009 13:08:03   
Majchi
Pride tudi Indyuser posted image , samo malo bo zamudila. Sva ravno govorile.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.2.2009 22:30:37   
Eca
No majčice.... a bo katera dala kakšno poročilo ali pa ste še kar tam na čveku?user posted image user posted image user posted image Zdaj ste se vse tam zmenile in bomo me, ki nismo prišle tja izviseleuser posted image .

Jaz sem delala do zdaj za službo....sem že tako sita vsega, pa se še sploh ni začel poukuser posted image . Mulca sta pri mojih starših in me nič ne pogrešatauser posted image . Meni pa zelo manjkata, ponoči celo sanjam, da Dorian cele stavke govori. Sta me pa danes po telefonu poklicala in ima Dorian čisto enak glas kot Mark. Sem morala kar en čas poslušat, da sem ugotovila, da imam Doriana na telefonuuser posted image .

Danes smo imeli električarja (razlog zakaj nismo prišli v LJ) in imamo vso elektriko narejeno na bajti. Prišel je tudi parketar (zdaj se film nenormalno hitro odvijauser posted image user posted image user posted image ) in smo se zmenili kdaj bo polagal parket in dobila sva predračun za notranja vratauser posted image user posted image user posted image . Ata je že popoldan vse odprtine pripravil na ustrezne dimenzije - da ne bo potrebno izven serijskih vrat naročatuser posted image . To je moje veselje ta hip.

Grem spat ali po Sugarino: v mižule.

Lepo nedeljo vsem!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.2.2009 23:53:10   
Eca
Aja Tejč - a te kostume za tvoji prekrasni maškari si sama zašila ali si kupila?

Majči - ti pa gore premikaš.....od kje energija? PA tamala je tako luštna punca! Boste morali še enega user posted image naročit!

Uživajte!
Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.3.2009 9:59:34   
kjava
user posted image

No, to sta naši maškari user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?