|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.5.2010 13:08:46   
juniorka
Se jaz na hitro pred vikendom... smesno, ampak jaz imam najraje ponedeljke, ko imam malo miruuser posted image !
majchi- hvala, se privadi clovk na vse... imam pa ravno tako zdajle v lajfu, kot si nebi nikoli zelela, kaj cmo. Upam, da pridemo, ja, ker vulkan spet pepel bruha, pa cakam, ce bo kter od malih norice staknil od mojga... sem mela dr. dans in mi je rekel, da naj jih zakamufliram, ce bodo izpuscajiuser posted image .
bambina- kako se imate?
kai1- vse se da, ponavadi so skrbi vecje, kot pa v realnosti, mene je skrbelo, kako bo, ko sem bla 1 teden sama, pa se je boljse obneslo, kot pa, ko je moj doma, ker si lepo zorganiziras... Ce je mala kaj zajokala, sem jo pustila in mi je Nel sam rekel, da Leila joka in je lepo sam zaspal... Ponavadi mu recem, da se grem tusirat in pol zaspi... je pa ze od 18 mesecev sam spal, ko sem bla pa noseca, je spet zacel s fintami.
umivanje rok- tudi pri nas je ne, ne , vcasoih se zlazeuser posted image . Sedaj sem eno kremo za roke dala ob umivalnik in si pol umije, ker krema gre samo na umite roke.. zaenkrat paliuser posted image
mravlje- cimet dela cudeze... sem po rozah potrosla, ko so mi jih hamsale, pa ce vidis, kje imajo vhod, samo posujes..
ok, tole na hitro, ce se kaj spomnim, se prletim
cau

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.5.2010 20:38:50   
kjava
Juniorka, a ti kaj razmišljaš, da bi kak roman napisala, ker se ti tok dogaja, pa še humorja ti ne manjka? user posted image
Upam, da vam uspe pridet v Slovenijo, pa da si boš tu mal oddahnila od vsega.

Kai, Erika je mela obdobje, ko si je kar naprej roke umivala, da mi je šla že prav na živce, zdaj si pa isto noče, ne po wc-ju, ne, če ma od čokolade npr.-si jih samo v brisačo obriše user posted image .

Andrej ima danes pižamo party v vrtcu. Je Eri tok tulila, ker ni smela tud ona it...Zanj pa ne vem, če ne bo kakega klica kasneje, da naj ga pridem iskat user posted image
Aja, pa predstavitev poklica sem mela danes v vrtcu. Je blo fajn, itak bo tričetrt otrok veterinarjev, ko bojo veliki user posted image

Rožica, kako se rihtamo? Fajn. Laufa. Jošt je tok priden, kot je bla Erika. Pa smehljat se je začel, tak srček jeuser posted image . ta velka dva sta pa tud kar dost samostojna, tako da ni večjih težav. Erika je sicer v fazi trme, pa bo že. Saj se ti bom oglasila na mail, enkrat kmalu, upam user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 7.5.2010 20:45:13 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.5.2010 21:44:04   
rožica81
kai, Nace si pa še vedno ful rad umiva roke. sicer ga tudi prime, da si jih ne, pol mu jih pa obrišem z mokro krpo. Ampak ni pa take sile, da bi delal kakšno dramo iz tega. Mene je bolj motilo, ko je dajal roko v wc, ko je vodo potegnil, da mu je čez roke tekla user posted image  user posted image

nam je pa končno po dveh letih uspela misija nemogoče user posted image  Nace je bil pri frizerju. S takim uporom, bogi revček. Sprva je bil še čist ok, ko se je bilo pa treba na stol usest, je bilo pa veselja konec. Rezultat nenehnega joka in kričanja pa je ta, da je pojedel ful las, frizerka se je dvakrat do krvi zastrigla prst, oba čist od las in pa... jasno, nova frizura user posted image  user posted image  user posted image  Je pa ful vesel, da ima sedaj kratke lase in ne dolge čupce, ker mu v vročini itak z vseh strani dol teče.

glede mravelj - s cimetom sem probala že lansko leto, pa očitno takrat mravelj ni motil, letos pa. Hiške sem tudi že kupila, jih jutr postavim na teraso. je pa ful bolje, ker je mož našel njihovo leglo - pod zabojem z igračami na terasi. upam, da bomo letos imeli kaj več miru pred njimi.

kjava, si jih pa navdušila v vrtcu, kajne? kolk se je pa Andreju fajn zdelo?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.5.2010 22:27:44   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

kolk se je pa Andreju fajn zdelo?

Ful! Mi je že doma rekel, da me bo takoj prišel stisnit, ko bom prišla. Pa plakat mi je pomagal narisat in je bil pol skoz pri meni in ves ponosen na tist plakat. aja, pa brizge sem jim razdelila, pa so takoj začeli špricat po igralnici. Sem jo rajš hitro odkurila domov user posted image

Tri kose potice sem požrla zdela, pa bi še kaj user posted image . Se mi zdi, da mož v dnevni s čipsom šumi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.5.2010 23:17:12   
rogljicek
Sem ravno zadnjic razmisljala, da imam obcutek kot, da sploh ne bi bla noseca. Mi je bila tale nosecnost kar nekako ukradena. Tako, da tebi Majchi zelim zdravja, zdravja, zdravja. Pa seveda eno lepo in dolgo nosecnost. Sem zelo vesela zate.

Aja, pa naj mi ena razlozi kako se fotke direkt na forum pripopajo. Sem pozabila, sedaj mi kar nekak ne rata.

Juniorka, kolk casa vi ostanete v Sloveniji? Namrec ne vem kdaj bo nam res uspel prit, smo ravno vceraj zrihtal ocetovstvo, sedaj moram pa papirje naprej poslat, da dobimo rojstni list in zavarovanje za Nieke. Pasporta zdej sploh ne bom rihtala. Se moram pozanimat kako sploh dobim slovenski potni list z nemskim rojstnim listom. Ziher so kake komplikacije. Ah, saj sploh ne vem, ce bom zaprosila za slovensko drzavljanstvo, itak ga lahko dobi kadarkol hoce, ce se odloci za to. Pri 18. letih se mora itak odlocit samo za enega. Juniorka, katerega ima Leila?

Grem pocivat za kaki 2 urci, potem me bo pa ze Nieke 1. pokonc vrgla.

Lahko noc

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.5.2010 19:42:30   
Putka
Hej babnice!!

Čestitke MAJCHI!!!!  user posted image

Ne boste verjele: imam na FB Majchino nosečo sodelavko, bivšo sošolko, pa sem malo z njo klepetala in si mislila, da če ona že skoraj ta drugič rodi (ta prvič ravno ko je majchi začela v tej službi), potem je pa tudi za našo majčico cajt za kakšno porodniško. In to se mi je danes zjutraj po glavi motalo, popoldne pa na RR preberem veselo novico!!
Mora biti punčka, tole drugo rundo fantje zmagujejo!!

O petrazg, sem vesela če bo Anže s katjo v skupini, bo krtek.

Kaj torej s srečanjem?

19. ali 22. maj? Lahko tudi Zbilje, Tivoli....

Joj, sem pa res malo out, za kar nekaj nosečk nisem vedela, na par dojenčkov pozabila, ne zamerit!!!

Katjo odvajamo od plenic, sama noče (ne grem na kahlico!!!!), pa mi lula povsoduser posted image Mislim, pametna je itak ful (po mamici seveda), mi reče "Ja mami, halo, pač!"... Ampak tole sranje ji pa ne gre nikakor. Potem kak dan cel bp lula na wc, v vrtcu gre na kahlo, naslednji dan pa spet štrajk. V glavo nas zaj....

Mi bomo imeli tortico šele ta teden, je že tolk velika da si želi svečke pihat s prijatelji, sploh ker je ta starejša imela super kul torto...

VSE NAJBOLJŠE TRILETNIKOM/TRILETNICAM!!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.5.2010 21:06:38   
felicia

SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image

1) 27.04.2007 petrinja   user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
2) 29.04.2007 Ančka1    user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
3) 29.04.2007 Putka      user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
4) 29.04.2007 Juniorka  user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
5) 01.05.2007 Rožica81 user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
6) 01.05.2007 kjava     
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
7) 02.05.2007 kristi79   user posted image Anže (PDP 29.04.2007)
8) 03.05.2007 petra a   user posted image  Tjaša (PDP 17.05.2007)
9) 05.05.2007 BabyGirl  user posted image Hana
10) 06.05.2007 AjdaN    user posted image Ana (PDP 08.05.2007)
11) 07.05.2007 Eca        user posted image   Dorian (PDP 07.05.2007)
12)10.05.2007 Kaya2007user posted image Kaja (PDP 08.05.2007)

13) 13.05.2007 Afnica     user posted image Lan,user posted image Lana(PDP 12.07.2007)
13) 14.05.2007 Indy       user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
14) 16.05.2007 Rogljiček
user posted image Reya (PDP 16.05.2007)
15) 16.05.2007 sugar     user posted image Vall  (PDP 23.05.2007)
16) 19.05.2007 Bambina user posted image Griša (PDP 09.05.2007)
17) 19.05.2007 Tejč       
user posted image Maša (PDP 17.05.2007)
18) 20.05.2007 Felicia     user posted image Uroš (PDP 21.05.2007)
19) 21.05.2007 Majchi   
user posted image Lana (PDP 20.05.2007) 
20) 22.05.2007 lex         user posted image Alina  (PDP 22.05.2007)
21) 24.05.2007 dodi
       user posted image Vida,user posted image Vilma (PDP 25.05.2007)
22) 25.05.2007 petea     user posted image Rok (PDP 23.06.2007)
23) 26.5.2007 Cappy96  user posted image
Lana (PDP 22.05.2007)
24) 26.05.2007 petrazg  user posted image Anže (PDP 24.05.2007)
25) 28.05.2007 iwa      
  user posted image Ema (PDP 25.05.2007)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.5.2010 21:07:40   
felicia
no jaz sem za glede srečanja lahko Tivoli, Zbilje karkoli pač.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.5.2010 22:22:53   
petrazg
Majchi... jupi, zdaj pa uživaj, uživaj in uživaj. Lepo se imej v nosečnosti in verjamem, da boš toliko uživala kot prvič. Boš videla kako je fajn imeti dva palčka malčka doma...

Petrinja... vau, svoj biznis. Srećno!!! Pa povej kaj delaš, da ti malo reklame naredimo...

Jaz sem še doma, imam podaljšano porodniško zaradi vseh problemov našega škratka. Kako se bo pa odvijalo vnaprej pa ne vem... bomo videli kako bo z operacijo in kakšno bo okrevanje. Je operacija , ki se rada ponavlja, ker v prvo ne poštimajo ok  vsega oz. se ne zaceli kot bi se moralo... Je bil pa naš mali škratek star 1 leto. Kako je hitro minilo... kar ne morem verjet...

Vam moram pa povedat, da greva v petek z mojim dragim na kratek samski dopust za 5 dni. Že komaj čakam, 3 leta in še mal je od zadnjega...

srečanje... 19. in 22. maj pri nas žal ne gre.

Cappy... kje si????

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.5.2010 11:36:15   
petra a
majchi-sporoč kako so sprejeli v službi

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.5.2010 12:06:47   
felicia
Vse najboljše kaja!

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.5.2010 21:55:19   
Majchi
petra a, dons sem povedala v službi in so kar lepo sprejeli. Ah, saj so navajeni. To je velika firma in non stop je kakšna noseča, tko da punce skoz krožijo. Drugač so mi pa čist vsi rekli, da so kar vedeli al pa da se jim je zdelo...user posted image . Ne vem zakaj.

Petrazg, uživaaaaaaaaaj na dopustu 100 na uro!!! Pa vse dobro ti želim s tvojim malčkom! Da bi bilo čim manj teh operacij!

Spat grem, tok sem zaspana dons. Evo, tkole zgledamuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.5.2010 22:14:09   
rogljicek
E Majchi, pomladanska utrujenost v kombinaciji z nosecnisko user posted image  Pa slabosti je kaj, a je to ze mimo?
Petrinja nas pa tudi z novico zrajca, potem pa, ko nas vse frbec matra, pa zgine user posted image  Petrinja no, daj nam kej vec povej!!!!

Z Nieke sva imeli danes prvi pregled in je v 4 tednih pridobila 1200 g (dobili naj bi 200 na teden), se pravi ona se redi za 100g vec na teden kot normalno. Sem fuuuul vesela. Vidis Rozica, zdej sem pa jaz v tisti dilemi, ko si bla ti neki casa nazaj. Cepit (tukaj dobijo za popit) proti rota virusu al ne. Pediatrinja je predlagala, da se cepiva, ker je nedonosena in, ker mamo Reyo v vrtcu. Mah, ze tko dobijo en kup cepiv, ne vem no user posted image

Me bejbe smo pa sedaj 2 dni same, je sel Dez na neko konferenco v Garmisch. Je hotel, da gremo zraven, pa mi ni kaj disalo. Ga ni cez domac luksuz. Vse pakirat za Nieke, pa vozicek, pa cel kup cunj, pa potem za Reyo,...user posted image user posted image  In potem vsi 4je si delit eno sobo. Ne hvala.

Pa Slovenijo moramo tudi mal na kasneje prestavit. Sredi junija imamo cepljenje, pa potem zacetek julija se en pregled za oci za obe punci. Bi sla res rada za cel mesec na Gorenjsko, da Reya mal napreduje v slovenscini oziroma gorenjscini user posted image , ce bo prevec casa z mojim atijem.

Zdej se gre pa k mojima puncama stiskat. Ah, kako lepo je bit mama.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.5.2010 22:38:42   
petra a
majchi-sej se je men tud zdelouser posted image

rogljiček-a obvlada mala slovensko? pohvalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.5.2010 12:16:14   
rožica81
rogljiček, saj jaz sem dala Bineta cepit. In tudi tukaj cepivo spijejo. To cepivo spijejo 3 krat (rota teq al kako že), imava v četrtek drugo dozico. MIslim, da bo bolje tako, da se cepi. To za svojega pravim. Nieke je pa še nedonošena, pa tudi ne more škoditi... Pa ne misli, da ti pamet solim user posted image

Meni je pa kuhinjska plata dokončno crknila, sedaj pa čakam, da mi pripeljejo pizzo, jo bova z Nacetom zmazala user posted image  Kolk ne maram teh ekstra stroškov user posted image  Ker se ne nehajo in ne nehajo... Pol pa v lov za novo. Pa sem zadnjič že v Merkurju eno rezervirala, ampak sem jo pozabila iskat user posted image  user posted image  Mah, ni panike, če kak dan ne kuham. Še prav paše user posted image

Kje pa ste vse?

Juniorka, a sta mala zdrava? Pridete?

petrinja, javi se!!! user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 11.5.2010 12:17:00 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
11.5.2010 14:38:30   
petrinja
evo me, evo me:)

torej biznis je tak, da imam kreativni butik-se pravi oglaševanje, izdelava celostne grafične podobe, izdelava spletnih strani, logotipov, itn... ful fino moram rečt, pa še uradno niti nisem še odprla s.p., pa že šiba ko norouser posted image . Vedno sem bila umetnik, pa nikoli nisem toliko razmišljala v tej ''grafični'' smeri, ampak sila razmer je naredila svoje in... tadadada pa postanem podjetnica ,UF!

Veliko dela že sedaj, tako da zaenkrat smo res postavili še enga otročička malo na stranski tir, čeprav priznam bi ga imela že kakšno leto nazajuser posted image . Itak pa je Matevž rekel, da ne bi imel niti bratca niti sestriceuser posted image .

se še javimuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.5.2010 14:42:20   
rogljicek
Petra a, mah kje, Reya sploh ne obvlada slovenscine, zato bi sla rada v slo za cim dlje. Razume sicer ze vse, ampak govorica pa ni intuitivna tako kot v anglescini. Vidim, da mora kar razmisljat, ko govori. Najraje mi kar v anglescini vse razlaga, ampak ji recem, da ne razumem in se potem v slo potrudi.

Rozica, kje, saj ne mislim, da mi pamet solis. Saj ves, da so mnenja mamic vedno dobrodosla user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.5.2010 14:50:58   
felicia
rota - tudi jaz mislim Markota cepit.

petrinja - verjetno imaš svojo spletno stran lahko tudi na ZS objaviš ali preko FB da mal pošpegamo!

rogljiček - si prej spraševala za plavanjer dojenčkov. mi smo takrat okoli 5 meseca starosti začeli.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
11.5.2010 15:44:37   
kaya2007
no, se po dolgem času še jaz malo oglašam, saj mi je nerodno, ampak sploh ne najdem časa ali pa volje za brskanje po forumu..tako da sploh nisem na tekočem, tebi rogljiček, sploh ne vem, če sem že čestitala, zaželeti moram vse najboljše vsem majčicam in majčkom, ki so že praznovali..in zdaj vidim, da moram čestitati tudi majchi user posted image  hudooo, sem full vesela!!!

mi smo praznovali v nedeljo, trenutno sem totalno bolana in še kaja mi teži tukaj zraven, ker tipkam na računalnik user posted image
drugače pa nič novega, mi se pomoje ne bomo več razmnoževali user posted image  obupala sem tudi nad popovo akademijo, ker si pač ne morem privoščit 12urnega delovnika user posted image  diploma še zdaj ni napisana, čist sem bedna. sem pa končno prišla približno na svoje kile, pozimi si bom šla verjetno porihtat še trebuh (in upam da tudi joške, ker so totalno izsušene od vsega hujšanja user posted image )..

zdaj grem pa še malo prebrat, kaj se dogaja z vami user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
11.5.2010 16:19:05   
felicia
kaya - a to boš šla na kakšno plastično porihtat? kolk pa to informativno košta? bi bila ja idealna kandidatka za odrezat kožo pa kej ven posesat heheuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
11.5.2010 16:27:45   
kaya2007
ne vem koliko košta, se zaenkrat še izogibam temu podatku user posted image  trebuh ene 5 jurčkov, joške verjetno še kaj več, ker je treba všteti še vsadke..jao jao, sej sploh ne vem kako si bom to lahko privoščila user posted image
sesali mi pa ne bojo pomoje nič, samo kilo na popku mi bojo porihtali, mišice skupaj zašili če bo treba, pa kožo malo odrezali.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.5.2010 16:33:10   
felicia
kako pa veš da imaš kilo na popku?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.5.2010 19:23:41   
kaya2007
se vidi, pa zdravnik mi je tudi povedal user posted image  mi mišice po porodu niso šle skupaj in se to potem naredi zaradi oslabljene trebušne stene..mah, grdo je user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
11.5.2010 20:38:56   
BAMBINA_
petrinja uu, tole se meni zdi ful zanimiv poklic. Samo, ko pa je treba v današnjem času tehnologije tako obvladati računalniško grafiko; pa vektorska grafika, pa tak format, pa... A spletne strani dizajniraš, programsko jih najbrž ne oblikuješ ti ali kako? Drugače pa super tole! In kako se boš imenovala? user posted image
juniorka mi smo super, hvala za vprašanje user posted image Naš Griša je tak luštkan fantek in kot se seveda spodobi včasih prav fino nagajiv. So ga pa ravno včeraj pohvalile v vrtcu, kako smo ga lepo naučili, da se zna tako pridno sam oblačit in slačit, obuvat in sezuvat, da ful lepo sodeluje... Z umivanjem rok tudi pri nas ni težav - resda vedno šele ko ga opomnim, ampak dobro... Suh je od lanskega poletja, tak, da stroška s plenicami že en čas nimamo user posted image
kjava sploh ne dvomim, da se v vrtcu dobesedno razturala! user posted image user posted image
petrazg uživajta na počitnicah.
Kje pa je Cappy?
Sesamo
pri nas zaenkrat samo po tleh user posted image
Majchi (malce z zamudo) vse najboljše za tvoj osebni praznik user posted image

TEVŽ, KATJA, NEL, NACE, ERIKA, TJAŠA, DORIAN, KAJA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
11.5.2010 21:18:17   
Majchi
Petrinja, wauuu ful zanimivo! No, ko bom pa še jaz kaj svojga odprla, bom pa tebe poiskala, da mi boš pomagala s celotno grafično podobo. Super, komi čakam!

Kaya, a to je tok drago al kajuser posted image ? O shit! Jaz sem pa tud imela v mislih kakšen lifting za joške, pol ko bo konc otrok in dojenjauser posted image . Ampak samo lifting, nobenih vsadkov, bog pomagi, še tega se mi manjka. Mam take, da komi modrc najdem. Zadnjič sem šla v štacuno in sem se skor zjokala, ko me je prodajalka poučila, da nimam D košarice, ampak da obstaja tudi DD košarica. In to sem jazuser posted image .

Feliška, tebe trebuh še vedno heca? Joj, me prav zanima kakšna bom jaz. Zdaj sem začela s 5 kg  več kot pri Lani. Prov nič fajn. In v 3 mesecih sem se že zredila za 3-4 kg. Mi gre dobr, a neuser posted image ? No, saj se bom po porodu nehala smejat...

Rogljiček, utrujenost še kar traja, slabosti so pa k sreči minile oz. so se zmanjšale na občasne slabosti. Prej pa mi je blo slabo vsako popoldne in vsak večer. Čokolade ne maram več kar naenkrat, kar je mojmu super všeč, da mu ne skačem več v zelje (oz. v njegove milke). Imam pa zdaj slabšo prebavo, kar mi pa ni preveč všeč.
Pa Lano ful težje hendlam. Zvečer, ko rabim največ energije, da izvedem cel protokol od kopalnice do večerje in nato do postle, me vse mine. Živcev mi požre še pa još in potem sem čist fertig. K sreči moj razume in brez vprašanj velikokrat on prevzame.
Zjutraj sem pa kot rožca. Še vedno sem jutranji tip in vstanem brez problema in zafunkcioniram takoj.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......