s u g a r
|
hej žabe mal sem huda, sem in tja malce pogledam na RR in mi ni preveč všeč, da se govori o meni tako - pač človeka vprašaj direkt in ti bo direkt povedal, seveda če se mu bo zdelo na vprašanje primerno odgovoriti. Putka veš ni mi kul, da vidim tvoje komentarje kot take. Jaz ne obsojam / komentiram tebe in enako ne rabiš ti mene. Zaključeno, zmenen? Drugače smo super, nosečnost fenomenalna, če odmislim operaciji, ki sem ju imela. S kilogrami se ne rabim nikakor obremenjevati, ker enostavno se jih da zelo lepo (maščevje) zgubit, sam če veš kako - preizkušeno. Buši je malce večji kot pri Vallu in to je vse. Naš razgrajaček pridno raste, privihan in navihan je kot struna, ni nam dolgčas. Vse kar je je to, da pač si malce bolj "okorn" s trebuščkom, samo če ne misliš na to kako si bogi, si ok. Pride pa seveda dan, ko mi je preveč (moram le vzeti v zakup, da imam odprto rano na trebuhu in da se lahko kdaj tudi malo ustavim). Tisti, ki pa meni (beri ginekologi) ne dvigujte starejšega otroka, me pa zanima kaj počnejo sami, če imajo možnost imeti tako situacijo (beri niso moški ). Tako nosečnost je ful fajna, me pa zanima kako bo dejansko sprejel Vall. Mene sicer malo stiska samo pri misli, da pač bo sedaj delil mami in očija še z nekom, ki je tudi njegov, sigurno pa vem (in hvala tudi za potrditev osebi, ki mi mi je to še potrdila in me še nekako bolj, z dodatno besedo, pomirila ) da jima bo potem v kasnejšem obdobju bolje, ker ne bo en sam. Med nami je še nekaj pričakujočih Majčic 07 - ISKRENE ČESTITKE VSEM in go on - mi bomo imeli zdaj dva kandidata za žent morte priskrbet dober narodni / mednarodni prirast (junijorka ) - u never know. Nič vam ne obljubim kako se bom kaj javljala, zato, ker mi praktično RR ne pomeni zapolnitev dneva, ampak sem in tja pa vas bom (kot do sedaj) spremljala - ste le Majčice 007 - ko so rojeni naši najlepši zakladki. Poudarjam pa, da se z veseljem udeležim srečanja!!!! Tako, prosim da mi javite. Pozdravčki izpod Šmarne. sugar