|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.12.2009 22:02:37   
petra a
ančka-uuuuuuuu, kak roman-se pozna da je petek za tabo in se pripravlja nov teden, Ančka pa polna energijeuser posted image ...dialog je pa bil, ja, ko pa nobene druge ni bilo gor

majchi-kje je zdaj tvoja sestra, a dubaj je odpadel, je ostala v angliji ali se je vrnila domov

kaya-jaz je ne bi matrala, naj se pozdravi

feliška-si predstavljam kako se veseliš ostati doma, ko si v službi in odštevaš dneve, juhuhuuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.12.2009 22:03:40   
petra a
čao Putka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.12.2009 8:33:23   
felicia
Ha ha ha tejč - oprosti ker sem ti zamenjala ime. user posted image  

jaz sem pa vesela ker končno snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zdej pa sam sprobat smučarski kombinezon, če bo ok (za Uroša mislim ne zame - hahah)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.12.2009 14:23:09   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ah sej nimam vseh majčič na FBuser posted image  to so tiste bolj redne ala putka, petrazg, petrinja, kjava sej mislim, da imam samo njih

user posted image A se kdo zame izdaja, ker jaz prav gotov nisem na FB. Me prav nič ne mika.

A sem vam sploh povedala, da sem zdej še teta? 2.2. se je rodil moj prvi nečakec Aljaž. Wiiii, kok je luškan! Komaj že čakam, da bo še pri nas taka štruca user posted image
Smo šli v petek na lov za otroško sobo. Dali izrisat, še malo pretehtamo, pol jo pa upam, da gremo naročit, ker bo treba Eriko spravit iz spalnice še preden pride dojenček. Sem ful vesela, da bom končno lahko normalno pospravila vsaj otroške cunje user posted image , ker se mi zdaj po vrečah valjajo in povsod.

Majchi, mate pa res specialnega mačka, kar kopat se gre user posted image . Ančka pri takilih živalcah iz zavetišča je pa res malo riskantno, ker nikoli ne veš, kake izkušnje imajo za sabo. Kak kužek je lahko ful prijazen in vse, pol pa pride do enga slabega trenutka, ki se ga spomni in je lahko cela štala. Seveda nisem proti, to je ful lepo, da se jemlje živali iz zavetišč, samo je treba met tud mal sreče.

V soboto smo z malima delali neke voščilnice. Jaz nisem glih kak ekspert, ma za ponucat bojo. A že kaj veste kje boste silvestrovale. Moj je reku, da bomo pri nas meli test vzdržljivosti, kdo bo sploh dočakal polnoč user posted image Ha, jaz se ga ne grem, še raj vidm, če grem lahko kar spat.
Možno pa, da v zadnjem momentu pride, da nas kdo povabi al pa mi koga.

Ej, majchi, kako je pa un zajtrk izgledal, ko si mela goste, tvoj pa ves mačkast user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.12.2009 15:56:00   
ancka1
Petra a..... user posted image Very funny! user posted image
Tevž je konkretno prehlajen. Sva v soboto hitro po kapljice letela in se mi je ena stara v avto pritisnila. Jao!!! Jaz sem bila v Supernova centru v enosmerni (v pravi smeri) user posted image in je ena lesena mtka lezla rikverc iz boksa. Jaz sem prav debelo zijala, a se misli ustavit ali kaj, sem se jaz in se obesila na hupo, ona pa vseeno poka vame. Halo???? Ej res bi morale tele stare mtke s trdimi vratovi in nesposobnostjo gledanja v ogledalo in s predpostavko, da imajo starejši vedno prednost OSTAT DOMA ZABOGA!!! user posted image user posted image user posted image Malo heca. Ni bilo nič hudega, ampak bejbi se je tam kar trgalo, da ona nič ne bo plačevala, ker nič ni naredila in bla bla bla in je hotela policijo klicat. Sem pač rekla ok, jo bom pa poklicala, če si tok zadeta, ok. Valda je bilo meni prav nerodno težit za tako stvar policiji. Škoda (če je dejansko nastala) se bo itaq videla šele, ko bom jaz svoj svinjski avto očedila, ona je pa pike nabasala, ker me je izsilila. user posted image user posted image Ej burleska za crknit.
Kjava, vem da je vedno rizik pri azilskih živali in grozno mi je bilo poklicat nazaj. Ampak smo res doma dali vse od sebe, pa se ni izšlo. Ta muca bi sodila h kakši osebi, ki je sama in ima mir in tišino.
No upam, da se res vidimo v taki zasedbi v Ljubljani. user posted image
Sneg....jaz ga imam pa že danes puni k.... user posted image user posted image

Pišite malo no, jaz sem spet malo not padla v tale RR. Je tako luštno kaj novega prebrat.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.12.2009 20:48:44   
ancka1
Nothing....nobody....eh user posted image
Jaz sem pa vsa hiper...sem bila na body pump-u, potem sem pa še dvorišče skidala, ko sem domov prišla, ko sem bila ravno še ogreta. user posted image Sedaj sem pa hitro enega ta kratkega ruknila za preventivo. Grem v banjo, če nobena noče čvekat.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.12.2009 20:58:47   
BAMBINA_
Uuu, meni je tudi tale sneg takooo všeč. Upam, da bo zdržal do božiča.
Feliška thnx za sporočilce. Če bi bila Ljubljana bližje, bi definitivno prišla, tako pa na žalost ne.
No, tudi jaz sem bila prejšnji teden na bolniški - sem imela gnojno vnetje sinusov, je bolelo ko pras*** AB so prijeli šele po 4 dneh jemanja.
kjava user posted image čestitke za nečaka. Zdaj pa bo veselje, ha, ko bodo imeli tamaučki še bratranca.
ančka1 poznam take tete. Se mi je 1x ena, ko sem stala na križišču rikverc iz parkirišča (!) zaletela... in potem je še mutila, da kao ni ona kriva. Boh!!
Voščilnice sva mi2 z Grišem že tudi naredila. Z belo barvo je s prstki malo snežink natapkal, pa snežake je s čopičem risal, potem se je pa kar hitro naveličal in je morala mami sama dokončat user posted image Aja, pa smrekico smo že včeraj postavili. Imamo nekaj kupčkov okraskov. Griša jih je namreč obešal kar na ene in iste veje... pa sem pustila tako.. malček je sicer smešno, ko iz ene vejice visi po šest okraskov user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.12.2009 21:00:50   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
, potem sem pa še dvorišče skidala,

Eh, za takšna dela imamo mi našega otroka user posted image Je imel danes taka lepa rdeča lička, pa že čisto otrple roke, ampak on bi še kar kidal s svojo lopatko.

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.12.2009 8:09:35   
felicia
dobro jutro drage

kjava - sori nimam te na FB user posted image  in mislim, da se nihče še ne izdaja za dr. kjavo

Zunaj piha za znoret. verjetno je tudi mrzlo (nisem pa zunaj bila, d abi prečekirala)

Fajn bi bilo si iti kupit kakšno malo večjo bundo, ker več nič ne zapnem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.12.2009 21:20:05   
Majchi
Ojla!

Feliška, ta nosečnost je pa mal drugačna, a ne? Ta največji trebuh imaš glih pozimi, ko se je najbolj treba oblačit. Pejd si eno bundo iskat, no. Da nam ne boš zmrznilauser posted image .

Voščilnice sva midve z Lano samo ene 4 naredile. Sva jih čist slučajno dobile. Take puzzle. Na sestavljene na zadnjo stran napišeš voščilo, na sprednji strani je nek božiček na sankah ali jelenčki ali kaj podobnega, potem pa daš puzzle narazen in v kuverto. Prejemnik jih mora potem sestavit, da lahko prebere sporočilo.

Anči, ti si pa tako pridna, kar se tiče telovadbe! Res! Sploh ne vem, kako ti rata obdržat tako voljo. Jaz sem čist adijo, totalno zagnojena, nič se mi ne da in za nič nimam voljeuser posted image . Prvič, da se ne znam sestavit... Vsak ponedeljek zjutraj začnem hujšat in vsak ponedeljek popoldne neham. Grozna sem, res! Me prov zanima kako je Petrinji ratal shujšat po tistem programu, ko je bila v eni reviji izbrana.
Kar se pa živalic tiče, se pa precej s Kjavo strinjam. Misliš, da dobro delo narediš, v resnici pa lahko na konkretno sranje nabašeš. No, naša Mimi je v bistvu sosedova mucka, ki je mamo zgubila. In ker tud jest niso znali sami, jih je ena soseda v Gmajnice odpeljala in rezervirala. No, in pol smo jo šli iskat. Se prav vidi, da je mladič, ki se mu nikol ni nič hudga zgodil. Pa tam v zavetišču je bilo ful hrupno in ful enga lajanja. In res se zdaj Mimi ne boji niti sesalca, niti Lane, ki se skoz kaj dere, všeč so ji ljudje, obiski, Laiko je hitro sprejela, v glavnem nobenih problemov z ničemer nima.

Kjava, čestitke za nečaka! To bo zdaj še bolj veselo pri vasuser posted image .
Zajtrk je bil super. Moji bratranci so super družba, sestra je odličen biftek naredila, vsi smo se lepo najedli in načvekali. Luštn je blo in mormo ponovit.
Kjava, kje boste sobo naročil? Pri kakšnem mizarju? Mi smo na istem. Nabolj so mi od Izi mobili sobe všeč, sam kaj, ko so drage k user posted image . Sem zadnjič eno čist novo na sejmu vidla in so mi rekli, da košta 4000 €. Pa kaj je zlata al kaj!?user posted image

Kje pa je Eca?

Petra a, moja sestra potem ni šla študirat v Dubai, ampak je šla delat v London (dokler se ni študij začel), nakar ji je tam tok zadogajal, da je na Dubaj pozabila in vpisala magisterij na Londonski Westminster University. Junija je vse zaključila, čez poletje napisala magistrsko in pred 2 tednoma šla v London na podelitev "diplom".
Faca, a ne? Še glih kar sem jamrala, da bo šla in da jo bom pogrešala, pa je že par let naokrog in je že vsega konc in je že domauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.12.2009 21:44:03   
rožica81
čao,

jaz sem še doma, pa že komaj čakam, da rodim. tolk me vse žuli, vroče mi je, ne morem ne sedet ne spat. kolk je fajn user posted image  jutri zjutraj mam ctg, pa me prav zanima, če bo kaj pokazalo. Trebuh mi ful otrdeva, tko da... Mogoče me pa pošlje rodit.

Je pa Nace taka faca. sem ga vprašala, če si kaj za božič želi. pa je rekel, da Bineja user posted image  

Ste pa ful pridne tlele na rr. allright! user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.12.2009 21:45:11   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Faca, a ne? Še glih kar sem jamrala, da bo šla in da jo bom pogrešala, pa je že par let naokrog in je že vsega konc in je že domauser posted image .

A veš, da tegale se pa še ful spomnim. A je res že par let???

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.12.2009 8:29:07   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Je pa Nace taka faca. sem ga vprašala, če si kaj za božič želi. pa je rekel, da Bineja user posted image  

O, cukr mali user posted image

Majchi, za sobo smo bli v Trilesu na Tržaški, ampak nisem zihr a nam je Alplesovo zrisal al Novoles al kva že. Prišlo bi 1400 € s tem, da bi meli pograd, 3 ožje visoke omare, predalnik in dve nižji omari. Najbrž bomo vzeli vse v osnovni barvi (bukev), ker če vzameš vrata v kateri od barv, nanese kar nekaj več. Pa še previjalno iz spalnice bomo mogoče dali v otroško, ker je v bistvu tud omara in bomo še mal prišparali user posted image
Za ta izi mobili mi je pa sodelavc pravil, da so dali vse narest, samo on res nikoli ne gleda na dnar. Si vidla ti veterinarje a? Se pravi, tud men enkrat ne bo več treba stiskat user posted image No, pa sej bomo vse enkrat velike in bogate, ane punce?

Pol smo bli pa še v lesnini na Brdu. Tam je pa Ilesovo risal, je pa prišlo 1500, pa je spodnji del pograda brez podna, se prav ni v ceni, pa še ena omara manj. MA to si morš ful cajta vzet, pa vse te proizvajalce naštudirat, ker razlike v cenah so kar velike.

Enga mizarja sicer poznamo, ki je bratu celo stanovanje delal, ampak dvomim, da bi za manj naredil, pa še prepozni smo, ker ma gužvo in do marca zihr ne bi blo.

Grem k zobarju zdajle, da izvem, kdaj mam puljenje modrostnih.

Pa res, ECa, kje si pa ti?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.12.2009 8:31:40   
felicia
ja lepo da pišete, kar tako naprej!

Ja leta in čas pa minevajo s svetlobno hitrostjo a ne? Tudi po Majchini sestri se vidi, kako je hitro minilo, pa naši malčki pa verjetno tudi me same. če sam pomislim, da sem z mojim 8 let skupaj kar ne morem verjet. In zdaj bo še hitreje vse skupaj minevalo, ko bo še en švrčo okoli tekal!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.12.2009 11:14:13   
ancka1
Majchi, jaz bi bila čist nesrečna brez športa. To moraš imeti malo v krvi, se ne da na silo neki, se mi zdi. Ko boš pripravljena, boš že pljunila v roke. user posted image

Pa nehite psihirat s temi leti. Jaz se tudi včasih kar za glavo držim. Kaj šele tise, ki imajo že 3 spredaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kok sem lumpa, a? Mlaj pa to. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.12.2009 13:04:29   
kjava
Ej, pa tega svet še ni vidu. Prej grem k zobarju, da mi da napotnico za puljenje modrostnih, po možnosti še pred porodom. To naj bi mi delali na stomatološki kliniki in ker sem bla v bližini sem se šla kar tja naročit, ker na telefon se jih itak težko dobi. no in pridem tja, me fliknejo na stol in spulijo oba zoba na desni strani. Ker je na napotnici pisalo nujno, to baje pomeni takoj in so kar nardili user posted image
sem mela srečo, da sem šla kar tja. Pa taka gužva za znoret, pred to ambulanto pa nič.

Leva dva naj pridem pa po porodu, če bom zdržala, je rekel. U, pa kašn luškan pulilec je bil user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.12.2009 13:37:52   
felicia
ja končno kjava, da v našem zdravstvu naredijo tudio nekaj takoj a ne!?user posted image

zakaj si pa šla pulit modorstne a so te matrali?

Mi je pa to zanimivo, da ni bilo gužve pred ambulanto user posted image  le zakaj? Ker vsem po hitrem postopku dajo zobe ven?

A te zdaj boli? Upam, da ne. če pa te pa sam na luštnega pulilca se spomni pa bo prec boljše!user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.12.2009 14:02:29   
kjava
Saj pravim, tam pred ambulanto 2 in 3 je bla gužva za crknit-zih jih je 20 čakalo. Pred 1, kamor sem bla jaz poslana, pa dva. Ma se je zamudu dve minuti, da je spulil oba, še najdlje je trajal, da je narkoza prijela.

Šla sem pa zato, ker so bli fuč, pa boleli so me kar naprej.Sem mela zdravilo not.

Zdej še ne boli, mam še vedno vse omrtvičeno. Uh je zoprn filing.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.12.2009 23:14:04   
petra a
uf,kjava, pa je to dobro da ti delajo ko si noseča, sploh z narkozo??, najbrž misliš z inekcijo?

majchi-res beži čas, v živo se še spomnim kako si pisala o svoji sestri in "jambrala" kako jo boš pogrešala. Je pa res pridna. in že doma, superca.

anči-ojojoj, tale prigoda ni pa nič kaj fajn. koke stare, mene tud razjezijo.tist pa drži da morš met v sebi tole v zvezi z miganjem, jaz se spravljam hujšat in migat odkar sem rodila tjašouser posted image user posted image ...neuspešnouser posted image

rožica-bodi vesela da te še greje, ko boš rodila te bo v tem peklenskem mrazu še prav hudičevo zeblo

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.12.2009 8:13:07   
felicia
ooooooo rožica, si še tukaj! No sej vse lepo po vrsti!

No jaz sem včerj bila s službo zunaj pa z vami v ponedeljek (če še drži) pa potem imam eno zadevco še v torek, mojmu se bo sfuzlalo sem bolj zaposlena pa manj doma kot, ko sem hodila v službo heheh

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.12.2009 8:37:01   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

uf,kjava, pa je to dobro da ti delajo ko si noseča, sploh z narkozo??, najbrž misliš z inekcijo?

Z injekcijo seveda, lokalna narkoza. A veš kakšen je bil pulilčev komentar, ko sem rekla, da sem mela že avgusta datum za puljenje, pa mi je G glih zarad tega odsvetovala: Ja, pol nej vam jih pa ona spuli user posted image
Sem se mal pozanimala, pa je kar veliko žensk v nosečnosti imelo lokalno narkozo. Pa sej če bi mela pa kako rano za šivati, pa je tud najbrž ne bi šli na živo, ne glede, v kakem stanju sem.
Pa itak tiste bolečine kar naprej, pa lekadoli-to tud ni fajn za bejbija. Sej dons mam pa tok razboleno vse, da je groza! Upam, da bo jutr že dobr.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.12.2009 8:39:03   
kjava
Feliša, ti si kar daj duška z žurkami. a še dopust koristiš, da si že doma? Boš pol nadoknadila za nazaj. Čeprav, kolkor te jaz poznam, ne boš dolgo zdržala doma user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.12.2009 9:07:40   
felicia
ja kjava verjetno imaš prav glede mojga gretja kavča in ne potepanja. user posted image

že zjutraj ko sem vstala, sem razmišljala kam bi svojo rit peljalauser posted image  špancirat.

pa sej tudi po službi se mi malo ampak res čisto malo že toži. Sicer sem pa na dopustu še navadnem ne porodniškem.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.12.2009 14:17:26   
ancka1
Felicia, a nismo me v torek zmenjene? 22.12. je torek, ne ponedeljek user posted image
A sem jaz vmes kakšen info spustila. user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.12.2009 14:19:39   
felicia
a če je torek sem jaz malo datume zmešala, nič se sekirat  grem iskat seznam

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?