Majchi
|
Ojla! Feliška, ta nosečnost je pa mal drugačna, a ne? Ta največji trebuh imaš glih pozimi, ko se je najbolj treba oblačit. Pejd si eno bundo iskat, no. Da nam ne boš zmrznila . Voščilnice sva midve z Lano samo ene 4 naredile. Sva jih čist slučajno dobile. Take puzzle. Na sestavljene na zadnjo stran napišeš voščilo, na sprednji strani je nek božiček na sankah ali jelenčki ali kaj podobnega, potem pa daš puzzle narazen in v kuverto. Prejemnik jih mora potem sestavit, da lahko prebere sporočilo. Anči, ti si pa tako pridna, kar se tiče telovadbe! Res! Sploh ne vem, kako ti rata obdržat tako voljo. Jaz sem čist adijo, totalno zagnojena, nič se mi ne da in za nič nimam volje . Prvič, da se ne znam sestavit... Vsak ponedeljek zjutraj začnem hujšat in vsak ponedeljek popoldne neham. Grozna sem, res! Me prov zanima kako je Petrinji ratal shujšat po tistem programu, ko je bila v eni reviji izbrana. Kar se pa živalic tiče, se pa precej s Kjavo strinjam. Misliš, da dobro delo narediš, v resnici pa lahko na konkretno sranje nabašeš. No, naša Mimi je v bistvu sosedova mucka, ki je mamo zgubila. In ker tud jest niso znali sami, jih je ena soseda v Gmajnice odpeljala in rezervirala. No, in pol smo jo šli iskat. Se prav vidi, da je mladič, ki se mu nikol ni nič hudga zgodil. Pa tam v zavetišču je bilo ful hrupno in ful enga lajanja. In res se zdaj Mimi ne boji niti sesalca, niti Lane, ki se skoz kaj dere, všeč so ji ljudje, obiski, Laiko je hitro sprejela, v glavnem nobenih problemov z ničemer nima. Kjava, čestitke za nečaka! To bo zdaj še bolj veselo pri vas . Zajtrk je bil super. Moji bratranci so super družba, sestra je odličen biftek naredila, vsi smo se lepo najedli in načvekali. Luštn je blo in mormo ponovit. Kjava, kje boste sobo naročil? Pri kakšnem mizarju? Mi smo na istem. Nabolj so mi od Izi mobili sobe všeč, sam kaj, ko so drage k . Sem zadnjič eno čist novo na sejmu vidla in so mi rekli, da košta 4000 €. Pa kaj je zlata al kaj!? Kje pa je Eca? Petra a, moja sestra potem ni šla študirat v Dubai, ampak je šla delat v London (dokler se ni študij začel), nakar ji je tam tok zadogajal, da je na Dubaj pozabila in vpisala magisterij na Londonski Westminster University. Junija je vse zaključila, čez poletje napisala magistrsko in pred 2 tednoma šla v London na podelitev "diplom". Faca, a ne? Še glih kar sem jamrala, da bo šla in da jo bom pogrešala, pa je že par let naokrog in je že vsega konc in je že doma .
|