|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.8.2008 6:58:53   
sasa78
Še eno vprašanje imam pa upam, da si ne boste mislile, da sem nora. Namreč meni v tej nosečnosti blazno paše pivo...tudi vse ostalo z mehurčki, posebno coca cola. Za coca colo tako vem da ni zdrava že če nisi noseč in je ne pijem. Pivu sem se tudi izogibala, ker vem da ni priporočljiv v nosečnosti...vsak teden sem ga mogoče spila kak deci..enkrat na teden. Zdaj pa sem se spomnila na brezalkoholno pivo...pa me zanima, če je tudi to škodljivo za nosečnice, ali je samo alkoholno, ker pač vsebuje alkohol. Saj ne, da bi ga zdaj pa spila ne vem koliko na dan, ampak kak deci pa bi mi res pasal.
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Še eno vprašanje imam pa upam, da si ne boste mislile, da sem nora. Namreč meni v tej nosečnosti blazno paše pivo...tudi vse ostalo z mehurčki, posebno coca cola. Za coca colo tako vem da ni zdrava že če nisi noseč in je ne pijem. Pivu sem se tudi izogibala, ker vem da ni priporočljiv v nosečnosti...vsak teden sem ga mogoče spila kak deci..enkrat na teden. Zdaj pa sem se spomnila na brezalkoholno pivo...pa me zanima, če je tudi to škodljivo za nosečnice, ali je samo alkoholno, ker pač vsebuje alkohol. Saj ne, da bi ga zdaj pa spila ne vem koliko na dan, ampak kak deci pa bi mi res pasal.

Nina - radler je zakon. nikoli nisem pila takih pijač, od aprila do sedaj pa verjetno že kakšen sodček user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.8.2008 7:01:52   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla čvekice

Danes sem imela pregled, naročena sem bila ob 19ih, končala sem pa 20.35... Gužva za ****.

Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila user posted image , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:)user posted image user posted image user posted image

Tako, se pišemo.

NOČKO
[/quote

ups - čist po men - a se je premoženje tako vidlo?  Čestikte še za enega fanta!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se spomniš mojih besed?  En mal sem tud jaz pričakovala punčko pa bo še en fantič - pa ni važno samo da je zdrav!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.8.2008 7:25:07   
nina166
Dobro jutro!

Danes pa vam bom jaz častila kavico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica čestitke še za enega fantka in seveda za dobro opravljen pregled. Važno da je zdrav, punčko boste nardili pa v naslednji rundi.

saša pa kaj nima radler tudi alkohola not...na pire se bolj slabo spoznam user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil nina166 -- 28.8.2008 7:26:44 >

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.8.2008 7:32:55   
sasa78
NINA - MA MA alkohol sam kaj čm če mi pa paše, ma pa seveda manj alkohola user posted image user posted image user posted image ,

Hvala za kavico, sm jo mislila skuhat pa sem prej začela s komentarji.

No a bodo pri nas fantje prevladali?

Nina vidm da maš podobno situacijo k jaz. Babi, babi babi

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.8.2008 7:39:10   
sasa78
sasa tudi midva dama malega zelo redko starim staršem. Tašča in tast sta tako predaleč stran, z mojima staršema pa se tako vidi vsakodnevno, ker živimo v isti hiši in smo pogosto skupaj zunaj...pa še moja mama ga pazi ko jaz delam. Do sedaj sva enih 4-krat ga dala njima midva pa šla v kino, pa še to popoldan, da sva bila do takrat ko je šel spat doma. Drugače pa še niti enkrat ni spal zraven njih, ali pa da bi ga čez vikend zjutraj nesla k njima midva pa šla naprej spat, tako kot delajo nekateri najini kolegi. Če se v nedeljo zbudi ob 6-ih pač vsi vstanemo. Vem pa da ga zelo rada pazita in mi mama večkrat reče, kdaj grema v kino, da bi šli oni kam na potep. Da pa bi šla zvečer kam sama, njega pa pustila doma pa v dveh letih nisva naredila še niti enkrat. Kaj pa vem, taka človeka sma in imava rada da smo vsi skupaj. Čeprav je res, da včasih prav paše, da kdaj greš kam sam. Po moje je tudi za otroka to dobro, da nisi skoz prilepljen nanj. Samo kaj ko ima mamica potem slabo vest in si misli, da je egoist, ker ni z njim ampak drugje...to jaz mislim. Zdaj ko bosta dva bo še pa težje kam it...vsaj dokler malo ne zrasteta.

se strinjam - oz. vem kako je to, ampak včasih prav paše - mo mi2 prakticirava da dava otroke v vrtec pol jo pa vandrava okoli - seveda morva vzet dopust - pa nimava slabe vesti in je prav finouser posted image user posted image user posted image user posted image , IMAVA DAN ZASE user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.8.2008 8:53:12   
sasa78
kje ste januarske zaspanke?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.8.2008 9:18:40   
sonček33
Evo saša jest sem tukaj. Sta nečaka prespala pri nama in saj veš ...je potem že od zgodnjih jutranjih ur akcija :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.8.2008 9:23:47   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo saša jest sem tukaj. Sta nečaka prespala pri nama in saj veš ...je potem že od zgodnjih jutranjih ur akcija :)

to je pa lepo!!!!  No moja dva sončka naj bi pa danes svakinja vzela na počitnice - pa je mali že včeraj reku da tam pa ne bo spal k ni mamice user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo vidli kaj se bo izcimlo iz tega user posted image user posted image user posted image !!!

Lepo da mi vsaj 1-na dela družbo in kje ste ostale - bom presedlala drugam - to so grožnje user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.8.2008 9:37:43   
Balonchy

Ojla čvekice

Danes sem imela pregled, naročena sem bila ob 19ih, končala sem pa 20.35... Gužva za ****.

Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila user posted image , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:)user posted image user posted image user posted image

Tako, se pišemo.

NOČKO

user posted image    ČESTITKE!!!   user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.8.2008 9:50:33   
marjetica84
Hojla Januarčice!

Po zelo dolgem času se vam oglašam, ker sem bila odsotna zaradi dopusta in dela, tak da se vam nisem javila več kot 1 mesec in sem imela sedajle ogromno dela da sem vse prebrala.
Vidim, da sem kar veliko zamudila in upam da me niste pozabile.
Drugače sem zelo vredu, počutim se super, moram se pohvalit da že brcamo 3 tedne in je nepopisno. Komaj sem čakala, da začutim prve brce in nisem si predstavljala kako bo to zgledalo oz. kako bom občutila. Vidim, da vas že kar nekaj ve za spol, pri meni se še pa na nuhalni ni videlo. Bomo videli, če se bo videlo na morfologiji.

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep sončen dan.
Veliko se smejte in božajte svoje bušije.

Se vidimo 04. januarja 2009!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.8.2008 9:50:56   
Zvezdica
Jutro punce :)

Saša, hvala za smsuser posted image

Punce, hvala za čestitke, ampak je res očiten fantek, ker je rekla G, da hecno, ponavadi otročki cuzajo prstke, ta se pa za lulčka držiuser posted image

Tako, grem k zajtrku, se pišemo kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.8.2008 10:34:59   
ronja
Ojla, punce! Sem iz pregleda in najprej poročilo, ne?
sonček, bom očitno še kar tu gor visela, ker mi kaj dosti več ni pustila... Me boste morale še malo prenašatuser posted image - vsaj do 25.9., ko imam naslednji pregled, najverjetneje pa kar do konca...

Torej: ja, seveda sem imela morfologijo, ja, seveda je bil user posted image zraven, ja, seveda je z Lejlico vse v redi, ja, seveda je res Lejlauser posted image , lepo raste, sicer je na spodnji meji, vendar pa je verjeno par dni mlajša, ker je tako bila tudi na prejšnjih UZ, tak da je vse ok, težka je cca 380 g, glavica ok, možgančki tudi zgledajo ok, nosek lepo viden, zgornja ustnica cela, srček z vsemi 4 prekati, leži v prsni votlini, želodček pa pravilno v trebuščku, trebušna prepona lepo vidna, hrbtenica in rebrca tudi, nogic si skoraj ni pustila zmerit, ker tako divje brcauser posted image . Je g. komentirala, da itak drugačni kot živahni skoraj ne morejo bit otroci, če so pa moji... kak me hitro pogruntauser posted image !

Skratka, mala je super! POsteljica se je premaknila bolj na desno, je pa še vedno malo nizko, ampak ima še čas, da se dvigne, tak da to je do zdaj zgledalo vse ok, hematoma ni bilo nikjer videt; je rekla, da se je mogoče kam stisnil... Potem mi je pa naredila še vaginalni UZ, da bi zmerila dolžino materničnega vratu. In takrat se je pa seveda user posted image hematomovski pokazal - se je usedel ravno na MV! Prasec ušivi! Pa glih tja mora it! Saj je logično, ker pač dela gravitacija tudi nanj, ampak vseeno, tam mi ga res ni treba! No in takrat je pa rekla, da še vedno ne smem nič, pa da bom v bolniški predvidoma do konca, ker bo do konca nevarnost, ker lahko ta user posted image sproži spet krvavitev in bo cela štala...

POtem sem ivseeno zpogajala, da lahko delam jogo za user posted image , pa da mava lahko kake druge oblike spolnosti (brez penentracije), čeprav se je potem spomnila, da orgazem ni glih najbolj priporočljiv, ker krči maternico... Ampak ni čisto prepovedalauser posted image . Je vidla lubija, ko je bil na UZ, pa je verjetno razumela, da bi bilo to težko, ko je tak luškanuser posted image . No, plavanja mi pa ni pustila, mi je pa pustila upanje, da mogoče na naslednjem pregleduuser posted image ...

No, potem sem jo vprašala, kako dolgo bo še tale riziko trajal in ali bom lahko zadnje 3 tedne počela, kar bom hotela. Pa je rekla, da glede na videno, bo tole kar do konca riskantno, da pa morava pregurat do 35 tedna, potem bova pa počasi spustili ročno zavoro in bom lahko zadnje 3 tedne počela karkoli, samo da bom v bližini bolnice, ker je rekla, da je res, da se lahko med porodnimi krči posteljica odlušči in celo da se lahko posteljica odlušči brez krvavitve - tako da moram takoj  njej ali v bolnico, če bi me na desni kaj ostro močno zabolelo, nič čakat, da mine... Torej, še 14 tednov...

zredila sem se fuuul, 4 kg do zadnjega pregleda - v 5 tednih!!! Ampak če mi pa ne dovolijo migat! Ko sem prišla not, pa me je sestra stehtala, ji rečem, da bo ful, ker mi  pač ne dovolijo migat. Pa je glih dohtarca prišla mimo in pogleda: "komu ne dovolim migat?" Pa se obrnem k njej, pa reče:"Aja, ja, vam pa res ne! Pri miru bit!" Pa se mi reži in me heca: "ja, saj vas je res veliko skupaj! Pa saj to bo šlo takoj dol..." Saj vem, da nimam tako veliko kil, ampak zredila sem se pa veiko, to je potem tudi ona videla, ko je pogledala v materinskouser posted image .

No, potem ko sem jo spraševala, če smem kaj malo nest, pa je rekla, da strogo prepovedano in da lahko nesem žlico v usta, pa še to ne čist polneuser posted image . Če bi me vidla zdle, ko sem zmazala pol škatle bajader, ki mi jih je mami včeri prinesla...
Ampak ajde, zaenkrat lahko nosim še stare spodnje hlače in xs nosečniške hlače iz prejšnje user posted image - recimo da še ne mislim it hujšatuser posted image ...

sonček, brez skrbi, se že še boš zredila - jaz se tudi pri Ronji do 17. tedna nisem zredila niti grama - še shujšala sem vmes!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.8.2008 10:38:56   
Anonimen
no tak, pa sem še drug teden doma, na bolniškiuser posted image sem klicala mojo gin., pa je na dopustu, pol sem klicala osebnega, ker bi pač kao jutri naj zaključla bolniško in šla v pon. na šiht, pa je rekel da on me že ne bo dal delat in da naj bom še drug teden doma, ko pa pride ona, pa se boma menle kako naprej. in da se mu zdi 4 ure idealna rešitev, glede na to da me tolk kolki pa vse skp matra, ker lahko samo sanjam da bom lohk 8 ur delala ( to so točno njegove besedeuser posted image )
pa vsi pravjo kok je nemogoče bolniško dobit, men bo pa nemogoče na šiht ituser posted image

ma sej mi ful pašeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.8.2008 10:39:59   
Babuška84
ojla živjo. no, tut mene je že kr zmanjkal tle gor, mam rs malo časa, če pa že, vas berem, k je vedno tooolko. user posted image
hvala za kavico user posted image  njam je bla dobra
zvezdica, čestitke za  user posted image , bosta vsaj mela uržuh (razlog) za še eno cucljo...
mi2 pa sma imela v ponedeljek morfologijo. Bilo je super. vsi izvidi so krasni, je reko moj gin., da mam kri u nulo user posted image . kar me je seveda zelo razveselilo, glede na to da ne jemljem nobenih dodatkov, res pa je da se kar zdravo prehranjujem. bebek lepo plava, miga ima vse ude, še prsteke smo prešteli, no, če ima pimpeka kot je rekla na nuhalni, pa ni hotel/a pokazat, je tako skup nogice držal/a kot da ga/jo je sram, ampak, noge ima pa na O, kar seveda spet nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image  hihihihihahahah
vidim da je debata o pivu... u, men je sploh v začetku zelooo pasal, in sem na morju pila pivo s švepsom . deci piva sem mojemu kradla in zraven šveps ali biterlemon in je super za odžejat. drgač pa tut js ko je kriza, sežem po brezalkoholnem pivu, če se mi ga res zalušta, ker sem se odločla, če že dcl alkota konzumiram, je to vsaj vrhunsko rdeče vino, kar se tudi na krvi pokaže (baje naj bi bilo kdaj pa kdaj dobro popiti  za kri) - očitno res :)

kok pa kej vaši kilogramčki rastejo?? ste zadovoljne, ali vam tehtnica kar uhaja navzgor?
no, meni za enkrat raste kar zadovoljivo počasi, ampak mam občutek, da se je sedaj šele začelo, ker sem v zadnjem tednu kar naprej lačna. upam da vsaj do poroke (še en mesec) nekak vzdržijo  :)da bom kiklo gor spravla :)
pri kolkih se je kaj treba naročit na 3D? katera ve??

čao čao

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.8.2008 10:44:04   
Zvezdica
Ronja. bravo za Lejlouser posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je za NIČ DELAT prepoved.

Ulla, kar uživaj doma, kaj češ drugega.

Jast pa še kar ne dojamem, da bo še en fantek:) Sam k bi vi vidle, direkt za lulčka se je držaluser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.8.2008 10:52:03   
Babuška84
hihi, zvezdica, to bo ornk mačo user posted image

No, Ronja, bolje nč migat, glede na to, da je z bebiko vse v redo, ti naj da še več potrpežljivosti,

Ulla, res da je bolje brez težav, ampak, doma je pa tudi luštno bit...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.8.2008 10:57:13   
Anonimen
zvezdica, moja kolegica je isto rekla ( rodila je decembra), da so prov vidli lulčka in da se držal zanjga...tko da 100% fantekuser posted image in sta vse nabavla v primernih barvah ( cotke, postlo, posteljnino, vozek...) sobico sta pobarvala v kombinaciji modra-bež itd. ime sta mela zbrano. pol je pa rodila, otročka zavijejo v pleničko in ga dajo k njej, ona ga vsa presrečna stiska in lupča in mu govori moj Maks ( sej ne vem če sta mela maks izbrano, se ne spomnem), pol pa babica tko mal čukasto pogleda in prav : a za punčke se tud da ime Maks???user posted image user posted image user posted image in ni blo nobenmu nč jasno, so šli odvijat pleničko in gledat kaj jeuser posted image pa veš da je bla pupa, onadva pa brez imenauser posted image

ronja, uf, pa sej bo hitr minilo nouser posted image k šus...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.8.2008 10:58:03   
sasa78

Ronja. bravo za Lejlouser posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je za NIČ DELAT prepoved.

Ulla, kar uživaj doma, kaj češ drugega.

Jast pa še kar ne dojamem, da bo še en fantek:) Sam k bi vi vidle, direkt za lulčka se je držaluser posted image

zvezdica - mi je znano ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem obnemela k je raztegnil noge in se je jasno videlo pim.....,user posted image user posted image  , je oči/mož prec na široko raztegnil user posted image user posted image user posted image

Pa sej ni šok? Kajne da ne? Je pa čuden filing k si mela občutek za punčko ne - hvala enako user posted image user posted image user posted image user posted image , sam imena mormo še zbrati user posted image user posted image user posted image user posted image  pa januarja roditi - in to je to!!!
KOMAJ ČAKAM
Moj pravi da če bi imeli punčko bi bila itak barbika za mamico - pa še prav ima, pa verjetno zanjga tud user posted image user posted image user posted image , pa tud s fantom ni nič narobe - pravi da za ekipo 3 že ma 3 sini in on rezerva - je namreč rekreativni košarkar in moj veliki sine že igra košarko, mli pa sam tapka - 3user posted image  pa samo brca user posted image user posted image user posted image

AQ- kje se pa ti skivaš?

BABUŠKA84 - čestitke za pregled in super rezultate - sam sramežlivost ni lepa čednost - sej bo kmalu spet priložnost za razkritje spola

ronja - čestitke za pregled. tole mi pa ni všeč NIČ DELAT no pa še ena punca user posted image user posted image user posted image user posted image

marjetica - pa ne se skrivat user posted image user posted image user posted image user posted image  sej se lahko večkrat javiš

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.8.2008 10:58:43   
Zvezdica
Aja, še to, saša podatek zate, morfologijo imam šele 17.9., je moja G na bolniški, pa ena nadomšča.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.8.2008 11:02:34   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica, moja kolegica je isto rekla ( rodila je decembra), da so prov vidli lulčka in da se držal zanjga...tko da 100% fantekuser posted image in sta vse nabavla v primernih barvah ( cotke, postlo, posteljnino, vozek...) sobico sta pobarvala v kombinaciji modra-bež itd. ime sta mela zbrano. pol je pa rodila, otročka zavijejo v pleničko in ga dajo k njej, ona ga vsa presrečna stiska in lupča in mu govori moj Maks ( sej ne vem če sta mela maks izbrano, se ne spomnem), pol pa babica tko mal čukasto pogleda in prav : a za punčke se tud da ime Maks???user posted image user posted image user posted image in ni blo nobenmu nč jasno, so šli odvijat pleničko in gledat kaj jeuser posted image pa veš da je bla pupa, onadva pa brez imenauser posted image

ronja, uf, pa sej bo hitr minilo nouser posted image k šus...

Ulla, verjetno ju je skor kap:)
Tako je blo z mojo sestro, do konca fantek pol pa, gospa, veste to je pa res velika deklica, 4,9 kg, moja sestra pa user posted image Zarad šoka se razume.

Ulla, je bila videt popkovnica...s katero pač skače kolebnico, pa svederček... tko da. Vse se lohka zgodi, ampak že na nuhalni je rekla, o maste še enga spajdermena. Ni kaj, bomo pa še enkrat delaliuser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.8.2008 11:03:01   
Zvezdica
Saša...barbikauser posted image user posted image user posted image user posted image
jap, to je meni moj rekel. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.8.2008 11:04:30   
sasa78
zvezdica, moja kolegica je isto rekla ( rodila je decembra), da so prov vidli lulčka in da se držal zanjga...tko da 100% fantek in sta vse nabavla v primernih barvah ( cotke, postlo, posteljnino, vozek...) sobico sta pobarvala v kombinaciji modra-bež itd. ime sta mela zbrano. pol je pa rodila, otročka zavijejo v pleničko in ga dajo k njej, ona ga vsa presrečna stiska in lupča in mu govori moj Maks ( sej ne vem če sta mela maks izbrano, se ne spomnem), pol pa babica tko mal čukasto pogleda in prav : a za punčke se tud da ime Maks??? in ni blo nobenmu nč jasno, so šli odvijat pleničko in gledat kaj je pa veš da je bla pupa, onadva pa brez imena

Moji sosedi pa so rekli da bo pupa - pa je roza kupovala zadnji mesec in kaj se je pol zgodilo - RODIL SE JE MATIC - šok za vse - tud zame po pravici povedano -

Pri nas pa ni dvoma - 100000% sem da je fantek - je preveč polazal pim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja tisto - EN ATE ENA VRSTA OTROK - PRI NAS 10000% VELJA user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.8.2008 11:09:28   
ronja
sonček, stara/mlada sem 30 let, ne vem več, a je to veliko ali malo - za 2. otroka met ravno prav, a ne?user posted image KOmpliciram pa res ne, že prej nisem bila komplikator po naravi, odkar sem pa z lubijem, me je pa še tistega odvadil... Je včeraj prišel domu, ko sem ravno gledala tale forum, pa seveda pogleda, ko je nekaj pisalo Ronja, pa pravi: "Ja, saj je res! Deluješ ful mlada in naivna, ker ne vidiš problemov - ampak potem jih tudi rešiš, ko da jih ni." Ga nisem čisto štekala, ampak je rekel, da je to vse pozitivno in potem se nisem sekirala ali iskala kakih skritih sporočil, hehe.

nina, a zamenjaš? Midva takoj podpiševa, da se mala začenja budit ob 6h! Najina Ronja je ob 6h že previta, bila že na kahlici, preoblečena, najedena in v polnem teku... Ronja še ne spi celo nočuser posted image , upam da se bo do januarja navadila... Ja, Ronja tudi zaspi pri nama, mora nujno en zraven spat, navadno moram bit to celo jaz, ker se je zdaj tako navadila, da sem pač skoz doma. Ampak je praktično, da kdaj probajo tudi babice - nikoli ne veš, kaj pride - grem recimo jaz v bolnico, pa ma lubi teren... pa je lažje, če je dete navajeno, da se da (če so babice za, seveda, ampak navadno pokajo od ponosa, pa jim človek kdaj naredi to "uslugo"user posted image ).

Je pa res, ja, midva živiva par km stran, sicer so njegovi in moja mami in moj brat tudi v Lj, samo vsak na svojem koncu, tako da se ne vidimo ravno vsak dan (hvalabogu, bi znorelauser posted image ). Ja, imam pa fajnega bratca in kar je še boljše, si je on lani našel eno krasno puncouser posted image user posted image user posted image , ki je res fajn, se ful štekava, ona tudi rada ustvarja, pa kuha, skratka mava veliko skupnega in se mava zelo radi. Ampak to še ni najboljše: ona ima tudi zelo rada Ronjo in kar je še boljše: Ronja obožuje njo! Res, odkar sta se prvič videli! Njo ima res fuuuul rada, čeprav je ne vidi tolikokrat! Je ena redkih oseb, ki ji lahko otroka samo dam in odhitim dalje, brez kakih ceremonij poslavljanja in privajanja ipd...
Potem imam pa še par prijateljic, pa jaz se nič kaj dosti ne obiram, če se kdo ponuja, zagrabim prilikouser posted image (če zaupam, seveda). V glavnem sicer samo ena pazi, enrkat pa še ena druga, ampak to je navadno dovolj... Saj ko mala spi, je tak vseeno, kdo je zraven, samo da nekdo je, da naju pokliče, če se zbudi. Ampak tej prijatlejici tamalo komot pustim tudi, ko je budna, se igrata, ma smisel za otroke (dela tudi prek študenta malo v vrtcu) in je res super.

nina
, no, nimata varstva, mata pa srečo, da vama mali spi - najina je pa glede tega res grozna - ne vem, kako ve, kdaj se začneva lupčkat - saj to je ja čisto tiho! Ampak ona to ve in začne javkat... Lubi pravi, da pazi, da ne bi bilo preveč konkurence (bratcev in sestric), pa ji praviva, da je zdaj že prepozno, pa ne vem, če kaj pomaga (zdaj nisva smela probavatuser posted image )...

ulla, hehe, Brata Levjesrčna sta bila tudi meni zelo všeč, čeprav mi je bila Ronja še bolj - no, mi še vedno je. Jonatan je fajn fant, ja, samo ime mi pa ni bilo tako všeč, da bi ga dala svojemu otroku... Moram še kaj prebratuser posted image . No, zaenkrat itak ne rabimo imena za user posted image , je g. rekla, da če kaj zraste pri porodu, potem vemo, da ni najinauser posted image , se je lepo videlo...

Jaz sem se prejšnjo user posted image zredila iz 54,5 na 63,8 ko sem šla rodit (vmes je bilo mislim da že malo več, ampak je šlo nazaj dol, sploh ko sem imela drisko zadnje dniuser posted image ). 8 dni po porodu, ko sem se vrnila iz bolnice, se imela nekje okoli 58-59 kg, se mi zdi inse ni nikamor premaknilo tistih prvih 6 tednov. POtem smo šli pa za 3 tedne na morje in ko sem prišla nazaj, sem bila že na svoji stari teži... Zdaj jih imam pa že 61,7 danes zjutraj!!! Grrrr!!!!

nina, zakaj bi te meli za noro, ti pač paše pivo! Ti kar brez slabe vesti pij brezalkoholno pivo! Nima kaj škodit, škodi lahko kvečjemu alkohol, pa še to se mi zdi da od šluka ali deci piva sem pa tja ne more bit neke hude škode, sploh če ni to vsak dan...

zvezdica, jaz sem pa danes čakala v laboratoriju ko budalo (sem pozabila včeraj it dat kri in urin, pa sem šla danes po pregledu - budalo, kako sem lahko to pozabila, pa cel dan sem mislila na ta pregled!). No, čakala sem pa zato, ker se je en gospod pred mano očitno tako strašno bal igle, da so ga potem ene pol ure spravljali k sebi - pa sploh ni skup padel, samo pač ga je bilo strah! Saj se ne bi nič protivila, eč ne bi videla, kako pa delajo z otroki! Njih pa nič ne crkljajo, pikat, pa žile ne najde, pa ji kar rine sem pa tja tisto iglo, da je bilo skoraj meni slabo zraven, ko sem gledala! ne moreš verjet, kako so do otrok bolj kruti!!!! Tega pa to, da niso začeli mazilit, ker se mu je kao mal zavrtelo, ker je ena kukavica! Grrr!

hehe, zvezdica, boš pa lahko cotke vse ponucala (čeprav jaz tamalo v vse oblačim, kar mi pride pod roke, pa fantovsko ali dekliško). No, bosta pa še eno dete naredila - pa saj je prav, da delate fantke, da bo mela moja mala malo izbireuser posted image , hehe. Je pa tvoj mogoče po očiju, da se tam drži - mal ga pohecajuser posted image

hehe, saša, vidva si pa še bolj privoščita - cel dan zase, ko imata že vrtecuser posted image ! Joj, Ronja gre pa drug teden v vrtec... Saj ne vem, koliko jo bom sploh not puščala, če bom skoz doma, se mi vse to uvajanje zdi čisto brezveze, ker jo bom od dec. dalje itak 100% mela doma...

marjetica, držim pesti, da zveš spol, ostalo je očitno vse ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.8.2008 11:12:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

aja tisto - EN ATE ENA VRSTA OTROK - PRI NAS 10000% VELJA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pol pa ateja zamenjatuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.8.2008 11:16:14   
sasa78
hehe, saša, vidva si pa še bolj privoščita - cel dan zase, ko imata že vrtec !

SAM 2X NA LETO - da ne bo pomote user posted image

moj zdajle tako brca da se mi trebuh premakne za kakšen centi user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.